Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Mad og drikke

Hos tales.dk findes den bedste inspiration til alt om mad og drikke. Her findes et stort udvalg af sund mad, kogebøger, slankebøger, bøger om brød og kager og hvis man interesserer sig for enten cigarer eller spiritus, er man ikke gået forgæves. Gå på opdagelse i dansk såvel som udenlandsk madkunst eller dyk ned i bøger om populære mad trends.
Om du enten er nybegynder, amatør eller professionel så sætter det ingen grænser for at udfordre dine mad kompetencer. Så hop ind og bliv en del af maduniverset og server en god ret til enten dig selv, din familie eller til dine venner.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (5.000+)
  • (5.000+)
  • (206)
Format
  • (5.000+)
  • (5.000+)
  • (5.000+)
  • (4.000+)
  • (547)
  • (270)
  • (228)
  • (187)
  • (22)
Vis mere
Sprog
  • (1.000+)
  • (13)
  • (4)
  • (1.000+)
  • (573)
  • (217)
  • (147)
  • (7)
  • (914)
Vis mere
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (109)
  • (136)
  • (142)
  • (145)
  • (147)
Serie
  • (74)
  • (59)
  • (38)
  • (33)
  • (31)
  • (30)
  • (25)
  • (24)
  • (18)
Vis mere
Tag
  • (125)
  • (118)
  • (86)
  • (69)
  • (46)
  • (43)
  • (33)
  • (29)
  • (29)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - De skønneste livretter til hele familien
    af Ann-Christine Hellerup Brandt
    145,00 - 189,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien. 

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Anne Hjernøe
    132,00 - 176,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Den nye bog er en opfølgning på sin tidligere bestseller ‘Stærk, let og mæt’. En ny bog spækket med endnu flere kalorielette opskrifter samt tips og tricks til at tabe sig - men også holde vægten. Ligevægt handler om at man indtager den rette og sunde mad, så kroppen kan blive stærkere og lettere. Ligevægt handler også om at få smidt de ekstra kilo på kroppen, men også at stille nogen krav til sig selv, så man føler sig sund og tilfreds med sit krop. Man bliver belært med en masse gode råd og hendes erfaringer, for hvordan man bagefter fastholder vægttabet. Man får et indblik i, hvordan Anne har formået at undgå, at de 20 kilo hun før har tabt sig, sniger sig tilbage på kroppen igen. Hun deler desuden også læsernes erfaringer. Igennem det seneste år, har Anne modtaget et hav af positive reaktioner fra sin tidligere bestseller fra især de mennesker, hvor de har lykkedes med at knække koden til vægttab. Hun har desuden modtaget andre reaktioner fra de mennesker som enten tøver, ikke har motivationen eller dem som er bange for at skuffe sig selv. De mange henvendelser er baggrunden for den nye bog, hvor hun går i dybden med den livsstilsændring, som er så udslagsgivende for at komme i mål med et sundere, stærkere og slankere liv. Man får ikke kun et indblik i hvornår og hvad man skal spise, men også omkring kredsløbs/pulstræning som kan mærkes på både vægten, styrken i kroppen og konditionen. Bogens 63 nye velsmagende opskrifter er kalorieberegnet og hver især indeholder 500 kalorier. Man kan derfor bytte rundt på måltiderne, som man har lyst til. Alle måltiderne er fulde af smag og energi, så du ikke længere behøver at gå sulten i seng. Det har aldrig været lettere at spise sig mæt og stærk, når man har læst de mange gode råd fra Anne Hjernøe. 

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Morten Elsøe & Anne Gaardmand
    132,00 - 212,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Du bliver i bogen ‘Madro’ introducerede til et hav af gode råd og effektive strategier, til at kunne håndtere og sikre sunde og naturlige madvaner til dine børn helt uden stress. Hos børnefamilier er der oftest en tendens til, at børnene på ingen måde er enige med forældrene om hvornår, hvordan og hvad der skal spises. Hvad stiller man så op, når børnefamiliers rolige og hyggelige måltider ved middagsbordet udvikler sig til store og unødvendige diskussioner? Når børnene nægter at spise deres grøntsager og i stedet spiser for meget af det, de normalt ikke bør spise for meget af? Og hvis børnene fornemmer, at man forsøger at ændre deres spisning, resulterer det oftest med sure miner eller i uendelige diskussioner. Ifølge Morten Elsøe og Anne Gaardmand lider alt for mange danske børnefamilier af madstress, da der hver dag kræves et stort energiforbrug hos forældrene, som ellers ville kunne være helt unødvendigt. Bogens forfattere har begge en ernæringsfaglig baggrund, men arbejder i dag hovedsageligt med adfærdspsykologi og vaneændringer. Her giver de ud fra også deres egne erfaringer og oplevelser ved at være forældre konkrete og nyttige værktøjer til, hvordan man undgår disse evige kampe og frustrationer som nemt kan opstå hos mange børnefamilier. De fortæller i ‘Madro’ om de mest almindelige madfælder, der kan give madstress og hvilke tips og tricks der kan bruges til at give børnene lyst til at smage og udforske alt slags mad, alt lige fra broccoli og fisk til chokolade gennem legelyst, nysgerrighed og kreativitet. 

