Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Game of Thrones

Serien om 'A Song of Ice and Fire' bedre kendt som den engelske titel på den første bog i serien 'Game of Thrones' er en af nutidens mest elskede bogserier internationalt såvel som i Danmark. Hos tales.dk har vi samlet alle de eventyrlige fortællinger i serien nedenfor, hvor du kan gå på opdagelse i alt lige fra Game of Thrones bøger på dansk og bøgerne i en kategoriseret rækkefølge på engelsk til Game of Thrones maps og meget andet tilbehør til den berømte serie. Serien består af i alt 5 bind, og lige siden den første udgivet bog i 1992 har Game of Thrones haft stor succes i hele verden. Dyk ned i vores store udvalg nedenfor, og bliv inspireret til din næste fantasyroman.

Vis mere
Game of Thrones bøger

Gå på opdagelse efter de originale Game of Thrones bøger på dansk her, og bliv en del af et magisk univers, hvor den nervepirrende spænding i et fantastisk eventyr er på sit højeste. Vi har samlet alle 5 bøger i den rigtige rækkefølge, hvor det forventes at der udkommer 2 bøger mere i serien.

Game of Thrones bøger på engelsk

Find de oprindelige Game of Thrones bøger på engelsk her, hvis du ønsker en fantastisk læseoplevelse på originalsproget. Vores udvalg består af i alt 5 bøger, som er opstillet i den rigtige rækkefølge nedenfor.

Game of Thrones Boks Samling

Hvis du er på jagt efter alle Game of Thrones bøgerne på én gang, kan vores boks samlinger være et perfekt alternativ til dig. Super smarte bokse med alle bøgerne skrevet på originalsproget. Hvis du allerede har læst hele eventyret færdigt, men kender en bogorm, som er stor Game of Thrones fan, så kan du med fordel købe disse som en fin gave.

Game of Thrones Funko Pops

Er du måske allerede færdig med Game of Thrones bøgerne? Eller er du eller dit barn til meget mere end bare Game of Thrones bøgerne eller i stedet blot er stor fan af det magiske univers, så finder du her et udvalg af de højtelskede Funko Pops. Vores sjove Funko Pops består af de mest markante karakterer fra Game of thrones, så der er lidt til enhver smag, alt efter hvem du eller dit barn holder allermest mest eller mangler til samlingen.

Game of Thrones lysglas

Hvis du ønsker lysglas udover det sædvanlige, kan du med fordel pynte dit hjem op med vores flotte Game of Thrones lysglas. Vi tilbyder et fint udvalg af lysglas med smarte logoer på, og hvis hele din familie endvidere er stor Game of Thrones fans, kan dine eller jeres lys med fordel erstattes med vores Game of Thrones lysglas nedenfor.

Game of Thrones dufte- og bloklys

Find den eventyrlige duft frem i hjemmet, ved at gå på opdagelse i vores store udvalg af dufte- og bloklys nedenfor. Vi tilbyder duftlys til dig og din familie, så i ikke længere glemmer den magiske duft af Game of Thrones. Du finder desuden alle de flotte bloklys med forskellige af smarte Game of Thrones logoer på, hvilket nemt kan sætte prikken over i’et i lige dit hjem.

Bag om Game of Thrones

Hvis du ønsker at vide meget mere om Game of Thrones, kan du med fordel finde inspiration fra vores udvalg nedenfor. Du bliver her introduceret til række komplette historier om de mange forskellige familier og derudover også få et generelt større indsigt i det eventyrlige univers i Game of Thrones serien.

Game of Thrones tilbehør

Et stort univers af diverse tilbehør til Game of Thrones er til at finde her, som hovedsageligt er tiltænkt til dig, som ønsker meget mere end det sædvanlige inden for emnet. Du finder alt lige fra et Game of Thrones map til flotte statuer eller notesbøger og meget andet. Bliv den største Game of Thrones fan i din vennekreds, og blær dig med én eller flere ting fra vores flotte udvalg af Game of Thrones tilbehør nedenfor.

Game of Thrones books

Explore the magic univers of a lot of interesting Game of Thrones books and find your next reading experience. All of them are written in the original language and there will definitely be a good book for you.

