Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Brød og kager

Her finder du spændende bøger om Brød og kager. Nedenfor er et flot udvalg af over 3.122 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (1.000+)
  • (1.000+)
  • (3)
Format
  • (1.000+)
  • (1.000+)
  • (866)
  • (293)
  • (46)
  • (18)
  • (11)
  • (4)
  • (3)
Sprog
  • (138)
  • (64)
  • (13)
  • (8)
  • (3)
  • (5)
  • (23)
  • (3)
  • (2)
Vis mere
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (18)
  • (21)
  • (21)
  • (21)
  • (21)
Serie
  • (12)
  • (5)
  • (5)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
Vis mere
Tag
  • (8)
  • (7)
  • (6)
  • (6)
  • (5)
  • (5)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - Saras ynglingsopskrifter
    af Sara & Mia Franck Nersting
    149,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Dannmarks yngste iværksætter, som startede sin første virksomhed som 8-årig og sikrede sig over 500.000 kr. i finansiering fra Løvens hule til sit onlinekageunivers kforkage.dk, der sælger alt man kunne ønske sig til sit kagekøkken. Nu er hun klar med en kogebog. 13-årige Sara Nersting er en imponerende entreprenant pige, og med K FOR KAGE deler hun ud af sine egne yndlingsopskrifter på kager som napoleonshatte, hindbærsnitter, pandekagekager, macarons, chokolademuffins og mange, mange flere lækre kager, som alle kan bage. Saras opskrifter gør det muligt for små som store at være med i køkkenet, og hvis man har mod på en mere avanceret udgave af kagen, giver Sara tips og tricks til pynt som smukke marengstoppe, moussebomber eller flødebolletopping på din chokolademuffin. Der er noget for enhver smag og ambitionsniveau i K FOR KAGE.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Få luksus i hverdagen med nemt godt brød
    af Annemette Voss Fridthjof
    159,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Denne brødbog gør det nemt og overskueligt at bage sit eget brød.Med mel, salt, vand og gær eller surdej kan man bage et godt brød. Altså et rigtig godt brød, faktisk. Resten – krumme, skorpe og smag – er noget, man kan hjælpe dejen til at udvikle gennem æltning, hævning og bagning. Mere langhåret behøver det ikke at være.Men hvorfor søren er det så, at det brød, man bager derhjemme, ikke altid er helt så lækkert, som det man køber til overpris hos bageren eller nyder på dyre restauranter?Det forklarer Annemette Voss i denne bog uden at fortabe sig i kemi, nørderi og indviklede bageprocesser. Hun viser, hvor nemt det faktisk kan være at bage brød med de rigtige kneb, og hvordan man med ro i maven ved at følge bogens opskrifter kan lave hjemmebagt brød, der er så godt, at man efterfølgende ikke har lyst til at spise andet.Opskrifterne er for overskuelighedens skyld baseret på en lille håndfuld af de allervigtigste meltyper, som kan fås overalt. Derudover indeholder bogen en grundig og letforståelig gennemgang af tilblivelsen af ens egen surdej. Der er gode tips til æltning, hævning, konsistens, drys, bagning, opbevaring og holdbarhed, og bogen kommer omkring emner som boller (med og uden frø og kerner), brød (fra rugbrød til grydebrød til knækbrød) og sødt brød (fra fødselsdagsboller til tebirkes). I alt indeholder bogen 50 nemme opskrifter på godt brød, der er bagt på enten gær eller surdej, og som vil få det til at dufte i hele hjemmet.Bogen giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. ”Jeg har villet lave en brødbog til hverdagen. Til folk, der elsker at gå i køkkenet, men som også tit har travlt. Bogen gør det nemt og overskueligt at bage godt brød,” fortæller Annemette Voss.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Chad Robertson
    185,95 - 273,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mesterbageren Chad Robertson viser gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske Tartine Bakery. Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød,jeg nogensinde har smagt.– Claus Meyer

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Claus Meyer
    120,95 - 218,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Karl Christian Gubi Schmidt
    166,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Det er herligt selv at brygge sit øl. Man får under processen nogle gode oplevelser, og efterfølgende har man et dejligt, godt øl. Dette gode produkt fortjener på sin side så også en god humle. Uden humle ville øllet nemlig smage som opblødt brød, og hvorfor ikke selv dyrke denne humle? Humlen er en nem plante, som man ikke kun har glæde af i ølproduktionen. Den er gennem århundreder blevet anvendt som et beroligende middel og er bestemt også interessant i madlavningen. For eksempel kan de nye skud, der kommer i marts, anvendes i salater, idet de smager som friske bønnespirer. Bogen giver nogle forslag til, hvordan humlen kan give skønne daglige smagsoplevelser. Bogen giver bl.a. svar på spørgsmål som:• Hvordan dyrker man humle? • Hvilke sygdomme og skadedyr skal man holde øje med? • Hvordan ved jeg, hvornår humlen er klar til at blive høstet? • Hvordan tørrer jeg den, så den bevarer sin farve, sin duft og sin herlige bitre smag? • Hvordan opbevarer jeg humlen bedst muligt?

