Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger i LUST serien

Filter
Filter
Genre
 • (1.000+)
 • (11)
 • (6)
 • (1)
 • (5)
Bogtype
 • (1.000+)
 • (1.000+)
Format
 • (1.000+)
 • (1.000+)
Sprog
 • (105)
 • (159)
 • (256)
 • (131)
 • (64)
 • (93)
 • (20)
 • (172)
 • (152)
Vis flere
Pris
DKK
Sorter efterSorter Populære
 • af Beatrice Nielsen
  19,95 - 28,95 kr.

  Ellen er ved at kede sig ihjel i sine forældres hus ude på landet. Hun har sommerferie fra gymnasiet og glæder sig til at skulle tilbage til byen i august. Heldigvis er hendes smukke og mystiske barndomsveninde Kay også hjemme på ferie, og på det seneste er hun begyndt at vise Ellen mere opmærksomhed. En dag beslutter Kay, at hun vil lære Ellen at ride, så de har noget at fordrive tiden med. Det bliver imidlertid ikke det eneste, Kay kommer til at lære Ellen den sommer...Novellen er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formål er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortællinger om passion, intimitet, kærlighed og lyst i en kombination af stærke historier og erotik.Bag pseudonymet Beatrice Nielsen gemmer sig en erfaren skribent og redaktør. Udover Brunch og multiorgasmer har hun blandt andet udgivet den erotiske novelle Nabohjælp.

 • af Beatrice Nielsen
  19,95 - 28,95 kr.

  Rina arbejder i pornobranchen, så hun burde være den oplagte person at spørge til råds, hvis man vil vide noget om orgasmer. Alligevel har hun ikke noget klart svar, da hendes kammerat en dag spørger hende, hvad han skal gøre for at give sine sexpartnere multiorgasmer. Men så får Rina en idé. Hun inviterer tre kvinder, som hun kun har mødt online, til brunch for at rådføre sig. De har skrevet sammen om sex i lang tid og har alle et meget afslappet forhold til emnet. Det bliver en fræk og løssluppen formiddag, hvor brunchbuffeten ikke kun består af frugt og croissanter, men også et fad fyldt med dildoer og andet sexlegetøj.Novellen er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formål er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortællinger om passion, intimitet, kærlighed og lyst i en kombination af stærke historier og erotisk komedie.Bag pseudonymet Beatrice Nielsen gemmer sig en erfaren skribent og redaktør. Udover Brunch og multiorgasmer har hun blandt andet udgivet den erotiske novelle Nabohjælp.

 • af Sarah Skov
  19,95 - 28,95 kr.

  I starten var det pirrende og forfriskende at gå ud på toilettet og knalde med en af advokatkollegerne, mens resten af kontoret helt uvidende arbejdede videre udenfor. Men efterhånden kan hun mærke, at interessen for ham er ved at forsvinde. Da hun i et forsøg på at bryde forbindelsen helt spontant booker en rejse til Barcelona med overnatning hos et lesbisk par, vækkes en lyst, som hun ellers ikke troede eksisterede... Novellen er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formål er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortællinger om passion, intimitet, kærlighed og lyst i en kombination af stærke historier og erotisk komedie.Bag pseudonymet Sarah Skov gemmer der sig en ung dansk forfatterinde. Udover Lesbiske drømme har hun udgivet novellerne Besat af Owen Gray, Spis med mig, Generation Bilsex, Den feministiske mand og Mine minder om dig.

 • af Alexandra Södergran
  19,95 - 28,95 kr.

  Linda bor på kollegium og holder sig mest for sig selv. Men en aften forandrer alt. En strømafbrydelse mørklægger hele gangen, og i mørket begynder alle erotiske drifter og lyster at spire uhæmmet. Alle har en nat i vente, som de sent kommer til at glemme. Ikke mindst Linda.Alexandra Södergran er en anonym svensk novelleforfatter. Hendes tekster behandler ofte tabuiserede emner på en spændende og nytænkende måde. Frem for alt interesserer hun sig for erotik og går til genren på en måde, der både overrasker og underholder læseren. Hun har udgivet godt og vel et dusin erotiske titler.

