Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Atlas & kort

Vores planet er enormt stor og består af en række lande, endda øer som vi endnu ikke har set. Rejsen gennem jordens forskellige steder og hvad de hedder, er det vi ønsker at tage dig igennem her på siden. Kendskab til planeten er fantastisk og kunne eventuelt give dig nogle fede ideer, som du kan fortælle videre til dine kammerater eller familie! Skab din egen rejse, eller lær mere om planeten og få kendskab til lande, som du sikkert ikke har hørt om endnu. Udover kendskab til verdenen og de mange veje, så er der rigtig meget læsestof til det historiske hjerte. Kortlægningen af atlas gennem tiderne og hvordan verden har set ud før! Find inspirationen til din næste rejse her hos os.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed
  af James Hoffmann
  243,95 kr.

  This ultimate guide to coffee contains comprehensive details on the beans and brews of more than 35 countries.

 • af Peder Dam
  460,95 kr.

  Dette pragtværk med mere end 200 smukke historiske kort fortæller, hvordan konturerne af Danmark tog form på kort fra 1400-tallet til starten af 1800-tallet. Da var landet efterhånden blevet fuldstændigt opmålt af Videnskabernes Selskab.Bogen giver et overblik over kartografiens historie og præsenterer de centrale opmålingsmetoder, personligheder og kort. Ud over danmarkskort vises kort over danske byer, kolonier, Slesvig-Holsten, Skandinavien samt de nordatlantiske besiddelser.I bogen beskrives også de politiske, kulturelle og teknologiske rammer, som kortene må forstås indenfor. De historiske kort bliver dermed på mere end én måde et billede af Danmark i evig forandring.

 • af Aleksandra, Daniel Mizielinski & Daniel Mizielins
  199,95 kr.

  Det fineste atlas, man kan tænke sig, hvor hele familien kan nyde de smukke og eventyrlige illustrationer og drømme sig væk til de fremmede lande. Landene vises på tegnede kort, hvor de største og mest ikoniske nationale monumenter er fremhævet side om side med sjove faktaoplysninger om landene: Mest brugte navne osv.

 • - Atlas i målforholdet 1:75.000
  af Trap Danmark
  348,95 kr.

  Trap Danmark Topografisk Atlas er det første atlas over Danmark trykt med tredimensionel (3D) effekt. Ved brug af skyggeeffekter giver kortet dig et intuitivt 3D-indtryk af landskabets former. Se fx, hvordan den flade, inddæmmede og tørlagte Lammefjord omkranses af et kuperet istidslandskab. Se, hvordan Gudenåen bugter sig gennem landskabet efter terrænet. Og se, hvordan din hjemegns skove, veje og byer i høj grad er rettet ind efter terrænet.Trap Danmark Topografisk Atlas viser ikke kun vejen. Atlasset viser landskabet som helhed med bakkernes konturer, naturområder og bebyggelser, kirker og herregårde samt talrige stednavne og meget mere. Kortene er fremstillet i samarbejde med Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Denne 2. udgave rummer flere forbedringer i forhold til 1. udgaven, bl.a. næsten dobbelt så mange stednavne.Opdag Danmark med Trap Danmark Topografisk Atlas.

 • af Thomas Reinertsen Berg
  142,95 - 334,95 kr.

  Hvad er et kort? Hvordan har vi mennesker tegnet verden op gennem historien? Hvad fortæller kortene om os selv?Verdenskort handler om kortenes utrolige historie. Thomas Reinertsen Berg tager os hele vejen fra stenaldermenneskenes mystiske symboler frem til Google Earth i en fascinerende beretning om videnskab og verdensbilleder, om kunst og teknologi, om magt og ambitioner, om praktiske behov og fjerne drømme om det fremmede. Undervejs møder vi visionære geografer og heroiske opdagelsesrejsende sammen med korthistoriens ukendte helte. Historien om Norge og det øvrige Norden danner en rød tråd gennem bogen, og et fantastisk billedmateriale giver læseren mulighed for at fordybe sig i både den nordiske og den internationale korthistorie. Verdenskort vandt Brageprisen for bedste norske fagbog i 2017. Bogen er rigt illustreret. Thomas Reinertsen Berg (f. 1971) er journalist og forfatter. han har skrevet om kultur og videnskab for adskillige norske aviser.

