Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Årgang 2023 – Uskyld serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • - Årgang 2023 – Uskyld
  af Laura Bregnhøi Lohmann
  Stream i Appen

  Årgang 2023 er en novelleserie for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en noveller hver, alle med samme tema, nemlig USKYLD.Den sofistikerede Fleur og den dydige Emma er bedste fjendevenner fra 6. til 9. klasse.Emma, der har et trygt bagland, vil gerne være lige så sej som Fleur - og Fleur, der er skilsmissebarn, vil gerne være lige så uskyldig, som Emma fremstår.Pigerne er hinandens spejl, men nogle gange går spejle i stykker ...

  Stream i Appen
 • - Årgang 2023 – Uskyld
  af Ditte Wiese
  Stream i Appen

  Årgang 2023 er en novelleserie for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en noveller hver, alle med samme tema, nemlig USKYLD.Mille opfører sig pænt, som rigtige piger skal. Modsat hendes storesøster Es, der ikke giver en fuck i andre og siger, at ingen skal bestemme over Mille.Men Mille er ikke sikker på, om hun overhovedet har lyst til at give slip og feste og blive ude hele natten. Ikke før hun møder Vilde.

  Stream i Appen
 • - Årgang 2023 – Uskyld
  af Kathrine Assels
  Stream i Appen

  Årgang 2023 er en novelleserie for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en noveller hver, alle med samme tema, nemlig USKYLD.En ny by, et nyt hus, en ny begyndelse, så Amanda og hendes forældre kan starte på en frisk og lægge fortiden bag sig.Amandas selvsikre og tjekkede klassekammerat Liv tager hende straks under sin vinge og udstikker nøje klassens spilleregler, både hvem der er cool og hvem der er klam.Men ingenting er helt, som det ser ud - og Amanda føler sig mærkelig tiltrukket af den indestængte Klaes, på trods af at resten af klassen kalder ham Klammo Kong.

  Stream i Appen
 • - Årgang 2023 – Uskyld
  af Hanne Kvist
  Stream i Appen

  Årgang 2023 er en novelleserie for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en noveller hver, alle med samme tema, nemlig USKYLD.Laura og hendes bedste veninde Siska arbejder sommeren efter deres studentereksamen på en cafe i surferparadiset Cold Hawaii i Løkken.Laura bliver interesseret i deres ældre surf-underviser Luf, mens Siska fester vildt med hollandske surfer. Men efter en fest, hvor Laura og Luf har tilbragt aftenen sammen, er Siska væk, og Lauras mor svarer ikke på hendes beskeder.

  Stream i Appen
 • - Årgang 2023 – Uskyld
  af Tomas Lagermand Lundme
  Stream i Appen

  Årgang 2023 er en novelleserie for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en noveller hver, alle med samme tema, nemlig USKYLD.Aron spiller håndbold. Hans træner Claus hjælper ham med at håndtere sin fars død. De kommer tæt på hinanden. Helt tæt.Aron elsker, at Claus elsker ham. Det giver ham en styrke og et mod. På banen er han ustoppelig. Bolden mellem hans hænder er som en bombe. Noget skal eksplodere, men hverken Aron eller Claus ved helt hvad, det kommer til at koste, når og hvis alting bliver sandhed.

  Stream i Appen

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.