Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Brød og kager

Her finder du spændende bøger om Brød og kager. Nedenfor er et flot udvalg af over 3.130 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (1.000+)
  • (1.000+)
  • (2)
Format
  • (1.000+)
  • (1.000+)
  • (864)
  • (299)
  • (46)
  • (27)
  • (8)
  • (3)
  • (2)
Vis flere
Sprog
  • (130)
  • (2.000+)
  • (65)
  • (14)
  • (8)
  • (3)
  • (4)
  • (20)
  • (3)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (13)
  • (16)
  • (16)
  • (16)
  • (16)
Serie
  • (13)
  • (6)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
Vis flere
Tag
  • (8)
  • (6)
  • (6)
  • (5)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (3)
Vis flere
Sorter efterSorter Populære
  • - Saras ynglingsopskrifter
    af Sara & Mia Franck Nersting
    149,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Dannmarks yngste iværksætter, som startede sin første virksomhed som 8-årig og sikrede sig over 500.000 kr. i finansiering fra Løvens hule til sit onlinekageunivers kforkage.dk, der sælger alt man kunne ønske sig til sit kagekøkken. Nu er hun klar med en kogebog. 13-årige Sara Nersting er en imponerende entreprenant pige, og med K FOR KAGE deler hun ud af sine egne yndlingsopskrifter på kager som napoleonshatte, hindbærsnitter, pandekagekager, macarons, chokolademuffins og mange, mange flere lækre kager, som alle kan bage. Saras opskrifter gør det muligt for små som store at være med i køkkenet, og hvis man har mod på en mere avanceret udgave af kagen, giver Sara tips og tricks til pynt som smukke marengstoppe, moussebomber eller flødebolletopping på din chokolademuffin. Der er noget for enhver smag og ambitionsniveau i K FOR KAGE.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Frederikke Wærens
    198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Første kagebog fra Danmarks kagedronning Frederikke Wærens, der har 230.000 følgere på Instagram!En overdådig tal-kage pyntet med bær, sølvstøv og sukkerpynt, en lækker chokoladepavlova eller hvad med en svampet flødebollekage? I BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine bedste opskrifter på skønne og velsmagende kager, der oser af hjemmebag og hygge. Præcis som du kender dem fra Frederikkes populære Instagramprofil @frederikkewaerens, er det overdådige kager, der er nemme at gå til og lavet af gode råvarer. For bagning handler ikke om præcision og svære teknikker, men om at skabe de skønneste kager, der gør alle livets særlige øjeblikke endnu mere specielle. Frederikke Wærens har gennem flere år drevet den største kage-Instagram i Danmark – dette er hendes første bog. Hun er kendt for sine legesyge og lækre kager, der tiltaler både børn, unge og voksne.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Få luksus i hverdagen med nemt godt brød
    af Annemette Voss Fridthjof
    123,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Denne brødbog gør det nemt og overskueligt at bage sit eget brød.Med mel, salt, vand og gær eller surdej kan man bage et godt brød. Altså et rigtig godt brød, faktisk. Resten – krumme, skorpe og smag – er noget, man kan hjælpe dejen til at udvikle gennem æltning, hævning og bagning. Mere langhåret behøver det ikke at være.Men hvorfor søren er det så, at det brød, man bager derhjemme, ikke altid er helt så lækkert, som det man køber til overpris hos bageren eller nyder på dyre restauranter?Det forklarer Annemette Voss i denne bog uden at fortabe sig i kemi, nørderi og indviklede bageprocesser. Hun viser, hvor nemt det faktisk kan være at bage brød med de rigtige kneb, og hvordan man med ro i maven ved at følge bogens opskrifter kan lave hjemmebagt brød, der er så godt, at man efterfølgende ikke har lyst til at spise andet.Opskrifterne er for overskuelighedens skyld baseret på en lille håndfuld af de allervigtigste meltyper, som kan fås overalt. Derudover indeholder bogen en grundig og letforståelig gennemgang af tilblivelsen af ens egen surdej. Der er gode tips til æltning, hævning, konsistens, drys, bagning, opbevaring og holdbarhed, og bogen kommer omkring emner som boller (med og uden frø og kerner), brød (fra rugbrød til grydebrød til knækbrød) og sødt brød (fra fødselsdagsboller til tebirkes). I alt indeholder bogen 50 nemme opskrifter på godt brød, der er bagt på enten gær eller surdej, og som vil få det til at dufte i hele hjemmet.Bogen giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. ”Jeg har villet lave en brødbog til hverdagen. Til folk, der elsker at gå i køkkenet, men som også tit har travlt. Bogen gør det nemt og overskueligt at bage godt brød,” fortæller Annemette Voss.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Kager & søde sager
    af Kristine Marie Jensen
    45,95 kr.

