Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

40 uger inden - E-bog

- Alt det du i virkeligheden skal vide om din graviditet

Bag om 40 uger inden

Du står med en graviditetstest i hånden, og de to blå striber er ikke til at tage fejl af: Du er gravid! Tillykke! Nu venter 40 ugers graviditet, hvor din krop skal skabe en baby. Din baby. Du vil måske få både kvalme og crawings. Du skal til nakkefoldscanning og jordemoderkonsultationer. Du vil højst sandsynligt opleve bekymringer som du, hvis du er førstegangsfødende, ikke har kendt før. Din krop vil forandre sig fra at være din egen til at være hjem for et andet menneske. I 40 UGER INDEN tager Cana Buttenschøn dig med rundt i alle kroge af graviditeten. Fra de første spæde tegn til din baby er klar til at komme ud i verden. Du bliver klædt på til at håndtere alt det nye, der sker i dig, og Cana øser ud af sine gode råd – som både jordemoder og mor. Cana Buttenschøn er blogger, jordemoder og forfatter til bestselleren 40 UGER INDEN om livet som nybagt mor.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772009780
 • Udgivet:
 • 1. November 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af 40 uger inden

  Beskrivelse af 40 uger inden

  Du står med en graviditetstest i hånden, og de to blå striber er ikke til at tage fejl af: Du er gravid! Tillykke! Nu venter 40 ugers graviditet, hvor din krop skal skabe en baby. Din baby.
  Du vil måske få både kvalme og crawings. Du skal til nakkefoldscanning og jordemoderkonsultationer. Du vil højst sandsynligt opleve bekymringer som du, hvis du er førstegangsfødende, ikke har kendt før. Din krop vil forandre sig fra at være din egen til at være hjem for et andet menneske.
  I 40 UGER INDEN tager Cana Buttenschøn dig med rundt i alle kroge af graviditeten. Fra de første spæde tegn til din baby er klar til at komme ud i verden. Du bliver klædt på til at håndtere alt det nye, der sker i dig, og Cana øser ud af sine gode råd – som både jordemoder og mor.

  Cana Buttenschøn er blogger, jordemoder og forfatter til bestselleren 40 UGER INDEN om livet som nybagt mor.

  Brugerbedømmelser af 40 uger inden

  • Nanna V. 11. Marts 2021

   Ret fin lille bog omkring graviditeten. Jeg har endnu ikke læst den færdig, men jeg synes der er masser af brugbar viden, og små sjove historier fra Cana's egne graviditeter.


  Find lignende bøger

  Bogen 40 uger inden findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.