Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tekstilkunst

Her finder du spændende bøger om Tekstilkunst. Nedenfor er et flot udvalg af over 56 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Tæpper, billedvævninger, gobeliner og andre kunstværker af tekstiler.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (56)
 • (1)
Format
 • (20)
 • (17)
 • (10)
 • (9)
 • (1)
Sprog
 • (30)
 • (25)
 • (1)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (2)
 • (6)
 • (9)
 • (9)
 • (9)
Serie
 • (2)
 • (1)
Tag
 • (9)
 • (6)
 • (6)
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (4)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - Med Johanne Kohlmetz
  af Johanne Kohlmetz
  200,95 kr.

  Lær at sy dit eget outfit og at upcycle ting fra din garderobe eller genbrugsbutikken. LÆR AT SY er en sybog for alle os, hvis fingre kribler for at komme i gang med symaskinen – vi ved bare ikke, hvordan man gør.Pædagogisk, legesygt og nemt lærer Johanne Kohlmetz os at sy et blomstret dynebetræk om til en smuk sommerkjole og en vatteret dækkeserviet til en smart project bag. Bogen er fuld af forklarende illustrationer, men her er ikke mængder af bagepapir og komplicerede mønstre. Alle mønstre kan tegnes i fri hånd – og du lærer også at tage dine egne mål og bruge dem.LÆR AT SY indeholder en guide til måltagning, stof, redskaber og de mest grundlæggende syteknikker. Her er både mønstre på hele projekter og en række upcyclings-projekter, hvor man syr en rulamsfrakke fra genbrugsbutikken om til perlebroderede skindluffer til hele familien og en striksweater om til en smart vest.Johanne Kohlmetz er influent og lever bl.a. af at dele sin kreativitet og sine fingerfærdigheder med verden omkring sig på sine platforme, hvor over 70.000 følger med. Hun bor i et lille hus i nærheden af Svendborg med sin kæreste – og bunker af stof.

 • af Hanne Andreassen Hjelmas & Torunn Steinsland
  221,95 kr.

  Det smukke og slidstærke strik fra KlompeLOMPE bliver man aldrig træt af! Her får du over 60 nye opskrifter til hele familien: Børnestørrelserne går fra spædbarn og helt op til 12 år, og der er flere opskrifter til mødre og endda også fædre – alt sammen i et enkelt og rustikt design. Bogen indeholder såvel lette opskrifter til nybegynderen som større projekter til den mere erfarne. Alle opskrifter er markeret med sværhedsgrad 1-3. Her er bluser, sweatre, bukser, kjoler, nederdele, huer, vanter, sokker og tæpper – ensfarvede, med flotte og flerfarvede mønstre eller i strukturstrik med snoninger, blade og hulmønstre. Lad dig inspirere til at prøve de spændende nye teknikker – det er ikke så svært, som det ser ud, og resultatet bliver imponerende. Bogen er skrevet af den norske designduo Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland, der står bag bloggen og webshop­pen KlompeLOMPE. De designer alt strik og udvikler opskrifterne sammen, og Hanne tager alle billederne. Den første bog, der hurtigt blev en bestseller, er også udkommet på dansk med titlen KLOMPELOMPE – Strik til baby, barn og voksen.

 • - Hjem
  af Rigetta Klint
  141,09 kr.

  "Hjem" er titlen på tredje nummer af HÅNDVÆRK bookazine. I bookazinet har Rigetta Klint fordybet sig i fænomenet hjemme, som kan have så mange betydninger og individuelle kendetegn. Det handler om at føle sig hjemme, hvad enten det drejer sig om et hjem i bogstavelig forstand eller om i overført betydning at have hjemme i et håndværk, et materiale eller et landskab. HÅNDVÆRK bookazine no. 3 byder dig velkommen hjem!

 • af Wenche Roald & Annichen Sibbern Bøhn
  275,95 kr.

  Den norske designer og forfatter Annichen Sibbern Bøhn udgav i 1929 klassikeren Norske strikkemønstre, hvis indsamlede diagrammer i snart hundrede år har dannet forlæg for både ind- og udenlandske strikkearbejder.Disse har i generationer varmet både store og små, og Norske strikkemønstre er siden 1929 blevet genudgivet i talrige varianter.Annichen Sibbern Bøhns virke har således sat varige spor i norsk husflid og strikketradition, der nu forvaltes og videreudvikles i strikkedesigner Wenche Roalds pragtfulde strikkebog Inspirerende norske strikkemønstre. Wenche Roald bringer heri et varieret udvalg af moderne mønstre, der alle er skabt med udgangspunkt i Annichen Sibbern Bøhns berømte klassiker.Inspirerende norske strikkemønstre rummer opskrifter på alt fra smukke trøjer, huer, vanter og babytæpper – og husk blot, at det kun er fantasien, der sætter grænser!

