Årets iværksætterbog – All in af Jesper Buch

Udgivet i Bøger, Nyheder | Skrevet af Rasmus Halvor d. 3. marts 2018
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

All in – 10 konkrete råd til fremtidens iværksætter af Jesper Buch er et must read for alle danske iværksætterspirer, iværksættere og alle der elsker en god iværksætterhistorie.  

Med udgangspunk i egen historie

Når man hører navnet Jesper Buch tænker de fleste iværksætteri, startup-investor og Løvens Hule. Jesper Buch er manden og iværksætteren bag Just-Eat. Hans rejse fra at være en iværksætter med en startup i en kælder i Kolding til at være manden bag en milliardvirksomhed har ført ham til en plads i panelet af succesfulde forretningsfolk i DR1 programmet Løvens hule, hvor han sammen med resten af panelet bedømmer spirende iværksætteres idéer. Med sin nye bog, All in, går Jesper Buch et skridt videre og deler sin viden og rådgiver læsere om det at være en iværksætter.

Iværksætterguide og iværksætterhistorie i ét

Med bogen her får du Jesper Buchs bedste råd. All in af Jesper Buch er en personlig fortælling og en praktisk introduktion til iværksætteri på en og samme tid. All in – 10 konkrete råd til fremtidens iværksætter af Jesper Buch er åbenhjertig og underholdende. Jesper Buch fortæller i bogen sin egen succeshistorie, ligesom han belyser, hvilke skridt man bør tage for at skabe en succes. Netop ved at fortælle om sin egen iværksætterhistorie rådgiver Jesper Buch læseren, om hvordan man får sin startup på benene, hvordan man får sin startup til at vokse, men iværksætterbogen er også en vejledning i at undgå nogle af de fejl, som Jesper Buch selv begik på sin rejse fra startup til milliardvirksomhed.  

Om forfatteren

Jesper Buch (f. 1975) grundlagde Just-Eat i en kælder i Kolding i 2000. I dag, 18 år senere, er Just-Eat værdisat til mere end 40 milliarder kroner. Siden har Jesper Buch investeret i en lang række startupvirksomheder som f.eks. Autobutler, GoMore, Miinto og Reshopper. Jesper Buch er også kendt for at være en del af panelet på DR1’s iværksætterprogram Løvens hule. I dag bor Jesper Buch på Frederiksberg.    

 

All in - Jesper Buch

All in

All in – 10 konkrete råd til fremtidens iværksætter (Bog):

 

All in – 10 konkrete råd til fremtidens iværksætter (e-bog):