    Kager og søde sager Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 47 af de bedste opskrifter på kager og søde sager. Klassiske store kager fra kringle og roulade over marmorkage og citronmåne til kiksekage, drømmekage og gulerodskage med cremeglasur Populære portionskager som medaljer, hindbærsnitter, napoleonskager og mokkaeclairs Søde, sprøde tærter, marengs og makroner Grundopskrifter og Frøken Jensens bedste bagetips Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

  • - sundhed & nydelse
    af Lisbeth Tordendahl
    172,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl præsenterer i sin bog DET SØDE - sundhed & nydelse mere end 100 opskrifter på uimodståelige kager, snacks og desserter til hverdag og fest – alle lavet af sunde råvarer, uden sukker og hvedemel. Bogen er fyldt med opskrifter på luftige chokoladekager, cupcakes med cremede toppings, hverdagsdesserter, nemt guf, muffins, skærekager, fastelavnsboller, sprøde småkager, julebag, tærter, smukke lagkager, is og farvestrålende pynt. Der er nytænkning, kreativitet og masser af inspiration. Med DET SØDE - sundhed & nydelse er det Lisbeth Tordendahls mission at vise, hvor nemt det er at lave søde lækkerier, der giver fuld nydelse uden sukkerchok, tomme kalorier, træthed, ballonmave eller dårlig samvittighed. Fristende søde sager fulde af vitaminer, mineraler, fibre, sunde fedtstoffer og proteiner. Hendes filosofi er, at trangen til sødt ikke skal bekæmpes med forbud, strenge kure og kunstige sødestoffer, men derimod imødekommes med lækre, sunde og nærende alternativer. Søde sager af den kaliber går fint i spænd med en sund hverdag. Det er ligefrem en vigtig brik i sundhedspuslespillet, mener hun. Opskrifterne er udviklet og forfinet gennem mere end 30 år, og de kan til fulde leve op til kræsne ganers krav om smag og konsistens. Der bruges frugt og sundere sødemidler i stedet for sukker. Hvedemel er skiftet ud med mandelmel, glutenfrit mel og fuldkornsspeltmel. Og mælkeprodukter er luget ud. Dermed er Det Søde - sundhed & nydelse både til helt almindelige mennesker med lyst til sødt, til familer der gerne vil give børnene sunde søde vaner og kunne lave lækker kage, der ikke bryder med institutionens sukkerpolitik, og samtidig kan mange af opskrifterne passe ind i flere af tidens populære kure. Gluten- og mælkeallergikere samt veganere vil finde masser af gode sager i bogen. Det Søde - sundhed & nydelse er mere end en almindelig kogebog. Som erfaren biopat med privat praksis og underviser i naturlig sundhed ser Lisbeth Tordendahl hver dag, hvordan sukker påvirker børns og voksnes helbred og adfærd, og hvorfor sukker med rette kaldes en af den vestlige verdens største trusler mod folkesundheden. Som bonus oveni striben af opskrifter er der derfor afsnit i bogen, der giver forståelse for hvad det i grunden er sukker gør i kroppen, bl.a. hvordan det aktiverer hjernens belønningssystemer, og hvordan dét kan gøres på en langt sundere måde. Og ikke mindst kommer hun med virksomme metoder til at reducere sukkerindtag og skabe god sukkerharmoni. Bibliotekernes beskrivelse Den prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl præsenterer i sin nyeste bog DET SØDE - sundhed & nydelse mere end 100 opskrifter på uimodståelige kager, snacks og desserter til hverdag og fest – alle lavet af sunde råvarer, uden sukker og hvedemel. Bogen er fyldt med opskrifter på luftige chokoladekager, cupcakes med cremede toppings, hverdagsdesserter, nemt guf, muffins, skærekager, fastelavnsboller, sprøde småkager, julebag, tærter, smukke lagkager, is og farvestrålende pynt. Der er nytænkning, kreativitet og masser af inspiration. Med DET SØDE - sundhed & nydelse er det Lisbeth Tordendahls mission at vise, hvor nemt det er at lave søde lækkerier, der giver fuld nydelse uden sukkerchok, tomme kalorier, træthed, ballonmave eller dårlig samvittighed. Fristende søde sager fulde af vitaminer, mineraler, fibre, sunde fedtstoffer og proteiner. Hendes filosofi er, at trangen til sødt ikke skal bekæmpes med forbud, strenge kure og kunstige sødestoffer, men derimod imødekommes med lækre, sunde og nærende alternativer. Søde sager