Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Praxis - Erhvervsskolernes Foralg

Bøger udgivet af Praxis - Erhvervsskolernes Foralg

PRAXIS er et stort dansk forlag, der har hovedkontor i Odense, samt afdelinger i København, Aabenraa og Aalborg. Navnet PRAXIS dækker over virksomhedens mange aktiviteter, der blandt andet indbefatter de to ældre og velansete forlag Erhvervsskolernes Forlag og Nyt Teknisk Forlag, samt et printcenter. PRAXIS startede oprindeligt som Erhvervsskolernes Forlag, der i år 1900 blev oprettet af de danske erhvervsskoler. Deres lange historie har givet dem en stor viden og erfaring inden for forlagsbranchen og faglitteratur. PRAXIS står for en stor del af danskernes studiebøger. De udgiver læremidler, fagstof og digitale løsninger til både erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser, videregående uddannelser, efteruddannelser og det private marked. PRAXIS gør en dyd ud af at lave fagbøger af høj kvalitet og indhold. De har udgivet bøger inden for ingeniørområdet, el og elektronik, IT, sundhed og meget mere. I 2014 fusionerede forlaget med it-læringsvirksomheden itai A/S, hvilket har betydet en stor del. Forlagsvirksomheden har i dag stort fokus på også at producere digitale produkter, som egner sig bedst muligt til formål og målgruppe. De har således udgivet produkter i form af e-bøger, webbøger, apps, softwareløsninger, printløsninger med mere. Derudover indgår PRAXIS i udviklingsprojekter sammen med organisationer og uddannelsesinstitutioner. PRAXIS er en nonprofit-organisation og fungerer som erhvervsdrivende fond. På grund af forlaget størrelse og store udbud, kan man som studerende, eller lystlæser, være sikker på at finde et utal af interessante og relevante bøger af høj kvalitet - hvad enten man er til papirformat eller digitalt format.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Bjarke Bundgaard
    419,95 kr.

    Det gode ØL er grundbogen om øl og ølservering.Den er skrevet af Bjarke Bundgaard, og indeholder følgende 7 kapitler:Øllets historieFra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen.Øllets ingredienserVand, malt, humle, gær og råfrugt.Øllets brygningØlbrygning fra mæskning til lagring.Øllets regionerØlregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper.Øllets typerSpontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner.Sans dit ølNyd dit øl: Etiketter, flasker, fadøl og glas. Opskænkning. Serveringstemperatur og omgivelsernes betydning.Øl og sanserne.Øl og madØl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse.Rigt illustreret og detaljeret.Om 1. udgave skrev pressen:»Bogens massive force er - foruden en spændende, letlæst og underholdende formidling - den pædagogiske tilgang og et særdeles indbydende layout.«»... må være som sendt fra himlen til alle, der ønsker at tilegne sig faktuel viden om øl.«- Lektørudtalelse DBC»Ny bog er det rene guf for ølentusiaster med hang til solid, tilbundsgående, naturvidenskabelig viden ... Den er tilmed uhyre smukt layoutet.«- Visitor, HORESTAs månedsmagain, 0505»Bjarke Bundgaard har med grundbogen et gode øl skabt en velskrevet, grundig og detaljeret ølfagbog.«- Henrik Palle, Politiken

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.