Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bliv til! - Christoffer Boserup Skov - E-bog

- - en filosofisk arbejdsbog

Bag om Bliv til!

Vi taler meget om, hvad vi kan. Men vi taler sjældent om, hvem vi egentlig er. Hvad vil det sige at være til, at eksistere, at leve? Denne bog tager på opdagelsesrejse og jagter en forståelse af vores eksistens – hvad den så end er. Den fortæller også historien om Kaspar Hauser, som ingen vidste, hvem var. Den forklarer, hvad Kong Midas-syndromet går ud på – og hvorfor Lev Tolstoj var så deprimeret. Og så er det en bog om tilblivelse: »Vi er i vores ›vorden‹, det vil sige, at vi er i bevægelse, i en løbende transformation, på vej og aldrig færdige med at blive til. Vi er altså som individer ›ufærdige‹, og vi har selv ansvaret for hver især at overtage denne eksistens, at vælge os selv og livet. Derfor er væren og tilværelsen lige så meget en bliven-til eller en til-blivelse.« Bliv til! er en filosofisk arbejdsbog, der beskrivelser ti ubarmhjertige grundvilkår i tilværelsen, og giver os fem filosofiske tips til at komme overens med dem.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793535015
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 9. November 2016
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Bliv til!

Vi taler meget om, hvad vi kan. Men vi taler sjældent om, hvem vi egentlig er. Hvad vil det sige at være til, at eksistere, at leve? Denne bog tager på opdagelsesrejse og jagter en forståelse af vores eksistens – hvad den så end er. Den fortæller også historien om Kaspar Hauser, som ingen vidste, hvem var. Den forklarer, hvad Kong Midas-syndromet går ud på – og hvorfor Lev Tolstoj var så deprimeret.
Og så er det en bog om tilblivelse: »Vi er i vores ›vorden‹, det vil sige, at vi er i bevægelse, i en løbende transformation, på vej og aldrig færdige med at blive til. Vi er altså som individer ›ufærdige‹, og vi har selv ansvaret for hver især at overtage denne eksistens, at vælge os selv og livet. Derfor er væren og tilværelsen lige så meget en bliven-til eller en til-blivelse.«
Bliv til! er en filosofisk arbejdsbog, der beskrivelser ti ubarmhjertige grundvilkår i tilværelsen, og giver os fem filosofiske tips til at komme overens med dem.

Brugerbedømmelser af Bliv til!Find lignende bøger
Bogen Bliv til! findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.