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Jane Faerber
    145,00 - 228,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mange har haft succes med at leve sundere og tabe sig efter Jane Faerbers første og meget populære bog om KETO. Nu er hun tilbage med en ny bog om emnet. I Janes ’Keto på 4 uger’ bliver du introduceret til en overskuelig 4-ugers kostplan til vægttab. 4-ugers planen kommer med konkrete forslag til alle dagens måltider, hvor du bliver mødt af bogens 80 nye sunde og lækre opskrifter. KETO er en kost, der har til formål at få kroppen til at omstille sig fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding. Jane guider dig her med velunderbyggede retningslinjer og konkrete råd og tips til et slankere liv – uden du nødvendigvis behøver at tælle dine kulhydrater og kalorier. Hvis du leder efter de bedste tips og tricks til at se en positiv fremgang på vægten og leve et sundere liv, så er ’Keto på 4 uger’ den perfekte bog til dig. Du får super lækre opskrifter, som du kan benytte i din kostplan, samt et overblik over hvad og hvor meget man skal spise og hvilke madvarer man helst bør undgå. Du får vigtigst af alt en nem vej til en fedtforbrændende krop, som de færreste sikkert har prøvet før. Det er denne ’sidegevinst’ ved KETO, der danner grundlag for et vedvarende vægttab. 

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Camilla Skov
    198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Vegetarisk comfort food – også til ikke-vegetarer – fra kvinden bag succesen Vegetarisk hverdag. Camilla Skov er ikke vegetar! Men hun elsker at lave vegetarisk mad og gør det flittigt på den populære Instagram-profil @vegetariskhverdag, hvor tusindvis af danskere hver uge får inspiration til aftensmaden. Camillas præmis er, at vegetarisk mad skal smage så godt, at man overhovedet ikke tænker over, at det er vegetarisk. Det kræver viden om fedt, syre og krydderier – balance og kærlighed.I Vegetarisk i aften? laver Camilla vegetarisk comfort food til hele familien, som alle bliver mætte af – og som garanteret får husholdningsbudgettet til at falde.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Anne Hjernøe
    112,00 - 150,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Slut med mellemmåltider! En spændende inspiration og motivations bog, til at få tips og tricks til at blive stærkere med gode træningsprogrammer, hvor du her også nok skal blive mæt, med en 14-dages kostplan, og alle de mange lækre og sunde opskrifter. Bare roligt, det hele er lettere end du tror. Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter deltagelse i et tv-program fik hun så meget opmærksomhed fra andre personer, der ønskede at få at vide, hvordan hun havde gjort, og om hun ville dele sine gode råd. Dette blev den væsentlige årsag til, at Anne valgte at skrive denne fantastiske bog. Der er så mange mennesker, som går og rundt og ikke føler sig tilpas med sin krop. Mennesker som ønsker at finde det lille trick i hverdagen, der kan få dem til at smide de overskydende kilo, uden det skal blive for hårdt, og uden det skal påvirke deres daglige vaner. Men findes dette trick virkelig, eller det bare hårdt arbejde? Ja til begge dele. I bogen kommer du helt tæt på Anne Hjernøe, og hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der accelereret hendes vægttabsforløb. Du får et indblik i hvad der skete og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder en forståelse af, at mellemmåltider er en af de store syndere. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke blot været at få kiloene ned på vægten. Hun ønskede en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Ugemenuer til under 200 kroner
    af Karen Elene Thorsen
    150,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild. Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt længere. Slut med at smide brune bananer og tørt brød ud. Fattig student kan bruges af både store og små husholdninger.Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. For at råd til mad og fornøjelser hele måneden. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen.Karen Elene Thorsen (f. 1997) er madblogger. Hun har Instagram-profilen @fattig.student med over 200.000 følgere. Karen Elene bor i Oslo og er i gang med en uddannelse inden for livsstilsændringer og folkesundhed.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Jane Faerber
    145,00 - 228,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Jane Faerber – bedre kendt som Madbanditten – er kvinden bag denne længe ventede KETO-bog. KETO er en hastigt stigende trend blandt kostbevidste mennesker både herhjemme og i udlandet. Det særlige ved KETO-metoden er, at den optimerer fedtforbrændingen og regulerer hormoner, blodsukker og appetit. I borgen tilbyder Jane Faerber håndgribelige råd til, hvordan KETO fungerer i praksis,  solid baggrundsviden om KETO og om kaloriers rolle i vægttab. Bogen er også krydret med strategier til sportsudøveren og den ernæringsinteresserede, og der er hjælp at finde til portionsstørrelser, fordeling af kulhydrat, protein og fedt. Den består af hele 80 ernæringsberegnede opskrifter – naturligvis med få kulhydrater, og den italesætter de hyppigste faldgruber i KETO for at gøre det nemt at lykkes med kuren i dagligdagen.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk & Jonas Drotner Mouritsen
