Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Motor

Formel 1, bil design, race og en masse andet finder du her. Vi har et magisk udvalg af bøger om motor i form af motorrace, nye spændende biler og meget meget. Læs eller lyt og få glimrende inspiration til din næste motorcykelrejse med din MC klub eller andre. Der er alt hvad motor-hjertet begærer og også til bilmekanikerne! Der er så meget inden for motorverdenen, og er du til motorcykel eller bil, så har vi til begge interesser. Der er alt mellem himmel og jord indenfor dette emne, som fra de antikke til de spritnye sportsvogne. Alt om biler og motorcykler finder du lige her på siden.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - - truckerhistorier fra landevejen
  af Michael Ravn
  73,95 - 157,95 kr.

  Willy Davidsen – i truckerkredse kendt som Georgia Boy – er med 45 år bag rattet og otte millioner kilometer på landevejene lidt af en asfaltlegende. Gennem ham og en flok kollegaer fortælles historien om de danske truckeres eksporteventyr med særlig fokus på de sjoveste, mest dramatiske og opsigtsvækkende historier fra bl.a. Sydeuropa, Sovjetunionen og Mellemøsten. Vi kommer rundt om alt fra smuglerier, bestikkelse, svindel og sortbørshandel til letlevende damer, kronprins Frederik og prins Joachim, den italienske mafia, spritkørsel, tragiske dødsfald og et afhugget hoved.”Jeg er lykkelig over at have siddet bag rattet i 45 år. Mit liv på landevejen har været opfyldelsen af en drøm; lige som det må være for en professionel fodboldspiller. Jeg drømte altid om at komme på hjul, og jeg har gjort min hobby til min levevej. Jeg har da også betalt en pris med overvægt, gigt, sukkersyge, et ægteskab, dårlig ryg, hæmorider i røven og det hele. Jeg har sgu haft hele pladen fuld. Men jeg er i live og elsker altså stadig mit liv og mit arbejde.”
- Georgia Boy.

 • af Peter Gill
  274,95 kr.

  VW Polo models with petrol and diesel engines. Petrol: 1.2 litre (1198 cc) and 1.4 litre (1390 cc) Does not cover 1.2 litre TSI, 1.4 litre twin-charger, ACT or bi-fuel engines Diesel: 1.2 litre (1199 cc) and 1.6 litre (1598 cc)

 • - Videre
  af Tom Kristensen & Dan Philipsen
  132,95 kr.

  Tom Kristensen er en af Danmarks mest berømte racerkører. Han hardeltaget i utallige racerløb og oplevet lidt af hvert inden for sit fag. ”TomKristensen – Videre” er den første selvbiografi om legenden, der hele 18 gangedeltog i racerløbet Le Mans. ”Tom Kristensen – Videre” kommer helt tæt påracerkøreren og mennesket, der ikke er bange for at drømme stort. Tom Kristenbeskriver således, hvordan han allerede som barn brændte lidenskabeligt forracerløb, og drømte om selv at køre rundt på banerne en dag. Derudoverbeskriver han også de lidt mere barske sider af gamet, der blandt andet tællerkynisme og ekstreme krav. Det er ikke nemt at være en af Danmarks bedstesportsmænd og Tom Kristensen har haft mange personlige omkostninger iforbindelse med jagten på respekt og anerkendelse. ”Tom Kristensen – Videre” eren fantastisk bog fyldt med skarpe og underholdende fortællinger samt smukkebilleder, der både dokumenterer højdepunkterne fra karrieren samt livet udenfor racerbanen. ”Tom Kristensen – Videre” er skrevet i samarbejde med DanPhilipsen, der blandt andet har skrevet bøgerne ”Licens til at vinde” fra 2006og ”Over stregen” fra 2010. Dan Philipsen er håndboldredaktør på TV2 Sporten ogtidligere sportsjournalist på Jyllands-Posten. De mange års erfaring inden forsport og journalistik har sat sit præg på ”Tom Kristensen – Videre”, der bådeer velkomponeret, spændende og interessant. ”Tom Kristensen – Videre” er denideelle bog for alle sportsinteresserede læsere, der ønsker at stiftebekendtskab med, eller komme tættere på, en af Danmarks bedste racerkører.

 • af Mark Storey
  274,95 kr.

  Hatchback with 1.2 litre (1242cc) petrol engine.Does NOT cover diesel engine models or new ''Ka+'' range introduced October 2016

 • af Peter Nygaard
  184,95 kr.

