Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Maze Runner serien i rækkefølge

Maze Runner bøgerne er en verdenskendt serie om den farefulde flugt gennem labyrinten, der er den eneste udvej til livet bag murene. En Science fiction serie som primært henvender sig til de unge læsere, men som i høj grad også er gået lige i hjertet hos de mandlige og kvindelige læseheste og lydorme. Bøgerne i Maze Runner serien er blevet udgivet i over 42 lande, og den store popularitet er helt fortjent. Her på siden har vi naturligvis samlet hele serien i den rigtige rækkefølge nedenfor, som blandt andet indeholder de filmatiserede bøger; Maze Runner 1, Maze Runner 2 og Maze Runner 3. Se rækkefølgen nedenfor og bliv en del af den dystopiske verden, uanset om du foretrækker Maze Runner bøgerne, lydbøgerne eller e-bøgerne.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • - Maze Runner 1
  af James Dashner
  122,95 - 152,00 kr.

  Træd ind i labyrinten, hvor kun den stærkeste overlever - og den hurtigste undslipper. Maze Runner (1) - Labyrinten er en hæsblæsende og hjernevridende fortælling, hvor intet er, som det er ud. Trilogien er solgt til udgivelse i 18 lande, og første bind er bogen bag efteråret 2014’s store ungdomsfilm.Husk. Overlev. Løb.Da Thomas vågner, kan han ikke huske andet end sit navn. Han er omringet af fremmede - drenge, som heller ikke kan huske noget fra før. I to år har de boet i lysningen. Hver måned er der kommet en ny til. Ingen ved hvorfra. Uden for de tårnhøje stenmure, der omgiver deres lille samfund, er der en uendelig og altid foranderlig labyrint. Den er drengenes eneste vej ud, men ingen er nogensinde kommet levende igennem den. Om natten lukker porten drengene inde. Og fjenderne ude.Den næste, der ankommer, er en pige. Den første pige nogensinde. Og beskeden, hun har med, ændrer alt. 

 • - Maze Runner 2
  af James Dashner
  122,95 - 152,00 kr.

  Der er ingen regler. Der er ingen hjælp. Red dig selv eller dø.Maze Runner (2) - Infernoet er en hæsblæsende og hjernevridende dystopisk fortælling, hvor intet er, som det er ud. Trilogien er solgt til udgivelse i 42 lande, og første bind var bogen bag efteråret 2014’s store ungdomsfilm. Infernoet er planlagt som film i 2016.Venskab bliver sat på prøve. Loyalitet brudt. Alt kan ske.Thomas var sikker på, at flugten fra labyrinten ville betyde frihed for ham og de andre drenge. Men det var bare begyndelsen. "Fase 2" er kun lige gået i gang...Gruppen har to uger til at krydse Infernoet - den mest nedbrudte og barske del af den brændte Jord. Og alle ods er sat imod dem.Der er andre og nye personer at tage højde for denne gang. Og deres overlevelse afhænger af gruppens undergang - men drengene er fast besluttede på at klare den!Pressen skrev:»’Infernoet’ er den svære toer, og det lykkes forfatteren at bevare spændingen, at holde det høje tempo og samtidig tilføre historien nye elementer af mareridt og vanvid … Mr. Dashner er en fuldbefaren, dystopisk-labyrintisk fortæller.«**** – Steffen Larsen, Politiken»Bogen bevæger - ja næsten flyver - afsted i et hæsblæsende tempo, og man keder sig ikke på noget tidspunkt … Jeg vil klart anbefale bogen!!!«9/10 stjerner – bookeater.dk»Andet bind i serien er præcis lige så hæsblæsende actionfokuseret som det første.«– Damian Arguimbau, Weekendavisen»Andet bind i "Maze runner"-triologien er lige så spændende som første del. Så kast dig ud i en hæsblæsende dystopisk fortælling, hvor intet er, hvad det giver sig ud for, og du ikke kan stole på andre end dig selv … Dette er en af den slags bøger, man bare ikke kan lægge fra sig. Historien byder på nervepirrende spænding og hæsblæsende action.«- Jeanette Thisted Villadsen, Lektør» … utrolig spændende, fuld af action og tempo, venskab og kærlighed, og ikke mindst kampen om overlevelse. James Dashner holder mig fanget til historien, og med de små korte kapitler, giver det handlingen et hurtigere tempo.«– Anne Mette Bach Jeppesen, deungesord.dk»Den er umulig at lægge fra sig når først man er kommet i gang! En fantastisk spændende bog, barsk læsning til tider, men stadig interessant og rå. En virkelig pageturner! Nu skal jeg bare lige have sat tid af til at læse den næste og forberede mig mentalt på endnu en rutsjebane tur!«(5/5 stjerner) – Line Dalbro Schaumann, minforestillingomhvadparadiser.blogspot.dk 

