Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
En bombe eksploderer i Demokratisk Klima Fraktions hovedkontor kort før et EU-klimatopmøde i København, og organisationens eneste medarbejder dør. Flere mindre klimaaktioner kulminerer med et brandattentat mod Danmarks kontroversielle klimaminister, Ib Boldbjerg, der er kendt for at være en brutal politiker. Ulrik Torp er blevet chefredaktør på den gratis ugeavis ValbyPosten. En række – for ugeavisen uvante – kritiske artikler om Valbys lokale toppolitiker Ib Boldbjergs private boligforhold, sætter Torp på sporet af kræfter, der for enhver pris vil gøre klimatopmødet til en fiasko. Samtidig kæmper Ulrik Torp på den private front både med sit helbred og med den fortabte søn, der efter tre år pludselig vender tilbage fra Bruxelles som fuldtids klimaaktivist sammen med en ny kæreste. Til sidst tvinges Ulrik Torp til at vælge imellem karriere, klima og familie. Spændingsromanen Nedsmeltning er skrevet af Niels Krause-Kjær (f. 1963). Han er uddannet journalist og arbejder i dag som vært på DR2 Deadline. Efter en periode som pressechef for Den Konservative Folketingsgruppe skrev han den politiske thriller Kongekabale, der blev filmatiseret i 2004. Opfølgeren til Kongekabale, Mørkeland, udkom i 2019, og i 2020 fulgte tredje bind, Fandens forår.
Professor Katherine Richardson, der er en af landets førende forskere, skriver en bog i serien Moderne Ideer om det emne, vi ikke kan vende os væk fra: Bæredygtig Udvikling. Hvorfor betaler vi i omegnen af $5000 milliarder i direkte og indirekte subsidier til fossile brændsler alt imens målsætningen fra Parisaftalen er at stoppe forbruget af netop fossile brændsler? Og hvorfor betaler vi støtte til landmanden for at dyrke sukkerroer, for derefter at beskatte forbrugerens sukkerforbrug i et forsøg på at forbedre borgernes sundhed? Det er klart nok ikke den meste effektive måde at indrette samfundet på, og det er slet ikke vejen frem, hvis vi vil løse klimakrisen, og sikre udviklingsmuligheder for en verdens befolkning, som ventes at vokse til 9-10 milliarder i 2050. Kort og velfortalt tegner Katherine Richardson et billede af de samfundsmæssige omstillinger der er nødvendige, hvis kommende samfund skal fortsat trives. Først og fremmest argumenterer hun for, at vi er nødt til at bevæge os væk fra en kultur med fokus på super-optimering inden for enkelte sektorer til et fokus på de interaktioner hvert sektor har på andre sektorer, og en minimering af de negative påvirkninger vores egne sektors aktiviteter har på andre sektorer, dvs. system frem for sektoroptimering. Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle? er den 17. bog i Informations Forlags serie Moderne Ideer, om vor tids store udfordringer – klima, krig, ulighed, migration, terrorisme, overvågning, medborgerskab, uddannelse og data med mere. Serien har solgt knap 30.000 eksemplarer. Katherine Richardson (f. 1954). Dansk/Amerikansk professor på GLOBE Institute og Leder af Sustainability Science Centre på Københavns Universitet. Er en af pionerforskere i udvikling af Earth System Science – en disciplin, der fokuserer på interaktioner mellem fysik, kemi, biologi og mennesker i etablering af de miljømæssige forhold på jorden. Hun var forkvinde for Klimakommission og er medlem af Klimarådet samt rådgivende udvalg vedr. den grønne omstilling for bl.a. DI, Finans Danmark, Landbrug og Fødevare og Innovationsfond. Hun var medlem af den 15 mands store ekspertgruppe, som FN’s Generalsekretær i 2017 udpegede til at udarbejde FN’s 2019 Global Sustainability Development Report. Hun optræder hyppigt som ekspert indenfor klimaforandring og bæredygtighed i radio og tv. Anmeldelser "Ingen økonomer i Danmark taler så klart som Katherine Richardson om presset på naturressourcer. I sin nye bog giver hun et befriende modigt bud på omstilling af den globale fødevareforsyning" - Dagbladet Information "En intens læseoplevelse" - Weekendavisen
Titel: Min bog om sten og mineraler, Forfatter: Dr. Devin Dennie, Udgivelsesår: 2018-02-20, Forlag: Forlaget Bolden, Sprog: dan
Bogen til dig som er begynder udi at samle svampe.Svampeekspert Jens H. Petersen guider dig sikkert igennem de danske spisesvampe. Med masser af fotos og artsportrætter, lærer du at genkende spiselige svampe, og ikke mindst at genkende disses uspiselige dobbeltgængere. Og så giver Petersen et væld af gode tips til indsamling og tilberedning.