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss Fridthjof
    178,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Alle er vilde med kage, og man går aldrig galt i byen med at bage en helt almindelig god, fugtig skærekage. Bare forventningens glæde, duften, smagen, hyggen – ja det hele. Og så er skærekager lette at bage. Kagebogen sikrer duften af hjemmebag i køkkenet med nemme og hurtige opskrifter og et godt resultat – hver gang. Skærekagerne er simpelthen tilbage på banen. De helt store armbevægelser og svære teknikker har længe fyldt i kageverdenen, men ikke alle er vilde med at bruge lang tid på at bage kage, når trangen melder sig, eller der skal bages en bradepandekage til børnehaven. Kagebogen gør det let at gøre det lækkert. Alle opskrifter er suppleret af de smukkeste billeder, så man inspireres til at gå i køkkenet, og man med ganske lidt køkkenudstyr og simple teknikker lykkes med at bage, uanset hvilken kage man vælger. Her får man alle klassikerne og lidt til – samlet i én bog, så man ikke behøver at gå på nettet og bruge en vilkårlig opskrift. Alle opskrifterne er bullet proof. De fungerer bare – hver gang. Der er alt fra de mest traditionelle klassikere som marmorkage, banankage, klassens time-kage og gulerodskage til mere nytænkte, men dog simple kager som fx pistaciekage. Derudover indeholder bogen et helt afsnit med gode frostings, cremer og andet lækkert tilbehør, der gør sig godt på og i de friskbagte kager. Man behøver ikke tænke så længe, når man står med Kagebogen i hånden, for der er virkelig ikke langt fra tanke til handling. Sværhedsgraden er i bund, der er lagt an til hygge, og den dejlige duft af hjemmebag er snart i hus.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Meyers Madhus
    235,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet. Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten. Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af May Holm
    184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Bag lækre kager, der er propfulde af sæsonens grøntsager, og tilmed uden gluten. Bloggeren Sydhavnsmor har skabt et sundt kageunivers, hvor hver opskrift er baseret på friske grøntsager, så det bliver nemt at snige gode fibre og vitaminer ind i de søde kreationer. Bag en intens citronkage med pastinakker, syndige romkugler med sød kartoffel, lækker roulade med gulerod og rabarber, små søde bærtærter med bund af jordskokker, saftig krydderkage med spidskål og gulerod, fine honninghjerter med sød kartoffel og mange flere. Alle kager er lavet med det naturlige sukker kokossukker, som søder lige så meget som almindeligt sukker, men som er meget sundere. Alle opskrifter kan også nemt laves helt sukkerfri, hvis man vil gå hele vejen på de sunde kager. Kagebogen er opdelt i forår, sommer, efterår og vinter, så alle kager laves med de friske råvarer, der er i sæson. En kagebog fuld af naturlige opskrifter med fuld knald på krydderier, nødder, bær og grøntsager.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Meyers Madhus
    185,95 - 237,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Meyers når du flytter hjemmefra er en begynderkogebog til unge, der gerne vil lære at lave sund og lækker mad. Alle bogens opskrifter tager udgangspunkt i råvarer, der er til at betale, hvis man er på SU. Men tager også hensyn til, at det skal være både lækkert og sundt og med masser af smag. Der er retter til alle dagens måltider, gode tips og nyttige tricks til, hvordan man bruger rester til fx madpakken. Opskrifterne spænder lige fra danske klassikere som frikadeller over poke bowls, grød, fish'n'chips og pizza til hjemmebagte fødselsdagsboller, linsegryde og hjemmelavet lemonade. Når du flytter hjemmefra er blevet til i tæt samarbejde mellem kokkene i Meyers Madhus og unge fra Egmont Kollegiet.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Brød, boller og kager, der smager
    af Mette Marie Viscor & Kathrine Rosamunde Virring