 • - Maze Runner 3
  af James Dashner
  152,00 kr.

  Det hele slutter her. Vil der være nogen overlevende? Maze Runner 3. Dødskuren er en hæsblæsende og hjernevridende dystopisk fortælling, hvor intet er, som det ser ud.Thomas har mistet alt. Sit frie liv, sine venner. Men nu er det endelig slut. Prøvelserne er overstået. Efter én sidste test...Thomas husker ikke meget, men nok til at vide, at alt, hvad han har fået fortalt, er en løgn. Han overvandt Labyrinten. Han kom igennem Infernoet. Og han vil gøre hvad som helst for at redde sine venner. Det er endelig slut med løgnene. Men sandheden er skrækindjagende.James Dashners succesfulde Maze Runner-trilogi er solgt til udgivelse i over 40 lande og er bøgerne bag de populære film fra Twentieth Century Fox.Pressen skriver: »Forfatter James Dashner er blændende dygtig til at skrive. Hans replikker sidder lige i skabet, og hovedpersonernes overvejelser og kvaler træder skarpt frem i de mange pressede situationer, historien består af […] Det er simpelthen underholdning på højt niveau.«– Damian Arguimbau, Weekendavisen»Jeg kunne slet ikke læse ’Dødskuren’ hurtigt nok, da jeg bare måtte finde ud af hvordan historien ville ende for Thomas og hans venner. Den var ligeså nervepirrende som de andre to bøger i trilogien og ligeså voldsomt godt skrevet.«(5 ½/6 stjerner) – Anne Mette Bach Jeppesen, deungesord.dk»… denne bog er virkelig fantastisk. Intet mindre.«(9/10 stjerner) – bookeater.dk»Så er den her - "Maze runner - dødskuren" er afslutningen på "Maze runner" trilogien. Og sikke en afslutning, her er spænding og action fra start til slut […] Jeg var nødt til lige at læse et kapitel mere og så et til, drevet frem af trangen til at finde ud af hvordan Thomas og vennerne klarede sig. Bogen er virkelig godt skrevet og de mange korte kapitler er med til at drive historien frem i et hæsblæsende tempo.«– Jeanette Thisted Villadsen, Lektør

 • - Maze Runner 3
  af James Dashner
  118,95 - 127,95 kr.

  Det hele slutter her. Vil der være nogen overlevende?Maze Runner (3) - Dødskuren er en hæsblæsende og hjernevridende dystopisk fortælling, hvor intet er, som det ser ud. Trilogien er solgt til udgivelse i 42 lande, og første bind var bogen bag efteråret 2014’s store ungdomsfilm. Filmatiseringen af bog to har premiere i september 2015.Thomas har mistet alt. Sit frie liv, sine venner. Men nu er det endelig slut. Prøvelserne er overstået. Efter én sidste test...Thomas husker ikke meget, men nok til at vide, at alt hvad han har fået fortalt, er en løgn. Han overvandt Labyrinten. Han kom igennem Infernoet. Og han vil gøre hvad som helst for at redde sine venner...Det er endelig slut med løgnene. Men sandheden er skrækindjagende.

 • - Maze Runner 4
  af James Dashner
  72,95 - 152,00 kr.

