Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Flunkerne serien

Flunkerne bøger er en samling aktivitetsbøger for børn. I disse flunker bøger gælder det om at finde fejl eller andet på de kaotiske sider med mange farver og figurer. Med Flunkerne bøger får du typisk en løs handling og kort introduktion til hvert scenarie, men det er op til læseren at opklare eller løse opgaven. Vi følger Flunkerne gennem Danmark, Rom, museer, fodboldkampe og mange andre miljø hvor de små væsener har brug for læserens hjælp. Bøgerne stammer oprindeligt fra spanien, men har allerede nået ud til tusinder af danske børn. Mange elsker Flunker bøgerne da de er rørbare og ægte i modsætning til computerspil eller andet. Det kan gøre det endnu sværere at løse iagttagelsesopgaverne, hvis en Flunker har valgt at klæde sig ud og her er man virkelig nødt til at gå på opdagelse i billedet.
Show more
Filter
Filter
Genre
 • ()
Bogtype
 • (8)
Format
 • (8)
Sprog
 • (8)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (1)
 • (2)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
Tag
 • (8)
 • (3)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter
 • af Juan Carlos Ramis & Joaquin Cera
  133,95 kr.

  Flunkerne møder dinosuarerne er en findebog med sjove og meget detaljerede tegninger. Børn (og voksne) kan hygge sig i timevis med at udforske tegningerne af de festlige flunkers møde med fortidsuhyrerne

 • af Juan Carlos Ramis & Joaquin Cera
  133,95 kr.

  Flunkerne er nu på deres færd rundt om i universet kommet til lille Danmark. De besøger de mest populære turistmål, som andre turister også besøger på deres første besøg i Danmark. De kommer forbi den lille havfrue, hvor det selvfølgelig myldrer med alle mulige typer af skabninger, som er med til at gøre det ekstra sjovt at opleve turistmålet. Efter dette besøg runder de Amalienborg, hvor garderne bliver iagttaget ganske nøje.Lær om Danmark på en sjov og finurlig måde.Fra 5 år.

 • af Juan Carlos Ramis
  119,95 kr.

  Fordyb dig i et spændende eventyr om flunkerne i en farverig og fantasifuld sagnverden. Flunkerne har hørt om de sky og smukke enhjørninger og rejser derfor til myternes og legendernes verden. Da de kommer til en fortryllet skov, ser de nogle onde trolde bortføre en lille enhjørning. For at hjælpe de ulykkelige forældre med at finde den lille enhjørning rejser flunkerne gennem en fantasifuld verden med magiske steder, mytologiske væsner og hører om gamle legender, som har haft stor betydning for menneskenes kulturhistorie.

 • af Juan Carlos Ramis
  138,95 kr.

  Alle planeter er gået sammen om at arrangere det første intergalaktiske mesterskab i fodbold. Og hvem tror du er blevet valgt til at afholde den store begivenhed? Rigtigt gættet - flunkerne!De frække flunker vil gøre alt for at vinde et så vigtigt mesterskab. Derfor bortfører de fire berømte fodboldspillere fra jorden. Med en maskine, som den berømte professor Flunkenstein har opfundet, overfører de spillernes fodboldtalent, styrke og spillestil til flunkernes egne spillere.Mon det lykkes flunkerne at forvandle deres eget hold til et superhold, som ingen kan besejre? Eller kommer de til at betale dyrt for deres skumle planer?Oplev historiens mest intensive og desperate fodboldkamp, mens du morer dig med at løse sjove opgaver.Fra ca. 5 år

 • af Juan Carlos Ramis & Joaquin Cera
  118,95 kr.

  Flunkerne er atter på farten - og endnu en gang besøger de Danmark! For de vil nemlig gerne vide, hvilke historier og eventyr danske børn kendte, før Flunkerne-bøgerne blev berømte. Og hvem er bedre til at fortælle historier end den danske eventyrdigter H.C. Andersen? Hans mange eventyr og fortællinger har været kendt af store og små lige siden 1800-tallet. Eventyr som Den lille havfrue, Den grimme ælling, Den standhaftige tinsoldat, Tommelise og Snedronningen har haft stor indflydelse på kulturen i både Danmark og resten af verden i mange generationer. "At rejse er at leve,« sagde H.C. Andersen. Tag med flunkerne på en festlig rundrejse i hans fabelagtige univers!