 • - Havneguiden 6 Danmark og sydvestlige Sverige, 4 utgave
  af Per Hotvedt, Hanne Engevik & Jørn Engevik
  324,95 kr.

  Denne havneguide dækker hele Danmark med undtagelse af Bornholm. Desuden har vi medtaget den svenske vestkyst fra Skanör i syd op til Göteborg i nord. Bornholm og Sveriges syd- og østkyst dækkes af Hamnguiden 7 (svensk tekst).I denne 4. udgave af Havneguiden Danmark og Sydvestlige Sverige har vi ajourført oplysninger om hver enkelt havn og har samtidigt indført blå bådsymboler i billeder og kort. Gæstebroer er i desuden markeret med deres egen røde streg, så de er nemme at finde. Symbolerne viser hvilken fortøjningsmåde, du kan forvente, når du kommer i havn, så du er bedst muligt forberedt. I teksten finder du også informationer om den maksimale tilladte størrelse på fartøjer, som kan anløbe havnen. Vi har omtalt både havne og ankerpladser. Hver havn præsenteres på en helside i bogen. Helikopterbilleder sammen med korttegning og tekst giver dig gode og nyttige informationer. Teksten om hver havn er delt op i en generel og en maritim del. Den generelle del giver oplysninger om det sted, du besøger, en kort historisk baggrund og de aktiviteter du har mulighed for at dyrke. Den maritime del giver oplysninger om, hvor og hvordan du fortøjer, hvad du skal være opmærksom på under indsejling og øvrige specielle forhold omkring havnen. Adressen på hjemmesider og telefonnummeret til havnen findes i faktaboksen og er opdateret i denne udgave. Her finder du også en kortfattet oversigt over, hvilke faciliteter havnen har at byde på. Denne havneguide er inddelt i seks sejlområder. Til hvert område er der udarbejdet et planlægningskort, hvor hver enkelt havn er markeret. Planlægningskortet er et nyttigt hjælpemiddel når morgendagens tur skal diskuteres og planlægges. Desuden findes der en alfabetisk havneoversigt bag i bogen. Havneguiderne dækker sommeren 2020 et område som strækker sig fra Arholma nord for Stockholm til Kirkenes i det nordøstligste Norge. Serien består af tolv bøger, som sammen dækker den svenske øst-, syd- og vestkyst, de danske farvande og hele den norske kyst. I havneguideserien findes også guider som dækker Tyskland, Polen, Slovenien, Kroatien, Montenegro, Albanien og Grækenland. Havneguiderne sælges i bådudstyrsbutikker, hos boghandlere eller på www.harbourguide.com

 • - Göteborg - Svinesund
  af Ardebrant & Engevik m.fl.
  324,95 kr.