af den kaliber går fint i spænd med en sund hverdag. Det er ligefrem en vigtig brik i sundhedspuslespillet, mener hun. Opskrifterne er udviklet og forfinet gennem mere end 30 år, og de kan til fulde leve op til kræsne ganers krav om smag og konsistens. Der bruges frugt og sundere sødemidler i stedet for sukker. Hvedemel er skiftet ud med mandelmel, glutenfrit mel og fuldkornsspeltmel. Og mælkeprodukter er luget ud. Dermed er Det Søde - sundhed & nydelse både til helt almindelige mennesker med lyst til sødt, til familer der gerne vil give børnene sunde søde vaner og kunne lave lækker kage, der ikke bryder med institutionens sukkerpolitik, og samtidig kan mange af opskrifterne passe ind i flere af tidens populære kure. Diabetikere, gluten- og mælkeallergikere samt veganere vil finde masser af gode sager i bogen. Det Søde - sundhed & nydelse er mere end en almindelig kogebog. Som erfaren biopat med privat praksis og underviser i naturlig sundhed ser Lisbeth Tordendahl hver dag, hvordan sukker påvirker børns og voksnes helbred og adfærd, og hvorfor sukker med rette kaldes en af den vestlige verdens største trusler mod folkesundheden. Som bonus oveni striben af opskrifter er der derfor afsnit i bogen, der giver forståelse for hvad det i grunden er sukker gør i kroppen, bl.a. hvordan det aktiverer hjernens belønningssystemer, og hvordan dét kan gøres på en langt sundere måde. Og ikke mindst kommer hun med virksomme metoder til at reducere sukkerindtag og skabe god sukkerharmoni.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Meyers Madhus
    185,95 - 237,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Meyers når du flytter hjemmefra er en begynderkogebog til unge, der gerne vil lære at lave sund og lækker mad. Alle bogens opskrifter tager udgangspunkt i råvarer, der er til at betale, hvis man er på SU. Men tager også hensyn til, at det skal være både lækkert og sundt og med masser af smag. Der er retter til alle dagens måltider, gode tips og nyttige tricks til, hvordan man bruger rester til fx madpakken. Opskrifterne spænder lige fra danske klassikere som frikadeller over poke bowls, grød, fish'n'chips og pizza til hjemmebagte fødselsdagsboller, linsegryde og hjemmelavet lemonade. Når du flytter hjemmefra er blevet til i tæt samarbejde mellem kokkene i Meyers Madhus og unge fra Egmont Kollegiet.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Meyers Madhus
    235,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet. Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten. Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Morten Svane
    184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Med #PROTEINOPSKRIFTER kan du tilfredsstille din søde tand uden at gå på kompromis med din krop eller sundhed.Opskrifterne i #PROTEINOPSKRIFTER lærer dig at bruge proteinpulver som smagsingrediens, der derudover gør dine søde sager sundere. Med det høje protein- og fiberindhold vil opskrifterne holde dig mæt i lang tid og vil kunne hjælpe med vægttab, opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse og opnåelse af større sundhed.Du kan leve sundt og proteinrigt og stadig føle, at du ikke mister noget. Velsmagende pizza, chokolade, kager og is kan stadig nydes. En del af opskrifterne i Morten Svanes kogebog er desuden lave på kalorier og glutenfri.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss Fridthjof
    80,00 - 148,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Det dufter af jul, når Annemette Voss byder på de bedste opskrifter på lækker, klassisk julebag. Bageeksperten har samlet de traidtitionelle og indiskutabelt uundværlige klassiske jule- og nytårskager, som ingen kan undvære i december måned. Hun byder på alt fra vaniljekranse til æbleskiver, og der er særligt fokus på de gamle dyder, hvor godt med smør er afgørende for den gode smag. De gamle klassikere suppleres med en række nye opskrifter fra Annemettes hånd, fx kanelsukkerdonuts, tranebærcookies og en risalamandetærte, så du kan få risalamande flere dage end kun til juleaften. Bogen er selvfølgelig fyldt med smukke billeder, så man ved, hvad man går i gang med. Rigtig god fornøjelse!