    132,00 - 159,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Det er ikke nogen kunst selv at bage brød og kager helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit. Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Alternativet er ikke at købe noget tørt glutenfrit brød fra supermarkedshylden. Man kan sagtens bage noget meget bedre selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise. Denne bog hjælper en godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med såvel smag som struktur. Det er netop de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg; både af nye og spændende ingredienser og smage i bagværket og af generel bageglæde. I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager, der smager; om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager. Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte, og brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top. Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor driver sammen Det glutenfri bageatelier, som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Frederikke Wærens
    198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Første kagebog fra Danmarks kagedronning Frederikke Wærens, der har 230.000 følgere på Instagram!En overdådig tal-kage pyntet med bær, sølvstøv og sukkerpynt, en lækker chokoladepavlova eller hvad med en svampet flødebollekage? I BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine bedste opskrifter på skønne og velsmagende kager, der oser af hjemmebag og hygge. Præcis som du kender dem fra Frederikkes populære Instagramprofil @frederikkewaerens, er det overdådige kager, der er nemme at gå til og lavet af gode råvarer. For bagning handler ikke om præcision og svære teknikker, men om at skabe de skønneste kager, der gør alle livets særlige øjeblikke endnu mere specielle. Frederikke Wærens har gennem flere år drevet den største kage-Instagram i Danmark – dette er hendes første bog. Hun er kendt for sine legesyge og lækre kager, der tiltaler både børn, unge og voksne.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Simone Thorup Eriksen & Liv Martine Hansen
    198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Endelig en bagebog til piger, der elsker at bage, og som er dygtige, men som har brug for en pædagogisk tilgang. Vinder af Den Store Bagedyst Liv Martine og tegneren Simone Thorup Eriksen er gået sammen om at skabe den lækreste kagebagebog til døtre og deres mødre. Bogen er fyldt med ambitiøse, men meget pædagogiske opskrifter på alt fra det søde køkken. Her er tutti frutti-cupcakes, donuts, moderne kajkager og en TO DIE FOR isvaffellagkage og mange mange flere. Mange af opskrifterne er med forslag til pynt af Simone Thorup Eriksen. Bogen er gennemillustreret med lækre billeder blandet med illustrationer i Simone Thorup Eriksens kønne streg.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Chad Robertson
    253,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning. MERE AF DET GODE BRØD er opfølgeren til bestselleren DET GODE BRØD af den verdenskendte bager Chad Robertson, medstifter af Tartine Bakery i San Francisco. Sagt om Chad Robertson: "Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt". - Claus Meyer "Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham". - Kille Enna, i sit forord til DET GODE BRØD

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Alle årstidens favoritter
    af Ditte Julie Jensen
    73,95 - 195,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    For første gang deler den populære Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen ud af sit hjerteblod og udgiver en selvstændig kogebog med sine yndlingsopskrifter. I denne bog – som i Dittes liv generelt – er det årstiderne, der er den helt store inspirationskilde. Hver en lille tur ud i haven eller naturen kan inspirere Ditte til at bage. De friske ingredienser, de liflige dufte og de spiselige blomster titter frem overalt og nærmest tigger om at blive brugt. Og i koldere årstider eller perioder med mindre tid til selv at plukke og dyrke kan selv en tur i supermarkedet virke inspirerende. For også her er der masser af variation i udbuddet af råvarer, der er i sæson og ekstra gode netop nu – og dermed masser af grunde til at gå i køkkenet! For Ditte er det at bage blevet en slags ventil for kreative impulser og fantasifulde indfald, og hun ønsker at smitte sin læser med lysten til at udtrykke sig gennem det perfekte lærred, en kage udgør. I hendes verden er det altid tid til kage – og så er det op til humøret og anledningen, om man har lyst til at skrue op for ambitionerne og teknikkerne, eller man bare vil fokusere på den gode smag og det gode bagværk. Der skal være plads til det hele – året rundt.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Karina Baagø
