Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Dansk Kriminalreportage serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager: "Røveri mod danske banker""Slaget ved København""Volvo-røveren""Bankrøversken""Hands-up i Hillerød""Tuborgrøveren""Hvid slavehandel i København""Trekants-dramaet""Postkuppet i Lyngby""Flugten fra arresten""Dobbeltmordet i Vibæk""Flyveulykken ved Dubai""Præsten i Vejlby"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Drama på Lille Bælt""Det hensynsløse taximord""Landevejsrøveriet""Han skulle findes""Forsvundne piger""Mona sagen""Mord uden lig og gerningsmand""Lesbisk forhold der endte i tragedie""En samfundsfjende""Den forsvundne nordmand"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Tragedie fra først til sidst""Fra jalousiens overdrev""Spademordet""Elektricitetsdramaet""Chanceløst alibi""Hurtig opklaring""Lægens ansvar?""Medlidenhedsdrab""Var det mord?""Pyromani""Det fuldkomne forsøg"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Identifikationskommissionen""Ufattelig børnemishandling""Narko for millioner""Skindhandler eller 'skinhandler'""Desperadoen i Vejlebanken""Jyderupmordet"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Pigemorderen""Postkuppet i Haderslev""Forfalskerligaen""Frihavnsbranden""Et professionelt bankrøveri"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Tragedie fra først til sidst""Fra jalousiens overdrev""Spademordet""Elektricitetsdramaet""Chanceløst alibi""Hurtig opklaring""Lægens ansvar?""Medlidenhedsdrab""Var det mord?""Strandringer med smuglervarer""Et giftdrama""Fundet i granplantagen"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Postsager""Stjerneskibssagen""To hustrudrab""Jersiemordet""Lagossagen""Flygtninge fra sydøst Asien""En mystisk forsvinden""Rædslens boliger"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"En usædvanlig bedragerisag""Rockersagen""Røveri med gidseltagning""Panik""Rovmord med minimalt udbytte""Et usædvanligt ulykkestilfælde""Århundredets skandale""Syndens løn er døden"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Amanda-sagen""Torskekrigen""Byggeren i København""Likvidering?""Vinsagen""Drømmen om en sorgløs tilværelse""Dobbeltmordet"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Biografdrabet i Folketeatret""Falskmøntneri""Falsk alibi""Der er narko i luften""Maskemanden""Bombemanden fra Gladsaxe""Knipler eller tåregas""Hjælperen""En udsædvanlig brandsag""Dansk politi under besættelsen""Rovmord"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Præstødrabet""Krybskytter""Jagt på totalfredede fugle""Illegal skindhandel""Kidnappet""Vesttyskere bag væbnede røverier""En skæbnesvanger bloddråbe""Mordet på cykelhandlersken""Amfetaminlaboratoriet""Miljøforurening""To gange sekstens års tugthus"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Lejemordere i Frankrig""Mistænkeligt dødsfald""Intimmassage""Internationale lommetyve""En præmieobligation - et godt papir""Tanker bag tremmerne""Forsøg på gidseltagning af soldater""Reklamechefens bedrageriske fidus""Damhusmordet"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Rockerlikvidering""Bergamo-banden""Investeringssvindel""Uanmeldte voldtægtsforbrydelser""Drabet i Løvenholmskoven""Jomfru-banden""Underslæb overfor kommune""Skeletmordet""Hvad koster et jalousidrab?""Bulottisagen"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"HT-banden""Hvorfor tilstår han ikke?""Usædvanligt drabsvåben""Grisevægten""To knuder afslørede dobbeltmorder""Bankrøver tog gidsel""To hundrede procents opklaring""Den forskyldte straf bortfalder"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Strenge tider""Nordmand tager dansk direktør som gidsel""Forsikringssvindel i særklasse""Kvindemordet i Thy""Ulovlig våbentransport til Sydafrika""De uheldige helte""Supermarkedernes skræk""Tyveri fra Liselund Slot""Svindel med kunstværker""Drab uden motiv?""Barnemordersken fra Fryksände"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Fjernstyrede bomber""En massemorder gik i land...""International efterforskning""Fra gaden til 12 års fængsel""Et mærkeligt røveri""Den fantasifulde udvandrer""Øl kan dræbe og redde liv""Satte selv punktum for sit liv""Da dødsstraffen uddøde i Danmark"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Ringbindsattentatet""Drabet uden lig""Bagsværdrøveriet""Et barn betaler prisen""Fund og identifikation af lig""Julekup til 650.000 kr.""Oprøret i Tugt-, Rasp- og Forbedringshuset"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"EDB-kriminalitet mod dansk postvæsen""Røveri mod pengetransport""Afgået ved døden på en naturlig måde?""At være en sexforbryders offer""En mand savnes""En vanskelig tid for dansk politi""Frygten for pressen"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Gidsel i Manila""Et drama i natten""Barnedrabet i Randers""Tyveri førte til tortur og drab""Et mord i Ørstedsparken""Åh - nej, røveri""En meget usædvanlig sag"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Blekingegadesagen""23 sex-forbrydelser i løbet af få år""Drabet i spankingburet""Indløste stjålne, tyske eurochecks""Voldtægt som sport""Sexeventyr via telefonnummer 0059""Politiets indsats mod narkotika på gadeplan""Fra playboys til fanger"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"Nørrebro 18. maj 1993""Vindegademordet""Batman-røveren""Tyve år og storsvindler""Enkeltmordet på Fabersvej""Omfattende tyverier i Københavns Lufthavn""En storhælers fald""Bedøvede sine ofre med sovemedicin""Et spildt menneskeliv - henrettet 1892""En lemfældig politiefterforskning"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene. Sager:"En rockersag med perspektiver""Drabet i den tyrkiske klub""Tålmodighed belønnes - sagen opklaret""Menneskesmugling""Fredagsrøverne i Århus""Drabet på eneboeren""Et nyt sikringssystem var meget effektivt""HT-banden"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Rambo""En dyr tur til Manco""Birkerødpyromanen""Organiseret kriminel import af motorcykler""Tved-drabet""Guldfuglen""Ludomani"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Lært op til at dræbe""Armbrøstmordet""Doktor Hammer kommer til byen""Brandene på Seden Skole""Mordet på en gammel mand""Halvandet års intens efterforskning gav bonus""De kvindelige bagerrøvere""Undgik deportation til tysk koncentrationslejr"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Tilfældet Niels Ole Hansen""Masseflugt - næsten direkte på tv""Insulin som mordvåben?""Et fingeraftryk med problemer""Ingen snyderi på vores ø""Da jagten gik ind""Alta-røverne""Bizar ligafbrænding ved Grenaa Strand""Familien Smørfod""Drabsmand meldte sig syv år efter drab"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Benyttede ild som våben""Rambukkriminalitet i Jylland""Den store Nordiske Rockerkrig""Drabet på en europamester""Pyramidespil""Tyveri og misbrug af Dankort og kreditkort""Peugeot-banden""Kærlighed til kunst er farlig""Det nytter noget""Dobbeltdrabet på Den lille Havfrue""Nazistiske brevbomber"

