Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Et land i opløsning. En generation af gale. En konge, en kommandant og en julemand. Og tre unge, der skal tværs gennem det hele. De gale foregår i et Danmark hvor noget er rivende galt: de ældre begynder at miste hukommelsen og enhver forbindelse med virkeligheden. Hvad er der ved at ske? Vinder i den skandinaviske konkurrence 1992 om den bedste børne- eller ungdomsroman.
Drengene fra Sankt Petri – grafisk roman er en selvstændig fortolkning af Bjarne Reuters roman, skrevet af Erik Barfoed og illustreret af Kristian Eskild Jensen og velegnet for en ny generation af unge læsere.Den dramatiske handling udspiller sig i 1942. Danmark er besat af tyskerne. Hovedpersonen Lars drømmer om at blive en del af storebroren, Gunnars, modstandsgruppe. Samtidig bærer Lars på en hemmelighed. Han er forelsket i sin storebrors kæreste Ingeborg. Drengene fra Sankt Petri er en historie om krig og kærlighed. Om venskab, offervilje og forbudt kærlighed, og om at leve med konsekvenserne af sine valg.
Bræk er en realistisk roman for unge om kriminalitet og flugt fra et liv som underdog. En bog med interessant stof til både diskussion og eftertanke. Sjak vågner op på hospitalet med en bandage om hovedet og brækker sig ud over den betjent der udspørger ham om et væbnet røveri på tanken. I sengen ved siden af ligger offeret for overfaldet i koma. Hvad skete der egentlig den aften på tanken? Vil drengen ved siden af vågne op? Måske er det bedre at slå ham ihjel inden han når at afsløre for meget …
Moderne genfortælling af Odysseen fortalt fra Odysseus’ 11-årige søns perspektiv – fuld af drama, konflikter, monstre og fascinerende farveillustrationer. Historien er samtidig en coming of age-historie om en dreng, der drager ud som en underdanig nobody og vender hjem som Telemakos af Ithaka - afklaret og så stærk, at han er i stand til at spænde Odysseus' mytologiske bue.Nogle fortællinger har så meget at byde på og et så stærkt et kulturhistorisk fundament, at de kan fortælles igen og igen - på nye måder til nye generationer. Og det er netop Erik Barfoeds projekt: at genfortælle Homers Odysseen - med udgangspunkt i Odysseus' søn Telemakos.Illustreret af Lea Dickert.
En skæbnesvanger nat bliver alle de historier Mormor har fortalt August, siden han var lille, virkelige. Kaptajnen der sejlede på De Syv Have, Den fede dame der lokkede skibene på grund. Og spøgelsespigen Rikke, der altid har drømt om at få en legekammerat som August. Men hvor er Augusts mormor? Hvad er det for en mærkelig billet, August tager imod? Og hvad sker der med folk når de dør? Sammen med Rikke begiver August sig ud på en rejse gennem natten og sneen med både nervepirrende spænding og morsomme optrin undervejs. En selvstændig fortsættelse til August går i Glemmebogen, Se mere på: www.glemmebogen.com
Hvad sker der med de ting, folk går og glemmer. Og når folk glemmer hinanden? Det finder August og Omar ud af, da de begiver sig ud på et halsbrækkende eventyr for at redde deres glemte ven ud af Borteherskerens kløer. En spændende og underfundig oplæsningsbog til cartoon-network-generationen. En historie man ikke lige glemmer ...Se mere på: www.glemmebogen.com
Sprudler af fortælleglæde, sjov, spænding. En skæbnesvanger nat bliver alle de historier Mormor har fortalt August, siden han var lille, virkelige. Kaptajnen, der sejlede på De Syv Have, Den fede dame, der lokkede skibene på grund. Og spøgelsespigen Rikke, der altid har drømt om at få en legekammerat som August. Men hvor er Augusts mormor? Hvad er det for en mærkelig billet, August tager imod? Og hvad sker der med folk, når de dør? Sammen med Rikke begiver August sig ud på en rejse gennem natten og sneen med både nervepirrende spænding og morsomme optrin undervejs.