    212,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af. I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for. Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om.Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt. Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt. Med denne bog i hånden kan du se frem til glutenfrit brød med let og saftig krumme og den gode brødsmag! Alle opskrifter er naturligt glutenfrie, mælkefrie og low FODMAP. Om forfatteren Karina Baagø er mor til et barn, der ikke tåler gluten, og lever selv glutenfrit. Siden 2016 har hun afholdt kurser i glutenfri bagning for glutenintolerante, køkkenansatte og andre med ønske om at bage et godt glutenfrit brød. Karina har udviklet Strukturmetoden, som giver et luftigt glutenfrit brød hver gang.Med udgangspunkt i personlige erfaringer og faglige kompetencer fra sin uddannelse i ernæring og sundhed, rådgiver Karina familier om hverdagen med glutenfri diæt.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss & Mascha Vang
    112,00 - 172,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Du kender det godt – der skal kage til, og den forventes hjemmelavet! Gang på gang tyr vi til færdigblandinger, bageren eller supermarkedet, når børnene skal have kage med i skole eller kollegerne skal forkæles på jobbet. Men det er faktisk slet ikke så svært at bage lækre kager selv, man skal bare vide hvordan. "Piece of Cake" henvender sig til kvinder, der måske er bange for eller bare ikke orker at give sig i kast med komplicerede opskrifter og tilgange. Med bogens simple opskrifter og klare, gennemskuelige beskrivelser kan alle lære at bage. Den indeholder 40 lette opskrifter, og der er tips til, hvordan problemer kan løses undervejs. De to forfattere supplerer hinanden godt med Annemettes kyndige vejledning og Maschas farverige pyntetips.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss & Ditte Julie Jensen
    138,95 - 184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    De smukkeste, mest imponerende kager – der kan glæde og begejstre alle de heldige, der får dem at se og smage. I bogen er der opskrifter på 40 kager, der alle er inddelt efter emnerne: chokolade, eksotisk, bær, citrus, lakrids, blomst eller frugt. Og pynten på kagen er mindst lige så vigtig, om det så er guld, glimmer, blomster eller andre lækkerier. Kagerne er nemme at lave selv, når blot man har sørget for at have opskrift, ingredienser og udstyr klar – og en god portion bagelyst. I KAGEMAGI er der nemme trin for trin-anvisninger og detaljeret vejledning, der sikrer, at resultaterne bliver til små og store helt fantastiske kage-kunstværker.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss
    161,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Alle spiser lagkage indimellem. Og alle bør selv lære at bage og lave lagkage. Bare lige til den ene særlige anledning om året – mindst! Det er magisk at se en lagkage pryde et kagebord, som kronen på værket. Og intet er bedre, end når man selv har haft en finger med i spillet i skabelsen af dette lille prydstykke på bordet. Lagkage handler først og fremmest om vidunderlig smag. Men derudover er der i bogen lagt særlig vægt på kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Simpelthen for at gøre det sjovt for dig, når du slår dig løs i dit eget køkken. Der er step by step-fotos og enkle forklaringer, der gør det muligt for selv den mest uerfarne køkkenaspirant at lave klassiske og enkle lagkager, såvel som mesterlige lagkager, der tager folk med storm. Bogen er inspireret af dansk, klassisk bagekunst og holder traditionelle dyder i hævd, samtidig med at bogen søger inspiration på moderne medier og pepper de traditionelle udtryk og smagsnoter op med vor tids nyklassiskere. Bogen er illustreret med smukke fotos taget af Maja Vase.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Simon Clemens
