Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Alt om serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter
 • af Blake Hoena
  88,95 kr.

  Tramp gennem den forhistoriske skov sammen med gigantiske planteædere og se kødædernes bidske kampe i alt om dinosaurer. Mød langhalsede sauropoder de største landdyr, der nogensinde har levet. Undersøg fossiler af forhistoriske væsner. Find ud af, hvordan dinosaurer tog sig af deres unger. Afprøv så din viden og se, hvad du har lært. Alt? Sådan! Nu er du dinosaurekspert!Alder:4+

 • af Elizabeth Carney
  88,95 kr.

  Hvis nu du ved ALT om DELFINER, så burde du også vide det her. Hvilken delfin er lyserød og bor i en flod? Hvilken kæmpedelfin æder det her pattedyr? Hvilket sjovt medlem af delfinfamilien har slet ingen rygfinne? Hvilken delfin kan hoppe op i luften, MENS den snurrer rundt samtidigt? Svøm igennem bogen og gå på opdagelse i alle de sjove fakta og spektakulære billeder, du kan finde i Alt om delfiner. Plask, spring og fløjt dig igennem de vilde og vidunderlige sider i Alt om delfiner. Svøm med spækhuggere, skyggedelfiner, grindehvaler og flere andre af disse fantastiske og cool skabninger. Dyk ned i fakta om delfinunger, hvordan delfiner kommunikerer og hvad de æder. Lær hvad forskellen på en delfin og fisk er, og mød alle de mærkværdige medlemmer af delfinfamilien. Du kan også teste din delfinviden og se hvad du har lært. Alt? Godt arbejde, du kan nu kalde dig selv for delfinekspert!Alder:4+

 • af Blake Hoena
  88,95 kr.

  Dyk ned i havets dyb med suppeskildpadden, og tag en svingom med de dansende øgler. Find ud af, hvorfor en pyton kan spise et måltid, der er større end dens hoved og tag en tur tilbage i fortiden, og mød superkrokodillen, der kunne slå en dinosaur i et slagsmål. Oplev dette og meget mere.Alder:4+

 • af Lene Skriver Bak
  73,95 kr.

  Nik & Jay har gennem mange år hærget de danske hitlister og musikscener med deres præcise tekster og selvsikre attitude. I ALT OM NIK & JAY får deres fans for første gang alle de bedste historier fra et liv med hits, hæder og masser af penge på firmakontoen. Fra opvæksten i Værløse til livet som stjerner. Fra Niclas og Jannik til Nik & Jay. Krydret med sjove facts, citater og sangtekster.Blandt de interviewede til bogen er komikeren Thomas Warberg, der fortæller, hvorfor det er så let at gøre grin med Nik & Jay, og en inkarneret fan, der forklarer, hvorfor de er så lette at holde af.

 • af Steffen Gronemann
  73,95 kr.

  ALT OM ZLATAN fortæller hele historien om Sveriges suverænt bedste fodboldspiller, der deler vandene med sine attituder og kontroversielle udtalelser.Efter en hård opvækst i Malmøs indvandrerkvarter Rosengård får Zlatan sit gennembrug i Malmö FF på hold med danskerne Peter Sørensen og Brian Steen Nielsen, inden turen går til Ajax. Efter en svær begyndelse og magtkampe med holdets stjerne får Zlatan succes og tager videre til Italien, hvor han vinder fem mesterskaber i træk. Drengedrømmen går i opfyldelse, da Barcelona betaler en gigantisk sum, men klubben er ikke stor nok til at rumme Zlatans ego. Derfor er han nu tilbage i Italien, hvor man elsker hans store armbevægelser og flabede kæft.Fire danskere fortæller om deres forhold til Zlatan Ibrahimovic: den tidligere holdkammerat og nuværende AGF-træner Peter Sørensen, agenten John Steen Olsen, der opdagede Zlatan, den unge forsvarsspiller Frederik Sørensen og sportskommentatoren Kurt Thyboe medvirker alle i interviews.Få også forklaringen på Zlatans mange tatoveringer, hvorfor han kalder sine børns mor en ond superluksuskælling, og hvilken spiller der har været hans største inspiration.

 • af Peter Banke
  73,95 kr.

  Cristiano Ronaldo er en af verdens bedste fodboldspillere. I bogen fortæller flere af Cristiano Ronaldos familiemedlemmer om hans fattige opvækst på den portugisiske ferieø Madeira, og det svære skifte til Lissabon i en ung alder. Vild med Ronaldo beskriver også tiden i engelske Manchester United, spanske Real Madrid og på det portugisiske landshold.Cristiano Ronaldo konkurrerer med sin evige rival Messi om titlen som verdens bedste fodboldspiller. I Vild med Ronaldo bliver de to fodboldstjerner sammenlignet på kryds og tværs

 • af Michael Jepsen
  73,95 kr.