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Claus Meyer
    120,95 - 218,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Chad Robertson
    185,95 - 273,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mesterbageren Chad Robertson viser gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske Tartine Bakery. Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød,jeg nogensinde har smagt.– Claus Meyer

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Simone Thorup Eriksen & Liv Martine Hansen
    198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Endelig en bagebog til piger, der elsker at bage, og som er dygtige, men som har brug for en pædagogisk tilgang. Vinder af Den Store Bagedyst Liv Martine og tegneren Simone Thorup Eriksen er gået sammen om at skabe den lækreste kagebagebog til døtre og deres mødre. Bogen er fyldt med ambitiøse, men meget pædagogiske opskrifter på alt fra det søde køkken. Her er tutti frutti-cupcakes, donuts, moderne kajkager og en TO DIE FOR isvaffellagkage og mange mange flere. Mange af opskrifterne er med forslag til pynt af Simone Thorup Eriksen. Bogen er gennemillustreret med lækre billeder blandet med illustrationer i Simone Thorup Eriksens kønne streg.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Alle årstidens favoritter
    af Ditte Julie Jensen
    73,95 - 195,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    For første gang deler den populære Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen ud af sit hjerteblod og udgiver en selvstændig kogebog med sine yndlingsopskrifter. I denne bog – som i Dittes liv generelt – er det årstiderne, der er den helt store inspirationskilde. Hver en lille tur ud i haven eller naturen kan inspirere Ditte til at bage. De friske ingredienser, de liflige dufte og de spiselige blomster titter frem overalt og nærmest tigger om at blive brugt. Og i koldere årstider eller perioder med mindre tid til selv at plukke og dyrke kan selv en tur i supermarkedet virke inspirerende. For også her er der masser af variation i udbuddet af råvarer, der er i sæson og ekstra gode netop nu – og dermed masser af grunde til at gå i køkkenet! For Ditte er det at bage blevet en slags ventil for kreative impulser og fantasifulde indfald, og hun ønsker at smitte sin læser med lysten til at udtrykke sig gennem det perfekte lærred, en kage udgør. I hendes verden er det altid tid til kage – og så er det op til humøret og anledningen, om man har lyst til at skrue op for ambitionerne og teknikkerne, eller man bare vil fokusere på den gode smag og det gode bagværk. Der skal være plads til det hele – året rundt.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Chad Robertson
    253,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning. MERE AF DET GODE BRØD er opfølgeren til bestselleren DET GODE BRØD af den verdenskendte bager Chad Robertson, medstifter af Tartine Bakery i San Francisco. Sagt om Chad Robertson: "Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt". - Claus Meyer "Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham". - Kille Enna, i sit forord til DET GODE BRØD

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss & Ditte Julie Jensen
    138,95 - 184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    De smukkeste, mest imponerende kager – der kan glæde og begejstre alle de heldige, der får dem at se og smage. I bogen er der opskrifter på 40 kager, der alle er inddelt efter emnerne: chokolade, eksotisk, bær, citrus, lakrids, blomst eller frugt. Og pynten på kagen er mindst lige så vigtig, om det så er guld, glimmer, blomster eller andre lækkerier. Kagerne er nemme at lave selv, når blot man har sørget for at have opskrift, ingredienser og udstyr klar – og en god portion bagelyst. I KAGEMAGI er der nemme trin for trin-anvisninger og detaljeret vejledning, der sikrer, at resultaterne bliver til små og store helt fantastiske kage-kunstværker.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss
    161,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Alle spiser lagkage indimellem. Og alle bør selv lære at bage og lave lagkage. Bare lige til den ene særlige anledning om året – mindst! Det er magisk at se en lagkage pryde et kagebord, som kronen på værket. Og intet er bedre, end når man selv har haft en finger med i spillet i skabelsen af dette lille prydstykke på bordet. Lagkage handler først og fremmest om vidunderlig smag. Men derudover er der i bogen lagt særlig vægt på kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Simpelthen for at gøre det sjovt for dig, når du slår dig løs i dit eget køkken. Der er step by step-fotos og enkle forklaringer, der gør det muligt for selv den mest uerfarne køkkenaspirant at lave klassiske og enkle lagkager, såvel som mesterlige lagkager, der tager folk med storm. Bogen er inspireret af dansk, klassisk bagekunst og holder traditionelle dyder i hævd, samtidig med at bogen søger inspiration på moderne medier og pepper de traditionelle udtryk og smagsnoter op med vor tids nyklassiskere. Bogen er illustreret med smukke fotos taget af Maja Vase.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - 70 lækre opskrifter fra det salte og søde køkken