  Den här Hamnguiden beskriver 371 natur- och gästhamnar från Tistlarna i söder till Svinesund i norr. Här beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder, och gästhamnarna redovisas detaljerat med service och tilläggningsmöjligheter. Alla hamnar presenteras med en detaljerad Hamnguidekarta, en helikopterbild, en guidande text samt en faktaruta. Denna fjärde upplaga av Hamnguiden 5 är en helt omarbetad uppföljare till den första upplagan som kom ut 2007. Samtliga Hamnguidekartor i boken är producerade av Hydrographica och är baserade på Hydrographicas beprövade sjömätningsteknik med 3D-flygfoto som underlag. Varje Hamnguidekarta har dessutom kontrollerats och verifierats genom kompletterande sjömätningar på plats. Hamnguidekartorna har även en avancerad topografisk redovisning som bygger på den allra senaste tekniken med laserscanning av terrängen. Man får exakta höjdkurvor, i detta fall med 2,5 meters ekvidistans, men man får också möjlighet att med skuggeffekter skapa en 3D-känsla av terrängens former som ett komplement till de traditionella höjdkurvorna. Med denna teknik blir det mycket enkelt att i förväg bedöma egenskaperna hos en hamn och att avgöra var de bästa lälägena finns, eller var öarna är flacka och risken för blåst är större. Helikopterbilderna och markeringarna ger dig en snabb översikt över varje hamn, med dess atmosfär, faciliteter, inseglingsleder, faror och förtöjningsmöjligheter. Texten i Hamnguiden 5 är uppdelad i en generell och en maritim del. Den generella delen beskriver platsens historia, natur och tipsar om olika aktiviteter som finns att tillgå i hamnen. Den maritima delen ger information om var det är lugnt och tryggt att ligga, hur du förtöjer säkrast och vad du bör vara speciellt uppmärksam på. Långsidesförtöjning i naturhamnar har blivit allt mer populärt på senare år, och i denna bok har vi markerat över 1000 sådana platser. Hamnguiderna täcker sommaren 2021 ett område som sträcker sig från Arholma norr om Stockholm till Kirkenes längst åt nordost i Norge. I hamnguideserien finns också guider som täcker Danmark, Tyskland, Polen, Slovenien, Kroatien, Montenegro, Albanien och Grekland. Hamnguiderna är en internationell succé och flera böcker har översatts till tyska och engelska.

 • - Bøgernes fantasiverdener
  af Huw Lewis-Jones
  236,95 kr.

  Det er svært at forestille sig en verden uden bøger. Det er lige så svært at forestille sig en verden uden kort. Som læsere følger vi forskellige veje gennem bøgernes fantastiske verdener.Alle kan huske, hvor deres rejse i litteraturen begyndte. Forestil dig din barndoms bøger, og straks dukker kortene over Mumidalen og Hunderedemeterskoven op i erindringen. Denne bog indeholder forfatternes refleksioner om deres forhold til fiktionens kort, både som æstetik og som redskab for deres litterære universer. Rigt illustreret med smukke og spændende kort fra Stevensons Skatteøen og Lewis’ Narnia til Tolkiens Middle-Earth.

 • af Leif Dehnits
  305,95 kr.

  Hvad er historien bag navnet på gadeskiltet? Bogen fortæller om alle gader i det ældre Aarhus samt de gader og kvarterer i Aarhus Kommune, der har fået navn efter historiske personer, begivenheder, planeter, gamle marker – eller noget helt fjerde! En smuk og gennem-illustreret bog på over 400 sider.

 • - A Field Guide to the Hidden World of Everyday Design
  af Roman Mars, Kurt Kohlstedt & 99% Invisible
  183,95 kr.

  An alternative guide to the hidden everyday objects in a city, from the hugely successful podcast 99% Invisible

 • af Karen MacNeil
  193,95 - 275,95 kr.

 • - En dansk ekspedition 1761-67
  af Thorkild Hansen
  45,95 - 232,95 kr.

 • af Jesper Asmussen
  139,95 - 163,95 kr.

  Tag med på en tur ad Gendarmstien fra Padborg til Kettingskov på Als. Turen rummer masser af dansk historie og kultur og undervejs fortælles om de slesvigske krige, nord- og sydslesvigsk historie, museer, Nydambåden og Nydam Tveir, sønderjyske egnsretter og skikke samt om en række slotte, herregårde og kirker.Rigt illustreret med nye og gamle fotos, tegninger og kort.

 • - Irun to Santiago along Spain's Northern Coast
  af David Landis, Anna Dintaman & Matthew Harms
  154,95 kr.

  This Village to Village Map Guide to the Camino del Norte is a lightweight minimalist guidebook to walking the Way of Saint James from Irun to Santiago de Compostela on the Camino del Norte.

 • af Collins Maps
  297,95 kr.

  Fully revised general reference atlas in the exciting Collins World Atlas range. Highly detailed maps giving balanced worldwide coverage, beautifully illustrated thematic pages and thousands of facts and statistics, including world and continental ranking tables.