 • af Sandra Kastfelt
  239,95 kr.

  I denne bog præsenteres de første kristnes billedverden, hvor dekorationer på hverdagsting og grave udgør et overset billedmaterialefra kristendommens afgørende, formative periode. Frem af Mid- delhavskulturernes antikke arv i det multikulturelle Romerrige ud- sprang et rigt billedsprog, som bo- gen henter frem fra det vidtstrakte geograske område, der rækker fraEufratoden i øst til det romerske Britannien i vest, men med fokus på Italien i 200–400-tallet. Bogen er den første samlede fremstilling af emnet på dansk, hvor billedstoffet sammenstilles kalejdoskopisk med et mangfoldigt tekstunivers, der inddrager samtidens kirkefædre, teologer og apokryfe traditioner ud over de bibelske tekster i en dialog, der gør bogen til et nybrud.Den kan læses som en guide tilde ældste kristne seværdigheder, såsom gravpladser og kirker i Rom. Eller som øjenåbner for den, der vilnde oprindelsen til århundreders kirkekunst.

 • af Lisbeth Tolstrup, Gina Hedegaard Nielsen & Redaktion: Ulrikka Mokdad
  287,95 kr.

  Bogen er den fjerde i rækken om tekstilkunst i Danmark. Historien om serien går tilbage til midten af 1980’erne, hvor en stærk faggruppe i BKF – Billedkunstnernes Forbund tog initiativ til en kortlægning af området fra 1960 og frem. Bogen indeholder 131 kunstnerbiografier, udvalgt efter jurering, 12 tekstiler profiler, der prægede udviklingen i det aktuelle tiår samt seks fyldige artikler, der pejler tidens tendenser. Udtryksmæssigt er der eksempler på klassisk billedvævning, fiber art, street art og eksperimenter indenfor broderi og rumlige tekstiler.

 • af Rigetta Klint
  141,09 kr.

  Fjerde nummer af HÅNDVÆRK bookazine bærer titlen ”Plantebaseret”. HÅNDVÆRK bookazine har et stærkt rodnet, og dette nummer går helt bogstaveligt tilbage til rødderne; til naturen og dens materialer, til planterne som inspirationskilde, som udgangspunkt for produktion af materialer og som kilde til liv – et liv som er afhængig af biernes overlevelse og i det hele taget af naturens kredsløb. Alt dette rummer HÅNDVÆRK bookazine no. 4 – som altid med et fokus på materialer og processer som en forudsætning for en bæredygtig praksis inden for områderne håndværk, kunsthåndværk og design.

 • - En pioner i dansk stoftryk
  af Kirsten Toftegaard
  313,95 kr.

  I denne biografi fortæller forfatteren Kirsten Toftegaard hele historien om en af dansk kunsthåndværks vigtigste skikkelser: Marie Gudme Leth. Marie Gudme Leth (1895-1997) var blandt pionererne, der i slutningen af 1920’erne genindførte stoftrykket som kunsthåndværk i Danmark. Hun skabte en række klassiske stoftryksmønstre, der åbnede danskernes øjne for farverige tekstiler fyldt med humor og livsglæde. Tekstilerne var uhyre populære i tiden, og populariteten blev ikke mindre, da hun solgte tre mønstre til Dronning Ingrid, som blandt andet blev benyttet til gardiner til de tre små prinsessers værelser på Amalienborg og til møbelstof til Dannebrog. Gudme Leths mønstrede stoffer blev præsenteret på de mange kunsthåndværkerudstillinger, der blev afholdt overalt i landet. Desuden deltog hun i den bølge af udstillinger i udlandet, der med stor succes præsenterede dansk kunsthåndværk. Gudme Leth var en ambitiøs, selvstændig kvinde, der havde sit eget firma, Dansk Kattuntrykkeri, hvilket ikke var almindeligt i samtiden. Hun var en forgangskvinde, der offentligt italesatte kvinders ret til uddannelse og beskrev for pressen vanskelighederne ved sit fag. I Berlingske Aften kritiserede hun i 1946 Varedirektoratet i forbindelse med forsøget på at få eksporteret trykte tekstiler til udlandet:

 • af Anne Birgitte Beyer
  122,95 kr.

