Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Portrætter

Her finder du spændende bøger om Portrætter. Nedenfor er et flot udvalg af over 51 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Joey moe
  af Sarah Hesselbo
  87,95 kr.

  Nu kan du komme bagom Joey Moe i bogen af samme navn. “Bagom” viser i bogstaveligste forstand helt nye sider af Joey Moe. 224 sider i alt. Den danske fotograf Sarah Hesselbo har de sidste 3 år taget land og rige rundt i hælene på Joey Moe, for at vise alt det, der ikke normalt ser dagens lys. Resultatet er en fotobog, der viser en dansk musiker på arbejde - på og rundt om scenen. “Sarah, som har været fotograf på mine seneste 3 plader, kom til mig for 3 år siden, og spurgte om ikke vi burde forevige denne rejse… Dét sagde jeg ja til!”, fortæller Joey Moe og fortsætter: “Det er med enorm stolthed, at vi nu kan præsentere denne fotobog, som med dets mange dimensioner afspejler mit liv, på godt og ondt. Det sure med det søde er præcis dét, som har gjort, at jeg i dag står med drømmen som realitet.” “Bagom” viser både det flotte og pænt polerede, og den viser en hidtil uset, upoleret side af Joey Moe, og hvad det vil sige, at være en dansk popstjerne. Således er “Bagom” først og fremmest en fotobog. Det er billedfortællinger og det er sådan, bogen skal læses. Og ses. “Allerede inden jeg mødte Joey første gang, havde jeg en forestilling om, hvordan han var. Men virkeligheden var en anden. Alting er ikke altid, som vi tror, de er. Det beviser “Bagom”. Den kaster nyt lys på en artist, som mange allerede har puttet i bås.”, fortæller Sarah Hesselbo. “Virkelighedens Joey Moe er ydmyg, hårdtarbejdende, målrettet, åben og tilstede i øjeblikket. Det viser bogen også”, slutter hun. “Bagom” udgives på forlaget Hørdum & Engelbreth, der fokuserer på at udgive visuelt orienterede titler, som er smukt håndværk, og som udstråler den lidenskab og passion, som både indholdet og udgivelsesprocessen udspringer fra. “Da Sarah Hesselbo kontaktede os og præsenterede projektet stod det hurtigt klart for os, at projektet havde en spændende kant”, siger Søren Hørdum fra Hørdum & Engelbreth og fortsætter. “Sarahs engagement skinnede tydeligt igennem, og vi blev hurtigt enige om at starte samarbejdet om at forvandle hendes billeder til en bog. Og resultatet er vi stolte af at kunne præsentere sammen med Sarah.” Info: Format: 224 sider Pris: 295,- DKK Forlag: Hørdum & Engelbreth Fotoredaktør: Tom Tramborg Grafisk Designer: Jacob Birch Tekstforfatter: Christian Langballe Kontakt: Søren Hørdum / sh@hordumengelbreth.dk / 31683060

 • - 11 portrætinterview om livet og veje igennem det
  af Nils Thorsen
  47,95 kr.

  Nils Thorsen har i over tyve år skrevet portrætter af danskere, vi troede, vi kendte. Drevet af en grundlæggende nysgerrighed, da det gik op for ham, at mennesker ikke alene er forskellige - vi lever også i hver vores verden. Alt, vi oplever, er præget af det sind, det opleves igennem. Bogen indeholder artikler med blandt andre Ritt Bjerregaard, Klaus Rifbjerg, Jan Gintberg, Lars Hedegaard og Eske Willerslev.

 • - om at spørge godt, lytte rigtigt og finde sit eget sprog
  af Nils Thorsen
  240,95 kr.

  Fåes i ny udgave isbn 9788792816962

 • af Tomas Espedal
  189,95 kr.

  Mit privatliv er en bog med fotografier i fire farver, og en roman. Fotografen er Tomas Espedal, og billederne dokumenterer hans liv og omgivelser de sidste femten år: Her er billeder af Tomas Espedals venner og familie, af de huse han har boet i, skrivebordene han har skrevet ved, hotelsengene han har sovet i. I samspillet mellem fotografierne og teksten som ledsager dem, skitseres en udvikling af et kunstnerliv, af hvordan liv og skrivekunst i Espedals tilfælde er uløselig knyttet til hinanden, ja nærmest hvordan liv og kunst bliver et, sådan som han fremstiller det i bøgerne han har skrevet siden årtusindskiftet. Bogen er baseret på forfatterens omfattende billedmateriale. Tomas Espedal viser sig at være en eminent fotograf, med et skarpt blik for at se motiver der hvor de fleste af os ikke ville finde på at lede efter dem.» … en både rørende og gribende fortælling om et liv.« – Politiken 5 hjerter»Fotografierne er så smukke og dybe og spiller stærkt sammen med Espedals altid distinkte, musikalske prosa.« – Berlingske 5 stjerner»Et lille mesterværk.« – Kristeligt Dagblad 5 stjerner

 • af Helga Theilgaard
  392,95 kr.

