Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Grafik og grafiske teknikker

Her finder du spændende bøger om Grafik og grafiske teknikker. Nedenfor er et flot udvalg af over 145 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 •  
  235,95 kr.

  At tegne er en af de ældste hobbyer i verden, og særligt fascinerende er det at tegne dyr. Dyrene har et uanet antal interessante former og anatomiske variationer, og selv erfarne kunstnere bliver ved med at vende tilbage til at tegne dyr.Denne bog indeholder hundredevis af sort/hvide-illustrationer med trin for trin-illustrationer, der guider dig, så du kan tegne smukke dyr.Indledningsvist beskriver bogen, hvad man har brug for af udstyr for at komme i gang med at tegne dyr og de mest basale teknikker – samt hvordan man bør observere dyr gennem kunstnerens øje for at være i stand til at tegne dem. Bogen indeholder illustrationer, så du kan tegne både vilde dyr og kæledyr, ligesom der også er en lang række tegninger af forskellige katte- og hunderacer i bogen. Sidst, men ikke mindst kan du også lære at tegne dyrekarakterer fra kendte tegneserier og lignende.

 • - Adobe Creative Cloud CC
  af Daniel Riegels, Anne Sofie Olesen & Anders Bennekou
  202,95 - 229,95 kr.

  Alt du behøver at vide om Adobe Creative Cloud. Skab bøger, illustrationer og tryksager af professionel kvalitet med de grafiske programmer i Adobe Creative Cloud. Adobe er verdens førende producent af software til grafik, foto- og videoredigering. Med denne bog lærer du at arbejde smartere med de seneste udgaver af programmerne Photoshop CC, InDesign CC og Illustrator CC. Lær alt om hvordan Photoshop CC bruges til alt fra simple justeringer af billeder til hvordan du kan bruge redskaber som kloning og pensler til at finjustere grafik og foto ned til mindste detalje. Få mere ud af InDesign CC ved at lære om programfaciliteter som master-sider, listeopstillinger, fodnoter og tastaturgenveje. Få tips og tricks til design af tryksager, og hvordan du får det bedste resultat ved publicering af bøger, e-bøger, brochurer, plakater, visitkort mm. Vi gennemgår også Illustrator CC, som er et tegneprogram til udarbejdelse af tegninger, logodesign, wireframes til hjemmesider og meget mere. Du lærer hvordan du nemt og effektivt kan opbygge forskellige former for illustrationer. I Illustrator CC arbejder du med vektorgrafik. Det har den fordel, at det kan skaleres i uendelighed uden tab af kvalitet. Hver enkelt side beskriver en enkelt funktion i det pågældende program. Du kan derfor bruge bogen som et opslagsværk. Gennem letforståelige instruktioner får du for eksempel styr på hvordan du deler billeder, filer og andet indhold med Adobe Creative Cloud. Skrevet til begyndere såvel som øvede med lyst til at arbejde kreativt.

 • af Frau Annika
  146,95 kr.

  Hand Lettering 1.000 dekorative idéer er for alle - fra nybegyndere til øvede. Bogen er fuld af overskuelige vejledninger, så man nemt lærer de grundlæggende teknikker. Du får masser DIY's, øvelser og tips, så du selv som nybegynder kan være med. Bogen indeholder masser af inspirerende eksempler, som bl.a. kan bruges i bullet journals. Denne bog er både et opslagsværk, en inspirationskilde med masser af idéer og en guldgrube af dekorative elementer. Hand Lettering er håndtegnede og smukt dekorerede ord og statements. Skab selv unikke og personlige fødselsdagskort og indbydelser, lav fine mærkater og skilte eller sæt dit eget præg på alt fra t-shirts, tasker, porcelæn og glas til billeder og tavler.Bogen er trykt i Danmark på papir fra bæredygtigt skovbrug.

 • - Principper og praksis i grafisk design
  af David Dabner, Sheena Calvert & Anoki Casey
  90,95 kr.