4. oplag i arbejde. FOSSILJAGT LANGS KYSTEN Mellem sten og opskyl på stranden kan der pludselig dukke en lille skat op – et ravstykke, et forstenet søpindsvin, et vættelys eller hvis man er rigtig heldig - en forstenet tand fra en haj. Det er eventyrligt at finde spor efter dyr, der er millioner af år gamle, bare ved at være opmærksom på, hvad der ligger mellem stenene på stranden. Med lige dele viden og god fantasi kan man tænke sig tilbage til den fjerne fortid, hvor de forstenede dyr var levende. I denne bog fortælles om de mest almindelige fossiler, man kan finde langs med strandene i Danmark og i udvalgte råstofgrave. Ved Stevns- og Møns Klinter, på Bornholm, på Fur, langs Vestkysten, i Gram Lergrav og mange andre steder – i alt er 27 specielt gode lokaliteter omtalt. Med vellignende tegninger af dyrene, som de så ud, da de var levende samt en række fotos og tegninger af fossiler, som man typisk finder dem, er der en god mulighed for at se, hvilket fortidigt dyr eller plante, man har fundet. Jesper Milàn, museumsinspektør ved Geomuseum Faxe, har skrevet teksten - og Lykke Bianca har tegnet alle de smukke tegninger.
Det hidtil mest omfattende værk, som specifikt handler om Danmarks vilde orkidéer. Bogen guider læseren gennem de ca. 50 arter, underarter og varieteter med udførlige beskrivelser, vejledning til identifikation og masser af flotte illustrationer.Læs bl.a. om hullæbe-blomsten, der bestøves af berusede gedehamse, knælæben, som mangler blade og rødder og kun viser sig over jorden med års mellemrum og flueblomsten, der bestøves, når en hanlig gravehveps forsøger at parre sig med blomsten.Bogen giver desuden forslag til 38 danske ekskursionsmål.
”En kærlighedserklæring til skoven” Der sker de forunderligste ting i skoven: Træerne kommunikerer med hinanden. De drager ikke kun kærlig omsorg for deres afkom, de tager sig også af deres gamle og syge naboer. Træer har både følelser, fornemmelser og hukommelse. Det lyder måske utroligt. Men det er sandt. Skovfoged Peter Wohlleben kaster nyt lys over skovenes tætte tykninger og giver os et overraskende indblik i en hemmelighedsfuld verden. I sine fascinerende beretninger om træernes uanede evner trækker han både på sine egne erfaringer og på de nyeste videnskabelige opdagelser. ”Træernes hemmelige liv” er solgt i mere end 400.000 eksemplarer i Tyskland og er strøget ind på bestsellerlister verden over.
The remarkable scientific story of how Earth became an oxygenated planetThe air we breathe is twenty-one percent oxygen, an amount higher than on any other known world. While we may take our air for granted, Earth was not always an oxygenated planet. How did it become this way? Donald Canfield-one of the world's leading authorities on geochemistry, earth history, and the early oceans-covers this vast history, emphasizing its relationship to the evolution of life and the evolving chemistry of the Earth. Canfield guides readers through the various lines of scientific evidence, considers some of the wrong turns and dead ends along the way, and highlights the scientists and researchers who have made key discoveries in the field. Showing how Earth's atmosphere developed over time, Oxygen takes readers on a remarkable journey through the history of the oxygenation of our planet.