    254,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Inspireret af forskellige madkulturer, som spiser meget grønt, f.eks. den asiatiske, giver forfatterne et videnskabeligt baseret svar på, hvordan man laver velsmagende mad af grønt, hvad enten det er planter, alger eller svampe. Udgangspunktet er den totale smagsoplevelse, som bygger på alle vores fem sansers interaktion med maden. Der er i bogen især fokus på, hvordan man kan tilberede mad af grønt, så det får velsmag (især umami) og en interessant og spændende mundfølelse, så man får lyst til ikke bare at spise grønt, men også at spise mere grønt.Bogen giver en lang række tips til, hvordan man selv meget nemt kan lave mad af grønt, som bliver ensmagsmæssig oplevelse. Alle bygger de på egne erfaringer i køkkenet og videnskabelig indsigt i, hvad der giver maden smag og mundfølelse, og hvordan vi både fysiologisk og neurologisk opfatter en smagsoplevelse.Den grønne bølge er over os, og ernæringseksperter, kendte kokke og repræsentanter for den vegetariske og veganske bevægelse har hver deres bud på, hvordan man tilbereder grøntsager. En grønnere kost fremhæves som en nødvendighed for både en mere klimavenlig og bæredygtig udnyttelse af jordens fødevareressourcer og for en måde at bekæmpe den kraftige vækst i kostbetingede sygdomme, især hjerte-karsygdomme, fedme og diabetes.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Maksimal fedtforbrænding
    af Majbritt L. Engell & Alice Apel Hartvig
    183,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Grøn keto er en let og komplet kostguide af Majbritt L. Engell og Alice Apel Hartvig, som hurtigt genstarter dit stofskifte og giver dig i allerhøjeste grad en høj fedtforbrænding til et hurtigt og sundt vægttab. I bogen bliver du introduceret til en 3-ugers kur, som varer i lige så lang tid, som du selv har behov for det. Majbritt og Alice byder på 60 forskellige, saftige opskrifter, som er en hurtig vej mod til slankere krop, hvor du samtidig både sikrer dig et lavere blodtryk, blodsukker, insulin og dit kolesteroltal bliver ligeledes sænket. Ketokuren indeholder kun miljøvenlige opskrifter med fjerkræ, fisk, æg, nødder, kerner, sunde fedtstoffer og et hav af grønsager. Diæten er motiverende og overskuelig at gennemføre, hvor der desuden er placeret en nydelsesdag hver uge, så der også er plads til at hygge sig. Hvis du er på jagt efter et sundt vægttab, hvor hvor du sikrer dig de nødvendige vitaminer og mineraler din krop har brug for, så er ‘Grøn keto’ den perfekte kostvejledning til dig.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - 100 af Michelles bedste opskrifter
    af Michelle Kristensen
    167,00 - 171,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Det behøver ikke at være svært at leve sundt og godt Få inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider i Michelle Kristensens bog med 100 af hendes mest populære opskrifter på alt fra skyrboller og minipizzaer til mættende salater og lækre snacks. Mere end 70.000 danskere har været på en af Michelle Kristensens populære MK camps, hvor de har fået inspiration, motivation og redskaber til en permanent livsstilsomlægning med enkle kostprincipper, hvor der stadig er plads til fest og søde sager indimellem. MK principperne handler om alt andet end kalorietælling og at sulte sig selv og giver ud over en sundere og slankere krop også masser af energi og bedre humør. En af de bedste måder at holde fast i den nye livsstil er aldrig at gå ned på inspiration til ny, velsmagende mad, men det kan være en udfordring at finde inspiration til nye retter, der kan laves på nul komma fem i en travl hverdag. Derfor har Michelle nu samlet 100 af sine mest populære opskrifter til alle dagens måltider med masser af inspiration og tips til at holde den sunde og slanke livsstil – både derhjemme og på arbejdet. Sund mad skal smage godt og være simpel at lave, og ingredienserne skal kunne købes i supermarkedet. Og ingen har tid til at stå timevis i køkkenet hver dag. Michelle Kristensens mission er at få danskernes øjne op for, hvor let en sund livsstil kan være, når man lærer at lave måltiderne på en ny måde. Med opskrifterne i denne bog kan alle få nem og lækker mad hele dagen uden sult – og uden at føle, at man savner noget.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Tab 12 kg på 12 uger
    af Gustav Salinas & EASIS