  Vild med Messi fortæller historien om Messis første træningsdag i FC Barcelona, hvor en af de andre spillere fik besked på at sparke ham ned, og om det første møde med landsholdskollegaen Sergio Agüero, der ikke vidste, hvem Messi var. Desuden får man indblik i Messis privatliv med kæresten Antonella og deres søn Thiago. To andre af verdens bedste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo og Neymar, bliver sammenlignet med Messi, og der er ingen tvivl om konklusionen: Messi er den bedste.

 • af Steffen Gronemann
  59,95 kr.

  Balotelli er angriberen, man enten elsker eller hader. Han forarger og fascinerer og er altid i centrum. I ALT OM BALOTELLI kommer man hele vejen rundt om det italienske problembarn, der i en alder bare af 21 år har trukket flere overskrifter, end de fleste af hans kollegaer når på en hel karriere. Bogen er desuden fyldt med historier fra hans farverige tilværelse og spændende interviews.

 • af Peter Banke
  59,95 kr.

  Den 19-årige brasilianske angriber, Neymar, er en af verdens største fodboldstjerner – uden at have sat et støvleaftryk i Europa. I ALT OM NEYMAR får man hele historien om hans fattige opvækst, det stærke forhold til faren, triumferne med Santos og en idoldyrkelse og berømmelse, der ikke er set på de sydamerikanske breddegrader siden Pelé. Alt om Neymar er hele historien om knægten bag årets mål 2011.

 • af Steffen Gronemann
  59,95 kr.

  ALT OM MANCHESTER UNITED er historien om en af verdens mest berømte fodboldklubber. Fra de fantastiske Busby-babes over triumferne i 1990’erne med Schmeichel og Cantona til nutidens stjerner, der altid kæmper med om titlerne.

 • af Steffen Gronemann
  59,95 kr.

  ALT OM REAL MADRID er historien om kongeklubben, der regerede Europa i 1950’erne og senere i begyndelsen af 00’erne. Om alle de store sejre og titler og perlerækken af stjerner fra Di Stéfano til Cristiano Ronaldo.

 • af Erik Christian Larsen
  59,95 kr.

  ALT OM DANIEL AGGER tegner et portræt af en spiller og person, der bærer den gule trøje og landsholdstrøjen med stolthed. Du får hele historien om den måske bedste danske forsvarsspiller nogensinde, hans tid i Liverpool og på landsholdet og ikke mindst kærligheden til Brøndby. Bogen indeholder desuden interviews og facts.

 • af Peter Banke
  59,95 kr.

  ALT OM CHRISTIAN ERIKSEN er hele historien om en knægt fra Middelfart, der driblede ud i verden og blev en berømt og tilbedt fodboldspiller. Fra hans opvækst og årene på akademiet i OB til de store triumfer med Ajax og livet på landsholdet og i Tottenham. Bogen indeholder flere eksklusive interviews og fotos, der fortæller historien om et af de største talenter nogensinde i dansk fodbold.

 • af Lene Skriver Bak
  73,95 kr.

  ALT OM CAROLINE WOZNIACKI fortæller hele historien om Danmarks største sportsnavn. Om opvæksten i Danmark, forholdet til de polske forældre og broren Patrik, kæresterne, konkurrenterne og pressen.I interviews udtaler de danske tennisspillere Frederik Løchte Nielsen, Karina Ildor Jacobsgaard og Simone Alipieva sig om Caroline Wozniacki, og modejournalist Leela Legêne kommenterer Caroline Wozniackis stil og sans for mode ud fra en stor billedserie af hende klædt på til sport, fritid og fest.ALT OM CAROLINE WOZNIACKI indeholder alt, hvad en ægte fan bør vide om den danske etter på verdensranglisten: Hendes favoritter inden for bøger, sko, tøj, tasker og shopping samt hendes yndlingsskuespillere, -designere og -fodboldhold. Få også svaret på, hvad hun altid har med i sin makeup-taske.

 • af Steffen Gronemann
  73,95 kr.

  ALT OM Liverpool har alle de informationer, en ægte Liverpool-fan skal bruge: historien bag klubbens oprindelse, logo, spillertrøje og stadion samt alle titler og rekorder. Endetribunen The Kop, ’This is Anfield’-skiltet og sangen ’You’ll never walk alone’; der er masser af nostalgi og historie i den traditionsrige klub, der dog også er mærket af tragedierne Heysel i 1985 og Hillsborough i 1989. ALT OM LIVERPOOL portrætterer klublegender som Kevin Keegan, Kenny Dalglish, Jan Mølby, Robbie Fowler, Steven Gerrard, Jamie Carragher, Daniel Agger, Fernando Torres, Luis Suárez og Andy Carroll.Managerlegenderne Bill Shankly og Bob Paisley er selvfølgelig også med i bogen.I et interview fortæller Dan Eggen om sit mål for Brøndby på Anfield i 1996 og om sit andet møde med Liverpool, da hans spanske klub Alavés tabte UEFA Cup-finalen 5-4 i 2001. I et andet interview fortæller Jørgen Nielsen om sine seks år som målmandsreserve i klubben.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.