Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Sjov med lyd serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 •  
  67,95 kr.

  Sjov med lyd. Tryk på lydknappen, og hør, hvad Enhjørningen Viola siger, når hun tager på eventyr sammen med sine fortryllende fevenner.Sjov med lyd er en serie papbøger for de små med lydknap. Barnet kan trykke på den store lydknap, mens den hyggelige historie bliver læst højt.Fra ca. 2 år

 •  
  67,95 kr.

  Sjov med lyd er en serie papbøger for de små med lydknap. Barnet kan trykke på den store lydknap, pege på de hyggelige tegninger og synge med på den velkendte sang.Bjældeklang har dansk tekst af Otto Leisner.I samme serie: Den grønne traktor, Den røde brandbil, Vov, Miav, Rap, Drilleaben på eventyr og Hoved, skulder, knæ og tå.

 •  
  67,95 kr.

  Sjov med lyd. Tag med Rapand ud på en eventyrlig svømmetur, og mød alle hans venner. Tryk på lydknappen, og hør Rapand rappe. Sjov med lyd er en serie papbøger for de små med lydknap. Barnet kan trykke på den store lydknap, mens den hyggelige historie bliver læst højt. I samme serie: Den grønne traktor, Den Røde brandbil, Vov, Miav, Drilleaben på eventyr og Hoved, skulder, knæ og tå.

 •  
  67,95 kr.

  Den legesyge hvalp vil overraske vennerne med en ny leg. Tryk på lydknappen, og hør hvalpen sige Vov! Vov!Sjov med lyd er en serie papbøger med lydknap. Barnet kan trykke på den store lydknap, mens den hyggelige historie bliver læst højt.Fra ca. 6 måneder.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.