  Løbbinding er en gammel teknik, der kendes under forskellige former rundt om på kloden. Forfatteren har gennem omfattende studier af teknikken, der i Danmark også kendes som halmbinding, afdækket tre hovedformer. Det gælder lukket løb, åbent løb og Tybrind-bindingen. I denne bog fortælles historien og de enkelte teknikker gennemgås, så alle kan lære at løbbinde deres egne projekter. Bogens modeller omfatter bl.a. kurve, net, skåle og krukker.

 • - Tre århundreders kongedragter på Rosenborg Slot, 1596-1863
  af Katia Johansen
  378,95 kr.

  Guldkniplinger, zobelfoer og silkestoffer. Christian 4., Frederik 3. og Christian 5. havde sans for at klæde sig elegant og mode­rigtigt. I Ti konges tøj åbner forfatter og tekstilkonservator Katia Johansen døren til Rosenborg Slots enestående dragtsamling og deres store katalog over kongedragter – fra Christian 4. til og med Frederik 7., fra ca. 1600 til 1863. Bogen giver ikke alene et indblik i kongernes smukke klædekam­re, men også i deres dagligdag, både offentligt og privat. Igennem klædedragterne hører læseren om personen, der bar tøj-et, og får detaljer om hoffets liv – om skræddere, perlestikkere, kammertjenere, slotsforvaltere og vaskekoner. Datidens udenlandske ambassadører supplerer med beretninger om, hvordan det danske hof klædte sig anderledes end ved deres hjemlige hof, ligesom bogen beskriver, hvordan de kongelige klædte sig på deres rejser. Ti konges tøj er en oversigt over klædedragters historie og en historisk beretning om ære, værdighed og selvforståelse i en privilegeret familie gennem århundreder.Med forord af H.M. Dronning Margrethe. Udgivet i samarbejde med Kongernes Samling.

 • - og slaget ved Hastings 1066
  af Mogens Rud
  154,95 kr.

  Bayeux-tapetet i sin fuldstændighed og i nye reproduktioner efter de seneste optagelser fra Museet i Bayeux. Hver scene i den dramatisk handling, der afsluttes med Slaget ved Hastings i 1066, gengives på et opslag i bogen med den tilhørende originale tekst – netop som kunstneren i sin tid kunne have ønsket det. De smukke og handlingsmættede billeder præsenteres af arkæologen Mogens Rud.

 • af Rigetta Klint
  141,09 kr.

  The fourth issue of HÅNDVÆRK bookazine bears the title "Plant-based". HÅNDVÆRK bookazine has a strong root system, and this issue quite literally goes back to the roots; to nature and its materials, to the plants as a source of inspiration, as a starting point to produce materials and as a source of life – a life which depends on the survival of the bees and in general on the cycle of nature. HÅNDVÆRK bookazine no. 4 contains all of this – as always with a focus on materials and processes as a prerequisite for a sustainable practice in crafts, craftsmanship, art, and design.

 • - trådmaleri for åbne døre
  af birgitte busk
  257,95 - 327,95 kr.

  Birgitte Busk åbner syv døre i bogen: ”Er det syet?! - trådmaleri for åbne døre” og inviterer læseren indenfor til en personlig og humoristisk rejse gennem næsten halvtreds år med kreativitet og følsomhed. En beretning fra barndommens abstrakte vægmalerier til nutidens store trådmalede portrætter.Birgitte afslører i sin bog, hvordan hun arbejder med inspiration, farver og former og omsætter det hele til udtryksfulde værker syet med masser af tråd. Læseren får mulighed for selv at prøve teknikken, som kan laves på en helt almindelig symaskine uden programmering.”Bogen er også for dem, der er ligeglade med, om det er ét sting frem eller to tilbage, men som gerne vil se og forstå mit billedarbejde som helhed”.

 • af Susanne Christensen
  147,95 kr.