  Et pragtværk om verdens mest spektakulære motorløb. Formel 1 er ikke bare en af verdens største sportsbegivenheder, det er et fænomen. En sport, der består af lige dele teknik, talent og penge. En kombination, der sæson efter sæson tiltrækker millioner af mennesker, som følger kørernes intensive kappestrid på baner verden over. I denne bog fortæller Peter Nygaard hele historien om løbene, fra den beskedne start i 1950'erne til den milliardforretning, formel 1 har udviklet sig til at være i dag. Han beretter om dramerne, tragedierne og triumferne; om de største legender og de mange små fascinerende detaljer omkring løbet, blandt andet udviklingen af den avancerede teknik, der i dag sørger for, at kørerne kan overleve selv de mest voldsomme sammenstød. Bogens billeder er en underholdende, smuk og dramatisk fortælling i sig selv, og giver læseren et enestående indblik i motorsporten helt fra den spæde start og frem til i dag. Peter Nygaard er Danmarks førende Formel 1 ekspert. han har fulgt Formel 1 i snart 35 år for at fortælle om de dramaer, triumfer og tragedier, der præger det store løb.

 • af Tom Kristensen
  457,95 kr.

  Med ni sejre er Tom Kristensen den mest vindende kører i det berømte24 timer Le Mans-løb, hvilket har skaffet ham en evig plads i motorsportens historie. Denne bog er imidlertid meget mere end en kronologisk gennemgang af Tom Kristensens succes på Le Mans. Den tager læseren med på en unik rejse gennem fire følelsesladede årtier – fra den første tur bag et rat på faderens benzinstation i Hobro til et fransk champagnebad foran 250.000 fans. Private og aldrig før offentliggjorte fotos, fakta og helt nye historier, fortalt af Tom Kristensen selv, gør ’The Book’ unik.Bemærk: Bogen er stor: 29,5 x 37,5 cm. og vejer 3,1 kg!

 • - Iconic Cars and Stories from the Men Who Love Them
  af Matt Hranek
  379,95 kr.

  In the same format as A Man & His Watch, A Man & His Car is a celebration of cars and stories that speak to the heart of men's obsession with them.

 • - The Autobiography of the World's Greatest Formula 1 Designer
  af Adrian Newey
  294,95 kr.

  'Adrian has a unique gift for understanding drivers and racing cars. He is ultra competitive but never forgets to have fun. An immensely likeable man.' Damon Hill

 • af Chris Jaworski
  145,95 kr.

  In the UK between 1957 and 1964 Massey Ferguson manufactured some 380,000 MF35s, the most popular mediumsized farm tractors of the period. Many have remained in work and they are a restorer's favourite machine.

 • af Rene Staud
  221,95 kr.

  New Edition at a special price - Rene Stauds bestseller re-released as a small flexicover edition for an inexpensive price

 • af Colette Coleman
  294,95 kr.

  Veteran biker and author Colette Coleman's guide lays out 50 of the most scenic and adventurous tours in Europe's most breathtaking locations.

 • af Ulrik Jönsson & Kevin Magnussen
  137,95 - 235,95 kr.

  Alt eller intet er Kevin Magnussens spændende historie om sine syv sæsoner i Formel 1. Det er et ærligt indblik i motorsportens kongeklasse, hvor ambitionerne, forventningerne og pengene er rigtig store - det samme er egoerne og den nådesløse konkurrence mellem både modstandere og holdkammerater.Kevin Magnussen er født til fart og frygtløshed. Han var kun to år gammel, da han sad i en gokart, og så langt tilbage han kan huske, har Formel 1 været en stor drøm. Den blev hurtigt til en klar karriereplan. Det kræver ikke kun talent at komme indenfor i racerkørernes fineste selskab, men også mange millioner af kroner, og den side af motorsporten, den benhårde business, beretter Kevin Magnussen også om i bogen.I Alt eller intet tager Kevin Magnussen dig med helt ind bag rattet i en Formel 1-racer, og han fortæller åbenhjertigt om livet i kulissen bag det brølende spektakel på verdens mest berømte racerbaner; om venskab og fjendskab, om at sætte livet på spil, om podieplaceringer og slemme skuffelser, om at vokse op med en farverig racerkører som far og meget anderledes end de fleste andre børn og om at realisere en drøm, der viste sig at være en helt anden virkelighed.