  Et grundlæggende kursus for grafiske designere, der arbejder med tryk, levende billeder eller digitale medier. Bogen er en international bestseller indenfor grafisk design og bruges på højere læreanstalter over hele jorden. Det er bogen for den internationalt orienterede designer, som vil have såvel praktiske råd som relevante teorier indenfor alle aspekter af grafisk design. Her er internationale eksempler fra alle medier - websites, aviser, TV, bøger, magasiner og corporate brand identitet. Alle områder følges op med forslag til projekter, som bogens læsere selv kan træne med.

 • af Naja Marie Aidt & Cathrine Raben Davidsen
  186,95 kr.

  BLÅ OG MØRKE SPOR er en bog, der skaber forbindelser - mellem digte og billeder, menneske og natur, kærlighed og død, det voldsomme og det sarte. Bogen er blevet til i et tiårigt samarbejde mellem digteren Naja Marie Aidt og billedkunstneren Cathrine Raben Davidsen.BLÅ OG MØRKE SPOR samler og reviderer for første gang de to mindre kunstudgivelser Voice of the Shuttle (Schäfer Grafisk Værksted, 2007) og Blå spor (CRD Studio og Officin, 2018). Bogen afsluttes med en brevveksling fra september 2018 mellem Naja Marie Aidt og Cathrine Raben Davidsen - illustreret med nye værker.

 • af Melanie Trede & Lorenz Bichler
  217,95 - 592,95 kr.

  From verdant panoramas to decadent pleasure quarters: Utagawa Hiroshige's final masterpiece, One Hundred Famous Views of Edo, is a woodblock journey through 19th-century Tokyo and a jewel in the ukiyo-e tradition. This reprint is bound in the traditional Japanese fashion and reproduces one of the finest complete original sets belonging to the...

 • af Ida Engholm & Nanna Norup
  199,95 kr.

  Designfaget gennemgår en transformation i disse år. Før gik designeres arbejde hovedsagligt ud på at formgive objekter og håndtere specifikke designopgaver. Nu er designere ikke kun formgivere, men også projektledere, og de skal kunne indgå i alle dele af en designproces fra første idé til endeligt resultat. Designfaget er blevet mere interdisciplinært, og nutidens designere konfronterer anderledes krav end deres forgængere. Design What ?#%! dokumenterer og præsenterer den historiske udvikling, som har fundet sted indenfor designfaget fra de tidlige forsøg på at dokumentere designprocedurer ved Bauhaus-skolen i 1920’erne til nyere trends og forskning i designprocesser. Design What ?#%! er den første faglitterære tegneserie, der ndes om dette emne. Lektorer ved Danmarks Designskole, Ida Engholm og Nanna Norup, vil både fortælle og vise læseren, hvad der rører sig i designfeltet. De formidler designhistorie i overensstemmelse med tidens tværdisciplinære tendenser.

 • - Biografi og værkfortegnelse
  af Peter Schmidt Hansen
  256,95 kr.

  Carl Locher har længe stået i skyggen af de øvrige Skagensmalere. Denne første omfattende biografi viser ham som en betydelig selvstændig kunstner med med en eventyrlig selvskabt karriere og et spændende liv. Locher var blandt vores største marinemalere og med et betydeligt grafisk værk, der udbredte hans kunst i vide kredse. Han var igangsætter og startede Danmarks første radererskole, der fostrede nogle af de fineste værker i dansk kunst og han var som kunstredaktør for forlaget "Kunst" og som medstifter og første formand for Grafisk Kunstner Samfund med til at cementere grafikkens position som selvstændig kunstart. Bogen indeholder en komplet og illustreret oversigt over hans egne 65 raderinger.Som person var han knap så tilnærmelig, men han var en myreflittig kunstner med en stor produktion for at forsørge sin familie med 5 børn, der bl.a. tæller kunstnerne Axel og Ellen Locher samt forfatter og redaktør ved Berlingske Tidende, Jens Locher. Kirsten Hüttemeier var et barnebarn. Han var gennem hele sin karriere i nær kontakt med samtidens danske kunstnere på Skagen, i København og i Paris og bogen giver et indblik i kunstnernes vilkår fra 1870 til 1915. Han blev født i 1851 i Flensborg og døde i 1915 på Skagen, hvor han er begravet ved siden af vennerne, P. S. Krøyer samt Michael og Anna Ancher.Biografien hviler på hans egne breve og beretninger. Den er gennemillustreret og ikke til at komme uden om for alle de, der kender til Skagens og Hornbæks kunstnerliv, men samtidig en grundig indføring for alle nye læsere, som måtte interessere sig for emnet.Forfatteren står til rådighed for for uddybning og kommentarer på mail p.schmidthansen@post.tele.dk