  Før WICKED blev dannet. Før Labyrinten blev bygget. 13 år før Thomas blev sendt ind i Lysningen.Soludbruddet har ramt Jorden. En ukendt sygdom hærger og truer med at tvinge hele menneskeheden i knæ. Mark og Trina er overbeviste om, at det kan lade sig gøre at redde de endnu raske fra sindssygdom og død. Hvis de da ellers selv kan holde sig i live så længe. For i denne nye, ødelagte verden har hvert liv en pris. Og for nogle er du mere værd død end levende…Udbruddet er en forhistorie til Maze Runner-trilogien, men læses bedst efter de oprindelige bind i serien.

 • af James Dashner
  112,95 kr.

 • - Maze Runner 5
  af James Dashner
  122,95 - 152,00 kr.

  En forhistorie til det verdensomspændende fænomen, Maze Runner. Feberen er bogen, der indeholder alle svarene: Hvordan fandt WICKED alle lysboerne? Hvem er Gruppe B? Og hvilken side er Thomas og Teresa egentlig på?Engang mødte Jorden sit endeligt. Skovene brændte, søer og floder tørrede ud, mens havene steg. Så udbrød en epidemi, og en global feber spredte sig. Familier uddøde, vold regerede, og mennesker slog mennesker ihjel. Ud af dette virvar voksede WICKED, der ledte efter svar. Og fandt den perfekte dreng. Drengens navn var Thomas, og Thomas byggede en labyrint.Nu er der hemmeligheder. Der er løgne. Og der er loyalitet, som aldrig kunne være forudset. Dette er historien om Thomas, og hvordan han byggede Labyrinten, som kun han selv kunne ødelægge.Løgne vil blive afsløret. Hemmeligheder optrevlet. Loyaliteter vil blive testet. Maze Runner-seriens fans vil aldrig se sandheden komme! Feberen er en forhistorie til den første bog i Maze Runner-serien, men bør læses som nummer 5 i rækken.

 • af James Dashner
  85,95 kr.

  When the doors of the lift crank open, the only thing Thomas remembers is his first name. But he's not alone. He's surrounded by boys who welcome him to the Glade - a walled encampment at the centre of a bizarre and terrible stone maze.

 • af James Dashner
  97,95 kr.

  A prequel to the worldwide Maze Runner phenomenon, The Fever Code is the book that holds all the answers. How did WICKED find the Gladers? Who are Group B? And what side are Thomas and Teresa really on? Lies will be exposed. Secrets uncovered. Loyalties proven. You'll never see the truth coming ...

 • af James Dashner
  102,95 kr.

  The Trials are over. But something has happened that no one at WICKED has foreseen: Thomas has remembered more than they think. And the truth is more dangerous than anyone could have imagined .

 • af James Dashner
  102,95 kr.

  Surviving the apocalypse was hard enough, but when Mark's community is attacked by an unknown enemy spreading a deadly virus, he's determined to find out who's responsible before the Flare infects them all .

 • af James Dashner
  102,95 kr.

  Thomas was sure that escape from the maze meant he would get his life back. But no one knew what sort of life they were going back to. The earth is a wasteland with people driven mad by an infection known as the Flare. Instead of freedom, Thomas must face another trial. He must cross the Scorch to once again save himself and his friends.

Maze Runner serien

Maze Runner serien er en historie om hovedpersonen Thomas, som vågner op i en lysning omgivet af høje stenmure uden at kunne huske noget som helst, på nær hans navn og få erindringer fra hans tidligere liv. Thomas er fanget med mange andre teenagerdrenge, som heller ikke er i stand til at huske særlig meget. Hvordan er Thomas og de andre drenge havnet her? Hvad er formålet? Hvad er der bag murene? Hvordan slipper de væk? Der er mange spørgsmål men ingen forklaring, men en ting står klart; Der dukker en ny teenagedreng op hver måned, de får forsyninger én gang om ugen og at porten i stenmuren lukker hver aften. Deres eneste udvej er gennem en omskiftelige og dødbringende labyrint. Følg Thomas og de andre drenges skæbne og deres farefulde færd gennem en labyrint, som ingen tidligere har løbet levende igennem. 