    246,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    I denne bog gør Brødmand Simon Clemens op med myten om, at brød – vel at mærke rigtigt brød – er usundt. Tværtimod opfordrer han til, at du giver brødet en central plads på bordet igen og i stedet for at købe fabriksfremstillet brød med lav næringsværdi laver din egen lille brødfabrik derhjemme. På den måde sikrer du, at det brød, du serverer for familien, er både lækkert, sundt og velsmagende. Den lille brødfabrik er en håndværksbog til hjemmebageren. Her lærer du at lave surdej, at ælte og ridse brødet rigtigt og at afbage det i eget køkken. Med din egen lille brødfabrik kan du bage specialbrød af høj kvalitet for billige penge og med et personligt håndværk til forskel. Simon Clemens er brødmand, uddannet kok samt foredragsholder. Han har repræsenteret Dansk Nordisk Gastronomi i Kroatien og arbejdet som kok og køkkenchef i det danske land fra Århus til Samsø og Vejle. Simon Clemens er desuden stifter af et af Danmarks største økologiske surdejsbagerier, det nu lukkede Brød & Co, en økologisk spisemærket café og restaurant, der vandt prisen som Årets butik 2015. Han er Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød 2015 og fungerer samtidig som brød og mad-coach i radio og tv. Simon Clemens blev udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam i 2017.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - 70 lækre opskrifter fra det salte og søde køkken
    af Mette Blomsterberg
    185,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mette Blomsterberg har en forkærlighed for god mad. Ikke bare fra det søde, men også det salte køkken. At den superpopulære konditor og tv-vært mestrer begge dele, viser hun i sin nye bog med lækker fingermad, der har et utal af anvendelsesmuligheder. Baggrunden for bogen er, at Mette selv elsker at blive forkælet med små, sirlige og appetitlige hapsere, der både pirrer ganen og er smukke for øjet. Når hun er på restaurant, vælger hun derfor tit to-tre forretter i stedet for én hovedret for at smage så meget som muligt. Opskrifterne i denne bog er som skabt til forkælelse, når man skal have gæster. De i alt 80 forslag til snacks og hapsere er lavet efter devisen ”småt, men godt”, og Mette kalder selv resultatet ”smukt, smagfuldt, sanseligt og selskabeligt”, for det er mad, der både ser superlækkert ud og indbyder til samvær. Fra den ene del af bogen kan de salte opskrifter fx bruges ved en fødselsdags-velkomstdrink på terrassen eller på den lille buffet ved en sammenkomst i haven om sommeren. Eller man kan anvende dem til den store fest på et hvilket som helst tidspunkt på året, hvor man ikke bare laver flere forskellige slags hapsere, men måske også en større portion af hver. Det er selvfølgeligt muligt at justere op eller ned på mængderne, præcis som det passer én. Dette gælder også opskrifterne i bogens anden del på et væld af små, søde kager og desserter, der udgør den perfekte lille mundfuld. De søde ting kan serveres hver for sig, mens et tip til en virkelig luksus er at kombinere flere kager og sætte dem sammen på en desserttallerken, hvor de forskellige elementer tilsammen danner en helhed. Også for Mette selv er der ikke noget bedre end at smage lidt af hvert af flere kager. Alt i alt en bog med ren forkælelse, hvor som altid, når det gælder Blomsterberg, de bedste råvarer, den gode smag og den visuelle oplevelse er i centrum. Lav fx • Smørstegte rugbrødscroutoner med parma og agurk • Caprese-snack • Brownie med saltkaramel og ribs • Mini-citrontærter • Jordbær i hvid chokolade med hakket pistacie og kakaonibs

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Mette Blomsterberg
    156,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mette Blomsterberg er kagedronningen over dem alle. Konditoren, som har fået hele Danmark til at bage. Nu har hun samlet størstedelen af sine kendte og elskede opskrifter i én stor bog til glæde for både nye og gamle fans. Den suveræne konditor står bag intet mindre end seks kage- og dessertbøger og nyder samtidig kæmpestor popularitet på tv, hvor hun lige nu er aktuel som den hårde, men også retfærdige, søde og sjove dommer, når folk dyster om at bage de vildeste kager. Hendes nye opsamlingskagebibel bør stå på hylden hos alle, der elsker at bage kager og andre søde sager. Bogen indeholder opskrifter på alt hvad hjertet måtte begære af bagværk. I alt 364 sider med brød og knækbrød, søde gærbrød og wienerbrød, flødekager og lagkager, tørkager, rørekager og muffins, cookies og småkager, konfekt og knas, desserter og ikke mindst et fyldigt afsnit om julebag. I alt 170 af hendes allerbedste opskrifter. Med "Blomsterbergs bedste" behøver man kun én Blomsterberg-bagebog i køkkenet. Den perfekte bagebog til alle, der elsker det søde liv lige som Mette.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Alette Bertelsen
    161,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Lækre kager, der kan bages med et minimum af indsats og ingredienser. KAGER DER SMAGER til dessert eller itl klassens time til turen eller til teen. Og andre søde sager - solo eller som tilbehør, til kolde og varme dage ideer til pynt og variationer.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - med mindre sukker