 •  
  177,95 kr.

 • - Et enkelt sejlerliv uden lommesmerter
  af Martin Anker Wiedemann
  69,95 - 290,95 kr.

  Dette er bogen om de største sejleropelevelser i de mindste sejlbåde. Med deres lave dybgang og nemme håndtering åbner de mindste "pocker cruisere" op for kystnære oplevelser, som større både ikke kan give. Det har aldrig været lettere eller billigere at anskaffe sig en lille sejlbåd og få mulighed for at opleve sejlerlivets glæder: Tage på madpakketure et par timer, fisketure, ligge for anker et smukt sted eller ferieture langs nære eller fjerne kyster, til små øer og beskyttede fjorde og bugter. "Pocket Cruising og Mikroeventyr" er håndbogen for dig, der gerne vil dyrke det enkle sejlerlivs glæder og komme langt for pengene med værdifulde råd til både kommende og allerede passionerede pocketskippere. Mikroeventyr til søs Hvorfor småt er godt At sejle på et lille budget Sådan vælger du en god båd Køb af en 30 eller 50 år gammel båd Vedligeholdelse og reparation Sikkert og komfortabelt undervejs Pocket cruisere fra 1960'erne og 70'erne Moderne pocket cruisere 88 illustrationer, heraf 7 i farve. 41 ældre konstruktioner og 13 nutidige Bogen guider dig om udrustning og brug af helt små sejlbåde til tursejlads. Få inspiration til dine egne mikroeventyr, der kan opleves lige udenfor havnen og ikke kræver, at man begiver sig ud på de syv have. Læs om mange af de populære bådtyper fra 1960'erne og 70'erne fortalt af ejerne selv: Hvorfor de valgte netop disse både, og hvordan de bruger dem i dag.

 • - 100 år med verdens største motorsportsløb
  af Nils Finderup
  292,95 kr.

  Tom Kristensen og Le Mans er en fascinerende bog skrevet af Nils Finderup. Bogen, der blev udgivet af Gyldendal i 2023, dykker ned i den spændende verden af motorsport og tager læserne med på en uforglemmelig rejse. Denne bog er en del af genren motorsport og belyser nogle af de mest spændende øjeblikke i Le Mans' historie gennem øjnene af Tom Kristensen, en af sportens mest ikoniske figurer. Nils Finderup har gjort et fremragende stykke arbejde ved at skildre de nervepirrende øjeblikke og den intense atmosfære, der findes i Le Mans. Udgivet af Gyldendal, er denne bog et must for alle motorsportentusiaster.

 • af Jeremy Clarkson
  105,95 - 185,95 kr.

 • - På to og fire hjul - Del-2
  af Carsten Frimodt
  331,95 kr.

  Da Ringen startede på 2. halvleg efter de gyldne år, var det blevet hverdag igen uden de store F1-stjerners aura. Men det betød ikke at spænding eller dramatik var forsvundet ud af billedet, for andre tog flot over og skabte åndeløs spænding og underholdning. I starten tryllebandt de danske kørere i seværdige kampe mod vore nordiske brødre, men snart efter dukkede udenlandske gæster igen op i felterne og skabte atter international atmosfære.Især til hovedløbene de traditionsrige Copenhagen Cup og Grand Prix stævner stillede igen flere af morgendagens stjerner op, som få år senere figurerede i toppen af sporten. De kom ikke bare fra Europa men også fra Australien, Sydafrika og USA. Navne som Peter Revson, Mike Spence, Frank Williams, Piers Courage og Chris Irwin samt ikke at forglemme Reine Wisell og Ronnie Peterson, der gjorde livet hårdt for vore egne talenter Ole Vejlund, Jan Heggov og Jørgen Ellekær.I modsætning til formelbilerne hvor kun få danske kørere kunne matche de udenlandske stjerner, så voksede standardbilerne i kvalitet og kvantitet over en bred front, så gæsterne her måtte kæmpe hårdt for at komme til tops blandt vore lokale matadorer som Jørgen Nielsen, Tom Belsø, Aage Buch-Larsen og Svend Engstrøm for ikke at forglemme alderspræsidenten Gunnar Henriksen, som fortsat var still going strong. Også i de mindre men lige så spændende klasser blev der udkæmpet dramatiske tvekampe mellem navne som Erik Høyer, Son Borch-Christensen og Peder Pedersen i forreste række, samt ikke at forglemme Arnold Larsen, Palle Ancher og Keld Hansen i de små øser. Foruden naturligvis de frygtløse på to hjul i stramt læder som Chris Fisker, Dan Jeppesen og Jørgen Nielsen.