    af Mette Blomsterberg
    185,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mette Blomsterberg har en forkærlighed for god mad. Ikke bare fra det søde, men også det salte køkken. At den superpopulære konditor og tv-vært mestrer begge dele, viser hun i sin nye bog med lækker fingermad, der har et utal af anvendelsesmuligheder. Baggrunden for bogen er, at Mette selv elsker at blive forkælet med små, sirlige og appetitlige hapsere, der både pirrer ganen og er smukke for øjet. Når hun er på restaurant, vælger hun derfor tit to-tre forretter i stedet for én hovedret for at smage så meget som muligt. Opskrifterne i denne bog er som skabt til forkælelse, når man skal have gæster. De i alt 80 forslag til snacks og hapsere er lavet efter devisen ”småt, men godt”, og Mette kalder selv resultatet ”smukt, smagfuldt, sanseligt og selskabeligt”, for det er mad, der både ser superlækkert ud og indbyder til samvær. Fra den ene del af bogen kan de salte opskrifter fx bruges ved en fødselsdags-velkomstdrink på terrassen eller på den lille buffet ved en sammenkomst i haven om sommeren. Eller man kan anvende dem til den store fest på et hvilket som helst tidspunkt på året, hvor man ikke bare laver flere forskellige slags hapsere, men måske også en større portion af hver. Det er selvfølgeligt muligt at justere op eller ned på mængderne, præcis som det passer én. Dette gælder også opskrifterne i bogens anden del på et væld af små, søde kager og desserter, der udgør den perfekte lille mundfuld. De søde ting kan serveres hver for sig, mens et tip til en virkelig luksus er at kombinere flere kager og sætte dem sammen på en desserttallerken, hvor de forskellige elementer tilsammen danner en helhed. Også for Mette selv er der ikke noget bedre end at smage lidt af hvert af flere kager. Alt i alt en bog med ren forkælelse, hvor som altid, når det gælder Blomsterberg, de bedste råvarer, den gode smag og den visuelle oplevelse er i centrum. Lav fx • Smørstegte rugbrødscroutoner med parma og agurk • Caprese-snack • Brownie med saltkaramel og ribs • Mini-citrontærter • Jordbær i hvid chokolade med hakket pistacie og kakaonibs

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Mette Blomsterberg
    156,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mette Blomsterberg er kagedronningen over dem alle. Konditoren, som har fået hele Danmark til at bage. Nu har hun samlet størstedelen af sine kendte og elskede opskrifter i én stor bog til glæde for både nye og gamle fans. Den suveræne konditor står bag intet mindre end seks kage- og dessertbøger og nyder samtidig kæmpestor popularitet på tv, hvor hun lige nu er aktuel som den hårde, men også retfærdige, søde og sjove dommer, når folk dyster om at bage de vildeste kager. Hendes nye opsamlingskagebibel bør stå på hylden hos alle, der elsker at bage kager og andre søde sager. Bogen indeholder opskrifter på alt hvad hjertet måtte begære af bagværk. I alt 364 sider med brød og knækbrød, søde gærbrød og wienerbrød, flødekager og lagkager, tørkager, rørekager og muffins, cookies og småkager, konfekt og knas, desserter og ikke mindst et fyldigt afsnit om julebag. I alt 170 af hendes allerbedste opskrifter. Med "Blomsterbergs bedste" behøver man kun én Blomsterberg-bagebog i køkkenet. Den perfekte bagebog til alle, der elsker det søde liv lige som Mette.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss Fridthjof
    96,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum. Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler. I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer. I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Maja Ambeck Vase
    156,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Der er ikke noget så dejligt som et godt måltid med venner og familie rundt om bordet. Desserten er den søde finale på måltidet, og ekspert i det søde køkken, Maja Vase, synes at vi bør give den meget mere fokus. Vi skal bruge vores fantasi og gøre det til en leg i køkkenet at frembringe de lækreste desserter. Vi skal kræse meget mere for desserten og spise meget mere af den. Majas desserter er ikke kun bogen til den glade dessertamatør, der elsker enkle, overkommelige desserter. Der indgår bevidst meget få ingredienser i hver opskrift, så tilberedningen bliver enkel og overkommelig. Det er også bogen til den mere ambitiøse dessertnørd. Her er opskrifter på is, mousser, cremer, ganacher, geléer, tærter, kager og knas, som du ikke kan leve uden. Bogen har også masser af tips og tricks til smarte teknikker og uundværligt grej. Maja tager læseren i hånden og viser, hvordan man med få og enkle elementer – og lidt hindbærstøv – kan skabe de skønneste desserter. Hendes smukke, enkle stil og brændende passion gennemsyrer hele bogen. Denne bog er hendes kærlighedserklæring til desserten.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Bagværk helt uden hvedestivelse
    af Theresa Vangsøe
