Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Rowan Barnes-Murphy serien serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Rowan Barnes-Myrphy
  67,95 kr.

  Stakkels far! Alt det han skal finde sig i og gøre. "Når en far har fået sit første barn, finder han hurtigt ud af, at Tingene Aldrig Bliver Som før." Børnene overtager fædrenes liv, men det der gør dem så specielle er, at de ikke kunne ønske sig det anderledes. Denne bog kaster et muntert og meget morsomt blik på, hvad det vil sige at være far. Han vil elske den - den perfekte gave.

 • af Rowan Barnes-Myrphy
  67,95 kr.

  Du har fået nok. Ungerne skændes, der er en bunke strygetøj, og din fyr ser fodbold. Læg benene op og forkæl dig selv med denne oprørske lille bog. Du og dine medslaver vil elske den!

 • af Rowan Barnes-Myrphy
  67,95 kr.

  Livet har det med at udvikle sig til lutter symptomer. Græd ikke over denne uundgåelige tragedie, men tag det med et smil. Her er en lille gave, der kan hjælpe lidt på forfaldet!

 • af Rowan Barnes-Myrphy
  67,95 kr.

  Stakkels mor, hvad skal vi gøre uden hende? Mødre lever et vanvittigt hektisk liv og gør så meget for så mange mennesker, der tager deres hårde arbejde og kærlighed for givet. Så her er en- og morsom- lille bog til mødre. De har brug for lidt tak, og de vil sætte pris på humoren og elske, at vi viser, hvor meget vi tænker på dem.

 • af Rowan Barnes-Myrphy
  67,95 kr.

  Bogen boltrer sig i alt det sjove og fjollede ved sex. Du er for lille, for gammel eller for mager. Hvorfor fortvivle? Få dig i stedet et godt grin med bogens skarpe citater og sjove tegninger. God fornøjelse!

 • af Rowan Barnes-Myrphy
  67,95 kr.

  Hej piger, lige en bog for jer! Ondskabsfuld, fuld af humor. Venindeparty, den seneste gossip, shoppe, grine og sladre. En bog kvinder må have, uanset alder!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.