 • af Christina Tempest
  19,95 kr.

  "Hun indsnuser duften fra hans hud, som er en blanding af parfume og hans egen lugt, som gør hende mere beruset end den øl, hun nåede at drikke til festen. Allerede efter den smule forspil dunker det mellem hendes ben af trang til at mærke ham. Hun kan huske, hvor længe og ivrigt han slikkede hende, første gang de var sammen. Måske er det tid til at give lidt tilbage."Stina troede at formiddagen med håndværkeren Thor skulle være en engangsforestilling. Men da hun får øje på ham til en fest, kan de ikke lade hinanden være.Christina Tempest er en dansk forfatter. Hun skriver pirrende erotiske og romantiske titler for Lust

 • af Christina Tempest
  19,95 kr.

  "Han drejer hovedet og ser spørgende på hende. Hun nikker og holder hans blik. Så kysser de. Først blidt og næsten spørgende. Så hårdere og mere krævende. Emma støtter på den ene hånd og lader den anden vandre op og ned ad hans krop. Hun mærker en gysen gå igennem ham."Emma kører galt på en svensk motorvej, midt om natten, uden strøm på telefonen. Hun bevæger sig derfor ned ad den eneste sti, hun kan se, og kommer forbi et gammelt hus, der huser et 'Silent retreat'. Snart falder Emma til ro i de stille og sanselige omgivelser.Christina Tempest er en dansk forfatter. Hun skriver pirrende og spændende erotiske og romantiske historier for Lust.

 • af Christina Tempest
  28,95 kr.

  "Hun vender ryggen til ham. Hjertet hamrer, og hun er spændt på, hvad der nu skal ske. Det føles, som om boblerne fra champagnen er fortsat ud i hendes krop og suser rundt nu. Carl tager hårdt fat om hendes hofter og bugserer hende over til lænestolen, hvor han placerer hende med det ene ben oppe i stolen og begge hænder på ryglænet, så hun står let foroverbøjet."Veronica er netop blevet droppet af sin date, da en flot, høj mand i elegant tøj og med en alvorlig mine kalder hendes navn. Han beordrer hende ind i en taxa, og veronica tager chancen og kører med. Hun ved ikke, hvor de skal hen, hvem manden er, eller hvem han tror, hun er...Christina Tempest er en dansk forfatter. Hun skriver pirrende og romantiske historier for Lust.

 • af Christina Tempest
  19,95 kr.

  "Det føltes lidt mærkeligt ikke at have set den først, så hun måtte mærke sig frem til, hvordan den var. Temmelig stor, men ikke så lang, tænkte hun. Hun skød hofterne endnu længere bagud, så langt hun kunne uden at skifte stilling. Hun ville bare have, at han skulle blive ved og ved. Da han mærkede, hvor ivrig hun var, tog han godt fat om hendes hofter og stødte hårdt op i hende igen og igen."Da Cecilie en aften på en hotelbar modtager en lille lap papir, hvorpå der står "VÆRELSE 241 KOM OP MED DET SAMME", tager hun chancen og bevæger sig op til den fremmedes hotelværelse. Det bliver en gådefuld aften, hvor Cecilie aldrig får set, hvem den hemmelige beundrer er, men hvor hun i den grad får lov til at mærke ham...Christina Tempest er en dansk forfatter. Hun skriver pirrende og spændende erotiske og romantiske historier for Lust.

 • af Christina Tempest
  10,95 kr.

  "Han tog sig god tid og skubbede nogle ting til side bag mig på skrivebordet. Så lagde han mig bagover på ryggen, og mens han så mig lige i øjnene, pressede han sig hele vejen op i mig i et enkelt, langsomt stød."En jobsamtale udvikler sig uventet for den unge kandidat... Christina Tempest er en dansk forfatter. Hun skriver pirrende og spændende erotiske og romantiske historier for Lust.

 • af Alicia Luz
  8,95 kr.