Mystiske dødsfald blandt en flok hvaler, der tilsyneladende er kogt ihjel, fører Kurt Austin fra National Underwater & Marine Agency, NUMA, til den mexicanske kyst og lige lukt ind i en voldsom eksplosion på en udadtil uskyldig tortillafabrik, dog med et sært undersøisk anlæg, som ikke umiddelbart har noget med dejfabrikation at gøre.Samtidig støder et andet hold NUMA-forskere, Paul og Gamay Trout, i Sydamerikas regnskove på myten om en hvid gudinde og en særdeles isoleret indianerstamme. Uheldigvis støder de også på en bande pirater, der ikke ser med milde øjne på, at et officielt amerikansk forskerhold kender til deres eksistens.At de to ting har noget med hinanden at gøre, er i lang tid ikke indlysende for Austin. Først da han begynder at grave lidt i ejerforholdene til tortillafabrikken, og den hvide gudinde forlader regnskoven og slutter sig til NUMA sammen med Paul og Gamay, begynder konturerne til en gigantisk sammensværgelse at tegne sig, hvor intet mindre end kontrol over jordklodens sparsomme ferskvandsressourcer er målet.Og i en verden, hvor tørken breder sig, vil ferskvand være en vare, hvis værdi ikke kan måles i penge.
Året er 1995. Dirk Pitt redder ved et tilfælde forskeren Eva Rojas fra at blive overfaldet af nogle Tuareger i Alexandria. Herefter skilles deres veje. Dirk sejler op ad Niger-floden for at finde kilden til en dødelig forurening, der føres via floden ud i Atlanterhavet. Eva er med sit forskerhold inde i Sahara, hvor de har fundet en by med mennesker, der er døde under mærkelige omstændigheder. Da de mødes igen, er det som slaver i en underjordisk guldmine, hvor de bliver pisket og udsultet. Alt sammen fordi de søgte at afsløre forureningskilden i Malisk Sahara, den kæmpestore, solsvedne ørken, der omgiver minen og skal krydses, før de kan få hjælp fra omverdenen.
Den Trojanske Odyssé er en del af Dirk Pitt-serien.Dirk Pitts to børn, datteren Summer og sønnen Dirk jr., befinder sig på bunden af havet med flere favne vand over sig. Efter genforeningen med deres far sluttede de sig til ham i NUMA, og deres opgave denne gang er at undersøge et skibsvrag i Det Caribiske Hav. Summer og Dirk har indrettet en hyggelig bolig i et af NUMAs dykkerskibe, og over dem ligger forskningsfartøjet, deres eneste kontakt med omverdenen. Det er til besætningen der, at Summer og Dirk ophidset rapporterer om et usædvanligt fund: en ruinby, huse, søjler, pladser, templer.En del sømil derfra ligger verdens første havhotel, et monster af en bygning, der i den største luksus transporterer rige mennesker rundt på verdens have. Flere hundrede meter rager hotellet op over havets overflade, men ganske fladt i bunden er det for at kunne sejle ind i lavvandede områder med koraller og fisk. Højt og fladt og dermed usædvanlig ustabilt.Og mange mange sømil derfra igen trækker skyerne sammen. I løbet af få timer ved man, at en orkan er under opbygning, en orkan, som får navnet Lizzie. Orkaner er jævnligt tilbagevendende i det område, og i begyndelsen tager man det roligt - går i gang med de sædvanlige forholdsregler, advarer kystvagten og skibe, prøver at regne ud, hvor stormen vil ramme og begynder så småt at evakuere folk. Men Lizzie er ikke en normal orkan. Den bevæger sig med ubegribelig fart, og den følger ikke den bane, som blev plottet for den. Faktisk ser det ud til, at den svinger bort fra land og ud over havet med kurs direkte mod havhotellet: NUMAs forskningsskib må trække ankeret op - og iltforbindelsen til undervandsfartøjet - og ile af sted for at hjælpe.
