Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Forbudt for Voksne serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Klay Lamprell
  134,95 kr.

  Har du hørt om de folk, der lever af at hænge i reb og rengøre urskiver? Hvordan kan man være heldig, fordi man bliver halshugget? Hvad betyder mon ´this is my trouble and strife´?Vil du have ål til middag? Det her er London i børnehøjde - fra Lonely Planet og Forlaget Globe.

 • af Klay Lamprell
  134,95 kr.

  Hvor kan du lege, at du er ved strangen midt i storbyen? Hvem smiler til 6 millioner mennesker hvert år? Hvem fik bygget en landsby i fuld størrelse - bare til at lege i? Hvilken berømt bygning er bygget på vrangen? Det er Paris i børnehøjde - fra Lonely Planet og Forlaget Globe.

 •  
  134,95 kr.

  Det er Berlin i børnehøjde - fra Lonely Planet og Forlaget Globe.

 • - Lonely Planet
  af Klay Lamprell
  134,95 kr.

  En helt anderledes bog om Rom – for børn og unge Denne bog præsenterer en lang række overraskende og spændende oplysninger om mennesker, steder, før og nu samt kultur i en af verdens mest interessante storbyer. Den går bag om de kendte seværdigheder og ser dem fra en helt ny vinkel – og drager på opdagelse til helt nye og ukendte steder, som du sikkert aldrig selv havde fundet frem til.

 • - Lonely Planet
  af Klay Lamprell
  134,95 kr.

  En helt anderledes bog om New York – for børn og unge Denne bog præsenterer en lang række overraskende og spændende oplysninger om mennesker, steder, før og nu samt kultur i en af verdens mest interessante storbyer. Den går bag om de kendte seværdigheder og ser dem fra en helt ny vinkel – og drager på opdagelse til helt nye og ukendte steder, som du sikkert aldrig selv havde fundet frem til.

 •  
  134,95 kr.

  Det er Barcelona i børnehøjde - fra Lonely Planet og Forlaget Globe.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.