Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Flunkerne serien

Flunkerne bøger er en samling aktivitetsbøger for børn. I disse flunker bøger gælder det om at finde fejl eller andet på de kaotiske sider med mange farver og figurer. Med Flunkerne bøger får du typisk en løs handling og kort introduktion til hvert scenarie, men det er op til læseren at opklare eller løse opgaven. Vi følger Flunkerne gennem Danmark, Rom, museer, fodboldkampe og mange andre miljø hvor de små væsener har brug for læserens hjælp. Bøgerne stammer oprindeligt fra spanien, men har allerede nået ud til tusinder af danske børn. Mange elsker Flunker bøgerne da de er rørbare og ægte i modsætning til computerspil eller andet. Det kan gøre det endnu sværere at løse iagttagelsesopgaverne, hvis en Flunker har valgt at klæde sig ud og her er man virkelig nødt til at gå på opdagelse i billedet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter

Flunkerne bøger

De spanske forfattere Juan Carlos Ramis og Joaquin Cera er skaberne bag Flunkerne. Flunker er små farverige væsner med runde hoveder og spidse øre. Tænk på et kryds mellem en nisse eller gnom og et rumvæsen. Flunkerne bøger er en sjov serie for børn hvor det gælder om at løse gåder ved at finde et bestemt objekt eller en flunker som gemmer sig i de kaotiske motiver. I bøgerne vil der typisk være en løs handling som sætter læser i et scenarie såsom at en flunker baby er blevet væk, eller at flunkerne mangler deres fodbold. Flunkerne er fulde af narrestreger kan finde på mange finurlige ting. De elsker at klæde sig ud og se om de kan gemme sig i menneskemængden. Du kan blandt andet se dem udklædte som superhelte, riddere, musikere og meget mere. Bøgerne er fulde af opgaver og derfor kræver det også et højere aktivitetsniveau end en almindelig børnebog. Flunkerne bøger er ment til børn i en alder 5-8 år, men kan nydes af alle barnlige sjæle.


Bøgerne er et stort hit i Danmark hvor flere tusinde børn allerede har haft stor glæde af at løse Flunkernes opgaver. Faktisk, er bøgerne kendt i en stor del af verdenen og er især blevet et hit i Italien. Disse typer aktivitetsbøger kan være både udfordrende, men også beroligende for børn. Det er en stor fordel at børn får mulighed for at røre og føle bogen mens de sidder med opgaven. Dette er noget som især bliver overset ved computerspil. De tegneserie lignende motiver kan måske føles vulgære og simple i danskernes smag, men på trods af dette har det altid været et stort hit for børnene. Bøgerne har en sydeuropæisk oprindelse og illustrationerne kan derfor skille sig lidt ud i forhold til andre velkendte aktivitetsbøger såsom find Holger. På spansk hedder Flunkerne “Los Xunguis”. I mange af illustrationerne vil man finde satiriske tegninger som måske ikke bliver fanget af de mindste, men dette kan gøre bøgerne en smule mere interessant for de voksne som eventuelt sidder sammen med deres børn og løser opgaverne.FAQ - oftest stillede spørgsmål til flunker bøgerne

Hvad går flunkerne ud på?

Flunker bøgerne handler om at løse sjove gåder, holde øje med hvor de snedige flunker gemmer sig i de forskellige motiver og at gå på opdagelse efter genstande. Her på siden finder du alle de sjove flunker bøger, som dit barn ville elske. 


Hvilken flunker bog er den populæreste?

Generelt er alle bøgerne populære blandt børn, men nogle af bøgerne henvender sig mere til piger og andre mere til drenge. 'Flunkerne og fabeldyrene' henvender sig f. eks mest til pigerne, hvorimod 'Fodbold med Flunkerne' er den perfekte bog til drenge. Du kan bl.a. finde begge bøger her.


Hvem har lavet flunker bøgerne?

Bøgerne i flunker serien er lavet af Juan Carlos Ramis og Joaquin Cera.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.