J.K. Rowling – Den tomme plads (e-bog og lydbog)

Udgivet i E-bøger, Lydbøger, Månedens bog | Skrevet af Rasmus Halvor d. 15. november 2012
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

I dag d. 15 November 2012 udkommer e-bogen -Den tomme plads- skrevet af Joanne Kathleen Rowling. J.K. Rowling er forfatteren bag de succesfulde Harry Potter bøger og skriver nu for første gang en voksen roman. E-bogens engelske titel er -The casual vacancy-, hvilket betyder den afslappende stilling på dansk.

 

-e-bogen -Den tomme plads- har indtaget førstepladsen på Amazon og over to millioner eksemplarer blev forudbestilt. –

 

Ikke for børn

J.K. Rowling -Den tomme plads- er ikke en børne e-bog, som Harry Potter bøgerne var. E-bogen handler om porno, voldtægt og dystre familiehemmeligheder. E-bogen foregår i den fiktive by Pagford, hvor embedsmanden Barry Fairbrother pludselig falder død om på en parkeringsplads. Byen efterlades i chok og en kamp udskiller sig om det ledige sæde som Barry efterlod sig i menighedsrådet. Vi møder bl.a. den 16-årige Krystal Weedon med en sexfikseret tankegang og byens fattige heroinmisbrugere.

 

Bygget på J.K. Rowlings egen opvækst

J.K. Rowling har fortalt at e-bogen er bygget på egne oplevelser fra hendes barndom og opvækst nær Forest of Dean i Gloucestershire.

 

J.K. Rowling

Rowling er en af de rigeste kvinder i England efter hendes succes med Harry Potter bøgerne. Hun blev født i 1965 på General Hospital i Chipping Sodbury, nær hendes forældres hjem i Gloucestershire. J.K. Rowling har modtaget mange bogpriser, heriblandt H.C. Andersen litteraturpris i 2010. Det bliver spændende at se hvor mange priser hun vinder med -Den tomme plads-.

 

Anmeldelser

Hans Bjerregaard fra Ekstrabladet giver J.K. Rowling -Den tomme plads- fem stjerner og skriver at – J.K. Rowling er selv uden brug af trolddom en magiker-.

Hos etales.dk kan du købe J.K. Rowlings roman “Den tomme plads” som e-bog eller lydbog. Se nedenstående links.

 

Køb J.K. Rowling – Den tomme plads som e-bog for kun DKK 75 hos etales.dk.

Eller

Køb J.K. Rowling – Den tomme plads som lydbog for kun DKK 150 hos etales.dk