    168,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    At bage - og spise - glutenfrit er en stor trend og gavnligt for rigtigt mange mennesker. Men glutenfri er ikke nødvendigvis helt glutenfri. Når man køber færdige produkter med stemplet "glutenfri" er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet "glutenfri", men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise 'ægte glutenfrit' og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide at man med god samvittighed kan sige 'ægte glutenfri', når man sætter velduftende hjemmebag på bordet. Velduftende og velsmagende ÆGTE GLUTENFRI brød og kager er netop hvad man kan servere med denne bagebogs 50 opskrifter. Theresa Vangsøe (f. 1998) har bagt glutenfrit og udviklet egne opskrifter siden hun som 13-årig blev diagnosticeret med glutenallergi. Til daglig arbejder hun med helsekost i forretningen Ren Kost i Aarhus. Hun står bag bloggen La Mia Cucina.dk med glutenfrie opskrifter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Mette Blomsterberg
    253,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Konditor Mette Blomsterberg, der har fået hele Danmark til at bage, kvinder som mænd, voksne som børn - og som til efteråret igen kan opleves på landsdækkende tv i anden omgang af Den Store Bagedyst - er tilbage med en ny bog. Blomsterberg er konditor med stort K og vil med "Blomsterbergs skønne Klassikere" gerne værne om de gode gamle dyder og utroligt mange traditioner, som konditorfaget er fyldt med - og ikke mindst det gode håndværk, som faget repræsenterer. I denne bagebog præsenterer Mette for første gang sine læsere for wienerbrøds- og butterdejsopskrifter, her er lækre brød og småbrød, lagkager og tærter, flødekager og tørkager som man også kender dem fra bageren, småkager og desserter. Mange af denne bogs klassikere er således kendt og elsket i bager- og konditormunde, men her får læseren dem i Mettes fortolkning, lavet med den sædvanlige kompromisløshed og med hendes eget personlige præg. Der findes mange flere konditorklassikere, men dette er dem, Mette har valgt med sit hjerte. En mindre del af opskrifterne er gengangere fra Mettes tidligere bøger, som er med igen her, fordi Mette synes, de hører til i denne sammenhæng. "Vi skal huske at holde lidt fast i historien og passe på, at vi ikke mister os selv i farten. De her gamle opskrifter kan noget. De fungerer. Rigtig mange af de ting, som er mere trendbårne, er udsprunget af disse kager. Og jeg kan mærke, at det er noget historie, jeg har lyst til at give videre," siger Mette Blomsterberg: "Vi får også pludselig en industrialiseret perspektiv på mange af disse kager. Roulade og citronmåne og gåsebryst og othellolaglage. På en eller anden måde er de bare blevet mishandlet, men er jo alle sammen fantastiske ting, hvis de bliver lavet ordentligt. Og så er de bare rigtig gode at forkæle sig selv og familien med engang imellem." Indholdsfortegnelse: Skønne brød Flødekager Wiennerbrød og butterdej Småkager Lagkager og tærter Desserter Piskede og rørte kager I alt over 110 opskrifter. Om forfatteren: Mette J. Blomsterberg har siden fra 1995 til og med 2011 arbejdet som restauratør og konditor i café Glyptoteket. Hun og hendes mand, har nu åbnet en kage/dessert butik i Grønnegade 43, 1107 København K. Hun er landskendt for sin medvirken i DR1-programmet Det søde liv, og hun har desuden vundet den fornemste æresbevisning man kan få som konditor: St. Honoré ordenen. Ud over at være konditor, forfatter, TV-vært, er Mette også foredragsholder & underviser i dessertkunsten i form af kurser, samt demos.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Ditte Ingemann, Søren Ejlersen & Christel Pixi
    184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Ny grøn bagebog fra Aarstiderne byder på et helt nyt univers af naturlige kager, som alle kan bage. Vi er i clean cakes-genren, hvor naturlighed og grønne sager, frugter og bær, nødder, mel, smør og sukker er omdrejningspunktet. Og hvor fondant, farvestoffer og kunstigheder er bandlyst! Clean cakes ikke bare smager bedre; de er også til at lave uden 117 ingredienser fra en specialbutik, hvilket er en stor fordel, når du får lyst til at bage en kage onsdag aften efter lukketid. Når du bager kager af de gode ting, du har i køleskabet og på køkkenhylderne, er det ikke kun nemmere, sundere og sjovere, men faktisk også mere økonomisk. Og så kan både børn og voksne være med. Bogens ca. 50 kageopskrifter er fordelt på 5 kapitler. De evigtgode skærekager og loafs, som både børn og voksne sætter pris på. De fine tærter, der kan gøre det ud for desserter. Cookies, så kagedåsen altid er fyldt op til den lille lækkersult. Små kager, som brownies og muffins, der er hurtigt bagt og hurtigt spist. Og sidst men ikke mindst de moderne ’open side’-lagkager, som ikke skjules bag pynt og glasurer, men viser de gode bunde og mousser, de er bygget af. Clean cakes er ikke helsekager, det er bare kager bagt af gode, rene råvarer – så som sukker.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Maja Ambeck Vase & Anne au Chocolat
    80,00 kr.