 • af Dave Broom
  388,95 kr.

  This new, fully updated edition of The World Atlas of Whisky provides an in-depth, comprehensive journey through the history, process, distilleries and expressions of world whiskies.

 • af Legind A/S
  96,95 kr.

  Det detaljerede bil- og turistkort er trykt i en høj kvalitet og kommer med et omfattende indlagt register over samtlige byer på kortet, så det er nemt at planlægge turen.Kortet er i målestokforholdet 1:80.000 (1 cm = 8 km), og dækker hele Sverige.

 • af Allan Mylius Thomsen
  231,95 kr.

  En gåtur gennem København kan foregå på mange måder. Man kan ile af sted uden øje for sine omgivelser. Eller man kan slentre gennem gaderne, kigge lidt på vinduer og mennesker, dumpe ned på en café, lade øjnene vandre fra bygninger til folk til optrin. Helt tilfældigt, herligt afslappende. Og endelig kan man gå en tur med Allan Mylius Thomsen. Læser man bare en af de mange artikler, der i flere år har været bragt i lørdagsudgaverne af Jyllands-Posten København, og som nu er samlet i denne bog, bliver næste tur rundt i København en anden og større oplevelse.Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.

 • - 14th Edition
  af Times Atlases
  1.258,95 kr.

  The latest edition of the world's most prestigious and authoritative world atlas, containing up-to-date world maps and thematic information curated by experts in geography and cartography.

 • - Vänern och Vättern, Göta älv, Dalslands kanal, Göta kanal, 2. utgave
  af Ann och Torbjörn Ardebrant
  324,95 kr.

  Den här Hamnguiden beskriver 255 natur- och gästhamnar i Göta älv, Vänern, Dalslands kanal, Vikingaleden, Göta kanal och Vättern. Här beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder, och gästhamnarna redovisas detaljerat med service och tilläggningsmöjligheter. Alla hamnar presenteras med en detaljerad Hamnguidekarta, en helikopterbild, en guidande text samt en faktaruta.När den 2:a utgåvan av Hamnguiden 8 kom ut 2016 var de nya Hamnguidekartorna någonting nytt som aldrig tidigare förekommit i sjökortssammanhang. Det blev succé och sedan dess har Hamnguiden 7 givits ut och nu kommer även en ny utgåva av Hamnguiden 9 med nya Hamnguidekartor. Samtliga Hamnguidekartor i boken är producerade av Hydrographica och är baserade på Hydrographicas beprövade sjömätningsteknik med 3D-flygfoto som underlag. Varje Hamnguidekarta har dessutom kontrollerats och verifierats genom kompletterande sjömätningar på plats.Hamnguidekartorna har även en avancerad topografisk redovisning som bygger på den allra senaste tekniken med laserscanning av terrängen. Man får exakta höjdkurvor, i detta fall med 2,5 meters ekvidistans, men man får också möjlighet att med skuggeffekter skapa en 3D-känsla av terrängens former som ett komplement till de traditionella höjdkurvorna. Med denna teknik blir det mycket enkelt att i förväg bedöma egenskaperna hos en hamn och att avgöra var de bästa lälägena finns, eller var öarna är flacka och risken för blåst är större. Helikopterbilderna och markeringarna ger dig en snabb översikt över varje hamn, med dess atmosfär, faciliteter, inseglingsleder, faror och förtöjningsmöjligheter. Stenar och grund att tänka på speciellt är markerade på bilderna. Texten i Hamnguiden 9 är uppdelad i en generell och en maritim del. Den generella delen beskriver platsens historia, natur och tipsar om olika aktiviteter som finns att tillgå i hamnen. Den maritima delen ger information om var det är lugnt och tryggt att ligga, hur du förtöjer säkrast och vad du bör vara speciellt uppmärksam på.

 • - Lindesnes - Bergen, 3. utgave
  af Hanne & Jørn Engevik
  324,95 kr.

