dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

3-dags miniferie - Oplevelse

- Overnatning, morgenmad og middag på hotel i Danmark

Bag om 3-dags miniferie

Hvem kunne ikke godt trænge til en hyggelig miniferie? En 3-dags miniferie er lang nok til et mærkbart pusterum og kort nok til nemt at passe ind i hverdagen. Med dette gavekort kan du tage på miniferie på ét af Comwells hoteller. Du får 3 dage med overnatning, morgenmad og middag. På og omkring alle Comwell hotellerne er der rig mulighed for at geare helt ned - eller være aktiv fra morgen til aften. Hotellerne ligger midt i naturen og tæt på kulturen, så der er masser af muligheder for eventyr, afslapning og spændende oplevelser. Så hvad enten du vil koncentrere dig om den eneste ene, trænger til en travetur i skoven efterfulgt af en lækker middag, eller du tilbringer en hæsblæsende dag på de nærmeste seværdigheder, så er denne miniferie et godt valg - året rundt. Forkæl dig selv med en ferie, og oplev smukke og spændende Danmark! Giv jer selv en afslappende miniferie for 2, eller giv som gave til forældre, kæresten eller som bryllupsgave.

Vis mere
  • På e-mail efter 1-2 hverdage.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af 3-dags miniferie

Hvem kunne ikke godt trænge til en hyggelig miniferie? En 3-dags miniferie er lang nok til et mærkbart pusterum og kort nok til nemt at passe ind i hverdagen.

Med dette gavekort kan du tage på miniferie på ét af Comwells hoteller. Du får 3 dage med overnatning, morgenmad og middag.

På og omkring alle Comwell hotellerne er der rig mulighed for at geare helt ned - eller være aktiv fra morgen til aften. Hotellerne ligger midt i naturen og tæt på kulturen, så der er masser af muligheder for eventyr, afslapning og spændende oplevelser.

Så hvad enten du vil koncentrere dig om den eneste ene, trænger til en travetur i skoven efterfulgt af en lækker middag, eller du tilbringer en hæsblæsende dag på de nærmeste seværdigheder, så er denne miniferie et godt valg - året rundt.

Forkæl dig selv med en ferie, og oplev smukke og spændende Danmark! 

Giv jer selv en afslappende miniferie for 2, eller giv som gave til forældre, kæresten eller som bryllupsgave.

Mere information

TID
Efter aftale
Bookinginformation fås på www.oplevelsesgaver.dk/booking, når gavekortet er købt

STED
Comwell Kolding
Comwell Middelfart
Comwell Holte
Comwell Roskilde

Brugerbedømmelser af 3-dags miniferieGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.