 •  
  235,95 kr.

  Det er sjovt og fascinerende at tegne! Tegning er en af de ældste og mest populære kunstformer i verden, og man kan tegne hvor som helst, når som helst – og det koster ikke en formue.Denne fantastiske bog lærer dig alt, du skal vide om at tegne mennesker. Først præsenteres de basale teknikker som at lægge skygge, at tegne enkle, geometriske former, og hvordan man helt overordnet komponerer en tegning af et menneske.Derefter lærer du at se og tegne ansigtsdetaljer fra både en levende model og fra et fotografi. Projekterne derefter bliver mere avancerede og gennemgår den tredimensionelle krop, samt hvordan man tegner et menneske i bevægelse.Bogen indeholder desuden gennemgang af portrætter, stilarter samt figurer, der er kendt fra populærkulturen – og en god portion manga.

 • af Frau Annika
  89,95 kr.

  Hand Lettering er håndtegnede og smukt dekorerede ord og statements. Skab selv unikke og personlige fødselsdagskort og indbydelser, lav fine mærkater og skilte eller sæt dit eget præg på alt fra t-shirts, tasker, porcelæn og glas til billeder og tavler. Dette øvehæfte giver dig rig mulighed for at lære, hvordan flotte bogstaver og illustrationer som kranse, blomster, bånd og krummelurer bygges op og guider dig igennem trin for trin vejledninger. Du får masser af DIY´s, idéer, tips og tricks, der motiverer dig til at tage blyanten i hånden og komme i gang. Efter lidt øvelse kan du kreere dekorative kunstværker og glæde dig selv, familie og venner med din personlige streg. Alt, du skal bruge for at komme i gang, er blyant, viskelæder, lineal og fineliner, så er du klædt på til mange timers fordybelse. Prøv også at farvelægge eksemplerne og illustrationerne i bogen og nyd at lege med forskellige farvekombinationer.Bogen er trykt i Danmark på papir fra bæredygtigt skovbrug.

 • af Sam Marshall
  225,95 kr.

  A step-by-step guide on how to create personal and contemporary linocut prints.A linocut is a relief print created by carving a design into a printing block. It is the uncut surface, not the carved away areas, that gives you your image when you roll it with ink, lay paper on top then apply pressure to produce a print. With 18 easy-to-follow projects that can be adapted to suit your own ideas, experienced printmaker Sam Marshall guides you through the whole process - from the drawing to the carving to the inking to the printing - of creating your own beautiful prints and handmade cards whether you are working from your kitchen table or a more advanced studio set-up. By taking inspiration from everyday life, Sam helps you to build your confidence with observational drawing. Featuring step-by-step projects, the book demonstrates a range of skills with low-cost materials to produce simple linocuts, reduction linocuts and colourful multi-block prints. You will also learn more experimental techniques such as combining monoprint, chine collé, jigsaw linocuts and rainbow rolls and pick up handy tips on subjects such as 'noise' and editioning your prints. Beautifully illustrated with photographs of Sam's own drawings and linocuts, and featuring the work of 5 talented printmakers, Linocut is an essential guide to linocut printmaking. Packed with creative and practical advice to guide and encourage you, whether you're just starting out, returning to the craft or looking to expand your printmaking skills.

 • - Fremstil bedre publikationer
  af John Folkmann
  133,95 kr.

