Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bad med Garra Rufa fisk - Oplevelse

- Wellnessoplevelse med doktorfisk

Bag om Bad med Garra Rufa fisk

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder. Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage. Skøn, afslappende hudpleje med utrolige resultater! Dejlig gave til både mor, far, søster, veninde eller kæreste.

Vis mere
  • På e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Bad med Garra Rufa fisk
Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.

Skøn, afslappende hudpleje med utrolige resultater!

Dejlig gave til både mor, far, søster, veninde eller kæreste.
Mere information
TID
Efter aftale
Bookingoplysninger fås under www.oplevelsesgaver.dk/booking efter gavekortet er bestilt

STEDER 
**Bemærk at behandlingerne varierer, se specifikation nederst**
Aarhus - Aarhus Fiskespa 
Frederikshavn - Evig Glad
Føllenslev - Havnsø's Massør 
Esbjerg - Chianty-Spa & Wellness 
Hjørring - Massage Nord Hjørring
Kolding - Düwald 
København - Fishkiss Skindergade
København - Fishkiss Nygade
Odense - Brinckmand's Bodycare
Slagelse - Uniq C
Vig - Vig Fiskespa

VIGTIG INFO
* Du bør ikke bruge sæbe og cremer med parfume ved bad hjemmefra inden, da fiskene ikke har godt af det og virkningen ikke vil være optimal
* Behandling med Garra Rufa fisk gør normal hud smukkere, men er også ekstrem effektiv mod hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne
* Du skal ikke tørre dig efter Garra Rufa badet, da fiskene afgiver et enzym, der er gavnligt for både din hud og krop
* I Føllenslev og Esbjerg er det muligt at booke to spabade og i Tune to spabade samt hjørnebadekar ved behandling af hele kroppen, hvis I ønsker at tage af sted flere (kræver køb af et gavekort pr. person)
Brugerbedømmelser af Bad med Garra Rufa fisk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.