  "Medan hon ligger där och sover börjar jag runka av mig själv. Jag närmar mig henne i tysthet och drar försiktigt av henne trosorna. Hon slår upp ögonen när jag täcker hennes mun med dem. Hon gör inte motstånd. Hon vill ha mer. När jag satt munkavel på henne drar jag mitt rep runt hennes händer, armar och resten av hennes kropp."En bombexpert i militären är för närvarande stationerad i Mali där hans dagar är fyllda med adrenalin och där hans arbete innebär att han riskerar att förlora sitt liv varje gång han lämnar sitt rum. Han är gift och älskar sin fru mer än någonting annat, men han behöver våldsamt sex för att få utlopp för den stress som byggs upp under det intensiva och nervkittlande arbetet. Detsamma verkar gälla för hans kollega Lana som då och då gör honom sällskap när han är ute och springer om morgnarna...Alicia Luz är en fransk författare och hypnoterapeut. På jakt efter något nytt och spännande började hon skriva erotiska noveller. Hon gillar att skriva berättelser som förvånar, samtidigt som de får läsaren att fantisera och drömma sig bort.

 • af B. J. Hermansson
  8,95 kr.

  "Ju mer jag drar min hand längs med hans kuk, desto hårdare blir han. Och min kåthet, den slår ut som i ett virrvarr inom mig."Anton tar täten. Fjället är högt, majestätiskt. Kalt och sagolikt. Himlen är alldeles klarblå. Under gymnasiet var jag förälskad i Anton. Förälskad och kåt. Men jag berättade det aldrig för honom. Jag kan inte släppa tanken när den nu återigen når mig. Och jag inser att samma känsla fortfarande finns kvar. En känsla av lust, längtan och nyfikenhet. Jag vill förföra Anton. En gång för alla bestämmer jag mig för att göra det. Syndafjället är en erotisk novell om att upptäcka och utforska sin egen identitet och sexualitet.B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller och har översatts till flera språk. Berättelsernas underliggande ton inspirerar gärna läsaren att tänka kring, och inte sällan ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.

 • af B. J. Hermansson
  8,95 kr.

  "Aldrig tidigare har jag mött en kvinna som henne."Hon är hans nya chef. Han fascineras av henne redan från första stund. Hennes självsäkerhet fyller honom med åtrå. En längtan och en önskan. Han har alltid velat domineras av någon som henne. Men aldrig har han vågat. Chefen blir som en drog för honom. Gång på gång ser han åt hennes håll. Önskar att också hon ska se på honom på samma sätt. En dag kallas han till hennes kontor. Hon låser dörren om dem. Och det blir ett möte han sent, om ens någonsin, kommer att glömma. Aldrig hade han kunnat ana ... Till chefens förfogande är en erotisk novell om att fascineras, längta och mot sin egen förmodan – förföras. B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller och har översatts till flera språk. Berättelsernas underliggande ton inspirerar gärna läsaren att tänka kring, och inte sällan ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.

 • af Chrystelle Leroy
  8,95 kr.

  "Tjänaren var naken och hade en slank och delikat kropp. Hon tog ett av Inayas ben och lade prinsessans fot på sin axel. Hon förde försiktigt tvättsvampen längs hennes ben och pausade en stund vid insidan av hennes lår."Inaya, prinsessan av Kalifatet Cordoba, är känd för sina dikter och för den kompromisslösa öppenhet som provocerar prästerskapet och driver dem till vansinne. Hon klär sig i genomskinliga tunikor, hyllar intellekt, kreativitet och talang över allt annat och hon gör inte skillnad på kvinnor och män. Därför är hennes poesipalats öppet för alla, oavsett kön eller social status.Prinsessan bjuder regelbundet in gäster till palatset för att läsa upp dikter vid en poesiafton och det är på ett av de här evenemangen som hon möter en förödande vacker kvinna: Tasnim. Lika talangfull som passionerad fångar den unga kvinnan allas uppmärksamhet, men framför allt är det prinsessans intresse hon fångar.Chrystelle LeRoy är en kanadensisk författare och växte upp i Montreal med en fransk far. Från tidig ålder utvecklade hon en passion för djur och natur, mycket på grund av sin uppväxt nära ett zoo. På senare år har hon arbetat som historiker på museum i både Kanada och Frankrike. Hennes skrivande tar ofta avstamp i historien, med inslag av erotik.

