Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i GAD - Første Læsning serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • - Første læsning
   
  153,95 kr.

  Læs 20 minutter om dagen - et selvlæsnings-samlebind med syv historier, som taler ind i de temaer, som behandles i skolen i 1. og 2. klasse, nemlig fabler.Hver historie kan læses på cirka 20 minutter, og bogen indeholder en forældre guide med vejledninger og tips omkring læsning.Læsning udvikler blandt andet koncentrationsevnen og barnets empati.Lix 7,6 - Sætningslængde 6,5 - Lange ord: 1,3 - Lettal: 15I samme serie:Første læsning: Læs 20 minutter om dagen: Baba Yaga og fire andre eventyr Læs selv: Læs 20 minutter om dagen: Billy, Sulajma og Jack opklarer mysterierFørste læsning: Læs 20 minutter om dagen: Cirkus PalomaFørste læsning: Læs 20 minutter om dagen: Elefanter og 6 andre spændende dyr, du selv kan læse om

 • - Første læsning
   
  153,95 kr.

  Læs 20 minutter om dagen er et selvlæsnings-samlebind med masser af fakta om syv forskellige og meget fascinerende dyr:Elefanter, hajer, aber, slanger, hunde, heste og ponyer samt bier og hvepse.Hver historie kan læses på cirka 20 minutter, og bogen indeholder en forældreguide med vejledninger og tips omkring læsning.Læsning udvikler blandt andet koncentrationsevnen og barnets empati.I samme serie:Første læsning: Læs 20 minutter om dagen: Løven og musen og 6 andre fabler, du selv kan læseLæs selv: Læs 20 minutter om dagen: Billy, Sulajma og Jack opklarer mysterierFørste Læsning: Læs 20 minutter om dagen: Baba Yaga og fire andre eventyr Første Læsning: Læs 20 minutter om dagen: Cirkus Paloma

 • af Kamilla Hjordt Juul
  Stream i AppenFysisk bog

  Arn og Birka er bror og søster. De bor i byen Kløvis. De har to griffe. Arn fodrer dem hver dag, når solen står op. Men en dag sker der noget.Solen er stået op, men med ét er lyset væk. Det er fyrst Sato og den onde heks Rana. De har skabt mørket. De vil erobre byen og have magten.Arn og Birka må have lyset tilbage. Men kan de stoppe Sato og Rana?

  Stream i AppenFysisk bog
 • af Kamilla Hjordt Juul
  Stream i AppenFysisk bog

  Arn og Birka er bror og søster. De har to griffe.I dag skal Arn fodre dem. Men Arns grif Akva er syg. Akva skal have solurt. Uden solurt vil den dø. Arn og Birka må flyve til Satos land Grolan for at hente solurt. Men mange farer lurer i Grolan.Får Arn fat i solurt til Akva? Og kan han nå at redde den?

  Stream i AppenFysisk bog
 • af Kamilla Hjordt Juul
  Stream i AppenFysisk bog

  Arn og Birka er bror og søster. De har to griffe. Men en dag er der noget galt.Deres mor Madam Lifa råber. Hendes safir er væk. Den blå safir er magisk. Lifa kan ikke passe på byen uden den. Arn og Birka flyver til det mørke land Grolan. Her bor den onde fyrst Sato. Har han mon den blå safir?Satos ulve står vagt ved hans mørke ruin. Kan Arn og Birka komme forbi ulvene?

  Stream i AppenFysisk bog

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.