  Grafisk design fra A til Z handler om kunsten at sætte kommunikation i et visuelt system. Al form for grafisk design skabes gennem en proces, hvor flygtige tanker omsættes til et koncept, og løse idéer bliver til virkelighed. Slutproduktet er visuel kommunikation, som er i stand til at servere selv det mest indviklede budskab, så det kan forstås af en bred gruppe modtagere. Denne bog handler om de mange facetter, der omgiver visuel kommunikation, og hvordan de påvirker forståelsen af et budskab. Uanset om du har en privat blog, ejer en webshop, står for kommunikationen i et firma, arbejder med reklame og marketing eller bare drømmer om at gøre det, er der inspiration at hente. Forfatteren giver dig sine personlige råd baseret på mere end 30 års erfaring som grafisk designer. Det er råd fra den virkelige verden - testet 100-vis af gange gennem årene af forfatteren selv.

 •  
  181,95 kr.

  Ca. 400 siders illustreret gennemgang af den kunstpolitiske og kunstnerpolitiske faglige forenings historie, der viser, at Kvindelige Kunstneres Samfund (KKS) i næsten 100 år har kæmpet for at kunstnere bliver vurderet og anerkendt for deres kunnen, ikke deres køn. Inddelt i 20 artikler af varierende længde og forskellige temaer. Mange af artiklerne tager udgangspunkt i tiden før og omkring dannelsen af KKS. Temaer er fx fokus på kunstkritikkens modtagelse af KKS' udstillinger, ligestillingen i dag og museernes indkøb af mandlig/kvindelig kunst (fra Lektørudtalelsen).

 • - Om at sætte grænser
  af Asta-Maja Njor Boisen & Katinka Klinge Albrectsen
  72,95 - 160,95 kr.

  Feministisk selvforsvar rummer viden om sexisme, vold og overgreb, øvelser i selvforsvar og beretninger fra mennesker, der har oplevet at blive krænket. Samlet skaber Feministisk selvforsvar et overskueligt overblik over et komplekst problem, der aldrig er en privat sag – af samme grund kommer forandringerne derfor først, når vi alle får indsigt og nye redskaber.Feministisk selvforsvar er en håndbog med konkrete bud på, hvordan nye tanker og handlinger kan skabe en tryggere verden. Ambitionen er, at flere formår at sætte grænser og råbe nej – i fællesskab.

 • af Valérie Sueur-Hermel & Alix Paré
  495,95 kr.

  This glorious, authoritative, and unprecedented retrospective of Doré's prints and paintings, drawn from an oeuvre of more than 10,000 works, comes in a spectacularly ornate package that reflects the artist's own dramatic style. If you were a consumer of literature in the nineteenth century, chances are the volumes in your library featured the illustrations of Gustave Doré. From the Bible to Shakespeare, Balzac to Milton, Cervantes to Poe, Doré's intricate, romantic, and exuberant drawings brought great works to life, and were as treasured as the stories and poetry they depicted. Furthermore, as this magnificent book reveals, he was also a skilled sculptor, painter, and cartoonist. This book spans Doré's entire career, with chapters dedicated to specific works such as The Divine Comedy, Don Quixote, Tennyson's Idylls of the King, and medieval fairy tales-each featuring exquisite full-page reproductions that allow Doré's genius for line, shading, and texture to shine through. The authors also provide a background on the techniques that Doré employed to achieve his exquisite works. Fans of Doré will appreciate this volume's spectacular production, which features quarter binding, gold foil stamping, embossing on the cover and spine, a belly band, and silkscreen printing on three edges. Filled with incisive analysis and expert historical perspectives, this book is the consummate collector's item-a volume as expansive and sensational as the artist himself. Ausstattung: Mit 3D-Prägung und drei verschiedenen Folienprägungen auf der Covervorderseite und Rücken; Banderole mit Prägungen; Farbschnitt mit Buchtitel

 • af Frau Annika
  89,95 kr.