    197,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Gustav Salinas har været alt fra for lækker til love, en diva i junglen og på udebane med Linse. Men Gustav har aldrig været så meget på udebane, som da han blev indlagt efter et voldeligt overfald. Under sit ophold på hospitalet beslutter Gustav, at han ikke vil lade sig slå ud; han vil ikke være bange.Med viljen som det vigtigste værktøj, ændrer Gustavs sit liv, så han i dag er veltrænet og har dedikeret sit arbejdsliv til at hjælpe andre med at finde viljestyrken til at ændre deres eget liv.Oversat til vægttabsverdenen bruger han sine erfaringer og sin uddannelse til at hjælpe andre med at blive den bedste udgave af dem selv. At gå fra fat til fabulous. Gustav tror nemlig på, at alle har potentialet til at blive fabulous.Udgangspunktet, for at du kan komme til at føle dig fabulous, er, at du har det godt med dig selv og din krop. Med denne bog får du en helhedsorienteret løsning, der kan kickstarte et vægttab og hjælpe dig til at smide 12 kilo på bare 12 uger – godt guidet af Gustav.Du får også over 40 opskrifter på lækre retter uden tilsat sukker, retter til hele dagen, også de små snacks og mellemmåltider. Glæd dig til meatza, broccolivafler, greenies, prinsessekage, makroner og meget mere.Du får desuden et nemt og overskueligt træningsprogram med øvelser, som du kan lave overalt, og sidst, men ikke mindst, indeholder bogen en oversigt over det daglige kaloriebehov, så du nemt og enkelt kan beregne, hvor meget du skal forbrænde for at tabe dig og blive fabulous. At det er muligt at nå dine mål, får du bevis for med case-historien om Rie, der har tabt 50 kg på kun 8 mdr.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard
    288,95 - 310,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Gordon P. Henriksen
    246,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Et liv i fisk handler ikke om hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: eventyr, oplevelser, fællesskaber, udfordringer, kammeratskaber, mental sundhed og tid til ro og fordybelse. Og ikke mindst muligheden for at få den friskeste, dejligste råvare med hjem til spisebordet. Der er inspiration til fiskeeventyr rundt omkring i Danmark – ved fjorde og kyster, på søer og på havet – såvel som en masse dejlige opskrifter der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet. Størstedelen af opskrifterne er Gordons, men flere af hans fiskekammerater, bl.a. kokkene Simon Jul, Thomas Rode og Francis Cardenau, byder også ind med deres lækkerier. Med Columbus Leths mange inspirerende og flotte fotos er bogen en hyldest til lystfiskerlivet og alt hvad det har at byde på – uanset om man er erfaren fisker eller nybegynder. Gordon P. Henriksen fangede sin første fisk som syvårig i Lake Butler i Florida. Siden da kan man roligt sige at hans liv er gået i fisk. Han er Danmarks mest kendte lystfisker, og hans selvstændige lystfiskerkarriere inkluderer et hav af radio-og tv-programmer, YouTube-serier, foredrag, events og artikler som har inspireret mange til at komme ud i den danske natur med en fiskestang i hånden.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Få luksus i hverdagen med nemt godt brød
    af Annemette Voss Fridthjof
    123,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Denne brødbog gør det nemt og overskueligt at bage sit eget brød.Med mel, salt, vand og gær eller surdej kan man bage et godt brød. Altså et rigtig godt brød, faktisk. Resten – krumme, skorpe og smag – er noget, man kan hjælpe dejen til at udvikle gennem æltning, hævning og bagning. Mere langhåret behøver det ikke at være.Men hvorfor søren er det så, at det brød, man bager derhjemme, ikke altid er helt så lækkert, som det man køber til overpris hos bageren eller nyder på dyre restauranter?Det forklarer Annemette Voss i denne bog uden at fortabe sig i kemi, nørderi og indviklede bageprocesser. Hun viser, hvor nemt det faktisk kan være at bage brød med de rigtige kneb, og hvordan man med ro i maven ved at følge bogens opskrifter kan lave hjemmebagt brød, der er så godt, at man efterfølgende ikke har lyst til at spise andet.Opskrifterne er for overskuelighedens skyld baseret på en lille håndfuld af de allervigtigste meltyper, som kan fås overalt. Derudover indeholder bogen en grundig og letforståelig gennemgang af tilblivelsen af ens egen surdej. Der er gode tips til æltning, hævning, konsistens, drys, bagning, opbevaring og holdbarhed, og bogen kommer omkring emner som boller (med og uden frø og kerner), brød (fra rugbrød til grydebrød til knækbrød) og sødt brød (fra fødselsdagsboller til tebirkes). I alt indeholder bogen 50 nemme opskrifter på godt brød, der er bagt på enten gær eller surdej, og som vil få det til at dufte i hele hjemmet.Bogen giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. ”Jeg har villet lave en brødbog til hverdagen. Til folk, der elsker at gå i køkkenet, men som også tit har travlt. Bogen gør det nemt og overskueligt at bage godt brød,” fortæller Annemette Voss.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Vej din mad og tab dig - Garanti for vægttab
    af Anna Lei Stoustrup & Jakob Stoustrup
