Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Baltisk Have, November af Gitte Ahrenkiel

Baltisk Have, November - E-bog

- November blomstrer

  • Produktet er ikke tilgængeligt og kan desværre ikke skaffes eller leveres.

Bag om Baltisk Have, November

STUEPLANTER I HAVEN Søndag 18. november. Høje dagtemperaturer +10 grader C. Nætterne har holdt sig i plus - med enkelte undtagelser. En for årstiden lun periode. Så hvor haven i november almindeligvis er grå, våd og træt - er der i år glade, stærke farver i havens bede. Hvilket vores supermarkeder har æren for. Potter med Chrysanthemum, indkøbt sidste år på tilbud - "to for tyve" - til pynt i dagligstuer, er efter endt afblomstring gravet ned i haven. Forsidefoto viser en sådan Chrysanthemum. Før en lille sag i blå urtepotte. Nu en meterhøj staude. BEK

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788798919124
  • Udgivet:
  • 20. December 2012
Beskrivelse af Baltisk Have, November
STUEPLANTER I HAVEN

Søndag 18. november. Høje dagtemperaturer +10 grader C. Nætterne har holdt sig i plus - med enkelte undtagelser. En for årstiden lun periode. Så hvor haven i november almindeligvis er grå, våd og træt - er der i år glade, stærke farver i havens bede.

Hvilket vores supermarkeder har æren for. Potter med Chrysanthemum, indkøbt sidste år på tilbud - "to for tyve" - til pynt i dagligstuer, er efter endt afblomstring gravet ned i haven. Forsidefoto viser en sådan Chrysanthemum. Før en lille sag i blå urtepotte. Nu en meterhøj staude.

BEK
Brugerbedømmelser af Baltisk Have, November


Find lignende bøger
Bogen Baltisk Have, November findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.