Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality - Ashutosh Kumar Shukla - Bog

indgår i ISSN serien

Bag om Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781839164040
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 246
  • Udgivet:
  • 20. maj 2022
  • Størrelse:
  • 157x20x236 mm.
  • Vægt:
  • 544 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Brugerbedømmelser af Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.