    73,95 - 110,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Træt af slankekure? Træt af at tælle kalorier? Træt af ’det-må-du-ikke-spise’ og yoyovægt? Det matematiske vægttab udnytter, at kroppen hver eneste dag naturligt taber sig en lille smule. Metoden er simpel: Du må spise, hvad du har lyst til – slik, kager og chips. Eneste regel er, at du i dag skal veje mindre, end du gjorde i går. Matematisk vægttab arbejder derfor hverken med kalorietælling eller afvisning af bestemte former for mad. Tværtimod viser bogen, at du kan tabe dig med matematisk præcision, mens du spiser alle dine livretter. Professor Jakob Stoustrup er en af verdens førende eksperter i reguleringsteori, og han har udviklet metoden matematisk vægttab på baggrund af avancerede, matematiske formler. I bogen gør han de avancerede beregninger bag metoden lette at forstå, mens hans sundhedsuddannede datter Anna Lei Stoustrup fortæller, hvorfor du får det nemmeste og sundeste vægttab ved at kombinere matematisk vægttab med sund mad og motion. Som inspiration til et sundt vægttab med Matematisk vægttab indeholder bogen både et træningsprogram og 50 lækre opskrifter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Pia Norup
    145,00 - 167,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Hvad har mennesker med for højt eller for lavt stofskifte, tarmbetændelse, psoriasis, leddegigt og sklerose til fælles? For det første lider de af kroniske, autoimmune sygdomme, som opstår, fordi deres immunforsvar går til angreb på kroppens eget væv. For det andet får de nu nyt håb om, at de ved at ændre kostvaner kan give deres sygdom et langt fredeligere forløb – og i nogle tilfælde holde den nede. I denne bog afslører lægen Pia Norup sin 3-trinsstrategi mod autoimmune sygdomme – og hvorfor fx brød, bønner og tomater kan få disse sygdomme til at blusse op. Og sammen med de to madeksperter Henrik Riber og Jesper Mikkelsen har hun sammensat en komplet kostplan til en uge med lækker mad, der beroliger immunforsvaret og hermed dæmper sygdommene. Planen kan også hjælpe de mange mennesker med forstadier til autoimmune sygdomme, fx diffuse ledsmerter og fordøjelsesbesvær. Bogen bygger på de samme principper, som Pia Norup anvender i TV 2s succes-serie 'Kan man spise sig rask?', der har premiere på sin 2. sæson i januar 2019. I 1. sæson i januar skabte Norup sammen med sin medvært Umahro Cadogan imponerende resultater med otte kronisk syge mennesker, der spiste og trænede sig til et nyt liv på bare 12 uger. Udover at være læge i traditionel forstand har Pia Norup, som én ud af kun 800 i verden, taget uddannelsen som Functional Medicine Practitioner. – Indenfor den nye gren af lægeverdenen, som mit hjerte banker for, prøver vi at forstå, hvorfor kroppen reagerer, som den gør. Når vi finder de dybereliggende årsager til sygdommen, står vi ofte med nøglen til at vende processen om, så vi – i samarbejde med patienten – kan behandle roden til problemet med mad og andre livsstilsvalg og dermed mindske symptomerne, fortæller Pia Norup. Pia Norup er medicinsk kandidat fra Københavns Universitet i 1997 og uddannet Functional Medicine Practitioner (IFMCP). Har de seneste 10 år udelukkende beskæftiget sig med sundhed og forebyggelse og hjælper til dagligt mennesker med at få en sundere livsstil i sin klinik i Lyngby. Holder foredrag alene og sammen med Umahro Cadogan og workshops om sund madlavning mod kroniske sygdomme. Er desuden uddannet personlig træner og coach.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Yotam Ottolenghi
    120,95 - 218,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent. Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend.Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer. Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig.Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Spis dig fra gigt, skader og andre plager i dine led
    af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf
    145,00 - 185,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Denne bog er godt nyt for 1,5 millioner danskere, der hver dag står med valget: smerter eller medicin. Nemlig de 700.000 danskere, der plages af gigt, og de ca. 800.000, der døjer med skader i deres led. Bogen er Danmarks første anti-inflammatoriske manual til, hvordan man holder sine led velsmurte og smertefri med helt naturlige midler. Især nem og lækker mad, der virkelig kan mærkes i leddene. Bag bogen står kost- og livstilsvejleder Martin Kreutzer, der tidligere har skrevet to bestsellere om anti- inflammatorisk kost. I årenes løb har Martin hjulpet hundredvis af mennesker med gigtsygdomme, der udspringer af inflammation, dvs. en kronisk betændelsestilstand, der giver ømme og stive led. Han har også fået skadede atleter på alle ambitionsniveauer tilbage på sporet igen med anti-inflammatorisk kost i kraftige doser. Gigt påvirker hver anden 40-årig og stort set alle over 60 år. Skader kan ramme i alle aldre, men bliver sværere at få bugt med, når man kommer op i årene. Men ny forskning viser, at mange ledproblemer kan dæmpes og holdes i bero, hvis man spiser en række helt bestemte madvarer – og skruer ned for andre. Bogen giver klar besked om, hvilke madvarer der mest effektivt sikrer kroppens frie bevægelighed og gør det let for læseren at nå op på de rette doser med nemme madopskrifter, der har den helt perfekte sammensætning. Opskrifterne, der har større anti-inflammatorisk helingskraft end alle tidligere bøger om inflammation, er komponeret af Simon Weisdorf, mad- og sundhedsentusiasten bag det nye, succes-site cookingclub.dk, der når ud til flere hundrede tusind danskere. Bogen giver også gode råd om, hvordan man gavner leddene maksimalt med forskellige former for træning og ved at tage hånd om udfordringer som stress og søvn.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Adam Aamann-Christensen
