Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Flip & Flop serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af F. Ibáñez
  152,95 kr.

 • af F. Ibáñez
  147,95 kr.

  For at sikre nationens overlevelse må der tages helt nye opfindelser i brug. Og det er professor Bakterius fra den slagkraftige efterretningstjeneste der står bag opfindelsen af de ultimative våben. Men hvem skal afprøve dem? Hemmelig agent Flip og hans chef agent Flop bliver meget mod deres vilje udset til at teste professorens fabelagtige opfindelser. Vi kommer hele vejen rundt og må sammen med Flip og Flop erkende at en dårlig opfindelse sjældent kommer alene. Se selv…

 • af F. Ibáñez
  152,95 kr.

  En fuldautomatisk indkøbsvogn, der selv kan nå varerne på den øverste hylde i supermarkedet, en køkkenmaskine der kan blande frikadellefars så katten ligger flad af grin (måske), en overdimensioneret støvsuger med en uheldig tilbøjelighed til at gå i baglås; dette er blot nogle få af de opfindelser der er gjort af professor Bakterius’ unge og teknisk talentfulde hustru. Det er derfor yderst nødvendigt at efterretningstjenesten har et godt øje til hendes aktiviteter,for at samfundet ikke skal bryde helt sammen og generaldirektøren sætter sine to dygtigste og kompetente agenter på sagen: Flip og Flop. Se hvordan det går for sig og nyd denne herlige historie om medgang og modgang, succes og fiasko!

 • af F. Ibáñez
  152,95 kr.

  Glæden er jordens gæst i dag. For eksempel når generaldirektøren for den hemmelige tjeneste får den store gevinst i julelotteriet. Men den kåde trækvind er lumsk og fører den kostbare lodseddel ud i den store verden, op i høje træer og ned i dybe kloakker. Og hvem bliver sendt afsted for at finde den? Rigtigt, de hemmelige agenter Flip og Flop. Dermed er vi sikre på den stabile samfundsorden ikke bryder sammen. Eller er vi?Nyd denne nye herlige historie med vores to venner og den skønne frøken Sisse.

 • af F. Ibáñez
  147,95 kr.

  Nationen skal afholde valg til den lovgivende forsamling og det er naturligvis en begivenhed af stor interesse for den hemmelige efterretningstjeneste. Hurtigt viser det sig at såvel generaldirektøren som frøken Sisse og professor Bakterius har en finger med i spillet, og Flip og Flop ser sig derfor nødsaget til at gribe effektivt ind – med deres eget parti.Nyd denne forrygende historie om sejre og nederlag, urent trav og personligt vovemod i retfærdighedens tjeneste!

 • af F. Ibáñez
  152,95 kr.

  Mafiabosser er slyngler som vi har meget lidt sympati for, og vi synes nok allesammen at de hører hjemme i et fængsel. Til gengæld er det vel også logisk at de forsøger at stikke af og fordufte, tilbage til deres skumle netværk og lyssky erhverv. I denne næsten virkelighedstro historie stikker mafiabossen af gang på gang, og agent Flip og agent Flop gør deres bedste for at anholde ham. Hertil kommer en strid med en agent fra den konkurrerende efterretningstjeneste. Sammen med ham og den hjertevarme og menneskekloge (!) generaldirektør, professoren og den let antændelige frøken Sisse kommer Flip og Flop vidt omkring, til Flodhesteslettens savanne i Afrika og til emirens palads i Bagdad. Bliver det Flip og Flop eller den konkurrerende agent der løber af med sejren? Læs selv

 • af F. Ibáñez
  152,95 kr.

  Man kan sige at et vigtigt element i nationens sammenhængskraft beror på en effektiv, kompetent og retfærdig efterretningstjeneste. Men hvad sker der hvis lønnen til tjenestens medarbejdere på grund af landets økonomiske krise må nedsættes til otte euro – ikke i timen, men om måneden? Løsningen er ekstrajob, ikke alene til de seje agenter Flip og Flop, men også til frøken Sisse og Generaldirektøren! Se hvordan Flip og Flop gør varigt indtryk i bedemandsbranchen, i byggeriet, og inden for frugt og grønt samt hospitalssektoren!

 • af F. Ibáñez
  152,95 kr.

  Da den kendte professor Bakterius skal demonstrere sin seneste geniale opfindelse, nemlig et serum på baggrund af et atombaseret plantebeskyttelsesmiddel, går det naturligvis rent galt: når man sprayer en plante, visner den på stedet, og ethvert lille insekt bliver forstørret op til menneskestørrelse. Opfindelsen bliver stjålet og kommer i hænderne på den aggressive diktator i naborepublikken Tyrania. Og generaldirektøren for efterretningstjenesten er naturligvis ikke i tvivl om at kun nationens bedste agenter kan redde verdensfreden. Enhver lighed med tidens europæiske konfliktbillede er tilfældig…Tidligere udgivet som Flip & Flop i Tirana (Interpresse, 1978) men nu i ny oversættelse.

 • af F. Ibáñez
  152,95 kr.

  Nationen er i fare! Ungdommen – der jo altid er på jagt efter sjov i gaden – bæller løs af tarvelig og billig sprut og holder gilde på byens torv, og opfører sig omtrent som ungdommen altid har gjort. Men værre! En farlig og ondsindet bande forsyner de unge med forgiftet spiritus der fremkalder genetiske ændringer. Konsekvenserne er ukendte, men skrækindjagende. Heldigvis står efterretningstjenesten parat med landets dygtigste og mest kompetente hemmelige agenter, nemlig Flip og Flop. En forrygende historie om kampen for ædruelighed og anstændig adfærd!

 • af F. Ibáñez
  148,95 kr.

  Den evindelige økonomiske krise har medført at der på alle tilværelsens områder er klippet ind til benet: i den offentlige sektor: hospitalerne har hverken instrumenter eller råder over bedøvelse, Zoologisk Have kan dårligt brødføde dyrene, skolebørnene bliver dag for dag frækkere, og de gamle på plejehjem har det heller ikke for godt. Efterretningstjenesten er bange for at den ulmende utilfredshed munder ud i et oprør mod samfundsordenen, og kaster sine to dygtigste agenter ud i kampen for retfærd og det godes sejr: Flip og Flop.

 • af F. Ibáñez
  107,95 kr.

  Den internationale politiske situation er højspændt, men det er vel ikke nogen særlig nyhed. Denne gang vil den østasiatiske diktator Pxing Pxiong slutte venskab med præsident Trompf fra de Forsamlede Stater. Efterretningstjenesten mener at en sådan alliance er en lidt for giftig cocktail for verdensfreden, og sender nationens bedste agenter afsted for at redde verdensfreden. Mere skal ikke røbes om den hæsblæsende handling, men hverken Flip eller Flop kan længere skjule at de ligger under for en stribe af alderdommens skavanker. Nu har vi altså også kendt dem i 50 år…

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.