  Forfatteren provokerer af og til sine medmennesker ved at sige, at det var da godt, hun fik sclerose (MS), så hun var nødt til at stoppe op og tænke sig godt om og finde andre lag i livet. Ellers var hun sikkert fortsat sit hidtidige behagelige liv i Danmark, men sygdommen gjorde det nødvendigt for hende at træffe nogle alternative valg. Hun valgte at søge indsigt i Indien, hvor de har et helt andet syn på MS - altså Multiple Sclerosis - og på livet i det hele taget. Hun blev så begejstret for det indiske helbredssystem Ayurveda, for yoga, meditation og for sund kost, at hun vendte tilbage til ayurvediske og lignende kursteder i Indien og Sri Lanka, ialt foreløbig 15 gange. Dem skriver hun om plus en masse om yoga og de skønne indere, hun har mødt. Der har givet inspiration til at skabe hendes egne universer i ord og billeder. "Gu' vil jeg da ej være en stakkels MS-syg og ende som en slatten grøntsag", siger hun trodsigt. Hendes indiske yogalærer har lært hende at stole på sig selv, at se positivt og vende selv det mest negative til noget godt. På en god dag lykkes det!

 • - Et ikonografisk gensyn med Clunymuseets gådefulde tapisserier
  af Lise Warburg
  313,95 kr.

 • - Lær at sy
  af Johanne Kohlmetz
  200,95 kr.

  Sysysy – det er bæredygtigt, billigt og gi’r dig den fineste, unikke garderobe. Og så er det dejligt at glemme tid og sted, mens symaskinen snurrer, og de skønneste ting opstår mellem hænderne på en.I opfølgeren til bestselleren LÆR AT SY præsenterer Johanne Kohlmetz os for en række skønne syprojekter: En slå om-jakke syet af et patchworktæppe, som får dig med på en af efterårets allerstørste trends, en tunika, en sløjfeskjorte og en vidunderlig off shoulder-kjole. Her er en fin rummelig weekendtaske med lommer og en super sej håndklædehåndtaske – som ingen vil gætte er syet af et brugt badehåndklæde.Alle opskrifter er enkle, der er forklaringer på alt, samt tegninger, som viser, hvordan du gør.Johanne Kohlmetz er influencer og deler kreative projekter med over 80.000 følgere. Hun bor i et lille hus i Svendborg med sin kæreste, hunden Knudsen – og bunkevis af stof. Og så har Johanne været i Vogue i et hjemmesyet outfit!

 • - and the battle of Hastings 1066
  af Mogens Rud
  108,95 kr.

  Engelsk udgave af Mogens Ruds bog om Bayeux Tapetet.The Bayeux Tapestry has been called 'the oldest strip cartoon in the world*. It tells the story of dramatic events that took place 900 years ago.The Tapestry is reproduced here in full and accompanied by a lively description of its own history, contents and principal characters.Bayeux-tapetet i sin fuldstændighed.Hver scene i den dramatisk handling, der afsluttes med Slaget ved Hastings i 1066, gengives på et opslag i bogen med den tilhørende originale tekst – netop som kunstneren i sin tid kunne have ønsket det. De smukke og handlingsmættede billeder præsenteres af arkæologen Mogens Rud.

 • af Stacy Vaka
  370,95 kr.

 • af Dominique Pellen
  280,95 kr.

 • af Jakup Ferri
  309,95 kr.

  Jakup Ferri (born 1981 in Pristina, Kosovo) began his career as a painter. After a short interlude in which he was using video, some seventeen years ago the artist started turning his drawings into hand-made textile works. Ferri considers carpet-making and embroidery not only as ways of producing a textile product, but also as a technique of social interaction, coherence, and community building.At the 59th Biennale Arte 2022, Ferri presents paintings, embroideries and carpets in a large-scale site-specific installation entitled The Monumentality of the Everyday. Many of Ferri's works show everyday scenes involving animals, children, acrobats, musicians, and sporting activities. At times, the everyday or mundane turns into the surreal, or magical: monkeys speaking or making music, people turning into birds, people becoming animals or hybrid creatures.With his works, Ferri zooms in to the details of everyday life, shifting our focus away from "big" topics to create an imaginary world inspired by the immediacy of life. His vivid portrayals of city life and leisure connect to folk elements and rituals where the urban space merges with nature, and where humans and animals act as equals, like in cartoons and comics or indigenous and vernacular imagery.

 • af R. R. Atkinson
  1.666,95 kr.

 • af Patrick Mauriès
  504,95 kr.