 • af Vanessa Salt
  8,95 kr.

  "Hon stönar och sluter ögonen. Långsamt börjar hon jucka, men rörelserna är så lätta att jag skulle kunna inbilla mig. Kuken rycker i byxorna och jag biter hårt i min egen underläpp."Efter tio år som gynekolog har André lärt sig att se det kvinnliga underlivet som vilken kroppsdel som helst. Han är professionell och känner en stolthet i sitt yrke – och skulle aldrig utnyttja sin position oavsett hur stor lockelsen är. Men när Celeste sätter sig i gynstolen är hans vanliga fokus som bortblåst. Det är något särskilt med henne som får honom fullständigt ur balans. André gör sitt bästa för att gå in i sin professionella roll, men under undersökningens gång stiger spänningen och han inser att Celeste vill ha mer än professionalitet. Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.

 • af B. J. Hermansson
  15,95 kr.

  Viktoria e Valentine non si conoscono. Entrambi sono segretamente innamorati l'uno dell'altra, ma nessuno di loro ha il coraggio di fare il primo passo. Il loro desiderio si manifesta solo in sogni erotici e fantasie sessuali.Il giorno di San Valentino, decidono di scrivere una lettera in cui dichiarano il proprio amore. Finalmente saranno coraggiosi, ma quando è il momento di agire..."Valentine" è un racconto erotico sul desiderio, la lussuria e l’amore.

 • af B. J. Hermansson
  15,95 kr.

  Ci sono le MILF e ci sono i DILF... "E tenevo il suo uccello tra le mani. Lo masturbavo alternando movimenti veloci e lenti. Mi inumidii le dita, accarezzai il suo cazzo e toccai la punta , lo guardavo diventare bagnato e viscido. Strofinai la mia figa contro di lui, tenendo la sua erezione incredibilmente vicina senza dargli la possibilità di sentirmi, di penetrarmi. Non ancora". Leon, Aaron e Raphael hanno tutti alcune cose in comune: sono più vecchi, esperti e off-limits. Ma, cosa più importante, sono dei papà. I DILF: Dads I’d Like to Fuck. Io, Cecilia, sono molto più giovane di questi uomini. Per me fanno parte di un gioco erotico, di un bisogno, di un’esplorazione del mio desiderio intenso. Li incontro più volte e la sensazione che provo è sempre eccitante e seducente. A volte li domino io, altre volte mi dominano loro. DILF è un racconto erotico che tratta di un desiderio e una sete per il proibito.

 • af Alexandra Södergran
  15,95 kr.

  "A soli venti centimetri dalla faccia di Sofia, il cazzo del dottore gli si contorceva nei pantaloni... C'era qualcosa di surreale in tutta la situazione, ma allo stesso tempo estremamente reale e vivido. Inverosimile. I ruoli standard erano svaniti. Era stato superato un confine fondamentale, invisibile, e ora tutto sembrava procedere in automatico. Sofia non doveva nemmeno più pensare". Sofia è di nuovo all'ambulatorio; il dolore allo stomaco è tornato e non sembra avere intenzione di andarsene. Ma quando è seduta di fronte al dottor Lucas, si rende conto che il dolore è un piccolo prezzo da pagare per ammirare i suoi avambracci muscolosi e le sue labbra morbide. Ancora una volta, gli esami concludono che Sofia è perfettamente in forma e in salute, quindi qual è il problema? Quando i loro sguardi s'incontrano, il dolore si trasforma in una sensazione di calore e il desiderio ardente consuma tutto il suo essere. Lucas sarà in grado di curarla?

 • af B. J. Hermansson
  15,95 kr.