  Havneguiden 3 beskriver over 300 havner. I noen tilfeller omtales mer enn én havn på samme oppslag. Hver havn blir presentert med et eget Havneguidekart, flyfoto, beskrivende tekst og en faktaboks med nøkkelinformasjon. Teksten er delt i to: Den maritime delen beskriver havnen, innseilingen og eventuelle spesielle forhold. Du får også vite hva slags fortøyning som er aktuell, så du kan være forberedt ved ankomst. Den generelle teksten forteller om stedets og omgivelsenes særtrekk og historie, og om hva dere kan se, gjøre og oppleve når dere kommer dit. Der hvor det passer sånn, har vi også forøkt å peke på ting dere kan lure på, og kanskje finne ut mer om selv. Nysgjerrighet er bra å ha med på tur. På Havnekartene finner du flere detaljer enn på vanlige sjøkart og kartplottere. Her er det i tillegg markert hvor det er best å fortøye, hva slags fortøyning som brukes og hvor bildet er tatt fra. Flybildene med markeringer gir deg rask oversikt over havnens omgivelser, fasiliteter, innseilingsleder, farer og fortøyningsmuligheter. Sommeren 2019 dekker Havneguidene et område som strekker seg fra Arholma nord for Stockholm til Kirkenes lengst nordøst i Norge. I Havneguideserien finnes også guider som dekker Danmark, Tyskland, Polen, Slovenia, Kroatia, Montenegro, Albania og Hellas. Havneguidene er en internasjonal suksess, og flere deler er oversatt til tysk og engelsk.

 • - (A3 Spiral binding)
  af Philip's Maps
  152,95 kr.

  Philip's: the UK's best-selling Europe Atlas range. All the maps you need for travelling in Europe plus key driving regulations for each country. Large A3 size with practical lie-flat spiral binding.

 •  
  119,95 kr.

  Tag på cykelferie i det skønne Danmark med cykelkortserien fra Cyklistforbundet og Dansk Cykelturisme.Kortserien består af 8 kort, der hver dækker en region i Danmark:Kort 1: NordjyllandKort 2: Vestjylland og LimfjordslandetKort 3: SydjyllandKort 4: ØstjyllandKort 5: FynKort 6: Midt- og NordsjællandKort 7: Sydsjælland, Møn og Lolland-FalsterKort 8: BornholmKortene er tryk på vejrbestandigt kunstpapir, der kan klare det danske vejrlig. Selv når det bliver rigtig vådt. Kortene kommer desuden i en praktisk papkassette med velcrolukning.Målestoksforholdet er 1:100.000, bortset fra Bornholm, der er 1:50.000, og der er indtegnet både de regionale og nationale cykelruter i tydelige farver.Desuden er der indplottet udvalgte lokaliteter, der er relevante på cykelturen, såsom overnatningssteder, cykelbutikker, turistinformationer m.m.Kortene har tekst på dansk, engelsk og tysk.

 • af David Brawn
  113,95 kr.

  For the best adventures, use the best map. This updated 4th edition is a collection of four 30k scale map sections on a double sided sheet of 840mm by 600mm which folds up to 220mm by 120mm. Highly detailed maps cover Valle de Orotava, West, Anaga and Adeje/Arona - Teide. Printed on waterproof, tearproof recyclable material.

 • - Topografisk plankort 1:75.000
  af Trap Danmark
  134,95 kr.

  Topografisk planokort over Gribskov Kommune i målforholdet 1:75.000.Planokortet fra Trap Danmark kan indrammes og pryde væggen på kontoret, i stuen eller måske i sommerhuset. Leveres i paprør.

 • - Wall Maps History & Nature
  af National Geographic Maps
  175,95 kr.

 • - Fifty Islands I Have Not Visited and Never Will
  af Judith Schalansky
  154,95 kr.

  An atlas that takes us across the oceans of the world to fifty remote islands. It features rare animals and lost explorers, marooned slaves and lonely scientists, mutinous sailors and forgotten castaways.

