Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
3-dags miniferie

3-dags miniferie - Oplevelse

- Overnatning, morgenmad og middag på hotel i Danmark

Bag om 3-dags miniferie

Hvem kunne ikke godt trænge til en hyggelig miniferie? En 3-dags miniferie er lang nok til et mærkbart pusterum og kort nok til nemt at passe ind i hverdagen. Med dette gavekort kan du tage på miniferie på ét af Comwells hoteller. Du får 3 dage med overnatning, morgenmad og middag. På og omkring alle Comwell hotellerne er der rig mulighed for at geare helt ned - eller være aktiv fra morgen til aften. Hotellerne ligger midt i naturen og tæt på kulturen, så der er masser af muligheder for eventyr, afslapning og spændende oplevelser. Så hvad enten du vil koncentrere dig om den eneste ene, trænger til en travetur i skoven efterfulgt af en lækker middag, eller du tilbringer en hæsblæsende dag på de nærmeste seværdigheder, så er denne miniferie et godt valg - året rundt. Forkæl dig selv med en ferie, og oplev smukke og spændende Danmark! Giv jer selv en afslappende miniferie for 2, eller giv som gave til forældre, kæresten eller som bryllupsgave.

Vis mere
  • 1.999,00 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • På e-mail
Beskrivelse af 3-dags miniferie
Hvem kunne ikke godt trænge til en hyggelig miniferie? En 3-dags miniferie er lang nok til et mærkbart pusterum og kort nok til nemt at passe ind i hverdagen.

Med dette gavekort kan du tage på miniferie på ét af Comwells hoteller. Du får 3 dage med overnatning, morgenmad og middag.

På og omkring alle Comwell hotellerne er der rig mulighed for at geare helt ned - eller være aktiv fra morgen til aften. Hotellerne ligger midt i naturen og tæt på kulturen, så der er masser af muligheder for eventyr, afslapning og spændende oplevelser.

Så hvad enten du vil koncentrere dig om den eneste ene, trænger til en travetur i skoven efterfulgt af en lækker middag, eller du tilbringer en hæsblæsende dag på de nærmeste seværdigheder, så er denne miniferie et godt valg - året rundt.

Forkæl dig selv med en ferie, og oplev smukke og spændende Danmark! 

Giv jer selv en afslappende miniferie for 2, eller giv som gave til forældre, kæresten eller som bryllupsgave.
Mere information
TID
Efter aftale
Bookinginformation fås på www.oplevelsesgaver.dk/booking, når gavekortet er købt

STED
Comwell Kolding
Comwell Middelfart
Comwell Holte
Comwell Roskilde
Brugerbedømmelser af 3-dags miniferie


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.