  "Voglio baciarti. Ogni poro e ogni parte del tuo corpo, grande o piccola. E voglio farlo a lungo. Sei come una bambola, così innocente. Liscia, setosa e morbida, completa senza un inizio né una fine. Vorrei anche assaggiarti. Mi sveglio nel cuore della notte e ti penso. Voglio stare vicino a te". Fin dalla prima volta che si vedono, lei capisce che lui è in qualche modo fuori dal comune. È un po’ timido, e i suoi occhi scuri sono riservati e misteriosi. È incredibilmente sexy. Anche se pensa ci sia qualcosa di diverso in lui, è affascinata dalla tensione sessuale che c’è tra di loro. In poco tempo si ritrova fuori dalla sua zona di comfort, e c’è qualcosa di strano... Pelle è un thriller erotico che racconta una storia di sesso emozionante, fantasie proibite e motivi discutibili.

 • af Alexandra Södergran
  8,95 kr.

  Noche tras noche, tenía que irse a la cama caliente como el infierno, anhelando a su padrastro, y Johnny no podía resistirse a Louise, no importaba cuántas veces lo intentara. Era adicto a ella y ella lo sabía porque se lo había dicho.La excitación que Johnny y Louise sienten el uno por el otro no deja de aumentar. Sus encuentros se repiten cada vez más y este fin de semana por fin tienen la casa para ellos solos. ¿Ha llegado el momento de hablarle a Karin de su relación? ¿Cómo aprovecharán esta ocasión de estar por fin solos?Alexandra Södergran es una autora sueca anónima de relatos eróticos. Sus historias a menudo lidian con temas tabú de manera excitante e innovadora. Ha escrito más de veinte relatos eróticos.

 • af Sarah Skov
  8,95 kr.

  «Me empuja suavemente y mira al suelo. Yo me tumbo boca arriba y él se lanza a mí. Creo que está tan cerca de correrse como yo. Me penetra sin dificultad y me folla como la mujer de Picasso se follaba a sí misma mientras él miraba, pero hoy no es el pintor quien mira».Una tarde la joven comisaria y el guapo visitante masculino son los únicos en el museo de arte. Los únicos aparte de los cuadros de las mujeres desnudas de Picasso que les rodean y la cámara a través de la cual alguien parece estar viéndoles...El relato corto se publica en colaboración con la productora de cine sueca Erika Lust. Su meta es mostrar la naturaleza humana y la diversidad a través de historias de pasión, intimidad, amor y lujuria combinadas con una fuerte narrativa y eroticismo. Sarah Skov es el seudónimo de una joven autora. También escribió los relatos Obsesionada con Owen Gray, Sexo en el carro, Come conmigo y El feminista.

 • af B. J. Hermansson
  8,95 kr.

  «Descárgate una aplicación —prosigue Sarah—. Empieza a escribirles. Espera y mira a ver qué pasa. No tienes nada que perder, pero puedes encontrar a la vieja Vanessa otra vez muy dentro de ti. Yo la he echado de menos». Vanessa lleva cuatro meses separada de su marido. No ha sido una ruptura traumática en absoluto y por encima de todo han priorizado la felicidad de sus hijos, cuya compañía se reparten semana sí, semana no. La mejor amiga de Vanessa le dice que es momento de que se reencuentra con su antiguo yo, de que salga y conozca nuevos hombres. Vanessa se da cuenta de que es el momento de reencontrarse y, simplemente, disfrutar.El autor, B. J. Hermansson, es un hábil creador de relatos que conjuga una prosa aguda con descripciones poéticas. El tono subyacente de sus textos a menudo inspira al lector a revisar y cuestionar ideas establecidas y preconcebidas, en especial cuando se trata de la normalidad, las convenciones y la sexualidad.

 • af Camille Bech
  8,95 kr.

