Gratis e-bøger

Udgivet i Nyheder | Skrevet af Rasmus Halvor d. 12. juni 2012
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

Gratis e-bøgerVi tilbyder nu en lang række gratis e-bøger omhandlende alt fra rejser og studier til kogebøger. De gratis e-bøger tilbydes i et fælles samarbejde med Bookboon, som er en virksomhed der fokuserer på gratis e-bøger for erhvervsfolk og studerende.

Siden 2005 har Bookboon udelukkende fokuseret på gratis e-bøger og tilbyder nu over 1500 gratis e-bøger på syv forskellige sprog, som alle kan downloades via Tales gratis e-bøger sektion.  

Vi har valgt at lave samarbejdet med Bookboon, da vi gerne vil kunne figurerer som en totalleverandør og indeholder så mange e-bøger, som muligt. Hvis mange af e-bøgerne endda er gratis, er det forhåbentligt noget vores kunder vil sætte pris på.  

Nu om dage vælger mange at udgive en e-bog gratis blot for at bidrage med godt indhold, men det er nu også sådan at forfatternes ophavsret forsvinder 70 år efter forfatteren er død, så der findes en del gratis litteratur, som der sagtens kan blive udgivet og komme til glæde som gratis e-bog.  

Vi vil hos Tales forsøge at gøre så mange e-bøger gratis som muligt, så vores kunder kan få fyldt deres e-readere, iPads mv., eller nye kunder kan prøve at se de mange muligheder ved e-bøger.  

Her er et udvalg af spændende rejseguide, som gratis e-bøger:

  • Vi tager til Grækenland
  • Vi tager til Rom
  • Vi tager til Thailand
  • Vi tager til Barcelona
  • Vi tager til Tyrkiet

Find mange flere her: Gratis e-bøger eller find her flere rejseguides.  

De gratis e-bøger vi udgiver i samarbejde med Bookboon er i PDF format og skaleres altså ikke ligesom vores normale ePub filer gør, hvilket gør de gratis e-bøger letlæselige på din e-reader. E-bøgerne kan dog stadig læses på en iPad eller på computeren. Vi håber i tager godt imod vores nye tiltag – vi håber vi kan tilbyde jer flere gratis e-bøger i fremtiden.