 • af Juan Carlos Ramis & Joaquin Cera
  138,95 kr.

  Flunkerne er rigtig glade for alle deres danske læsere. I en tidligere bog rejste flunkerne rundt i Danmark for at lære landet bedre at kende. Nu kaster de sig ud i en tidsrejse gennem danmarkshistorien - lige fra den voldsomme vikingetid til nyere begivenheder.Vores små og frække venner fra det ydre rum oplever, hvordan det danske folk i tidens løb har taget initiativer og har udviklet og skabt et både hyggeligt og moderne land med demokrati og velfærd.Tag med flunkerne på en tidsrejse tilbage til nogle af de mest afgørende øjeblikke i vores lands historie - og løs spændende opgaver undervejs.Fra 5 år.

 • af Juan Carlos Ramis
  118,95 kr.

  Kom vidt omkring i Middelalderen og lær på en sjov måde om en vigtig periode i menneskets historie. Timevis af sjov med detaljerede tegninger i serien om flunkerne.Fra 5 år.

 • af Juan Carlos Ramis & Joaquin Cera
  148,95 kr.

  Vores små frække Flunkere skal denne gang møde diverse superhelte. Lad os bare sige, det bliver ikke kedeligt ...

Flunkerne bøger

De spanske forfattere Juan Carlos Ramis og Joaquin Cera er skaberne bag Flunkerne. Flunker er små farverige væsner med runde hoveder og spidse øre. Tænk på et kryds mellem en nisse eller gnom og et rumvæsen. Flunkerne bøger er en sjov serie for børn hvor det gælder om at løse gåder ved at finde et bestemt objekt eller en flunker som gemmer sig i de kaotiske motiver. I bøgerne vil der typisk være en løs handling som sætter læser i et scenarie såsom at en flunker baby er blevet væk, eller at flunkerne mangler deres fodbold. Flunkerne er fulde af narrestreger kan finde på mange finurlige ting. De elsker at klæde sig ud og se om de kan gemme sig i menneskemængden. Du kan blandt andet se dem udklædte som superhelte, riddere, musikere og meget mere. Bøgerne er fulde af opgaver og derfor kræver det også et højere aktivitetsniveau end en almindelig børnebog. Flunkerne bøger er ment til børn i en alder 5-8 år, men kan nydes af alle barnlige sjæle.


Bøgerne er et stort hit i Danmark hvor flere tusinde børn allerede har haft stor glæde af at løse Flunkernes opgaver. Faktisk, er bøgerne kendt i en stor del af verdenen og er især blevet et hit i Italien. Disse typer aktivitetsbøger kan være både udfordrende, men også beroligende for børn. Det er en stor fordel at børn får mulighed for at røre og føle bogen mens de sidder med opgaven. Dette er noget som især bliver overset ved computerspil. De tegneserie lignende motiver kan måske føles vulgære og simple i danskernes smag, men på trods af dette har det altid været et stort hit for børnene. Bøgerne har en sydeuropæisk oprindelse og illustrationerne kan derfor skille sig lidt ud i forhold til andre velkendte aktivitetsbøger såsom find Holger. På spansk hedder Flunkerne “Los Xunguis”. I mange af illustrationerne vil man finde satiriske tegninger som måske ikke bliver fanget af de mindste, men dette kan gøre bøgerne en smule mere interessant for de voksne som eventuelt sidder sammen med deres børn og løser opgaverne.FAQ - oftest stillede spørgsmål til flunker bøgerne

Hvad går flunkerne ud på?

Flunker bøgerne handler om at løse sjove gåder, holde øje med hvor de snedige flunker gemmer sig i de forskellige motiver og at gå på opdagelse efter genstande. Her på siden finder du alle de sjove flunker bøger, som dit barn ville elske. 


Hvilken flunker bog er den populæreste?

Generelt er alle bøgerne populære blandt børn, men nogle af bøgerne henvender sig mere til piger og andre mere til drenge. 'Flunkerne og fabeldyrene' henvender sig f. eks mest til pigerne, hvorimod 'Fodbold med Flunkerne' er den perfekte bog til drenge. Du kan bl.a. finde begge bøger her.


Hvem har lavet flunker bøgerne?

Bøgerne i flunker serien er lavet af Juan Carlos Ramis og Joaquin Cera.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.