    Det er sjovt og hyggeligt at lave sin egen is med wauw-effekt, og så smager hjemmelavet is fantastisk. Lykken er is er den perfekte bibel for alle iselskere, skrevet af de to superpopulære bloggere Anne au Chocolat og Maja Ambeck Vase. Bogen byder på 70 opskrifter på supercool is - gamle kendinge som regnbueis, bananasplit og pistacieis samt masser af nye, lækre, helt uimodståelige is som olivenolieis, kanelsnegleis og'Snickers'-islagkage. Du får opskrifter på sorbeter, mælkeis, parfaiter, pindeis, is(lag)kager, isdesserter m.m. - og alt fra nemme lyn is til mere avancerede, tidskrævende iskager. Maja og Anne giver også deres bud på hjemmelavede isvafler, krymmel, chokoladesauce og andet lækkert tilbehør. Med 35 forskellige ingredienser battler de to piger og kommer med hvert deres bud på en iskold og cool opskrift. Maja og Annes kæmpe kærlighed til is kan fornemmes igennem hele bogen, og den lykke deler de med læserne. Udover opskrifter byder bogen på fakta om isens historie samt uundværlige tips og tricks. Om forfatterne: Anne au Chocolat (f. 1986) spiser chokolade hver dag og hedder i virkeligheden Anne Moltke Hansen. Annes hjerte banker for chokolade, kager der smager, is og andre søde sager. Siden juni 2009 har hun drevet chokoladebloggen www.anneauchocolat.dk, som byder på skønne kager, chokoladesager og livsnydende lækkerier. Anne er uddannet cand.ling.merc i fransk og kommunikation fra Copenhagen Business School og er ansat i Chokolade Compagniet som kommunikationsmedarbejder. Hun er medforfatter på bogen Lykken er chokolade, som udkom i 2014. Maja Ambeck Vase (f. 1986) driver chokoladebloggen www.chocolat.dk, et sødt univers fyldt med chokoladeopskrifter og chokoladekærlighed. Herudover arbejder Maja som selvstændig madskribent - herunder Spis & Bo - sektionen i Politiken, opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter. Maja Ambeck Vase er sammen med Anne au Chocolat forfatter til bogen Lykken er chokolade, som udkom i 2014.

  • - 300 opskrifter et væld af opskrifter på
     
    37,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Mette Blomsterberg
    212,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mette Blomsterberg er uddannet konditor og daglig forpagter af den velbesøgte Café Glyptoteket i København. I øjeblikket kan hun også opleves på tv, hvor hun forsøder danskernes liv. I sin nye bog præsenterer hun 80 opskrifter på de skønneste kager og desserter. Hun kommer rundt om det hele – både klassikere og nye, heriblandt nogle læserne vil kunne genkende fra tv, og hendes egne specialiteter, som folk længe har savnet opskriften på. Lige fra den skønneste fest-dessert til den jordnære kage til eftermiddagsteen. En bog, der afspejler det, Mette Blomsterberg er kendt for: Stringent og lækkert bagværk. Mette J. Blomsterberg har siden fra 1995 til og med 2011 arbejdet som restauratør og konditor i café Glyptoteket. Hun og hendes mand, har nu åbnet en kage/dessert butik i Grønnegade 43, 1107 København K. Hun er landskendt for sin medvirken i DR1-programmet Det søde liv, og hun har desuden vundet den fornemste æresbevisning man kan få som konditor: St. Honoré ordenen. Ud over at være konditor, forfatter, TV-vært, er Mette også foredragsholder & underviser i dessertkunsten i form af kurser, samt demos.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Surdej med kærlighed.