  Karl Lagerfeld hinter der Kamera: Über drei Jahrzehnte Modefotografie für CHANEL, versammelt in einem umfangreichen Prachtband.Der Name Chanel ist untrennbar mit Karl Lagerfeld verbunden: Seit 1983 führt er das Modehauses als Kreativdirektor zu neuem Glanz. Weniger bekannt ist, dass Lagerfeld nicht nur als Chefdesigner für die Kollektionen verantwortlich zeichnet, sondern seit 1987 auch alle Werbekampagnen für Chanel selbst konzipiert und fotografiert. CHANEL. Karl Lagerfeld - Die Kampagnen versammelt als einmaliges Zeitdokument erstmals eine umfassende Auswahl der Fotografien, die Lagerfeld durch die Jahrzehnte für die Chanel-Werbestrecken machte. Jede modische Ära ist mit ihrer eignen Ästhetik und den sie prägenden Gesichtern vertreten: Die späten 80er Jahre mit Inès de la Fressange, die coolen 90er mit Claudia Schiffer, Linda Evangelista und Christy Turlington, die 00er Jahre mit Kate Moss und die 10er Jahre mit Cara Delevigne sowie Lily-Rose Depp, um nur einige Namen zu nennen. Im Kontext des jeweiligen Zeitgeistes bleibt Lagerfeld seiner klaren fotografischen Sprache treu und ermöglicht einen so spektakulären wie exklusiven Einblick in das sich wandelnde Image des Hauses Chanel. Ein Fest für jeden Chanel-Fan!

 • af Olaf Nicolai, Frédéric Bußmann & Antje Neumann-Golle
  258,95 kr.

 • af Nevil Truman
  486,95 kr.

 • - En håndbog
  af Birgitte Anderberg, Cecilie Høgsbro Østergaard, Henrik Holm, mfl.
  81,95 kr.

  Håndbog til smeltende bogstaver og en svævende flyvemaskine Med udstillingen 'Efter stilheden – kunstens kvinder tager ordet' kaster SMK nyt lys over en række kvindelige kunstnere, der går i kødet på både fortidens og nutidens store politiske temaer. Glæd dig til alt fra smeltende bogstaver og monumentale vægtæpper til videoværker, installationer, malerier, grafik, lertavler og ikke mindst en svævende flyvemaskine, af kunstnerne Käthe Kollwitz, Hannah Höch, Hannah Ryggen, Nancy Spero, Paula Rego, Dea Trier Mørch, Kirsten Christensen, Ursula Reuter Christiansen, Kirsten Justesen, Lene Adler Petersen, Jenny Holzer, Mona Hatoum, Shirin Neshat, Pia Arke, Simone Aaberg Kærn, Jeannette Ehlers, La Vaughn Belle, og Tabita Rezaire. 50-året for RødstrømpebevægelsenUdgangspunktet for udstillingen er 50-året for Rødstrømpebevægelsen og 1970’ernes kampe for en mere fredelig, mere lige og mere fri verden. Herfra ser vi 50 år tilbage i tiden og 50 år frem for at vise, hvordan udvalgte kvindelige kunstnere både tidligere og i dag bruger kunsten til at udtrykke modstand og kritik.Denne håndbog guider dig gennem udstillingen. Undervejs ser vi på udvalgte værker, sådan som kunsthistorien forstår dem og som nutidige aktivister læser dem. Du kan selv tage del i samtalen bagerst i bogen.♥♥♥♥♥♥ “Fuldstændig forrygende udstilling på SMK” Politiken★★★★★ “En stærk og vedkommende udstilling”Jyllands-Posten

 • af Signe Sjørslev Hansen
  150,95 kr.

  "Brudstykker" blev debutdigtsamlingen for Signe Sjørslev Hansen. Den tager ungdommens år og alt det, der måtte følge med disse, op i sine digte, og er derfor forfatterens svar på en afspejling af ungdomsårene.

 • - A Handbook
  af Birgitte Anderberg, Cecilie Høgsbro Østergaard, Henrik Holm, mfl.
  81,95 kr.