Hvad sker der med de ting, folk går og glemmer? Og når folk glemmer hinanden? Det finder August og Omar ud af, da de begiver sig ud på et halsbrækkende eventyr for at redde deres glemte ven ud af Borteherskerens kløer. En spændende og underfundig oplæsningsbog. En historie man ikke lige glemmer ...
Et land i opløsning. En generation af gale. En konge, en kommandant og en julemand. Og tre unge, der skal tværs gennem det hele.De gale foregår i et Danmark hvor noget er rivende galt: de ældre begynder at miste hukommelsen og enhver forbindelse med virkeligheden. Hvad er der ved at ske?Vinder i den skandinaviske konkurrence 1992 om den bedste børne- eller ungdomsroman.
Action og historisk eventyr i denne fortsættelse på Erik Barfoeds Fangeskibet - fortalt for nutidens unge læsere med fængende underholdningskraft og flotte visuelle detaljer.Tom har reddet sig i land i Australien efter skibsforlis og tror, at hans bedste ven Becky er omkommet. Han sørger over tabet samtidig med, at han kæmper sammen med pigen Wendy for at overleve i bushen, hvor de også møder den australske urbefolkning.Becky har overlevet skibsforliset og ender i fængsel. Også hun tror, at hun har mistet sin bedste ven. I krydsklip fortælles en dramatisk historie om overlevelse, udvikling og drømme.
Elias er ikke ret høj, og ikke ret stærk. Selv gadedøren har han problemer med at åbne. Men han er god til at tegne og til at tale fiskesprog. Elias bor alene sammen med sin mor og sine akvariefisk, som han deler tanker og oplevelser med. I Elias’ opgang bor også den pensionerede grønthandler Mujaffa, der lider af sukkersyge, akut mangel på selskab og længsel efter den anatolske højslette. Kommunen vil sende Mujaffa på plejehjem, og han kæmper indædt imod. Elias vil gerne hjælpe både Mujaffa, sin trætte mor og det ulykkeligt forelskede postbud. Og så vil han gerne møde pigen på den anden side af gården — og undgå at få bank af de store drenge nede i krydset. Lille skid er en episodisk fortælling om en ensom dreng og hans venskab med en gammel særling, som heller ikke rigtig passer ind. Gennemillustreret i farver af Peter Bay Alexandersen Pressen skriver: »En historie som denne, så fuld af leg og liv, fortjener ikke bare at blive læst, men at blive læst højt. Og sid tæt sammen, så den, der lytter, kan følge med i bogens billeder, som med stor opmærksomhed og indlevelse fanger Elias' forunderlige verden. Her smelter fantasi og virkelighed sammen til et sted, hvor det faktisk er rart at være. Hvis bare man har noget - eller nogen - at tro på.« – Frederikke Winther, Weekendavisen »Erik Barfod skriver mundret og morsomt, og han formår med sin lette pen at gøre det tunge og svære næsten vægtløst. Han skriver lidt som Peter Bay Alexandersen tegner: Sødt, skævt og med en skøn balance mellem fantasi og fakta.« **** – Merete Reinholdt, Berlingske »En troværdig fortælling - om Elias, der vitterligt er en lille skid, nederst i fødekæden socialt, økonomisk, fysisk. Men det er ikke et tænkt portræt af en social klasse, det er et portræt af Elias.« – Anita Brask Rasmussen, Information »Alexandersens skønne tegninger illustrerer fint fortællingens stemning og fantasifuldhed … Teksten er levende, og på trods af alvorlige situationer, bliver historien aldrig tung og sørgelig … En skøn blanding af realisme og fantasi - sådan som mange små drenges verdener sikkert er.« – Marianne Agger, Lektør »Det er en dejlig – og humorfyldt – historie lidt i mol… pragtfuldt og generøst illustreret« – Bent Rasmussen, Klodshans »Man er i gode hænder hos Erik Barfoed. Det samme er man hos velkendte Peter Bay Alexandersen. Illustrationerne er forbilledlige og spiller flot sammen med teksten. En dejlig og stærkt anbefalelsesværdig bog…« – Eiler Jensen, bogbotten.dk
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.