Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora - Lakshmi Jagarlamudi - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9788119002887
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 300
  • Udgivet:
  • 17. Februar 2023
  • Størrelse:
  • 152x21x229 mm.
  • Vægt:
  • 404 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 14. Maj 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora



Find lignende bøger
Bogen Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.