 • af Guenther Steiner
  107,95 - 165,95 kr.

 • af Peter Gill
  274,95 kr.

  Toyota Aygo, Peugeot 107 and Citroën C1 Hatchbacks Petrol: 1.0 litre (998cc) Does NOT cover diesel models, or revised model ranges introduced July 2014

 • af Ulrik Jönsson
  137,95 - 166,95 kr.

  I over 50 år har danske racer- og speedwaykørere domineret dele af den internationale motorsportsscene med verdensmesterskaber til navne som Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen, Le Mans-dominans til Tom Kristensen og et Formel 1-sæde til både Jan og Kevin Magnussen.Men hvad sætter stjernerne selv højest? I Mit livs træs fortæller flere generationer af danske motorsportsstjerner om deres største oplevelse på banen, både herhjemme og i udlandet, og giver et sjældent blik ind bag kulissen i motorsport.Overskud fra bogen går til velgørende formål i samarbejde med racerkørerne, der har valgt at støtte børne-unge-programmet på Rigshospitalet.Deltagerne er:Kevin Magnussen, Tom Kristensen, Erik Gundersen, Ole Olsen, Jan Magnussen, Nicki Thiim, Jason Watt, Casper Elgaard, Nicki Pedersen, Hans Nielsen, Jan O. Pedersen, John Nielsen, Michelle Gatting, Christina Nielsen, Michael Christensen, Marco Sørensen, Kris Nissen, Ronnie Bremer, Nicolas Kiesa, Kurt Thiim og Jac Nellemann.

 • af Frank Erichsen
  43,94 kr.

  Selvforsyning er kodeordet for Frank Erichsen på Kastaniegården uden for Grenå på Djursland. Som i det første bind af "Det enkle liv" deler han i nr. 2 bog ud af sine erfaringer med projekter han har gennemprøvet og som man har kunnet følge på tv. Med lige dele opfindsomhed, ihærdighed og stædighed kaster han sig i denne bog ud i projekter som at holde geder, om at sætte hegn, om at dyrke bær, bygge udhuse og dyrke kartofler. Familien, kone og to små børn, følger interesseret med på sidelinjen og er de første til at afprøve og bedømme resultatet. Med stemningsfyldte fotos af bl.a. Sofie Klougart og instruktive tegninger af Theresa Jessing.

 • af Haynes Publishing
  314,95 kr.

 • af Mark Storey
  274,95 kr.

  Written from hands-on experience gained from the complete strip-down and rebuild of a Volvo S40, Haynes can help you understand, care for and repair your Volvo S40. We do it ourselves to help you do-it-yourself, and whatever your mechanical ability, the practical explanations, linked to over 900 photos, will help you get the job done right.

 • - 444 - 445 - 544 - 210
  af Per Groth
  354,95 kr.

 • af Kari Hotakainen
  107,95 - 145,95 kr.

  The authorised biography of cult hero Finnish Formula One world champion Kimi Raikkoenen - the closest thing we'll ever get to his autobiography.

 • af Mark Storey
  274,95 kr.

  Touran models with 1.6 litre diesel, 1.9 litre diesel & 2.0 litre turbo-diesel engine

 • af Peter Nygaard
  437,95 kr.

  Storhed, stolthed og det største comeback i formel 1 nogensinde.Peter Nygaard, Danmarks førende formel 1-ekspert, fortæller her historien om Mercedes? legendariske sølvpile. Om den ingeniørkunst og professionalisme, der har skabt imponerende resultater helt fra starten af motorløbets historie. Om de kørere, ingeniører og chefer, der har gjort teamet til feltets stærkeste. Og om de alliancer, magtkampe og rivaliseringer, der også følger med, når et hold beslutter sig for at gå ind i formel 1 og vil vinde for enhver pris.

 • - 2004 to 2019
  af Haynes Publishing
  314,95 kr.

