Billige lydbøger til børn og unge i efterårsferien

Udgivet i Lydbøger, Nyheder | Skrevet af Emma Villars d. 13. oktober 2015
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

Vinden rusker, himlen er grå og regnen siler. Det er blevet koldt og mørkt udenfor og netop i denne årstid, er der ikke noget bedre end at hygge sig indenfor med en god fortælling. Derfor kan du netop nu købe billige lydbøger til børn i efterårsferien.

Lydbøger til børn og unge er endda også fortællinger mange forældre kan huske fra deres egen barndom og ungdom, og fortællingerne vil samle hele familien i et hyggeligt univers. Lydbøger til børn og unge kan give muligheden for at tegne, bage, lege og samtidig lytte til de sjove og spændende eventyr.

 

Nedenfor ses 3 serier; “Troldepus”, “Våbenbrødre” & “Nattens sange” der indeholder op til mange spændingsfyldte lydbøger i hver serie. Lydbøgerne henvender sig til børn fra 6 år.

 

Billige lydbøger til børn i efterårsferien, er en kampagne der gælder fra den 13. – 20. Oktober 2015.

 

 

troldepus

Dines Skafte Jespersens serie ”Troldepus”

Troldepus er en lille troldunge der bor i Troldhøj sammen med sin mor og far. Troldhøj ligger i en stor skov og Troldepus har mange venner blandt skovens dyr og taler deres sprog. Troldepus kan ved hjælp af en lille hvid pind trylle sig fra sted til sted og trylle sig fra lille til stor og gøre sig usynlig – men først skal han lære at bruge pinden. Bøgerne i serien handler om Troldepus’ mange gavtyvestreger. Troldepusbøgerne er skrevet af tidligere skoleinspektør Dines Skafte Jespersen og henvender sig til børn fra ca. 6 år.

 

SPAR EKSTRA 50%

 

Troldepus finder rav (Lydbog): 34 DKK

Troldepus fra Troldhøj (Lydbog): 34 DKK

Troldepus i Norge (Lydbog): 34 DKK

Troldepus i Skåne (Lydbog): 34 DKK

Troldepus i cirkus (Lydbog): 34 DKK

Troldepus i skoven (Lydbog): 34 DKK

Troldepus i Zoo (Lydbog): 34 DKK

 


de uønskede

John Flanagans serie ”Våbenbrødre”

 

Våbenbrødre handler om en række 16-årige drenge i gang med en krigeruddannelse. De bliver opdelt i mindre enheder, de såkaldte våbenbrødreflokke, og skal gennemgå tre måneders barsk træning i sejlads, våbenbrug og kampteknik. Undervejs skal de dyste mod hinanden, flok mod flok. For danske læsere vil den nye serie have særlig interesse, da den henter en del inspiration fra vikingetiden. Genren er en blanding af spænding, eventyr og action og historierne indeholder en god portion humor. Den australske John Flanagans bøger er elskede af en stor fast læserskare af både store børn, henvises til unge fra ca. 10 år, og voksne og hans underholdende og spændende bøger læses over hele verden.

 

SPAR EKSTRA 50%

 

De uønskede (lydbog): 73 DKK

Jagten på Andomal (Lydbog): 90 DKK

Slaverne fra Socorro (Lydbog): 90 DKK

Skorpionbjerget (Lydbog): 90 DKK


nattens sange

Christina bondes serie ”Nattens sange”

 

Nattens sange er en vampyrserie der handler om 23-årige Victoria Rose der efter et overfald påvirkes af at det har spoleret hendes selvværd og frarøvet hende troen på kærligheden – indtil den dag hun møder Lucas. I et skæbnesvangert opgør med fortiden forandrer Lucas ikke bare Victorias liv, men hele hendes virkelighed. Hun befinder sig pludselig i en verden af vampyrer og havner i en stridighed, der er ved at koste hende livet. Nattens Sanger omhandler temaer som vampyrer, unge, paranormal romance og  kærlighed. Nattens sange henvises til unge fra ca. 12 år.

 

SPAR EKSTRA 50%
Besat (Lydbog): 80 DKK

Følelse (Lydbog): 56 DKK

Skæbne (Lydbog): 56 DKK