Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Pas på serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Maria Lang
  92,95 kr.

  "Hvor i himlens navn var de henne? Hvad i alverden havde fået dem til at gå deres vej netop nu, da hun endelig var kommet? Og hvorfor – hvorfor havde de i det mindste ikke lagt en seddel med en besked til hende på bordet i entreen eller på køkkenbordet eller et andet sted, hvor hun ikke kunne undgå at finde den?"16-årige Katja har endelig fået sommerferie og er kommet helt fra Stockholm for at holde ferie hos sin farmor og farfar. Da hun når frem, står farfar der for første gang ikke klar til at hente hende. Katja fornemmer straks, at der må være sket noget, for farfar er der altid til at hente, og farmor er altid klar med mad til hende derhjemme.På bussen ud til farmor og farfars hus har Katja mødt Jan på fem år og hans søde mor. Det bliver hendes redning, mens hun forsøger at finde ud af, hvad der er sket med hendes bedsteforældre, og hvordan hun skal klare sig gennem sommeren uden dem.Bogen udkom første gang i 1972 og henvender sig til unge fra 12 år og opefter. Den er første del af den spændende serie om Katja og Jan og deres mange eventyr.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  92,95 kr.

  " - Det lyder mystisk, sagde han, da hun tav. Tror du, at du kan give et signalement af ham, for eksempel til politiet?- Han har jo ikke gjort noget, svarede Katja afværgende. Og for resten så jeg kun et glimt af ham. Han har vel været en femogfyrre-halvtreds år. Under middelhøjde tror jeg, men kraftigt bygget – en stor tamp. Sorthåret. Han havde også sort skæg eller også var det bare skægstubbe. Mørke, stirrende øjne.- Og han stirrede altså – på hvad? På DIG?"Katja bliver lidt nervøs, da en mærkelig mand lusker rundt omkring hendes hus og stirrer på hende og hendes lille ven Jan på fem år. Men da Mikael, som hun er lidt lun på, bliver rigtig forarget og bekymret over det, begynder hun også selv at tage det alvorligt. Men hvad kan hun gøre? Hun kan ikke gå til politiet, for manden har jo ikke gjort noget forkert. Efterhånden viser det sig, at Katjas mavefornemmelse om manden var helt rigtig."Hjælp, Katja" udkom første gang i 1973 og henvender sig til unge over 12 år. Bogen er anden del i serien om Katja og Jan.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  92,95 kr.

  "Fem kroner tilbage. Til den SIDSTE julegave.Hvem der skulle have den, var indlysende. At hun ikke hørte med til familien, spillede ingen rolle. At hun var en pige, betød endnu mindre. At han var syv år og hun sytten eller atten eller sytten et halvt var komplet ligegyldigt. Hun var hans allerallerbedste kammerat, det var det eneste, der virkelig var vigtigt."Det er blevet jul, og Jan glæder sig til at se sin bedste kammerat, Katja, som skal besøge sine bedsteforældre i den lille by, han bor i. Det er ikke meningen, at de to venner skal rode sig ud i mystiske sager, men da det viser sig, at selveste julemanden ikke har rent mel i posen, bliver de nødt til at træde til. Det bliver en jul fyldt med både spænding og hygge."Katja og Jan på nye eventyr" henvender sig til unge over 12 år. Den udkom første gang i 1975 og er tredje bog om Katja og Jan.Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

 • af Maria Lang
  92,95 kr.

  " - Sorte dame, kaldte han lavmælt. Kan du høre mig, sorte dame? Ku’ du ikke ta’ og komme lidt herop? Jeg ville så gerne se dig.Han ventede imidlertid ikke ret længe. Bare et par sekunder senere rystede han på det lyse hoved og råbte utålmodigt:- Øv – altså når man aldrig aldrig nogen sinde får nogen spøgelser at se, kan man jo ikke vide, om de er til.Han drev ørkesløst rundt på den lille kirkegård og var nået helt hen til den sydøstlige skråning, da han standsede og lyttede.Stemmer."Syvårige Jan strejfer rundt på kirkegården uden for landsbyen på jagt efter et spøgelse, som han har hørt så meget om. Tilfældigvis kommer han til at se noget, han ikke skulle have set. Nogle mennesker, han aldrig har set før, er ved at flytte en hel masse ting ind i en gammel forladt bygning. Jan får på fornemmelsen, at ikke alt er, som det skal være. Da hans bedste ven, Katja på 17 år, kommer på besøg, begynder de to venner at undersøge sagen. Er de ting, Jan så ved det forladte hus, i virkeligheden tyvekoster? Hvad er der i den store blå dragkiste, og er spøgelset på kirkegården i virkeligheden en levende dame?Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.