Nordeuropas svampe er med sine 1.717 sider det hidtil mest omfattende europæiske værk om svampe for den brede offentlighed. De to bind behandler over 2.800 svampearter med over 10.000 billeder og beskrivelser af de enkelte arter inkl. forvekslingsmuligheder.Med anden reviderede udgave føres værket ajour med den nyeste viden om svampenes navngivning og slægtskabsforhold. Værket er siden førsteudgivelsen blevet det nye europæiske standardværk om svampe.http://www.mycokey.com/Downloads/NordeuropasSvampeDKFolder.pdf
At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur. Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik. Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane -underviser i og skriver om vilde spiselige planter. -afholder de sanketure og kurser -har tidligere udgivet bogen Mad med gran -skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø. -har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad & Venner
Denne bog af manden, der samler urter til de bedste restauranter i Danmark griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang med at samle spændende spiselige planter og svampe – ja, i det hele taget være ude i og høste af den fantastiske natur, der omgiver os. Så tag med på tur! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. Hans arbejde er at finde spiselige planter, bær, tang, urter og svampe, som han leverer til de bedste restauranter i Danmark. Med denne bog har læseren mulighed for at følge med ham ud i naturen. ”Ofte siger folk, at de skal i skoven for at plukke vilde planter!” fortæller Thomas. ”Men skoven er faktisk slet ikke det mest oplagte sted. I det hele taget er der ikke et sted, hvor man kan finde alt. Man er nødt til at bevæge sig rundt til forskellige typer natur, der er i de forskellige biotoper.” For at kunne finde planter, er man derfor nødt til på forhånd at vide lidt om, hvilke planter der vokser i de forskellige biotoper, så man også ved, hvad man skal lede efter og holde øje med. Derfor er bogen er inddelt i de forskellige biotoper: Vandløbet, mosen og søen, Stranden, Løvskoven, Nåleskoven, Grøften, engen og vejkanten, Stranden, Saltengen, Løvskoven, Nåleskoven, Hegnet, Byen, Marken, Ruderatet og Havet. Thomas viser, hvordan man går på jagt efter de lækre vilde råvarer, og hvilke biologiske forhold, der skal være til stede, hvis man vil finde alt fra karljohansvampe, kantareller og malurt til skovmærke og spiseligt tang. Undervejs giver han sine bedste tips og råd med på vejen. Turen ender efter hvert kapitel hjemme i Thomas’ køkken, hvor han viser enkle, lækre og moderne retter med det vilde som hovedingrediens. Retterne kan alle tilberedes derhjemme, men nogle af dem er også egnede som et lille måltid eller en lille feltration ude i naturen.
Fire små lækre og superinformative guider samlet i én til naturens spiselige planter.Bag Den lille vilde, der ikke bare er en, men hele fire små guidebøger samlet i en fin æske, står Danmarks mest kendte sankeekspert, Thomas Laursen, og fotografen Jannick Børlum.Bøgerne er inddelt efter de vilde planters fire sæsoner – det helt spæde forår, forår, sommer og sensommer – og beskriver de vigtigste urter, blomster, bær og frugter, som vi kan samle og anvende i køkkenet. De fire bøger er lige til at til at putte i lommen hver for sig og tage med på sanketuren eller bare den almindelige gåtur i naturen. De er inddelt i de forskellige biotoper, så det er nemt at finde og identificere de enkelte planter.Hver plante er tydeligt angivet med et billede af selve planten og et af planten på voksestedet i netop den sæson, bogen dækker. Der er desuden også en kort informerende tekst, som hjælper én med at identificere planten og fortæller om dens mulige anvendelse.Den lille vilde er et sæt praktiske og meget anvendelige guider i forlængelse af Thomas Laursens tidligere populære bøger om vild mad. Med sin lækre og æstetiske indpakning er bogen en oplagt gave, og den bør stå i bogreolen i ethvert sommerhus.