    af Simone Thorup Eriksen & Liv Martine
    198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Er du til kager der smager, uden børn og voksne får sukkerchok? Så er du målgruppen for denne farve- og smagseksplosion af en kagebagebog. I et samarbejde mellem vinderen af Den store bagedyst, Liv Martine, og kreapigen fra bøger, magasiner og net, Simone Thorup, er en lækker indbundet kogebog blevet til. Opskrifterne er sukkerreducerede, men der er hverken gået på kompromis med smag eller udseende og alle er pyntet med DIY-tips fra Simones rutinerede hånd. Det er bogen til enhver krea- og DIY-interesseret bager – især til dig, der kan bruge timevis på at finde sjove og smukke ideer på Instagram og Pinterest. Bogen er fyldt med kageklassikere, som dog har fået et moderne twist, men der er også kager, som du aldrig har set før, og rigeligt sjove ideer, som vil glæde familien eller veninderne med masser af hyggelig kagetid.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Christel Pixi
    139,95 - 198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    En lille bid af det søde amerikanske køkken. Her er både opskrifter på pandekager, vafler, cookies, tærter, cheesecakes, scones og doughnuts. Det er sødt, snasket og skal smages. Christel Pixi er dessertkok og fast på Go' Morgen Danmark, hvor hun viser, hvordan man bager overdådige kager, ofte med inspiration fra det amerikanske køkken. Alle opskrifter er nemme at gå til og kan sagtens laves af hele familien. Prøv f.eks. de amerikanske pandekager, blåbærmuffins, en helt klassisk New York-cheesecake eller en Pecan Pie. Her er også lækre cookies med kokos og skumfiduser, pandekager med chokolade og karamel, citron- og limetærte og skønne scones til morgenbordet.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss Fridthjof
    79,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum.Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler.I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer.I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Maja Ambeck Vase
    156,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Der er ikke noget så dejligt som et godt måltid med venner og familie rundt om bordet. Desserten er den søde finale på måltidet, og ekspert i det søde køkken, Maja Vase, synes at vi bør give den meget mere fokus. Vi skal bruge vores fantasi og gøre det til en leg i køkkenet at frembringe de lækreste desserter. Vi skal kræse meget mere for desserten og spise meget mere af den. Majas desserter er ikke kun bogen til den glade dessertamatør, der elsker enkle, overkommelige desserter. Der indgår bevidst meget få ingredienser i hver opskrift, så tilberedningen bliver enkel og overkommelig. Det er også bogen til den mere ambitiøse dessertnørd. Her er opskrifter på is, mousser, cremer, ganacher, geléer, tærter, kager og knas, som du ikke kan leve uden. Bogen har også masser af tips og tricks til smarte teknikker og uundværligt grej. Maja tager læseren i hånden og viser, hvordan man med få og enkle elementer – og lidt hindbærstøv – kan skabe de skønneste desserter. Hendes smukke, enkle stil og brændende passion gennemsyrer hele bogen. Denne bog er hendes kærlighedserklæring til desserten.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Ditte Julie Jensen
    195,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    KAGEMINDER er Ditte Julies 40 fantastiske fortolkninger af klassiske danske kager, som der knytter sig et minde til. Nogle af minderne er hendes egne, andre kommer fra hendes læsere og så er der de kager, vi alle sammen har et forhold til. Ditte Julie har givet alle kagerne et løft til en ny og mere moderne udgave, så der kan skabes nye minder. Mine kageminder er med mig hver dag, og det er dem, der inspirerer mig til at bage. Når jeg dufter til en ingrediens, smager en kage eller går forbi kagevinduet hos bageren, minder det mig om begivenheder, mennesker og stemninger. De kager, jeg altid fik hos min morfar, de kager, som altid blev serveret til fødselsdagen eller den is, min far og jeg altid købte på vej hjem fra ridning. Det, synes jeg, er det allersmukkeste ved kager – og ved kageminder.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Mette Blomsterberg
