Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Baltisk Have, August af Gitte Ahrenkiel

Baltisk Have, August - E-bog

- Vild og Giftig

  • Produktet er ikke tilgængeligt og kan desværre ikke skaffes eller leveres.

Bag om Baltisk Have, August

Gamle haver byder ofte på spændende overraskelser. Takket være tidligere ejere. Trækfugle. Insekter. Vildt. Og vind. Gemt under mulde ligger de. Overraskelserne. I form af frø fra lægeurter m.m. Mestendels i dvale. Men under gunstige betingelser kan de pludselig beslutte sig for at spire. Og så er udfordringen for havefolket at holde justits med spade og hakkejern. Og at have øjnene med sig. Kimblade ligner ret beset hinanden. Først senere ses forskellene, og så gælder det om at give plads for den vilde originalitet. Side om side med alle de velkendte haveplanter. Der er ligefrem gået sport i at afvente forårets nye påfund. Og ja, det har samtidig givet grobund for at dele oplevelsen med andre - via tekst og billeder. Flere af de vilde planter er nemme at identificere. Andre er et rent hovedbrud - især for en amatør udi botanikken og især når der er hybrider (krydsninger) på banen. Bogen støtter sig derfor i rigt mål til fagkundskaben i form af citater og links. Udarbejdelsen af bogen, har i hvert fald gjort amatøren klogere på, at ukrudt ikke bare er uønsket vækst. Men måske snarere er vejen til mere frugtbare haver, klogere hjerner og en større mangfoldighed, end det vi oplever i den konventionelle, dyrkede prydhave. (Havefolk, der ikke kan fordrage at luge, vil sikkert elske mig for førnævnte bemærkning...). Det skal understreges, at de giftige urter - især PIG

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788798919131
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 10. September 2012
Beskrivelse af Baltisk Have, August
Gamle haver byder ofte på spændende overraskelser. Takket være tidligere ejere. Trækfugle. Insekter. Vildt. Og vind.

Gemt under mulde ligger de. Overraskelserne. I form af frø fra lægeurter m.m. Mestendels i dvale. Men under gunstige betingelser kan de pludselig beslutte sig for at spire. Og så er udfordringen for havefolket at holde justits med spade og hakkejern. Og at have øjnene med sig. Kimblade ligner ret beset hinanden. Først senere ses forskellene, og så gælder det om at give plads for den vilde originalitet. Side om side med alle de velkendte haveplanter. Der er ligefrem gået sport i at afvente forårets nye påfund. Og ja, det har samtidig givet grobund for at dele oplevelsen med andre - via tekst og billeder.

Flere af de vilde planter er nemme at identificere. Andre er et rent hovedbrud - især for en amatør udi botanikken og især når der er hybrider (krydsninger) på banen. Bogen støtter sig derfor i rigt mål til fagkundskaben i form af citater og links. Udarbejdelsen af bogen, har i hvert fald gjort amatøren klogere på, at ukrudt ikke bare er uønsket vækst. Men måske snarere er vejen til mere frugtbare haver, klogere hjerner og en større mangfoldighed, end det vi oplever i den konventionelle, dyrkede prydhave. (Havefolk, der ikke kan fordrage at luge, vil sikkert elske mig for førnævnte bemærkning...).

Det skal understreges, at de giftige urter - især PIG
Brugerbedømmelser af Baltisk Have, August


Find lignende bøger
Bogen Baltisk Have, August findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.