 • af Diverse forfattere
  138,95 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Forfalsket maleri af kunstneren A.R. Penck" "Røveri i Københavns Lufthavn""Russerne kommer!""International kokainliga - i Nakskov?""Salg af forfalskede glasvaser""Cigaretsmugleri fra Polen til Danmark""En uhyggelig oplevelse""Røveri mod Bilka Varehus i Tilst ved Århus""Rødhæ<a href= mailto:tte@internet.dk >tte@internet.dk</a>""Svenskere bag millionrøveri på Amager""Selskabstømning""Myrdet ved en fejltagelse""Banegårdsmordet i Ålborg""DNA-profiler: - Et spændende værktøj i kampen mod den grove kriminalitet""Rockerkrigens groveste angreb""Drama ved Kalvebod Brygge""Vildskab på massageklinik""Uhyggeligt fund på Genforeningspladsen""Vallensbæk-drabet" "Hanghedemordet""Rettens anerkendelse af fingeraftryk"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Dramatisk søulykke i Øresund""Bankrøveri forøvet af italienske statsborgere""Kvinder til salg""Operation Carl"("En hurtig beslutning")"Tyveri af B&O-anlæg i Århus og omegn"""Cyberpanser" i arbejde""Hvem kender denne røver?""Kuffertdrabet""Dømt på DNA-beviser: Susan-sagen""Forgiftningsdramaet i Sandby""Giftmordet på Stabrand Mark"

 • af – Diverse
  63,94 kr.

  Dansk Kriminalreportage indeholder en lang række spændende autentiske sager, som er skrevet af de politifolk, der var med i opklaringsarbejdet. Sagerne er alle afsluttede, og domsfældelse har fundet sted.Det er hæsblæsende læsning, og ofte overgår virkeligheden fantasien. Læseren kommer med ind bag nogle af de mest dramatiske sager i dansk politihistorie, og får stiftet bekendtskab med det puslespil, det er at finde frem til gerningsmændene.Sager:"Den tavse og vinkende bankrøver""Politisk betinget hærværk"""Homoaktion" mod Udlændingestyrelsen""Graffiti - kunst eller hærværk?""Et gidselhelvede""Drab i et homoseksuelt miljø""Seks års fængsel til norsk narkotikasmugler""Tyveri af lastbiltrækkere og trailere""Selvmord eller drab""Indbrud nord for København med dyrt kostervalg""En beretning fra samfundets skyggeside""Hashklubber""Ulovlig ægsamling"

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.