Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Bidt af Pizza af Michael Kousgaard

Bidt af Pizza - E-bog

Bag om Bidt af Pizza

Aksel plager. Om pizza. Han synes, at de får pizza alt for sjælendt hjemme hos ham. Men det virker ikke, så han plager lidt mere. Men hvad gør han så, når det stadig ikke virker? Han smiler. Det mest nuttede smil, han kan finde frem. Det virker heller ikke. Eller gør det? Hvad er der sket med hans mor og far, når han pludselig får pizza til aftensmad, imadpakken OG til morgenmad den ene dag efter den anden? “Sikke mange pizzaer, du har bagt, mor.” “Jah, men jeg tænkte, at du nok ville have lidt til morgenmad. Og madpakke bliver da også nem at klare i aften. Du får bare pizza med.” Aksel går helt i stå. Han skulle lige forstå, hvad det var, mor havde sagt. “Øøh. Må jeg få pizza til morgenmad? Og til frokost?” “Selvfølgelig. Der er ikke flere cornflakes. Og så er du jo helt vild med pizza, ikke?” Du finder en hemmelig pizzaopskrift bagerst i bogen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794007436
  • Udgivet:
  • 28. August 2020
  • 145,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 126,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Bidt af Pizza
Aksel plager. Om pizza. Han synes, at de får pizza alt for sjælendt hjemme hos ham. Men det virker ikke, så han plager lidt mere. Men hvad gør han så, når det stadig ikke virker? Han smiler. Det mest nuttede smil, han kan finde frem. Det virker heller ikke.
Eller gør det? Hvad er der sket med hans mor og far, når han pludselig får pizza til aftensmad, imadpakken OG til morgenmad den ene dag efter den anden?

“Sikke mange pizzaer, du har bagt, mor.”
“Jah, men jeg tænkte, at du nok ville have lidt til morgenmad. Og madpakke bliver da også nem at klare i aften. Du får bare pizza med.”
Aksel går helt i stå. Han skulle lige forstå, hvad det var, mor havde sagt.
“Øøh. Må jeg få pizza til morgenmad? Og til frokost?”
“Selvfølgelig. Der er ikke flere cornflakes. Og så er du jo helt vild med pizza, ikke?”
Du finder en hemmelig pizzaopskrift bagerst i bogen.
Brugerbedømmelser af Bidt af Pizza


Find lignende bøger
Bogen Bidt af Pizza findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.