  Håndskrift er blevet populært igen. I mange år har det primært været tastaturet, vi bruger, når noget skal formidles på skrift, men nu er der igen kommet fokus på vigtigheden af at kunne skrive i hånden med en smuk håndskrift. Dette øvehæfte giver dig mulighed for at lære, hvordan flotte bogstaver bygges op. Trin for trin lærer du de grundlæggende teknikker at kende. Bogens linjerede sider og kopiark er udformet som en hjælp til dig, så du kan gentage bogstaver og ord og efterhånden tilegne dig færdighederne. Du får masser af øvelser og inspirerende eksempler, der motiverer dig til at tage blyanten i hånden og komme i gang. Leg med de forskellige skrifter og husk at øvelse gør mester. Hand Lettering er skrevne, håndtegnede og smukt dekorerede ord og statements. Skab selv personlige fødselsdagskort og indbydelser, lav fine mærkater og skilte eller sæt dit eget præg på alt fra t-shirts, tasker, porcelæn og glas til billeder og tavler.Bogen er trykt i Danmark på papir fra bæredygtigt skovbrug.

 • - 610 dekorerede danske bogomslag fra ca. 1820 til 1920 afbildet og præsenteret af Harald Ilsøe
  af Harald Illsøe
  314,95 kr.

  Det er bogens formål at fremdrage nogle af de gamle bogomslag, godt gemte som de er på nogle få bogsamleres og bibliotekers hylder, om de overhovedet er bevaret. Fra årene omkring 1820, da sikken at dekorere et bogomslag begyndte at brede sig, og de første hundrede år from vil sikkert mindst et par tusinde kunne komme på tale med dekorationer eller billeder, der kan betegnes som pæne, kønne, smukke, morsomme, opfindsomme eller på anden vis interessante.

 • - -udviklingen i Danmark gennem 200 år
  af Peter Schmidt Hansen
  247,95 kr.

  Litografien eller stentryk er det mest anvendte kunstmedium i Danmark og alligevel er det omgærdet med mystik. Det blev længe anset for blot et reproduktionsværktøj indtil anerkendte kunstnere tog det til sig og udformede enestående værker i litografi. Historien starter i Danmark i1807, hvor den unge kobberstikker, tyskeren Henrich Wenzler, under et studieophold i Danmark bliver inddraget i forsvaret af København under Englandskrigen. Som belønning for hans indsats modtager han et stipendium fra kongen til at studere den nye teknik hos opfinderen, Alois Senefelder, i München. Tilbage i København etablerer han det første værksted for stentrykkeri i København og udgiver de første litografier - broderimønstre. Værkstedet overtages af musikforlægger Lose, der begynder at udgive noder i stentryk og Kunstakademiets lærer, professor J. L. Lund fatter interesse for teknikken og øver sig sammen med sine elever på at bruge litografien til kunstneriske billeder. Dermed igangsætter Lund en udvikling, der fortsætter de næste 200 år og uden tvivl endnu længere. Litografiens vej som kunstformidler er snoet og sket i spring, som skyldes udviklingen af teknik og ikke mindst økonomi. Litografisk kunst forudsætter en kunstner, en litograf, et værksted og et forlag og bogen følger udviklingen fra 1812, hvor Wenzlers første litografi udkom, frem til i dag, hvor danske litografiske værksteder har opnået international berømmelse blandt de største og de bedste i Europa.Bogen, der er rigt illustreret med billeder gennem alle litografiens epoker, kan med udbytte læses af alle. Med lidt held kan man genfinde det billede eller den kunstner, man selv har hængende på væggen og nu se det i en historisk sammenhæng.

 • - Akvarel, tegning, grafik
  af Torben Weirup, Peter Michael Hornung & Bent Irve
  97,95 kr.