    233,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Kok, restaurantejer og tv-vært Adam Aamann har i sin nye kogebog fundet inspiration i havens spæde grøntsager. Det er blevet til de lækreste enkle, overskuelige grønne retter med fuld power på smag, farve og æstetik.Skal man lave velsmagende mad kun med grøntsager, kræver det lidt mere opmærksomhed, men det behøverhverken at være svært eller nødvendigt at gå på kompromis med den vigtige umamismag. Adam Aamann er kendt for sin sublime mad. I denne bog deler han ud af sine mange vegetariske opskrifter, som er blevet til i hans eget hverdagskøkken. Adam er blevet vild med at dyrke sine egne grøntsager, og i takt med at familien er blevet mere eller mindre selvforsynende i grønt, har det givet god mening at droppe kødet flere gange om ugen. Han har desuden tre døtre i teenagealderen, og der er tit venner på besøg, som spiser med. De unge har alle stort fokus på maden, og flere af dem spiser udelukkende vegetarisk. Bogens retter dækker alt fra tarteletter med porre, tør ost og tyttebær til rødbedetatar, palmekålstempura ogsliders med BBQ-rødkål. Der er gratiner og tærter, og der er smørrebrød og ravioli. Det hele er fyldt med denlyst og løssluppenhed, de er lavet med. Inspirationen har Adam fundet under sine daglige ture i køkkenhaven samt ved komfuret. Mængden af ingredienser i de enkelte opskrifter er holdt nede, så retterne er lette at tilberede, og alle grøntsagerne kan købes hos grønthandleren eller i supermarkedet. Resultatet er mad, der mætter og har masser af tilfredsstillende aroma, fylde og konsistens.Aamanns grønne køkken er et must for alle, kvinder som mænd, der elsker lækker mad med grøntsager i fokus,og som også går op i at spise efter sæsonerne. En kogebog med grøn mad – helt uden asketiske sundhedsbagtanker, men blot med lutter velsmag.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Johanne Mosgaard
    145,00 - 202,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Vegansk Grundkøkken er den ideelle guide til at leve efter den plantebaserede livsstil. Bogen guider læserengennem hele det veganske køkken og giver svar på alt, fra hvilke grønne proteiner man kan bruge, til hvordan man nemt kan erstatte æg og mælkeprodukter – samt en masse andre tips til at komme i gang med at spise vegansk. Bogen indeholder mere end 130 nye, smagfulde og farverige opskrifter – alle præsenteret på smukke og indbydende billeder. Opskrifterne dækker alt fra morgenmad – både til hverdag og weekendhygge – til inspiration til madpakkerne og på farten, mættende salater og supper, aftensmad for enhver smag samt sødesager og snacks. Desuden finder man også opskrifter til en grøn jul og andre festlige lejligheder. Bogen er til alle, der ønsker at gå hele vejen og skære alt animalsk ud af deres kost eller har levet vegansk i mange år og savner ny inspiration. Men den er også til alle, der bare elsker grøntsager eller gerne vil lære at elske dem lidt mere. Til dem, der er helt nye i den veganske verden, og til dem, der gerne vil indføre et par kødfrie dage, ikke tåler mælk eller æg, eller som spiser vegetarisk og plantebaseret. For udover at være en grundbog med en masse tips, information og opskrifter indeholder bogen overskuelige madplaner til alle fire årstider og inspiration til foodprep, så man både undgår unødigt madspild, og hverdagen samtidig bliver lidt nemmere.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Anders Nedergaard & Christine Bille Nielsen
    132,00 - 167,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Den ultimative guide for alle, der ønsker at spise grønt uden at gå på kompromis med sundhed, styrke og velsmag Giv dig selv optimale muligheder for at holde dig stærk og sund, når du spiser helt eller delvis plantebaseret. Proteinerne i plantemad er typisk af mindre god kvalitet end dem, du finder i kød og mælk, så din organisme har sværere ved at få glæde af dem. Men hvis du ved, hvordan du skal skrue dine grønne måltider rigtigt sammen, kan du sagtens give din krop, alt hvad den har brug for. I denne bog er muskelnørden Anders Nedergaard og madsnedkeren Christine Bille Nielsen gået sammen om at opruste dig med al den vigtige viden og alle de værkøjer, der gør det let at få fuld bonus af planterigets proteinkilder – helt uden at gå på kompromis med madglæden. Lær bl.a. at kombinere de grønne råvarer, så deres samlede proteinkvalitet eksploderer, og hvordan du skal fylde dagens måltider med ekstra planteproteiner i situationer, hvor du har ekstra brug for dem: · når du vil tabe dig uden at miste muskelmasse · når du er 50+ og ønsker at holde dig i topform resten af livet · når du træner og vil have store, stærke muskler. Alt sammen ved hjælp af vidunderlig mad: 63 fantastiske opskrifter, pumpet med både velsmag og planteproteiner. Ved hver opskrift kan du aflæse proteinkvalitetscoren. Den er nyttig at kende, for i modsætning til mængden af protein afslører den, om madvarernes proteiner nu også indeholder alt det, de skal, for at din krop kan bruge dem, når den i døgndrift arbejder på at hele, styrke og forny dig. Retterne i denne bog scorer helt i top med deres fornemme proteinkvalitet, så hvis du ikke orker sætte dig ind i teorien, kan du bare følge opskrifterne. Alle opskrifter er vegetariske – og de fleste også veganske. Desuden får du masser af nyttige guides, tips og tricks til, hvordan du på egen hånd tryller den skønneste smag og konsistens ud af planterigets proteinkilder, lige fra bælgfrugter og korn til nødder, svampe og og grøntsager.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Yotam Ottolenghi
