Sense – Slank med fornuft – Bliv slank til sommer

Udgivet i Bøger | Skrevet af Rasmus Halvor d. 7. juli 2016
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

Er du kommet godt ind i sommeren?

 

Her giver vi et bud på en god guide til at komme af med de ekstra kilo der har sneget sig på hen over foråret. Suzy Wengel har udviklet et enkelt koncept, som bygger på sund fornuft og som gør det nemt og overskueligt at gribe en kostændring an. Sense guider dig igennem alle faser af dit vægttab og baner vejen for et varigt vægttab. Der arbejdes med at prioritere de enkelte elementer i kosten og der er derfor stadig rig mulighed for at spise lækker mad samt at tilpasse sine yndlingsretter til Sense. Derudover benytter Suzy Wengel håndfulde som måleenhed, hvilket gør det enkelt at følge Sense uden besværet med at skulle veje alt sin mad.

 

Bogen ’Sense – Slank med fornuft’ er en yderst ærlig bog, af en forfatter som selv har gennemgået et stort vægttab, hvilket afspejler sig i måden Sense favner hele konceptet om en kostændring og gør det nemt tilgængeligt for alle der har mod på at gøre en indsats.

 

Foruden ’Sense – Slank med fornuft’ findes der to opskriftbøger af samme forfatter som indeholder fantastisk lækre opskrifter, der kan benyttes til inspiration og som viser hvordan et måltid med også Sense kan se ud.

 

God læselyst og bon appétit

 

 Slank med sense

Sense – Slank med fornuft

Sense – Slank med fornuft (Papirbog): DKK 168,00