  Elsa Nielsen fødtes d. 21. september 1923. Som barnebarn af den berømte maler Lauritz Tuxen tilbragte hun sin barndoms bedste somre i familiens hus ´Villa Dagminne´ på Skagen i det sagnomspundne kunstnermiljø. Lige efter skolen begyndte hun at tegne på Glyptoteket med Viggo Brandt som lærer. Herefter kom hun ind på Erik Clemmesens tegneskole, og senere på Kunstakademiet i København på Vilhelm Lundstrøms malerskole. Elsa Nielsen har gennem tiden udstillet sine værker talrige steder i Danmark og i udlandet. Hun har modtaget adskillige legater og æresbevisninger, herunder den fineste, Eckersbergmedaillen, som hun modtog i 1985. Bogen afsluttes med en biografi over Elsa Nielsens liv, som hun delte med den kendte grafiker Palle Nielsen. Uddrag fra kunstneren Bodil Kaalunds forord: Denne bog er blevet til for at opsummere et efterhånden langt kunstnerlivs resultater, frembragt med stædig fordybelse og med daglig forundring over tingenes skønhed som igangsættende faktor. Men det var også en fornøjelse at trække en kunstner frem, som ikke har anstrengt sig for at følge ”moden” eller ”trenden”, men kun koncentreret sig om dette ene: at se. Iagttage, næsten indtil en ekstase, og give det sete udtryk i en kunstnerisk disciplin. Et forsøg på at vise en kunstner der nok udadtil har virket høfligt stille og tilbagetrukket, men indadtil foldet sig ud med en vedholdende temperamentsfuld alvor. Temperamentet bliver dagligt brugt på ”det, der trænger sig på”. Lyset i nogle glas, eller frugternes overdådighed kunne fængsle. I årevis. ”Det kunne ikke være anderledes” sagt med kunstnerens egne ord. Gipshovedet blev en besættelse, og nu, senere, blomsterne og deres stængler, pigerne og deres lange halse. Håret, der vikler sig ud af kunsthistoriens mesterværker hos Leonardo eller Botticelli, forener sig med træernes bladhang og springbalsaminens frøstand og bliver en del af Elsa Nielsens univers. Indhold: Forord af Bodil Kaalund - Bent Irve: Nænsomhed og dybde – Peter Michael Hornung: Når det at tegne ikke kan være anderledes – Torben Weirup: Det uudslukkelige – Biografi – Billedfortegnelse.Se også bogen om hendes mand: "Palle Nielsen - Temaer i hans værk" (EAN 9788772459615)

 • af Francesca Bernasconi & Arianna Quaglio
  383,95 kr.

  Drawing occupies a prominent place in the work of Paul Klee (1879-1940). Klee attached great importance to drawing, and in particular to the line as the principle from which the realization and visual generation of an idea emanates. This aspect is also a core interest of collectors Sylvie and Jorge Helft, who over almost five decades have assembled some seventy of Klee's pencil, pen, and pastel drawings, as well as watercolors, etchings, and lithographs, created by the artist between 1914 and 1940. The Helfts' Klee collection forms an extraordinarily coherent whole. This book, published in conjunction with an exhibition at the Museo d'arte della Svizzera italiana (MASI) in Lugano, features for the first time this unique selection from Klee's oeuvre. A conversation between Sylvie and Jorge Helft and MASIS's director Tobia Bezzola, as well as essays by philosopher Francisco Jarauta, art and literary critic Juan Manuel Bonet, and art dealer and curator Achim Moeller, complement the full color plates.

 • af Linda Schädler, Stefanie Kitzberger & Cosima Rainer
  485,95 kr.

  The work of Friedl Dicker-Brandeis (1898-1944) occupies a key position in the broader history of the Austrian avant-garde while also deepening our understanding of modernism. Her work covers an impressive range of media and genres in the visual and applied arts. Influenced by her studies at Vienna's Kunstgewerbeschule (which later became the University of Applied Arts Vienna), the Itten Private School, and the Bauhaus in Weimar, she worked as a painter, stage designer, architect, designer in Vienna and Berlin, in exile, and as a deportee. This book explores the heterogeneity of Dicker's work, reconstructs her artistic strategies and references to aesthetic and political discourses from the 1920s to the 1940s, and documents for the first time her works in the collection of the University of Applied Arts Vienna.

 • af Michael Blum, Timo Feldhaus, Madeleine Bernstorff, mfl.
  209,95 - 267,95 kr.