    276,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madlavning kan gøres helt enkelt alt efter, hvordan du selv arbejder bedst i et køkken. Er du typen, der vil lave hurtig mad med få ingredienser, holder du af at forberede maden i god tid eller foretrækker du, at lave ovnretter, der passer sig selv i timevis. Der er mulighed for det hele med denne bog. Bogen indeholder 130 opskrifter på retter med både grøntsager, pasta, ris og nudler, fisk og kød. Du får forslag til, hvordan retterne kan sættes sammen til lækre menuer, der kan bruges til brunch, frokost og middagsbordet.  Du finder blandt andet opskrifter på bagte ris med mynte, og granatæble- og olivensalsa, nybagte, varme cherrytomater med kold yoghurt, makrel med pistacie- og kardemommesalsa, kødboller med lam, ricotta og oregano, nutella-ruller med sesam og hasselnødder og meget mere. Yotam Ottolenghi er madskribent for bl.a The Guardian og forfatter til flere kogebøger, bl.a. jerusalem, Plenty og Sødt. han ejer en række populære restauranter i London.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi
    af Louise Bruun & Jerk W. Langer
    112,00 - 148,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Få styr på blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost. Er du klar til den store forvandling? På blot 21 dage kan du opbygge det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig ældning er medvirkende årsag til en række af de gener og sygdomme, mange af os slås med. I deres nye bog fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Greg Hughes
    197,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Den ultimative trin for trin-guide til, hvordan du brygger dit eget øl. Hvis du gerne vil lære at brygge din helt egen øl selv, men har brug for en håndbog og en manual, som ikke kun indeholder instruktioner, men som også indeholder masser af opskrifter, så er Den store bog om håndbryg den helt rette titel til dig. Den store bog om håndbryg indeholder over 100 opskifter på bl.a. pale ale, weissbier, hvedeøl og pilsnere og mange, mange flere, men den indeholder også bryggetips og billeder af den færdige øl, så du ved, hvordan det færdige produkt skal se ud. Den store bog om håndbryg er således perfekt for både nybegynderen, der skal have masser af vejledning, den mere øvede, som kan finde mere komplekse øltyper, samt bryggeren, som bare gerne vil have en bog propfuld af velsmagende opskrifter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Jens H. Petersen
    158,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Bogen til dig som er begynder udi at samle svampe. Svampeekspert Jens H. Petersen guider dig sikkert igennem de danske spisesvampe. Med masser af fotos og artsportrætter, lærer du at genkende spiselige svampe, og ikke mindst at genkende disses uspiselige dobbeltgængere. Og så giver Petersen et væld af gode tips til indsamling og tilberedning.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Anne Hjernøe
    80,00 - 133,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Bliv sund med salaterMangler du ny inspiration til dine salater? Og vil du gerne holde igen med kalorierne? Så er der masser af hjælp at hente i den nye kogebog fra kokken og tv-værten Anne Hjernøe.Salater og sundhed er to sider af samme sag for Anne Hjernøe, og det afspejler sig i de 150 opskrifter, hvor hun samtidig har sat velsmagen i højsædet. Klassiske og nye salat ingredienser er her blevet sat sammen på kryds og tværs til de lækreste kolde og varme salater. De er både med og uden kød, så de enten kan virke mættende som et genialt, helt og sundt måltid fuldt af vitaminer og proteiner, som det lækre, vitaminrige tilbehør eller som del af et større måltid med flere små retter, der også kunne være salater.Anne Hjernøe har alle dage rejst meget, og lige så mange danske og nordisk inspirerede salater, der er i bogen - lige så mange vil have et sydlandsk, asiatisk eller latinamerikansk tilsnit i ingredienser og smag.Med Annes salater i køkkenet er der masser af muligheder for at prøve noget nyt og forkæle sine smagsløg - samtidig med at man holder den sunde linje, og uden at det bliver kompliceret.Om forfatteren:Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til diverse kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere og Annes julekalender, alle Politikens Forlag.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Britt Andersen