 • af Legind A/S
  96,95 kr.

  Det detaljerede bil- og turistkort er trykt i en høj kvalitet og kommer med et omfattende indlagt register over samtlige byer på kortet, så det er nemt at planlægge turen.Kortet er i målestokforholdet 1:2.500.000 (1 cm = 25 km), og dækker hele Europa, både Vest- og Østeuropa samt Island.

 • af National Geographic & Alex Tait
  1.518,95 kr.

  National Geographic's flagship Atlas of the World, now in its 11th edition.

 • af Lonely Planet
  445,95 kr.

  Combining our extensive mapping experience and unrivalled destination knowledge, our first dedicated atlas is packed with insightful commentary and inspiring images to help you explore the world and plan trips with ease. Each large page of mapping is accompanied with top sights and activities, while popular regions are presented at greater scale.

Turistkort

Hvorfor betale mange tusinde kroner for, at få en konstrueret rejse? Her hos tales har vi benyttet kategorien, atlas og kort til, at give dig så meget inspiration som muligt, til din næste oplevelsesrejse. Det handler om at være velinformeret når det kommer til udforskning af fremmede lande. Derfor har vi samlet et kæmpe udvalg af atlas og kort, som kunne være en kæmpe fordel, at læse før du tager din rejse til Costa Rica eller Australien f.eks. Mange lande har gemte oplevelser som ikke er markedsførte eller velkendte blandt befolkningen i landene. Prøv og se bogen ‘99% Invisible City’. Det er en bog som er lavet baseret på en podcast der snakker om de gemte oplevelser og monumenter som er i verdens byer. 

Det er trods alt ikke altid, at befolkningens eget land, tager på opdagelsesrejser. Derfor er det en rigtig god ide, at læse sig frem til, hvilke muligheder der er for oplevelses hjertet og hvordan de kan findes! Turist Kortene indeholder vejledninger til hvordan du finder frem til stederne, og en gennemgang af planlagte rejser i landene. Det er en virkelig god måde at sparer dig selv for en masse penge gennem et køb af en planlagt oplevelsesrejse. Så hvis du går og lever på SU og mangler penge til sommerrejsen, så prøv lige og tag et kig her hos os. 


Golfbane kortvejledning af specifikke lande

Udover turist kortene har vi samlet et par bøger omkring golfbaner rundt omkring i verdenen. Mange lande består af en stor del golfbaner, som kan være svære at navigere rundt på. Derfor har vi for en god ordens skyld samlet, et udvalg, som specifikt kigger på dette! De indeholder kort vejledninger til banerne, og selvfølgelig også hvordan du finder frem til dem. Du kunne sagtens bruge GPS men hvis det skal være en rigtig familietur så er det frem med det gode gammeldags kort! Du kunne eventuelt lærer at læse kort helt korrekt, det er jo efterhånden en glemt færdighed desværre. 


Atlas af mørke destinationer

Hidtil er der destinationer som ikke mange rejser til og det er af gode grunde. Mange lande i verden lider desværre af stor kriminalitet som går ud over både befolkningen og dens ellers flotte destinationer. Men frygt ej, hvis du mangler lidt spænding i hverdagen, og kunne tænke dig at rejse til disse steder, så har vi en bog som kigger på dette. Atlas of dark destinations er en bog som undersøger dette fænomen. 


Atlas og kort gennem tiden

Atlas og kort bliver oftest fornyet og er blevet det mange gange gennem tiderne. Det handler om hvordan verden har ændret sig, historisk og teoretisk set. Det kan du måske huske fra dengang du havde naturgeografi i skolen hvor du lærte om de tektoniske plader og hvordan de rykker sig gennem tiden. Historie delen af verdenen er ligeså spændende, og her er det om, hvordan visse landskaber er blevet en del af andre lande. Der er meget der er sket gennem tiden og meget af det har til dels været på baggrund af politiske krige. Prøv og kig på udvalget og se om du ikke kan finde noget interessant omkring den specifikke tidshistorie du vil lærer mere om.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.