Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Aben fra Notting Hill - Jørgen Løvgret - Bog

- International kærlighed

Bag om Aben fra Notting Hill

En dansk kvinde deltager i en konference i London. Hun er i byen nogle dage før. Hun møder en klovn på et marked. De bliver venner og nyder byens muligheder. Hun starter på konferencen, der åbnes af en kongelig. En franskmand kommer ind i billedet. De nyder en teaterforestilling sammen. En engelsk forfatter og hans kone rejser til Italien. De vil støtte deres datter, der er gift med en italiener, som ikke kan holde sig fra flasken. Naboen til deres lejede hus i Norditalien er to kvinder. Den ene fra England, den anden fra Irland. Forfatteren kommer tæt på kvinderne. Der opstår kærlighed. Hans ægteskab vakler. De vender hjem til England. Forfatteren bibeholder forbindelsen til kvinderne. Begge kvinder fortsætter deres studier. Den danske kvinde og den engelske klovneven ender i en spansk sommerbolig. Nabofamilien stammer fra Windsor Slot i England. Der opstår kærlighed, hvor man forsøger at forbinde blåt og rødt blod. Uddrag af bogen Hun fortsatte ned gennem gaden. Flere råbte noget til hende. De ville gerne have hende til at besøge deres butikker. Hun smilede tilbage. I bunden af gaden lå der en lille bod, der tilbød te og Lemon Drizzle Cake. Det lød spændende, syntes hun, så hun bestilte straks noget til sig selv og satte sig ved et bord. Pludselig dukkede en klovn op lige foran hende. Denne tog straks plads ved hendes bord. Der var en mand inde i det festlige klovneudstyr, kunne hun høre. Han havde en smilende klovnemaske for sit ansigt og bar et storternet klovnedress på hele kroppen. Det var dog alt for stort til ham, kunne hun se. Hun kom til at grine og var lige ved at få sin kage galt i halsen. Om forfatteren Jørgen Løvgret har skrevet adskillige romaner om kærlighed på tværs af grænserne. Han har selv rejst kloden tynd i forbindelse med sit tidlige job inden for luftfart. Han er derfor i stand til næsten at affotografere de forskellige steder, hvor han så går i detaljer. Han skriver positivt og optimistisk.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776082451
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 196
 • Udgivet:
 • 14. Juli 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 146x210x15 mm.
 • Vægt:
 • 297 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 25. April 2024

Beskrivelse af Aben fra Notting Hill

En dansk kvinde deltager i en konference i London. Hun er i byen nogle dage før. Hun møder en klovn på et marked. De bliver venner og nyder byens muligheder. Hun starter på konferencen, der åbnes af en kongelig. En franskmand kommer ind i billedet. De nyder en teaterforestilling sammen. En engelsk forfatter og hans kone rejser til Italien. De vil støtte deres datter, der er gift med en italiener, som ikke kan holde sig fra flasken. Naboen til deres lejede hus i Norditalien er to kvinder. Den ene fra England, den anden fra Irland. Forfatteren kommer tæt på kvinderne. Der opstår kærlighed. Hans ægteskab vakler. De vender hjem til England. Forfatteren bibeholder forbindelsen til kvinderne. Begge kvinder fortsætter deres studier. Den danske kvinde og den engelske klovneven ender i en spansk sommerbolig. Nabofamilien stammer fra Windsor Slot i England. Der opstår kærlighed, hvor man forsøger at forbinde blåt og rødt blod.

Uddrag af bogen
Hun fortsatte ned gennem gaden. Flere råbte noget til hende. De ville gerne have hende til at besøge deres butikker. Hun smilede tilbage. I bunden af gaden lå der en lille bod, der tilbød te og Lemon Drizzle Cake. Det lød spændende, syntes hun, så hun bestilte straks noget til sig selv og satte sig ved et bord. Pludselig dukkede en klovn op lige foran hende. Denne tog straks plads ved hendes bord. Der var en mand inde i det festlige klovneudstyr, kunne hun høre. Han havde en smilende klovnemaske for sit ansigt og bar et storternet klovnedress på hele kroppen. Det var dog alt for stort til ham, kunne hun se. Hun kom til at grine og var lige ved at få sin kage galt i halsen.

Om forfatteren
Jørgen Løvgret har skrevet adskillige romaner om kærlighed på tværs af grænserne. Han har selv rejst kloden tynd i forbindelse med sit tidlige job inden for luftfart. Han er derfor i stand til næsten at affotografere de forskellige steder, hvor han så går i detaljer. Han skriver positivt og optimistisk.

Brugerbedømmelser af Aben fra Notting HillGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.