  «Encajaban muy bien los dos, ella era casi tan alta como él, su cabello largo rojizo era liso y su piel clara creaban un contraste agradable con sus ojos verdes y sus labios suculentos». Anais y Pierre son una pareja de recién casados que despierta la envidia de quienes los miran. Se aman y disfrutan de su vida en común. Cuando Pierre conoce casualmente a Zoe, la atracción que le despierta le hará ver de un modo distinto su vida idílica. ¿Sucederá algo entre Pierre y Zoe?Camille Bech es una autora danesa de cuentos eróticos y de romance erótico. Su mundo está lleno de pasión y deseos prohibidos.

 • af Alexandra Södergran
  8,95 kr.

  La pregunta hizo que reaccionara inmediatamente. Lo dijo con un tono tan juguetón que hizo que sus pensamientos se desviaran. Le gustaba hablar con Louise, era precoz, mayor de edad y había sido agraciada con unos genes increíbles. Ella se levantó del sofá al mismo tiempo que él y se concentró todo lo que pudo para detener el impulso de agarrar su mano y llevarlo a su habitación.Johnny es un marido y un padrastro ejemplar. Atento y cuidadoso, es además un hombre de aspecto fuerte y viril. La joven Louise no puede evitar sentirse atraída por él, y lo mismo le sucede a Johnny con ella. ¿Lograrán reprimir sus impulsos o pondrán el hogar que comparten patas arriba?Alexandra Södergran es una autora sueca anónima de relatos eróticos. Sus historias a menudo lidian con temas tabú de manera excitante e innovadora. Ha escrito más de veinte relatos eróticos.

 • af Alicia Luz
  8,95 kr.

  «Mientras la veo dormir empiezo a masturbarme y me acerco sin hacer ruido. Le quito las bragas y las uso para taparle la boca cuando abre los ojos. No se resiste, quiere más. Una vez en silencio, utilizo la soga para atarle las manos, los brazos y el resto de su cuerpo».Un experto en barrido de minas del ejército se encuentra en una misión en Mali. Su vida diaria está llena de descargas de adrenalina y de angustia al poder perder la vida cada vez que sale de su habitación. Casado y fiel de corazón a su lejana esposa, necesita sexo violento para liberar el estrés causado por el trabajo. Este también parece ser el caso de su compañera Lana, quien a veces se une a él en sus carreras matutinas. Entre la dominación extrema y la sumisión, empujarán sus límites físicos y sensoriales para liberarse de una vida cotidiana opresiva.Alicia Lux es una escritora e hipnoterapeuta francesa. A sus treinta años, se encuentra en la búsqueda de sensaciones nuevas y nunca antes descubiertas. Disfruta escribiendo historias que estimulen el onirismo y la fantasía. Le encanta describir formas y colores que hacen que sus lectores se maravillen.

 • af Vanessa Salt
  21,95 kr.

  Veronique se dirige lentamente hacia una estantería con juguetes bondage. Es menuda, pero sus pantalones de cuero están muy apretados en torno a su trasero redondeado. Balancea las caderas, como si estuviera intentando burlarse de mí. O tentarme.Liam recuerda su encuentro con Veronique, una amiga de Claudia que está de visita en Estocolmo. Ella, a su vez, le presentará a unos intrépidos policías con los que Liam vivirá una experiencia inolvidable en la Habitación Roja del Dolor.Vanessa Salt es un seudónimo. Vanessa encuentra inspiración para sus historias en sus muchos viajes a lugares calientes y exóticos que alimentan sus fantasías eróticas. Escribe con humor sobre la pasión que puede surgir cuando menos lo esperas.

 • af Nina Alvén
  8,95 kr.

  Aquella mañana era fría y ventosa. Observaba los coches que iban hacia el trabajo y los paraguas que iban por la acera mientras agarraba las notas adhesivas que acababa de comprar. Tenía grandes planes para él, se podría decir que los mejores planes que había tenido hasta el momento. Pero tiene que haber un cierto nivel de misterio. El misterio requiere que el sumiso sea paciente y también que el dominador tenga dinamismo y delicadeza.Nina Alvén es una autora sueca. Su enfoque generalmente está en los elementos eróticos y en todo el espectro de BDSM. Quiere invitar al lector al reino del tabú y la fruta prohibida, donde el lector puede cumplir sus sueños más salvajes.