 • af Arthur Mayger Hind & Marcantonio Raimondi
  167,95 kr.

 • af Marc Chagall, Fernand Mourlot & Charles Sorlier
  342,95 kr.

 • af Herta Müller, Thomas Lange, Helmut Metzner, mfl.
  967,95 kr.

  Das Bestandsverzeichnis Kunstsammlung der Berliner Volksbank gibt erstmals umfassend Einblick in eine der interessantesten Unternehmenssammlungen Deutschlands. Die umfangreiche Publikation unterstreicht dabei die kunsthistorische und kulturpolitische Relevanz der Kollektion. Das ursprüngliche Leitmotiv "Bilder vom Menschen - Bilder für Menschen" bildet bis heute die konzeptionelle Grundlage für die 1985 gegründete Kunstsammlung, die inzwischen über 1.500 Werke von 160 Künstler:innen zählt. Die Auswahl konzentriert sich auf figürliche Kunst nach 1950: Dabei liegt der Fokus auf Gemälden, Skulpturen, Arbeiten auf Papier und Druckgrafiken von Künstler:innen aus Berlin, Brandenburg und Ostdeutschland. Mittlerweile sind gleichermaßen ost- wie westdeutsche Positionen vertreten, wobei der heutige Sammlungsschwerpunkt auf figürlichen Positionen der 1980er- und 1990er-Jahre basiert.Auf über 300 Seiten versammelt das Bestandsverzeichnis neben einer ausführlichen Werkliste auch Biografien der Künstler:innen, eine chronologische Darstellung der Sammlungsgeschichte sowie eine Anzahl von begleitenden Essays und einem Interview. Mit Arbeiten u. a. von: Horst Antes, Elvira Bach, Norbert Bisky, Rainer Fetting, Bernhard Heisig, Markus Lüpertz, Wolfgang Mattheuer, Herta Müller, A. R. Penck, Salomé, Cornelia Schleime, Bernard Schultze, Willi Sitte, Werner Tübke, Max Uhlig, Hans Uhlmann, Wolf Vostell, Fritz Winter

 •  
  657,95 kr.

 • af Folmer Arnklit, Hanne Kolind Poulsen & Eva de la Fuente Pedersen
  213,95 kr.

  Udgivet i forbindelse med udstilling af blomstermalerier fra 1600- og 1700-tallet i Statens Museum for Kunst og Gottorfer Codex, 1649-1659, og Det Grønne Florilegium, midten af 1600-tallet, i Kobberstiksamlingen med tekster af botanikere, konservatorer og kunsthistorikere

 • - Gijsbrechts - royal master of deception
  af Olaf Koester
  251,95 kr.

 • af Vanessa Joan Müller
  387,95 kr.

  Natasza Niedziólkas faszinierende Werke bewegen sich an der Schnittstelle von Malerei, Zeichnung und Textilkunst. Die Leinwand bildet den Träger für ihre abstrakten, haptischen Stickereien. In repetitiver Manier bringt die polnische, in Berlin lebende, Künstlerin über das Material und seine Verwendung eine Leichtigkeit und einen meditativen Gestus in ihre formal kraftvollen und sinnlichen Arbeiten, die an Marcia Hafif oder Agnes Martin denken lassen.Der Katalog versammelt vier Werkgruppen, die in den letzten Jahren entstanden und deren eindrückliche Detailaufnahmen Niedziólkas Arbeitsprozess sichtbar und eine Ästhetik erfahrbar machen, die ihre Werke auszeichnen. Natasza Niedziólka sieht die Bearbeitung ihrer Bildflächen als produktiv herausfordernde Tätigkeit, der die Zeit des Arbeitens als erinnerte, im Werk konservierte Zeit eingeschrieben ist. Das Sticken präsentiert sich als ereignishafter Prozess, und auch das Textile wird nicht als Objekt, sondern als Ereignis verstanden, das sich im sehenden Betrachten immer wieder aufs Neue aktiviert. (Vanessa Joan Müller)

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.