    af Sebastian Boudet
    94,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Sebastien Boudet sværger til bagning med surdej i stedet for gær. I denne flotte og charmerende bog giver han de simple regler for at gøre sin egen surdej og derefter bage de dejligste brød og kager. Han videregiver også de madopskrifter, som selv en bager kan finde ud af. Det hele afleveres med uimodståelig fransk charme, stærk familietradition og trin-for-trin instruktioner, så selv chokolade croissant ser enkelt ud. Bogen er i flot udstyr og stort format. Sebastian Boudet er fransk med svensk gift og har i 10 år bragt den bedste fransk bagetradition til Stockholm, hvor han i dag leverer brød og kager til de bedste hoteller og restauranter. Hans grundprincip er enkelt: Alt hvad du behøver for at bage godt brød er gode råvarer, tid og en stor portion kærlighed.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Super Sunde Is
    af Caroline Fibæk & Carolina Cia
    149,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Nice Cream. Super Sunde Is af Caroline Fibæk og Carolina CiaDenne bog er til dig, der gerne vil forene sundhed og nydelse. Her deler vi nemlig 52 helt uimodståelige opskrifter på is uden mælk, sukker, gluten eller tilsætningsstoffer. Vi kalder det N’ice Cream. Og ikke alene smager det fantastisk – det er også let at lave.Alle opskrifterne i denne bog indeholder 100% naturlige ingredienser, der er smækfyldte med næring! Faktisk er de så sunde, at du kan spise dem til morgenmad – endda med god samvittighed.Velkommen til en verden af næring og nydelse. Forbered dig på at blive is-sulten – og fryd dig over, at hver eneste bid nærer din krop. Snart har du en fået en ny favorit is, der hedder N’ice Cream.Nice Cream. Super Sunde Is udkom d. 4. maj 2017 på Green Goddess Publicing.Paperback. Sider 136

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Yotam Ottolenghi
    185,95 - 253,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Yotam Ottolenghi har kastet sig over det søde køkken i selskab med sin gode veninde Helen Goh. Ottolenghis har hentet inspiration fra en række forskellige kulinariske traditioner, så her er opskrifter på alt fra cheesecakes, kardemomme pavlova med friske figner til pana cotta og persiske kærllighedskager. Alle bogens opskrifter er lavet med Yotams sædvanlige kærlighed til friske ingredienser, eksotiske krydderier og komplekse smagssammensætninger.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss
    112,00 kr.

    HAPS! 100 kager De søde detaljer er i højsædet i den nye bagebog med 100 kreative opskrifter på de mest utrolige kager og andre søde sager fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss. Marcipan og fondant, chokolade og glasur, guld og glimmer, blomster og sløjfer foruden pensler og tyller i alle størrelser. Det hele er i brug, når Annemette Voss viser sine læsere, hvordan man giver den gas med kagepynten og tilføjer sine egne kager et personligt udtryk i et feminint univers. Mange fans har bedt om konkrete anvisninger på, hvordan Annemette kreerer sine fantastiske kager. I denne bog deler hun gavmildt ud af sine tips og tricks, så læserne kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting. Som kronen på værket viser hun, hvordan man selv let og elegant samler den mest eventyrlige bryllupskage. Alt sammen gennem billeder, der demonstrerer de enkle teknikker, så det bliver sjovt at bage. Bogens kager fordeler sig i sjove afsnit som SKUM, SPRØD, LAG, WOW, HAPS og MINI. Det er opskrifter, der bare virker, på alt fra muffins, donuts, croissanter og islagkage og til flødeboller, trøffelkugler og skumfiduser. Det hele er hyggeligt og uhøjtideligt, for det at bage er netop noget, man tager sig tid til sammen og for hinanden. Det er go’ kagekarma. Om forfatteren: Annemette Voss (f.1984), uddannet bachelor i arkitektur fra Det kongelige Danske Kunstakademi, vinder af Den Store Bagedyst 2013 samt Den Store Julebagedyst 2013 på DR1. Kommer oprindeligt fra Vejle, bor nu med sine to børn i Charlottenlund nord for København.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.