Game of Thrones bøger
Game of Thrones har taget verden med storm med både tv-serien men naturligvis også med bogserien, hvor det hele startede. Game of Thrones serien består på nuværende tidspunkt af 5 bind, men hvor målet for George Raymond Richard Martin er at tilføje 2 bøger mere til udgivelse, hvor de nye engelske titler allerede ligger fast: 'The Winds of Winter' og 'A Dream of Spring'. Hos tales.dk har vi ovenover samlet den rigtige Game of Thrones rækkefølge på blandt andet de danske bøger, så du ikke skal bekymre dig om, hvilken bog du skal starte med. Hvis du ikke allerede i forvejen kender til den berømte serie, bliver du i serien introduceret til et detaljeret, middelalderligt univers, hvor handlingen egentligt kan læses ud fra titlen på den første bog, da bogserien handler om magten om tronen og at vinde herredømmet over riget Westeros. Dette foregår gennem voldelige magtkampe mellem forskellige parter om kontrollen over kontinentet Westeros. Hvis du derfor ønsker at læse en succesfuld fantasyserie, hvor der ikke er blevet holdt tilbage på det overnaturlige, kan du desuden finde alle Game of Thrones bøgerne på dansk som paperbacks, hvis du har et godt øje til disse former for bøger. Hvis du i stedet ikke kan få nok af Game of Thrones, eller du måske har set hele tv-serien, kan du med fordel købe alle bøgerne på én gang med vores Game of Thrones boks samlinger, så du kan få alle de mange detaljer med i bagagen, som bøgerne særligt beskriver. Find den rigtige Game of Thrones rækkefølge ovenover, og find inspiration til din næste gode læseoplevelse, uanset om du vil læse serien på dansk eller engelsk.

Game of Thrones books
Game of Thrones serien er naturligvis oprindeligt skrevet på engelsk, da den er blevet skrevet af den amerikanske forfatter George R. R. Martin. Vores udvalg består af den grund derfor af et hav af engelske bøger i serien. Her bliver du introduceret til alle vores Game of Thrones bøger på engelsk, hvis du ønsker din næste læseoplevelse på originalsproget. Find f. eks alle de originale Game og Thrones bøger på engelsk i den rigtige rækkefølge ovenover, eller iagttag i stedet det eventyrlige univers af diverse sidehistorier under 'Game of Thrones books'. George R. R. Martin har vundet en række priser til samtlige bøger på serien, og der forventes ligeledes af udkomme 2 nye til serien indenfor den nærmeste fremtid. Så hvis du ligesom så mange andre ønsker at læse én eller flere gode fantasyfortællinger, så er bestseller serien det perfekte match til dig. Uanset om du ønsker at læse eller lytte til Game of Thrones bøger på dansk eller engelsk, så er der rig mulighed for at finde den rette bog til netop dig.

Game of Thrones tilbehør
Hos tales.dk har vi samlet et stor udvalg, som byder på meget andet end blot de traditionelle Game of Thrones bøger. Vi ønsker at gøre alle vores Game of Thrones fans glade og tilfredse, og tilbyder derfor en helt univers af tilbehør, som enten kan have interesse for dig eller dit barn. Det kan være alt lige fra en eventyrlig duft fra vores duftlys, som du ønsker at have stående i dit hjem, eller i stedet vores flotte glaslys som i høj grad kan pynte dit hjem op. Vi tilbyder ligeledes et Game of Thrones map, så du hurtigt og nemt kan danne et overblik over den eventyrlige verden som serien foregår i. Game of Thrones er populær hos både børn og voksne, og det er derfor også muligt at købe de sjove Funko Pops, som er vældig populære og højt elsket hos børn. Her findes der figurer af de mest spændende karakterer fra bøgerne, så dit barn kan få lige den person, som han eller hun holder mest med, eller den figur som dit barn mangler til samlingen. Hvis du eller dit barn er den største fan af Game of Thrones i vennekredsen, kan i med fordel finde inspiration i udvalget ovenover, hvor der med højst sandsynlighed er noget, som falder i lige jeres smag. Find alt lige fra Game of Thrones maps, notesbøger og magiske pinde til Game of Thrones spil, lys, statuer og meget andet, som du førhen ikke kunne have forestillet dig. Gå på opdagelse i udvalget ovenover, og find alt omkring Game of Thrones serien, som falder i lige din interesse.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.