E-bog – gaven til den studerende med iPad eller Kindle

Udgivet i Nyheder | Skrevet af Martin d. 18. juni 2012
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner
e-bog studerende

Foto: Scott O. Smith

De fleste studerende kender det. Studiet starter efter ferien og det er tid til at købe nye bøger. Dette kan være en dyr fornøjelse og det er ikke ualmindeligt at den gennemsnitlige studerende bruger mere end 3000 kr. på nye bøger hvert semester.

 

Dette har i mange år været vilkårene som studerende. Nu er der er dog håb forude; det er nemlig blevet muligt at læse e-bøger på sin tablet.
Amazon’s Kindle og Apple’s iPad tablets har vundet frem på det danske marked i de senere år, og især de studerende køber de populære tablets i store antal. Stadigt flere studerende er som følge heraf begyndt at læse e-bøger, da de kan tilbyde en række fordele som almindelige bøger ikke kan.
Udover at være markant billigere end traditionelle bøger, fylder e-bøger heller ikke det samme i tasken. E-bøger kan derfor hjælpe den studerende med altid at have let tilgang til relevant litteratur i enhver læringssituation, også selvom det drejer sig om mange forskellige bøger.
Det er derfor ikke længere et spørgsmål om hvor mange bøger man kan have i tasken, men mere et spørgsmål om hvor mange e-bøger man vil have i tasken på sin iPad eller Kindle.
Ydermere kan den studerende medbringe e-bøger til både skole og fritid, således det er muligt at læse skønlitteratur i pauserne og faglitteratur i undervisningen. Det er dermed muligt altid at have sin favorit e-bog tilgængelig, også når man er på farten.

 

 

Hvordan læser man e-bøger på en tablet, iPad eller Kindle?

Det er heldigvis meget nemt at komme i gang med at læse e-bøger på både iPad’s, Kindle’s og andre tablets.
De digitale E-bøger købes online og leveres til kunden i et epub fil-format. Efterfølgende skal epub filen konverteres til et filformat kundens tablet kan læse. Dette er en nem proces som udføres mere eller mindre automatisk vha. et program man henter på internettet.
Hele processen foregår nemt og smertefrit og tager under et minut. På etales.dk kan man se præcis hvor nemt det er at konvertere epub filer til iPad og Kindle.

 

E-bog til Kindle

E-bog til iPad

 

 

Kom i gang med at læse e-bøger!

Der er derfor ikke længere nogen god undskyldning for ikke at udskifte de traditionelle tunge og upraktiske trykte bøger, med de mere praktiske og billigere e-bøger.

 

God Læsning!