Maze Runner bøger

Maze Runner serien består i alt af 5 bøger, som alle er højt elsket verden over. Den berømte serie er skrevet af den amerikanske forfatter James Dashner, og i de 3 første bøger følger du hovedpersonen Thomas. Den første bog er Maze Runner 1 Labyrinten, som blev starten på en fantastisk serie. Serien blev efterfulgt af Maze Runner 2 Infernoet og Maze Runner 3 Dødskuren. Serien er ligeledes blevet udvidet med 2 nye romaner, men som ikke er en efterfølger til den originale historie. De 2 Maze Runner bøger er Udbruddet og Feberen, som er en forhistorie, der ligger 13 år tilbage før historien om Thomas og labyrinten i de 3 oprindelige bøger. 


Maze Runner rækkefølge

Tales.dk har listet alle bøgerne ovenover i den korrekte rækkefølge, så du ikke længere kan være i tvivl om, hvilken rækkefølge bøgerne skal læses i. Maze Runner rækkefølgen er desuden også til at finde længere nede på siden. Selvom at de seneste 2 bøger i Maze Runner serien er en forhistorie til den oprindelige handling i de første 3 bøger, så anbefales serien stadig at læses i den korrekte rækkefølge. De 3 første Maze Runner bøger i serien faldt hurtigt i manges hænder, og blev alle 3 efterfølgende filmatiseret tilbage i 2014, 2015 og 2018. Så hvis du allerede har læst bøgerne og du elsker en god film, så vil den første film The Maze Runner og de efterfølgende film helt sikkert også være underholdende for dig at se. Men hvis du i stedet ønsker at læse Maze Runner bøgerne på engelsk, som er originalt sproget, så kan du også dykke ned i serien på engelsk her.


Maze Runner lydbøger

Hvis du ønsker at fordybe dig i serien, men ikke ønsker selv at læse den, så kan du også få den fortalt af en oplæser. Vi har samlet alle Maze Runner lydbøgerne her på siden, til dig, som gerne vil prøve noget nyt og anderledes. Lydbøger giver en meget anderledes oplevelse, end hvis du læser fra de traditionelle fysiske bøger og er oftest også en tilvænningssag, man skal vænne sig til. Men når man først er kommet i gang, er det svært for mange at gå tilbage til selv at læse bøgerne. Du kan både købe Maze Runner lydbøgerne her, men også tilmelde dig Tales Premium i 14 dage gratis og lytte til alle bøgerne i Tales appen. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange bøger du kan lytte til, og du har altid mulighed for at afmelde dig igen. Find alle Maze Runner seriens lydbøger i udvalget ovenover.


Rækkefølgen på Maze Runner serien er:

Maze Runner 1 - Labyrinten

Maze Runner 2 - Infernoet

Maze Runner 3 - Dødskuren

Maze Runner 4 - Udbruddet

Maze Runner 5 - FeberenFAQ - oftest stillede spørgsmål til Maze Runner

Hvem har skrevet Maze Runner?

Bøgerne er skrevet af James Dashner. Han er en spekulativ fiktion forfatter som har skrevet mange romaner.


Hvad handler Maze Runner om?

Maze Runner er en science fiction historie som handler om Thomas, en dreng der vågner med hukommelsestab, og hurtigt opdager at han nu befinder sig i omgivelser omringet af høje vægge blandt en gruppe af unge mennesker.


Kan man læse Maze Runner på dansk?

Ja det kan du ihvertfald. Hos os finder du en række af Maze Runner bøger fra serien på dansk.


Hvad hedder monstrene i Maze Runner?

Maze Runner foregår i en labyrint, som om natten har uhyggelige monstre, der kommer ud og jagter de fangede unge mennesker. Monstrene kaldes for Grievers. Et navn der vækker sorg.


Hvilken genre er Maze Runner?

Det er en blanding af action, science fiction, thriller og mysterie genre. En kanon historie.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.