KEND TRÆERNE I SKOVEN OG LANDSKABET DANMARKS TRÆER OG BUSKE af skovrider Henrik Staun og forstkandidat Peter Friis Møller er en omfattende bog om skovens og det åbne lands træer og buske. Her er spændende historier om træer og skovhistorie krydret med botaniske fakta, oprindelse, brug og forekomst. De mange vellignende fotos – flere af hver art - gør bogen utrolig brugbar og uundværlig for enhver, der er natur- og haveinteresseret samt for den professionelle bruger. Udførlige beskrivelser af danske træer og buske med gennemgang af kendetegn, økologi og anvendelse, navnets oprindelse, forvekslingsmuligheder og forekomst Illustreret med 40 kort og 600 fotos Træernes og buskenes bygning, deres udviklingshistorie og forekomst i Danmark, deres udnyttelse og voksesteder, navngivning og systematik. Illustreret nøgle over træer og buskes kendetegn gør det muligt at finde frem til den rigtige art eller slægt. Oversigt over de omtalte vedplanters navne på dansk, latin, svensk, norsk, engelsk og tysk. En bog for den seriøst interesserede. 2. opdateret udgave. 1. udgave udkom som Politikens Håndbøger.336 sider med 40 kort og 600 fotos, indbundet.
In this urgent, authoritative book, Bill Gates sets out a wide-ranging, practical - and accessible - plan for how the world can get to zero greenhouse gas emissions in time to avoid a climate catastrophe. Bill Gates has spent a decade investigating the causes and effects of climate change. With the help of experts in the fields of physics, chemistry, biology, engineering, political science, and finance, he has focused on what must be done in order to stop the planet's slide toward certain environmental disaster.In this book, he not only explains why we need to work toward net-zero emissions of greenhouse gases, but also details what we need to do to achieve this profoundly important goal. He gives us a clear-eyed description of the challenges we face. Drawing on his understanding of innovation and what it takes to get new ideas into the market, he describes the areas in which technology is already helping to reduce emissions, where and how the current technology can be made to function more effectively, where breakthrough technologies are needed, and who is working on these essential innovations.Finally, he lays out a concrete, practical plan for achieving the goal of zero emissions-suggesting not only policies that governments should adopt, but what we as individuals can do to keep our government, our employers, and ourselves accountable in this crucial enterprise. As Bill Gates makes clear, achieving zero emissions will not be simple or easy to do, but if we follow the plan he sets out here, it is a goal firmly within our reach.
I 1992 gik startskuddet på et af de mest ambitiøse projekter inden for botanikken i nyere tid: Atlas Flora Danica. Medlemmer af Dansk Botanisk Forening inddelte landet i 1.300 kvadrater på hver 5 X 5 kilometer fordelt i hele landet og gik i gang med at undersøge floraen.Kvadrat for kvadrat, år for år og egn for egn har fritidsbotanikere, professionelle såvel som amatører, organiseret under Dansk Botanisk Forening registreret voksesteder for vilde planter i alle egne af landet.Det er blevet til næsten 1 million fundoplysninger fordelt på cirka 3.000 plantearter. De udgør grundlaget for de 2.125 udbredelseskort, der præsenteres i bogen, som nu – 23 år efter opstarten – endelig er færdig.For alle fundne arter og underarter gøres kort rede for, hvornår og hvordan de er kommet til landet, hvilke voksesteder de foretrækker, og hvor i landet de er fundet. Der gives også et bud på, om de er blevet sjældnere eller mere almindelige. De mange informative baggrundskapitler giver forståelse for, hvorfor planterne vokser, hvor de gør. Derved får man optimalt udbytte af at studere udbredelseskortene og opnår en større glæde ved at finde, iagttage og udforske planterne i naturen
Den Store bog om Krystallerer er blevet verdens populæreste opslagsbog om krystaller og er solgt på engelsk i mere end en million eksemplarer. Leksikonformatet gør dig straks i stand til at finde en kendt krystal eller identificere en krystal du ikke kender.Den dækker de praktiske og eksotiske egenskaber i hver krystal, herunder de mentale, psykologiske og fysiske effekter samt dens brug ved krystalhealing. Bogen indeholder traditionel og nutidig viden og trækker på Judy Halls 35 årige erfaringer på dette område. Det er en uundværlig opslagsbog for krystalelskere overalt.