Formel 1

De vildeste racerkører, som satser livet hver gang de sætter sig bag rettet. Den sindssyge hastighed de kører med og motor hestekræfterne, er noget for sig selv. Vidste du at i 1971 blev et løb gennemført med en gennemsnitsfart på 242km/t? Den rekord forblev hele vejen til 2003, og blev først slået der, af den eneste ene Michael Schumacher. Det siges at under træningerne, blev gennemsnitsfarten, helt op over 250 km/t, hvilket er fuldkommen vanvittigt. Kan du forestille dig at sidde i en racerbil med så mange hestekræfter i motoren? Lewis Hamilton kan ihvertfald, han er den gentagende verdensmester, i formel 1 og har gjort det klart, at motor og ham, er en skæbne skabt for ham. Vi har også vores helt egen danske formel 1 racerkører, Kevin Magnussen, og han er noget for sig selv. Alle disse formel 1 kører risikere livet hver dag, og elsker det, det er det de lever for. Motor og hestekræfter der kaster alt logik og rationale ud af vinduet. De reaktionsevner som disse menneske besidder er også af en anden verden, de besidder umenneskelig hurtige reaktioner, som det kræves, da de trods alt kører de kraftigste motorer på jorden.


Motorcykel

Hvis du synes formel 1 er vildt, skulle du prøve og se hvor langt ned motorcykel racere, kommer ned og skraber asfalten. Har du lagt mærke til deres knæbeskyttere, som er plastret med en masse stof, der skal sørge for deres sikkerhed? Det er den de slider hver gang, de passere de hæftigste sving. Motorcyklen er også en komplet anderledes følelse frem for bilen, og den giver dig plads til friheden. Det er det tiltrækkende ved den, men også dens unikke symbol på en autentisk mand der ikke er bange for noget. Motorcykler har trods alt ikke den bedste sikkerhed, men hold da op, hvor er de fede. Der er mange oplevelser på en motorcykel, om det er for at vinde drømmepigen eller kører hurtigt gennem byerne. Motoren i en motorcykel er styret med nogle af de højeste hestekræfter, der er spark i dem. Det er ikke for den sarte sjæl.


Bil

Den klassiske transportvogn, den som vi alle elsker og kender. Motoren i en bil er som mange andre, men følelsen af en bil, er noget andet. Det kommer selvfølgelig også an på hvem du er som menneske, det kunne jo være, du var mere til motorcyklen. Der er også et helt miljø inden for biler, med de vildeste undergrund konkurrencer, hvor bilerne er toptunet til det amerikanske nascar race. Det er unikt. Motoren i nascar biler er også vanvittig, så går du og mangler adrenalin i livet, skulle du tage en prøvetur i sådan en. De kan noget. Motoren i biler er generelt store, men kommer også i små, såsom de helt små smart biler. De er perfekte til den indre by, men den lange landevej, det kræver noget helt specielt. En firhjulstrækker ford, er den fedeste måde, at opleve den lange køretur. Den kæmpe motor, den aggressive lyd! De kommer dog ikke helt billige, hvis du skal have nogle af de nye. Ford Raptoren er en af de voldsomme, og fedeste firhjulstrækkere. Motoren i bilen skal være noget for dig.. Nogen kan lide de voldsomme hestekræfter og andre kan lide den stille, men sikre bil.


Veteran bil

De uvurderlige og sjældne biler, som er over 30 år gamle. De er som bjørnen i vinterhi, som ganske rigtigt, kun kommer ud om sommeren. Det er trods alt bundet af loven, at motoren i en veteran bil, forurener for meget, hvilket er grunden til dens sæson begrænsede kørsel. De gamle biler er noget for sig selv, det er en autentisk følelse af frihed, og glæde. De store sæder og læder med riller, det er det rigtige. Motoren er ikke altid det vildeste, men følelsen er det vigtige, i en veteran bil. Det handler om det den gør for dig, og ikke hvor hurtigt den kan gøre det. 


Sportsvogn

De vildeste af de vildeste, dem med guddommelige kræfter og ustoppelige motorer. Bugatti, bentley, ferrari, mclaren, listen kan blive ved i en uendelighed. Det er toppen af poppen, og vi ser ret ofte disse biler hos rigmænd eller andet. Det er den gyldne trone, og den ultimative følelse. At kører fra 0-100 på under 3 sekunder i en porsche, det er drømmen. Motoren i den bil er også helt utraditionel med placeringen bagved bilen, det er det som giver porschen dens komplet unikke, kørsel. Du finder en smuk og elegant styringen bag det rat. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.