    204,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Konditor Mette Blomsterberg, der har fået hele Danmark til at bage, kvinder som mænd, voksne som børn - og som til efteråret igen kan opleves på landsdækkende tv i anden omgang af Den Store Bagedyst - er tilbage med en ny bog. Blomsterberg er konditor med stort K og vil med "Blomsterbergs skønne Klassikere" gerne værne om de gode gamle dyder og utroligt mange traditioner, som konditorfaget er fyldt med - og ikke mindst det gode håndværk, som faget repræsenterer. I denne bagebog præsenterer Mette for første gang sine læsere for wienerbrøds- og butterdejsopskrifter, her er lækre brød og småbrød, lagkager og tærter, flødekager og tørkager som man også kender dem fra bageren, småkager og desserter. Mange af denne bogs klassikere er således kendt og elsket i bager- og konditormunde, men her får læseren dem i Mettes fortolkning, lavet med den sædvanlige kompromisløshed og med hendes eget personlige præg. Der findes mange flere konditorklassikere, men dette er dem, Mette har valgt med sit hjerte. En mindre del af opskrifterne er gengangere fra Mettes tidligere bøger, som er med igen her, fordi Mette synes, de hører til i denne sammenhæng. "Vi skal huske at holde lidt fast i historien og passe på, at vi ikke mister os selv i farten. De her gamle opskrifter kan noget. De fungerer. Rigtig mange af de ting, som er mere trendbårne, er udsprunget af disse kager. Og jeg kan mærke, at det er noget historie, jeg har lyst til at give videre," siger Mette Blomsterberg: "Vi får også pludselig en industrialiseret perspektiv på mange af disse kager. Roulade og citronmåne og gåsebryst og othellolaglage. På en eller anden måde er de bare blevet mishandlet, men er jo alle sammen fantastiske ting, hvis de bliver lavet ordentligt. Og så er de bare rigtig gode at forkæle sig selv og familien med engang imellem." Indholdsfortegnelse: Skønne brød Flødekager Wiennerbrød og butterdej Småkager Lagkager og tærter Desserter Piskede og rørte kager I alt over 110 opskrifter. Om forfatteren: Mette J. Blomsterberg har siden fra 1995 til og med 2011 arbejdet som restauratør og konditor i café Glyptoteket. Hun og hendes mand, har nu åbnet en kage/dessert butik i Grønnegade 43, 1107 København K. Hun er landskendt for sin medvirken i DR1-programmet Det søde liv, og hun har desuden vundet den fornemste æresbevisning man kan få som konditor: St. Honoré ordenen. Ud over at være konditor, forfatter, TV-vært, er Mette også foredragsholder & underviser i dessertkunsten i form af kurser, samt demos.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Bagværk helt uden hvedestivelse
    af Theresa Vangsøe
    168,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    At bage - og spise - glutenfrit er en stor trend og gavnligt for rigtigt mange mennesker. Men glutenfri er ikke nødvendigvis helt glutenfri. Når man køber færdige produkter med stemplet "glutenfri" er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet "glutenfri", men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise 'ægte glutenfrit' og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide at man med god samvittighed kan sige 'ægte glutenfri', når man sætter velduftende hjemmebag på bordet. Velduftende og velsmagende ÆGTE GLUTENFRI brød og kager er netop hvad man kan servere med denne bagebogs 50 opskrifter. Theresa Vangsøe (f. 1998) har bagt glutenfrit og udviklet egne opskrifter siden hun som 13-årig blev diagnosticeret med glutenallergi. Til daglig arbejder hun med helsekost i forretningen Ren Kost i Aarhus. Hun står bag bloggen La Mia Cucina.dk med glutenfrie opskrifter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Morten Svane
    184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Med #PROTEINOPSKRIFTER kan du tilfredsstille din søde tand uden at gå på kompromis med din krop eller sundhed.Opskrifterne i #PROTEINOPSKRIFTER lærer dig at bruge proteinpulver som smagsingrediens, der derudover gør dine søde sager sundere. Med det høje protein- og fiberindhold vil opskrifterne holde dig mæt i lang tid og vil kunne hjælpe med vægttab, opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse og opnåelse af større sundhed.Du kan leve sundt og proteinrigt og stadig føle, at du ikke mister noget. Velsmagende pizza, chokolade, kager og is kan stadig nydes. En del af opskrifterne i Morten Svanes kogebog er desuden lave på kalorier og glutenfri.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.