Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger i Husdyr serien

Filter
Filter
Genre
 • (6)
Bogtype
 • (6)
Format
 • (6)
Sprog
 • (6)
Pris
DKK
Sorter efterSorter
 • af Katie Dicker
  45,95 kr.

  Høns er meget almindelige husdyr. Med en klar, letlæst tekst og farvestrålende fotos giver HØNE nye læsere en masse oplysninger. Her kan man blandt andet læse om, hvordan høns lever, og hvad de æder.Bogen beskriver også, hvordan man passer sine høns, og hvorfor de er så vigtige for os.Høne er en del af en letlæst fagbogserie for børn.

 • af Katie Dicker
  45,95 kr.

  Køer er meget almindelige husdyr. Med en klar, letlæst tekst og farvestrålende fotos giver KO nye læsere en masse oplysninger. Her kan man blandt andet læse om, hvordan køer lever, og hvad de æder.Bogen beskriver også, hvordan man passer sine køer, og hvorfor de er så vigtige for os.Ko er del af en letlæst fagbogserie for børn.

 • af Katie Dicker
  45,95 kr.

  Grise er meget almindelige husdyr. Med en klar, letlæst tekst og farvestrålende fotos giver GRIS nye læsere en masse oplysninger. Her kan man blandt andet læse om, hvordan grise lever, og hvad de æder.Bogen beskriver også, hvordan man passer sine grise, og hvorfor de er så vigtige for os.Gris er en del af en letlæst fagbogserie for børn.

 • af Katie Dicker
  45,95 kr.

  Heste er meget almindelige husdyr. Med en klar, letlæst tekst og farvestrålende fotos giver HEST nye læsere en masse oplysninger. Her kan man blandt andet læse om, hvordan heste lever, og hvad de æder.Bogen beskriver også, hvordan man passer sine heste, og hvorfor de er så vigtige for os.Letlæst fagbog om heste. I samme serie er også Gris, Høne og Ko

 • af Katie Dicker
  45,95 kr.

  Ænder er meget almindelige husdyr. Med en klar, letlæst tekst og farvestrålende fotos giver AND nye læsere en masse oplysninger.Her kan man blandt andet læse om, hvordan ænder lever, og hvad de æder.Bogen beskriver også, hvordan man passer sine ænder, og hvorfor de er så vigtige for os."And" er en del af en letlæst fagbogserie for børn.

 • af Katie Dicker
  45,95 kr.

  Får er meget almindelige husdyr. Med en klar, letlæst tekst og farvestrålende fotos giver "Får" nye læsere en masse oplysninger. Her kan man blandt andet læse om, hvordan får lever, og hvad de æder. Bogen beskriver også, hvordan man passer sine får, og hvorfor de er så vigtige for os."Får" er den del af en letlæst fagbogserie for børn.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.