  A Handbook for Melting letters and a hovering airplaneWith the exhibition After the Silence – women of art speak out, SMK sheds new light on a range of women artists who delve unflinchingly into major political themes of the past and present.Here you will find melting letters and monumental tapestries, video works, installations, paintings, prints, clay tablets – and not least a hovering airplane. A total of 130 artworks by 18 acclaimed Danish and international artists are on display. The works span the period from the 1920s to the present day and the featured artists artists are Käthe Kollwitz, Hannah Höch, Hannah Ryggen, Nancy Spero, Paula Rego, Dea Trier Mørch, Kirsten Christensen, Ursula Reuter Christiansen, Kirsten Justesen, Lene Adler Petersen, Jenny Holzer, Mona Hatoum, Shirin Neshat, Pia Arke, Simone Aaberg Kærn, Jeannette Ehlers, La Vaughn Belle, and Tabita Rezaire.Above: a microglobal performance #1 (detail), Concept: © Simone Aaberg Kærn. Photo: Magnus Bejmar. 50th anniversary of the Redstocking movementThe exhibition takes its starting point in the 50th anniversary of the Redstocking movement and the 1970s struggles to bring about a more peaceful, more equal and freer world. From here, we go back another fifty years in time and fifty years ahead, showing how women artists then and now have used art to express resistance and criticism.All in all, visitors can explore more than 130 works by eighteen women artists from Denmark and abroad, all of them moving, shaking, provoking and confronting their viewers.This handbook guides you through the exhibition. Along the way, we will look at selected works as art history sees them and as contemporary activists read them. At the back of the book you get to join the conversation.

 • - Kom godt i gang
  af Kerstin Neumüller
  208,95 kr.

  Vævning er det nye store hit blandt kreative personer i Danmark. I 'Båndvævning- Kom godt i gang' får læseren en udførlig, men enkel introduktion til, hvordan man let kan komme i gang med at væve. Teknikkerne i bogen bliver suppleret med flotte billeder og letforståelige illustrationer. Når man tænker på vævning, forestiller man sig ofte store tungevævemaskiner, der fylder en halv stue. Men sådan behøver det ikke at være. I Kerstin Neumüllers nye bog om båndvævning åbner en ny væveverden sig. Hun viser, hvordan man væver med redskaber, der er nemme at lave selv, og som ofte ikke er større, end de passer i en bukselomme. Her er inspiration både til dem, der aldrig har vævet, men er ivrige efter at prøve, og til erfarne vævere, der gerne vil arbejde med fleksible værktøjer til at lave bånd, vægpynt, grydelapper og andre praktiske og fine ting.Kerstin fortæller også om sin rejse fra tekstil til træhåndværk og viser, hvordan man laver sit eget væveværktøj i lommestørrelse af træ eller sågar af en mælkekarton. Først vandt broderiet frem i Danmark. Nu vokser også interessen for vævning blandt danskerne. Kerstin Neumüllers bog er derfor en kærkommenintroduktion til en vævemetode, hvor man ikke behøver den store investering i en væv.

 • af Lone P. Christensen
  358,95 kr.

 • af Katrina Rodabaugh
  228,95 kr.

  Ob aufgescheuerte Ärmel, löchrige Bluse oder abgewetzte Lieblingsjeans - dieses Buch bietet schön bebilderte Schritt-für-Schritt-Anleitungen, um Löcher und Risse in Kleidungsstücken in kunstvolle Designelemente zu verwandeln. Die Techniken basieren auf der Philosophie des Slow-Stitching - einfachen, mit der Hand ausgeführten Stickstichen, deren stil- und fantasievoller Einsatz garantiert gelingt.In diesem Buch erklärt Katrina Rodabaugh anhand von 22 Projekten, wie Flicken aufgesetzt, Risse und Löcher gestopft und abgetragene Jeans und Leinenkleidung zu hippen Tragetaschen oder kuscheligen Schals umfunktioniert werden. Ihre Reparatur- und Upcyclingmethoden zeigen, wie ein Absprung vom schnelldrehenden Modekarussell der billigen Wegwerfkleidung und deren verheerenden Folgen für Mensch und Umwelt gelingen kann. Sie schildert, wie sie ihren eigenen Modekonsum verändert hat, gänzlich auf die Anschaffung von Neuem verzichtete und dabei nicht nur der Natur, den Materialien und der Herstellung Wertschätzung gegenüber brachte, sondern auch sich selbst. Die Autorin plädiert dafür, die Reparatur als Praxis der Selbstermächtigung zu begreifen, die Spaß macht und uns mit einer Garderobe aus liebgewonnenen und nachhaltigen Unikaten belohnt.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.