    229,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Den første danske bog med airfryer opskrifter Med baggrund i Danmarks første og eneste airfryerblog, giver Britt Andersen os alle sine erfaringer videre med opskrifter og tips, til den lækreste mad tilberedt i airfryeren. Man kan bruge sin airfryer til næsten alt, så ud over sprøde pommes frites, kylling og flæskesteg er der i bogen masser af inspirerende opskrifter til velsmagende hverdagsmad. Over 100 opskrifter med simple ingredienser, der kan købes langt de fleste steder. Der vises serveringsforslag i form af flotte illustrationer til anretningen af maden, og mange af retterne egner sig også til gæster. Der gives desuden airfryer tips, tricks og en guide til valg af ekstra tilbehør. Du vil blive forbavset over hvor hurtigere, nemmere og sundere det er, at tilberede maden i en airfryer. ”Bogen er meget indbydende og inspirerende i opskriftsdelen; man får lyst til straks at gå i gang – også uden en airfryer”Kilde: Lektørudtalelse, DBC

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - spis af naturens køkkenhave
    af Johanne S. Bjørndahl & Julie A. Swane
    185,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur. Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik. Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane -underviser i og skriver om vilde spiselige planter. -afholder de sanketure og kurser -har tidligere udgivet bogen Mad med gran -skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø. -har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad & Venner

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Bjarne Stigsby & Hanne Juul
    156,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Spis dig rask er lægens bud på en videnskabelig dokumenteret vej til et sundt og rask liv. Det er kosten sammensætning af protein, kulhydrater og fedt, der skal ændres, hvis man vil spise sig til et sundt helbred. I bogen fortæller læge Bjarne Stigsby om veldokumenterede og sandsynlige sammenhænge mellem kosten, insulin og en lang række sygdomstilstande, og foreslår en anden måde at spise på. Denne måde kaldes Klinisk InSulin Sænkende kost eller KISS-Kost. KISS-kosten bygger på den nyeste videnskabelige forskning til at forebygge og kurerer livsstilssygdomme. Ved at sammensætte din kost af sunde proteiner, langsomme kulhydrater og umættet fedt holder du dit blodsukker stabilt og helbred sundt, og kan spise dig fra diabetes 2, forhøjet kolesterol, PCOS, forhøjet blodtryk og overvægt. I bogen får du gode råd til at få lagt kosten om til KISS-kost og 80 lækre opskrifter udviklet af Hanne Juul, der gør dig dejlig mæt, sund og rask - hele livet!

    • Fragt
    • 39,95 kr.

Populære madtendenser 
tales.dk besidder et kæmpe udvalg af bøger om mad og drikke, og her finder du også inspiration om de nye madtrends, der er kommet for at blive. En af de mange nye trends om mad ideer er Sous vide, som kort fortalt går ud på at maden tilberedes ved en lav og præcis temperatur over en længere periode. Det er en billig og nem måde, som man nu kan lave mad på, og så får man ovenikøbet en velsmagende oplevelse hver gang, da råvarerne nu smager endnu mere af sig selv. Derudover opnår man en vis kontrol, da man kan styre alle processerne i tilberedningen uden at skulle overvåge maden hele tiden. 
Processen af temperering er nem, da man starter med at vakuumere sine råvarer i en pose og derefter lægge det ned i et varmt vandbad. Man beholder det her, indtil det er færdigt, og laver man kød eller andet og ønsker det steget efter, kan man blot gøre det på en pande efterfølgende. Hvis du har lyst til at gå på jagt efter mad inspiration om denne nye tendens, så finder du blandt andet her vores populære madbog “Sous vide 2.0” af Karsten Tanggaard, som er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Her finder du både opskrifter, teknik, tips og tricks til både nybegyndere og erfarne mad interesserede i køkkenet. 

Derudover er trenden omkring at mindske madspild og udnytte sine råvarer stadig et stort tema, som for alvor blomstrede op i 2018. Det var året, hvor man for alvor begyndte at mindske madspild og sætte fokus på emnet, der forhåbentligt bliver en permanent del af vores bevidsthed.
Madspild koster både penge, skader miljøet og har sociale konsekvenser. Størstedelen af madspild kommer fra husholdninger, da forbrugerne ofte køber for meget mad. Der er således både brug for velvilje og en indsats i hele fødevarekæderne, hvor du som forbruger kan gøre en ekstra indsats.

Så hvis du går ind for at mindske madspild og har fokus på dine madudgifter og på miljøet, så anbefaler vi bogen “UNDGÅ MADSPILD” af Yvonne Luff Gottfredsen. Bogen af denne slags er den første på det danske marked, og har til formål at motivere og inspirere singler og små husstande til at lave sund, billig mad og undgå madspild. Så hvis lysten efter at se hvilke muligheder der er, for at få brugt alle de råvarer du køber, så kan denne bog hjælpe dig på rette vej. 

Hos tales.dk finder du dermed et stort udvalg inden for mad og drikke, om det er inspiration til hverdagsmad eller lækre retter til dine gæster, så finder du det hele her. Du finder desuden et hav af inspirationsbøger til lækre nye vinoplevelser og alverdens lækre læskedrikke.  

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.