Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Gode bøger

Hos Tales finder du her vores store udvalg af gode bøger, e-bøger og lydbøger. Vi har inddelt bøgerne i genrer, så du let og hurtigt kan skabe dig et overblik og finde lige det du søger - hvad enten du er på udkig efter en spændende krimi, en fortryllende roman eller noget helt tredje. Hvis du på nuværende tidspunkt ikke er bevidst om, hvilken genre din næste læseoplevelse skal være, kan du dog uden betænkeligheder altid finde de mest fantastiske bøger fra de dygtigste forfattere for hver kategori, som helt sikkert nok skal føre til en eller flere gode bøger til dig. Måske du synes 2019 og 2020 var to fremragende bog år, så finder du naturligvis også gode bøger derfra. Klik dig videre til din næste spændende oplevelse nedenfor, uanset om du vil læse eller høre fabelagtige bøger af høj kvalitet.
Vis mere

Gode bøger 2020

Vi har inddelt vores gode bøger i genrerne ovenover, så du på den mest anskuelige måde, kan finde lige hvad der passer til din smag. Der er naturligvis både gode bøger til unge såvel til både mænd og kvinder. Sidste bog år var endnu et år fyldt med gode bøger, så derfor finder du naturligvis også de bedste bøger fra 2020. Uanset om det er inspirerende rejsebøger, lækre madopskrifter, sjove børnebøger eller blot en god bog, så bør der være noget til enhver smag. Der kan nævnes et hav af argumenter for, at bøger er helt fantastiske at læse. Det styrker blandt andet hukommelsen og fantasien og det at finde ro. Vi anbefaler naturligvis derfor altid at læse en god bog, hvilket vi går ud fra at du også har til hensigt, siden du er havnet her. Det kan være gode bøger til ferien, som skal læses med en drink i den anden hånd på stranden under den varme sommersol, eller det kan være den hyggelige bog på skiferien, som der skal fordybes i med en varm kakou under dynen.
Gå på opdagelse i vores store sortiment, hvad enten du søger de gode bøger fra 2019, 2020 eller fra dette bogår - og find din næste gode bog at læse. 


Bedste bøger

Bøgerne er kommet for at blive og der kommer hele tiden nye til. Vi har et stort udvalg, som indeholder alt lige fra de bedste bøger på dansk til de nyeste engelske bestsellers. Vi er altid med på de nyeste og bedst sælgende bøger, uanset om det er de gode bøger, e-bøger eller lydbøger. Hvis du derfor elsker at læse alle de nyeste bøger på markedet, så er du kommet til det helt rette sted. Vi opdaterer hele tiden med nye bøger, som er klar på at storme frem til alle vores glade boglæsere. Vi elsker at tilbyde det allernyeste til dig, og glæder os allerede til at vise dig alle vores nye, spændende og bedste bøger på dansk og engelsk i fremtiden. Det har igen været et kanon bog år med mange nye titler og bestsellers, og takket være det kan du glædeligt iagttage alle de bedste bøger på vores sprog såvel som bøger på et andet sprog fra 2020. 

Bøgernes verden er konstant stigende, da nye forlag, forfattere og bøger hele tiden kommer til. Der bør derfor altid være noget til enhver smag. Hvorvidt det er en god bog til små børn, en god bog til unge eller en god bog til ældre - og hvis du på nuværende tidspunkt har en bestemt genre, der vækker netop din interesse, kan du med fordel klikke dig videre i denne kategori og finde dens bedste bøger. Ellers kan du hurtigt og nemt enten scrolle op og se nærmere på vores populære og nyeste bøger ovenover, eller i stedet gå på opdagelse i vores Bestsellers eller vores liste med Inspiration, som blandt andet er håndplukket, segmenteret og udvalgt til lige netop dig, så du nemt kan finde spændende og interessante bøger at forbyde dig i. 


Leder du efter de mest spændende og nyeste bøger på markedet? så kan du finde dem alle, ved at klikke dig ind på Nye Bøger 2022, som byder dig velkommen til årets bedste bøger.FAQ - ofte stillede spørgsmål til gode bøger

Hvad er en god bog?

Der er heldigvis delte meninger om, hvad en god bog er og hvad den skal indeholde, for at den kan kaldes en god bog. Det er netop det, som gør boguniverset så smukt. Det kan både være bøger, som du kan relatere til, det kan være inspirerende fortællinger, sjove tekster og billeder eller kloge råd som forøger din viden eller udvider din horisont. Men ofte har disse gode bøger det til fælles, at være nogen du kan forbyde dig i og som suger din interesse. Men som også giver dig ro og leder tankerne væk fra alt den stress, som du kan opleve i dagligdagen og fra dine omgivelser, hvilket det netop er derfor, at det kan være svært at lægge bogen fra sig, når man først har åbnet den. 

Hvilke bøger skal man læse?

Hos tales.dk har vi samlet alle de bedste bøger, som du absolut skal læse. Uanset om du er på udkig efter en spændende krimihistorie, en kogebog med massere af inspiration til lækre retter eller den morsomme børnebog, så er de til at finde her. Gode bøger er en smagssag, men der er naturligvis mange populære bøger, som bare går i hjerterne hos læserne verden over. Find de mest populære bøger her eller gå på opdagelse efter gode bøger indenfor hver kategori.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.