Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Skeletter i skabet serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • - Dødsbørn
  af Nicole Boyle Rødtnes
  107,95 kr.

  Hvad ville du gøre, hvis du skulle tilbringe et år af dit liv i stinkende kloakker med rotter og giftige blåslanger?Det spørgsmål må den 15-årige Davie stille sig selv, da han er så uheldig at trække kloakpasser som læreplads.Ikke nok med at jobbet er klamt, Davie opdager også, at hans læremester skjuler en frygtelig hemmelighed i sin kælder.En hemmelighed, der udgør en trussel mod hele byen, og som får store konsekvenser for Davies liv.

 • - Blodtåge
  af Nicole Boyle Rødtnes
  107,95 kr.

  En blodtåge opstår, når nogen har gjort noget så utilgiveligt, at hele byen er i fare. Af skam brækker slægtsskelettet sine knogler i stykker og lader sit rituelle blod lægge sig omkring byen. Blodtågen er en advarsel til alle om, at noget ondt er på spil.

 • - Ildfugl
  af Nicole Boyle Rødtnes
  107,95 kr.

  Davie er kommet i lære som flammetæmmer. Sammen med sin læremester Nila skal han tæmme den vilde ild til husflammer. Men det er ikke alle flammer, der vil tæmmes, og Davie kommer på en stor prøve, da han og Nila forlader Zantora.

 • - Gravslægt
  af Nicole Boyle Rødtnes
  107,95 kr.

  Devon har overtaget Zantora med en hær af dødsbørn. Han vil bygge en ny verden, hvor dødsbørnene kan leve i fred med de andre borgere, men hans metoder er alt andet end fredelige. Devon bruger Davie som dobbeltgænger, og Davie må træffe nogle svære beslutninger i sit forsøg på at redde byen og sig selv…

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.