Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Aurora i Holland af Anne-Cath. Vestly

Aurora i Holland

Bag om Aurora i Holland

En dag kommer Auroras mor hjem fra arbejde og fortæller, at hun har fået tilbudt nogle måneders arbejde ved domstolen i Haag. Hun vil rigtig gerne sige ja, men hun har ikke lyst til at være væk fra familien så længe. Derfor foreslår Auroras far, at hun tager afsted og resten af familien slutter sig til hende over julen. Vejen til Holland bliver dramatisk og bilen går i stå i Tyskland. Da far indser, at de ikke når frem til juleaften, giver han besked til mor, der heldigvis har en plan. I Holland oplever Aurora en hel masse - det bliver nogle spændende måneder for den lille familie. Bøgerne om Aurora handler om en lille familie i den fiktive by Tirilltoppen i Norge. Mens mor er karrierekvinde, går far hjemme og passer børnene, mens han arbejder på sin doktorafhandling. Aurora og lillebroren Sokrates vokser op i et hjem fyldt af kærlighed og tolerance, men også hverdagens problemer. Da bøgerne blev udgivet i 1960'ernes Norges skabte de stor furore og forargelse på grund af de utraditionelle kønsroller Anne-Cath Vestly introducerede, og hun blev kritiseret for at skabe uro i den etablerede samfundsorden. I dag virker historien om Aurora og hendes familie langt mere genkendelig, og god underholdning for såvel de 6 til 10-årige som for deres forældre. Anne-Cath Vestly (1920-2008) var en norsk skuespillerinde og børnebogsforfatter. Gennem sit liv skrev hun en række serier for børn, og hun er særligt kendt for sin evne at formidle komplicerede emner i børnehøjde. Flere af hendes bøger er blevet filmatiseret og hun er oversat til mere end 16 sprog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726135473
  • Udgivet:
  • 12. april 2019
  • 65,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 14% som medlem
  • 56,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Anne-Cath. Vestly
Se alle titler
Beskrivelse af Aurora i Holland
En dag kommer Auroras mor hjem fra arbejde og fortæller, at hun har fået tilbudt nogle måneders arbejde ved domstolen i Haag. Hun vil rigtig gerne sige ja, men hun har ikke lyst til at være væk fra familien så længe. Derfor foreslår Auroras far, at hun tager afsted og resten af familien slutter sig til hende over julen. Vejen til Holland bliver dramatisk og bilen går i stå i Tyskland. Da far indser, at de ikke når frem til juleaften, giver han besked til mor, der heldigvis har en plan. I Holland oplever Aurora en hel masse - det bliver nogle spændende måneder for den lille familie.

Bøgerne om Aurora handler om en lille familie i den fiktive by Tirilltoppen i Norge. Mens mor er karrierekvinde, går far hjemme og passer børnene, mens han arbejder på sin doktorafhandling. Aurora og lillebroren Sokrates vokser op i et hjem fyldt af kærlighed og tolerance, men også hverdagens problemer.

Da bøgerne blev udgivet i 1960'ernes Norges skabte de stor furore og forargelse på grund af de utraditionelle kønsroller Anne-Cath Vestly introducerede, og hun blev kritiseret for at skabe uro i den etablerede samfundsorden. I dag virker historien om Aurora og hendes familie langt mere genkendelig, og god underholdning for såvel de 6 til 10-årige som for deres forældre.

Anne-Cath Vestly (1920-2008) var en norsk skuespillerinde og børnebogsforfatter. Gennem sit liv skrev hun en række serier for børn, og hun er særligt kendt for sin evne at formidle komplicerede emner i børnehøjde. Flere af hendes bøger er blevet filmatiseret og hun er oversat til mere end 16 sprog.
Brugerbedømmelser af Aurora i Holland


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Aurora i Holland findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.