Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Allahs Sønner - Laura Helena Pimentel da Silva - Lydbog

Bag om Allahs Sønner

I nat blev en drink til flere og pludselig føltes det naturligt at kysse blondinen, der præsenterede sig som Lea. Det er kun nogle timer siden, jeg spurgte, om jeg skulle følge hende hjem. Det viste sig, at hun boede på Boulevarden, tæt på natklubben, og hun inviterede mig selv med ind i sin lejlighed … Jeg kneppede hende, mens jeg bad Allah om tilgivelse. Afiq er en 22-årig drømmer. En hund, ifølge sin far. Afiq lever et dobbeltliv med piger, druk og byture, men vil samtidig gerne være en god søn og muslim. Han drømmer om et liv uden for ghettoen, om at gøre noget andet end sine forældre. Men hvordan bærer man sig ad med det, når livet er forudbestemt af Allah, der ser alle syndere? En dag møder Afiq Lea, og pludselig står han over for et livsændrende valg. Allahs sønner handler om, hvordan religion sommetider bliver håndhævet på en måde, der har ulykkelige omkostninger for børn og unge mennesker. En roman, der er baseret på forfatterens eget møde med en muslimsk kæreste. Laura Helena Pimentel da
 Silva, f. 1994, debuterede med selvbiografien, Kommunebarn i 2018. Bogen strøg hurtigt til tops på flere af Mofibos top 10-lister.
Siden debuten har Laura udgivet yderligere to værker og beskæftiger sig til dagligt med journalistik. Læs mere om forfatteren på: www. laurahelena.dk

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794229166
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 23. Oktober 2021
 • Oplæser:
 • Esben Hansen
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Allahs Sønner

  Beskrivelse af Allahs Sønner

  I nat blev en drink til flere og pludselig føltes det naturligt at kysse blondinen, der præsenterede sig som Lea. Det er kun nogle timer siden, jeg spurgte, om jeg skulle følge hende hjem. Det viste sig, at hun boede på Boulevarden, tæt på natklubben, og hun inviterede mig selv med ind i sin lejlighed … Jeg kneppede hende, mens jeg bad Allah om tilgivelse.

  Afiq er en 22-årig drømmer. En hund, ifølge sin far.
  Afiq lever et dobbeltliv med piger, druk og byture, men vil samtidig gerne være en god søn og muslim. Han drømmer om et liv uden for ghettoen, om at gøre noget andet end sine forældre. Men hvordan bærer man sig ad med det, når livet er forudbestemt af Allah, der ser alle syndere?
  En dag møder Afiq Lea, og pludselig står han over for et livsændrende valg.

  Allahs sønner handler om, hvordan religion sommetider bliver håndhævet på en måde, der har ulykkelige omkostninger for børn og unge mennesker.
  En roman, der er baseret på forfatterens eget møde med en muslimsk kæreste.

  Laura Helena Pimentel da
 Silva, f. 1994, debuterede med selvbiografien, Kommunebarn i 2018. Bogen strøg hurtigt til tops på flere af Mofibos top 10-lister.
Siden debuten har Laura udgivet yderligere to værker og beskæftiger sig til dagligt med journalistik.

  Læs mere om forfatteren på: www. laurahelena.dk

  Brugerbedømmelser af Allahs Sønner  Find lignende bøger
  Bogen Allahs Sønner findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.