Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Bliv klar serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Dennis Grynnerup & Naja Fuglsang-Damgård
  405,95 kr.

  Denne bog er til kursister, som skal til prøve i dansk 3, og som går på et prøveforberedende hold, eller som skal til prøven som selvstuderende.Bogen består af tre kapitler med emnerne: arbejde, ligestilling og uddannelse.I alle tre kapitler arbejder kursisten med prøvens forskellige tekst- og opgavetyper, og lærer at bruge gode strategier inden for læseforståelse, skrivning og mundtlig kommunikation.Bliv klar - til Prøve i Dansk 3 består af:GrundbogTeksthæfte med informationer om prøven samt strategierVideofilm med prøvesituationerLærervejledning med facitlisteOBS!Hvis du bruger bogen Bliv klar til Prøve i Dansk 3, skal du være opmærksom på, at Prøve i Dansk 3 ændres ved prøvetermin vinter 2022. Derfor vil nogle af informationerne i bogen ikke passe med prøven. Alle opgaverne er stadig relevante, men den nye opgave i prøven er ikke med i bogen.Derfor har forfatterne tilføjet en opgave, som lever op til de nye krav - den kan du gratis hente nederst på siden, hvor du også finder link til lærervejledningen. Hvad ændres?Den nuværende delprøve 2A bliver erstattet af en ny delprøve 2A og 2B, mens den nuværende delprøve 2B ændrer navn til delprøve 3.Den nye delprøve 2A ligner den gamle, men vil være reduceret og kun bestå af 1 tekst med 3 multiple-choice-items.Den nye delprøve 2B kommer til at bestå af 1 tekst med 5 gapped-text-items.Delprøve 2A og 2B vil altså i alt komme til at bestå af 8 items i stedet for de nuværende 7 items i den nuværende delprøve 2A.Den samlede tid til besvarelse af delprøve 2A, 2B og 3 i læseforståelse ved Prøve i Dansk 3 vil være 65 minutter, hvilket er uændret i forhold til den nuværende delprøve 2A og 2B. EkstramaterialeDu finder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.

 • af Dennis Grynnerup & Niels Vinge Koustrup
  447,95 kr.

  Denne bog er til dig, som skal til Prøve i Dansk 2. Bogen forbereder dig på de forskellige opgaver, som du vil møde inden for læsning, skrivning og mundtlig kommunikation.Materialet består af to kapitler med emnerne: arbejde og fritid.I begge kapitler lærer du om prøvens forskellige tekst- og opgavetyper, og du lærer at bruge de rigtige strategier og teknikker til at læse teksterne og løse opgaverne.Bliv klar - til Prøve i Dansk 2 består af:GrundbogIndstik med gode råd og strategierVideo- og lydfiler med eksempler på prøvesituationerLærervejledning (købes separat her).EkstramaterialeDu finder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.

 • af Dennis Grynnerup
  447,95 kr.

  Denne bog er til dig, som skal til Prøve i Dansk 1.Bogen forbereder dig på de forskellige opgaver, som du vil møde inden for læsning, skrivning og mundtlig kommunikation.Materialet består af to kapitler med emnerne arbejde og fritid. I begge kapitler lærer du om prøvens forskellige tekst- og opgavetyper, og du lærer at bruge de rigtige strategier og teknikker til at læse teksterne og løse opgaverne.Bliv klar - til Prøve i Dansk 1 består af:GrundbogIndstik med gode råd og strategierLærervejledning (købes separat her).

 • af Dennis Grynnerup & Naja Fuglsang-Damgård
  442,95 kr.

  Bliv klar til Prøve i Dansk 3 er en gennemrevideret ny udgave, med helt nye tekster, opgaver og opgavetyper samt videoer, der passer til ændringerne i prøven. Bogen er til kursister, der skal til prøve i dansk 3, og som går på et prøveforberedende hold, eller skal til prøven som selvstuderende. Bogen består af tre kapitler med emnerne: Arbejde, ligestilling og uddannelse. I alle tre kapitler arbejder kursisten med prøvens forskellige tekst- og opgavetyper og lærer at bruge gode strategier inden for læseforståelse, skrivning og mundtlig kommunikation. Bliv klar til Prøve i Dansk 3 består af:Grundbog – revideret udgaveTeksthæfte med informationer om prøven samt strategier – revideret udgaveØvebog NY - PÅ VEJVideoer med prøvesituationerOrdliste til læseforståelse 3 print/downloadLytte/skelneopgaver onlineLærervejledning til print/download med ordforrådsaktiviterRettenøgle til print/download

 • af Dennis Grynnerup
  707,95 kr.

  Bliv klar - til Prøve i Dansk 1 er til kursister, som skal til Prøve i Dansk 1. Bogen forbereder dem på de forskellige opgaver, de vil møde inden for læsning, skrivning og mundtlig kommunikation.Materialet består af to kapitler med emnerne arbejde og fritid. I begge kapitler lærer kursisterne om prøvens forskellige tekst- og opgavetyper, og de lærer at bruge de rigtige strategier og teknikker til at læse teksterne og løse opgaverne.Bliv klar - til Prøve i Dansk 1 består af:GrundbogIndstik med gode råd og strategierLærervejledning.

 • af Alfabeta, Dennis Grynnerup & Niels Vinge Koustrup
  727,95 kr.

  Bliv klar - til Prøve i Dansk 2 er til kursister, som skal til Prøve i Dansk 2. Bogen forbereder dem på de forskellige opgaver, de vil møde inden for læsning, skrivning og mundtlig kommunikation.Materialet består af to kapitler med emnerne: arbejde og fritid. I begge kapitler lærer kursisterne om prøvens forskellige tekst- og opgavetyper, og de lærer at bruge de rigtige strategier og teknikker til at læse teksterne og løse opgaverne.Bliv klar - til Prøve i Dansk 2 består af:GrundbogIndstik med gode råd og strategierVideo- og lydfiler med eksempler på prøvesituationerLærervejledning.EkstramaterialeDu finder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.