Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Alle tæller med - Kristin Roskifte - E-bog

Bag om Alle tæller med

Hurra for, at folk er forskellige! Her er en myldrebog, hvor du kan tælle mennesker, følge dem, føle med dem og se, hvordan deres historier flettes sammen. Her er mange små og store hemmeligheder at opdage for den, som er nysgerrig og har et skarpt blik. Og ser du rigtigt godt efter, så finder du måske dig selv! Med bogens QR-kode kan du scanne ind på nettet og hente svarene på alle hemmelighederne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788779166394
 • Udgivet:
 • 14. Januar 2019
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Alle tæller med

  Beskrivelse af Alle tæller med

  En anderledes myldrebog fuld af gåder og mysterier, som udfordrer nysgerrighed, opmærksomhed og skarpsindighed - og så er den fuld af humor. Hurra for, at folk er forskellige! Her er en myldrebog, hvor du kan tælle mennesker, følge dem, føle med dem og se, hvordan deres historier flettes sammen. Her er mange små og store hemmeligheder at opdage for den, som er nysgerrig og har et skarpt blik. Og ser du rigtigt godt efter, så finder du måske dig selv! Med bogens QR-kode kan du scanne ind på nettet og hente svarene på alle hemmelighederne. Fra lektørudtalelsen (DBC): ”Bogen fungerer rigtig godt og kan give anledning til adskillige genlæsninger. Anbefales”.

  Forlagets beskrivelse af Alle tæller med

  En anderledes myldrebog fuld af gåder og mysterier, som udfordrer nysgerrighed, opmærksomhed og skarpsindighed - og så er den fuld af humor.

  Hurra for, at folk er forskellige! Her er en myldrebog, hvor du kan tælle mennesker, følge dem, føle med dem og se, hvordan deres historier flettes sammen. Her er mange små og store hemmeligheder at opdage for den, som er nysgerrig og har et skarpt blik. Og ser du rigtigt godt efter, så finder du måske dig selv!

  Med bogens QR-kode kan du scanne ind på nettet og hente svarene på alle hemmelighederne.

  Fra lektørudtalelsen (DBC): ”Bogen fungerer rigtig godt og kan give anledning til adskillige genlæsninger. Anbefales”.

  Brugerbedømmelser af Alle tæller med  Find lignende bøger
  Bogen Alle tæller med findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.