 • af Sofia Fritzson
  11,95 kr.

  Jessica i Andreas mają zdrowy związek, chociaż czasami dochodzi między nimi do napięć. Andreas stara pobudzać ich życie erotyczne, dając Jessice seksowny komplet bielizny. Kiedy Jessica odkrywa, że Andreas potajemnie przegląda ich zmysłowe zdjęcia z wakacji, które wciąż znajdują się w aparacie, postanawia wziąć sprawy w swoje ręce i zabawić się z Andreasem na własny sposób.Sofia Fritzson jest autorką kilku erotycznych opowiadań i romantycznej trylogii. Kiedy nie pisze, lubi czytać książki, które dobrze się kończą. Sofia urodziła się w 1984 roku i mieszka ze swoją rodziną w Szwecji.

 • af B. J. Hermansson
  8,95 kr.

  "Kan man under lektionstid smyga sin hand innanför sin egen kjol, och låta den snudda vid ens kön utan att bli upptäckt?"Han är lärare i litteraturvetenskap. Han är drygt tjugo år äldre än henne och redan första lektionen vill hon ha honom. Hon iakttar hans rörelser. Hon frågar sig: Hur skulle det kännas att bli tagen av honom? Frågorna blir till fantasier. Fantasierna blir till lust som leder till att hon tänjer på gränserna. Hur långt kan hon gå? Hur långt vågar hon?Och hur länge kan hon egentligen fortsätta fantisera – utan att magistern själv anar något?Magistern är en erotisk novell om passion och åtrå. Att vilja ha någon så till den grad att gränserna för rätt och fel suddas ut. B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller och har översatts till flera språk. Berättelsernas underliggande ton inspirerar gärna läsaren att tänka kring, och inte sällan ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.

 • af B. J. Hermansson
  8,95 kr.

  "Allt började med en olycka. Doften av kardemumma slog genom det vidöppna fönstret. Solen var ljuvlig, varm och inte ett moln syntes på den klarblå himlen."När elden sprider sig i köket ringer hon efter brandkåren. De muskulösa männen kommer och hon iakttar deras koordinerade och kvicka arbete med stor beundran. Hon blir kåt på dem och ett begär skapas som bara växer och växer. Till slut blir hon som galen. Hon måste ha dem. Varenda en. Och helst av allt – samtidigt. Men går det att förföra en hel brandkår?Leka med elden är en erotisk novell som beskrivits som satir. Det är en novell som leker med den erotiska genren och utforskar begärets absoluta konsekvens.B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller och har översatts till flera språk. Berättelsernas underliggande ton inspirerar gärna läsaren att tänka kring, och inte sällan ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.

 • af Nicolas Lemarin
  6,95 kr.

  ‘Mój kochanek na zmianę bije mnie i głaska, brutalnie, lecz rozkosznie. Podniecona mocnymi klapsami czuję, jak przez moje ciało przepływa fala gorąca, która przejmuje nade mną kontrolę. Co się ze mną dzieje?’Tortury i upokorzenie... Czy powinnyśmy dać się ponieść pożądaniu, gdy wstyd przeradza się w upojenie? Podczas poznawania granic swojej seksualności, Alicja pozna odpowiedź na to, jak i inne pytania, a przewodzić jej będzie kochanek ze szczególnymi upodobaniami... Alicja udaje się w erotyczną podróż odkrywania samej siebie, której kolejnymi przystankami są ekshibicjonizm, wojeryzm i dominacja. Podróż, która sięga granic erotyzmu, badając go poprzez muzykę, rytm, wyobraźnię i brutalność.Nicolas Lemarin to były marynarz, z wykształcenia jest psychologiem. W swojej karierze pracował również jako dziennikarz czasopism żeglarskich. Jest miłośnikiem słów i erotyzmu oraz żywiołową i kreatywną duszą – nic więc dziwnego, że zaczął również pisać opowiadania erotyczne.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.