»Plantefarver« er en praktisk guide både i naturen, når planterne skal indsamles og i køkkenet, når garnet skal farves. Du bliver hjulpet i gang med plantefarvning på en enkel og overskuelig måde med korte trin for trin-beskrivelser og masser af eksempler på planternes mangfoldige og smukke farveresultater. Langt størstedelen af farveplanterne er helt almindelige og nemme at finde i den danske natur — og bogen er en hjælp til alle, der vil vide mere om, hvilke ressourcer naturen rummer, og som har lyst til at inddrage dem, hvor det er muligt. »Plantefarver« er rigt illustreret, og du kan ikke undgå at blive smittet af den begejstring for planter, farver og forsøg, der gennemstrømmer bogen. »Plantefarver« beskriver 32 planter med fotos og farveresultater. Bogens kapitler gennemgår planter, farver, arbejdsplads, vand, garn, klargøring, bejdsning, farvning med planter, farvning med rødt, farvning med blåt og efterbehandling. De forskellige farvetavler i bogen kan fungere som opslagsværk i forbindelse med overfarvninger.
Saml urter og brug dem i køkkenet - hver dag. Dette er bogen, der med tip til at sylte, salte, henkoge, tørre, fermentere og meget mere giver konkrete ideer til, hvordan man bruger alt det, man kan samle ude i naturen, i sin daglige madlavning. Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan man salter, sylter, tørrer og fermenterer naturens spiselige vilde urter, svampe og bær, så man kan lave sit eget vilde forrådskammer. Med det har man altid noget, man kan tage ned fra hylden eller ud af køleskabet og bruge til at give maden masser af smag og et personligt touch. I sin første bog tog Thomas Laursen afsæt ude i naturen, hvor han vejledte i, hvilke vilde planter der voksede i de forskellige biotoper. I Vild mad i køkkenet er han rykket ind til køkkenbordet, hvor han bruger alt det gode fra naturen til at lave et væld af lækre ting og sager, man kan have glæde af hele året rundt. Bogen indeholder således også en masse enkle, lækre, let tilgængeligt retter, der alle er en blanding af købt, dyrket, avlet, samlet, fermenteret og saltet, og alle er sprængfyldt med god smag. Det er mad, der for eksempel kan minde én om den sommerdag, man plukkede de roser, hvis duft nu springer ud af flasken og kommer i salaten med hummer.
Fortællingen om Flora Danica er historien om et af verdens mest ambitiøse værker om planternes rige. Sat i verden af Frederik V og gennem intet mindre end 122 år skabt i samarbejde mellem videnskabsfolk, kobbertrykkere og tegnere. Tusindvis af blomster, alger, mosser og svampe blev tegnet og trykt til et enestående værk om kongeriget Danmarks vilde natur.250 udvalgte plancher giver et indblik i værkets rigdom og bredde og viser, hvor unikt dette nationale naturvidenskabelige hovedværk er.
"Danmarks flora efter voksested" er en ny fotografisk flora, der tager udgangspunkt i de vilde planters naturlige voksesteder. I bogens første del beskrives 11 plantesamfund.Efter beskrivelsen af hvert plantesamfund vises en oversigt over voksestedets 50 -100 mest karakteristiske planter. Væksttyperne urter, siv, græsser og halvgræsser, dværgbuske, træer og buske samt karsporeplanter er medtaget. Bogens anden del består af et mere traditionelt opslagsværk, hvor 475 arter er beskrevet. Også i disse artsbeskrivelser er der lagt meget vægt på at fortælle om de forskellige planters særlige tilpasningsstrategier. Desuden beskrives forvekslingsmuligheder grundigt, hvor det er relevant.
En rigt illustreret guide til de sten, du finder på stranden.DANSKE STRANDSTEN giver dig en let tilgængelig bestemmelsesnøgle, så du nemt kan finde frem til, hvor netop den sten, du står med i hånden, er beskrevet i bogen. Herefter guider Geolog Troels V. Østergaard dig gennem de forskellige typer af sten: sedimentsten, metamorfe (omdannede) bjergarter og vulkanske bjergarter. Og så giver han svar på en række interessante spørgsmål om de danske sten: Hvor kommer de fra? Hvordan er de transporteret hertil? Hvad er vandreblokke? Hvor gamle er stenene? Hvorfor er der kun sten ved nogle af de danske strande? Og hvorfor er ikke alle sten runde?
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.