  Hvordan portrætterer man mennesker, der ikke længere er blandt os? Den udfordring kaster fotograf Helga Theilgaard sig over med værket De Rodløse – vi der er tilbage, hvor hun stiller skarpt på livet og ikke mindst overdødeligheden blandt hjemløse. Sløret af sorthvide plamager fremstår de opløste ansigter ugenkendelige. Som et vidnesbyrd om de mennesker som i 2008 stod foran Helga Theilgaards kamera i atelieret i København og fortalte deres historier. Men som i 2021 ikke længere var, da hun forsøgte at genfinde dem. Det barske liv på gaden havde overhalet både dem og hende inden om. Efter at have opsøgt byens væresteder, herberger og gadens netværk var Helga Theilgaard rystet. Tretten ud af de tredive hjemløse, hun havde portrætteret i 2008, var døde af sygdom, selvmord eller misbrug. Flere var forsvundet. Og andre var så syge, at de ikke har haft mulighed for at mødes med hende igen. Erkendelsen af, at næsten halvdelen af de mennesker, hun tidligere havde portrætteret, nu var døde - de fleste alt for tidligt – fik Helga Theilgaard til at ændre projektets karakter. Mens de tilbageværende hjemløse blev genfotograferet, blev portrætterne af de afdøde først gravet ned og senere udsat for en kemisk proces og indscannet på ny. På den måde er værket en visuel fortælling om overdødeligheden blandt hjemløse mennesker, der kan forvente at leve knap 19 år kortere end mennesker med fast bopæl. En fortælling om, at de vægge, de fleste af os kalder hjem, ikke kun beskytter mod fordømmende blikke, men også skærmer vores krop, når livet slår fra sig. Og ikke mindst en påmindelse om den enorme ulighed, der stadig hersker i Danmark.

 • af Klara Fleischer, Danielle Nielsen & Paul Natorp m.tl.
  197,95 kr.

  Danmark er fuld af mennesker med en drøm om en bedre verden, der bare går i gang og skaber en lille del af den selv – i hverdagen og i fællesskab. Derfor har vi i tre år lavet portrætter af hverdagsaktivister. 130 er det blevet til, og de er nu samlet i denne bog.Aktivismen har mange ansigter, og hverdagsaktivismen kalder på vores egen evne til at finde nye løsninger. Den er nødvendig fordi, vi kan forny demokratiet og være medskabere af samfundet. Den er nødvendig fordi vi har brug for nye fællesskaber, som vokser frem nedefra. Og den er nødvendig fordi, vi alle er eksperter i vores egne liv, og gennem handling kan vise nye veje til håndteringen af store samfundsudfordringer.Om forlagetSager der Samler er et sted og en platform for selvorganiserede borgerinitiativer i Aarhus. Siden 2012 har det været et levende eksperimentarium for nye organiseringsformer og nye løsninger, som udspringer af vores egen handlekraft som borgere. Læs mere på www.sagerdersamler.dk og på www.rethinkactivism.org.

 • - på vidensjagt hos landets bedste iværksættere
  af Martin Bjergegaard & Anders Bjergegaard
  107,95 - 252,95 kr.

  Du har et job, men drømmer om at blive iværksætter.Du har en god idé, men ved ikke, hvordan du forvandler idéen til en succesfuld virksomhed.Du drømmer om at blive iværksætter, men mangler en god idé.Du er allerede iværksætter og vil gerne skabe mere vækst.Din startup går godt – nu går du efter den helt store succes.Alle iværksættere drømmer om stor succes, men kun få lykkes. Det er der flere årsager til. I bogen fortæller 20 danske stjerneiværksættere, tech-ikoner og self-made-milliardærer alt det, de ville ønske, de havde vidst, dengang de startede deres iværksætterkarriere. Hør blandt andre Johan Bülow, Mathilde Mackowski, Martin Thorborg og Louise Herping Ellegaard give deres bedste råd.DEN STORE SUCCES viser de afgørende skridt, der er, fra du får en god idé, til den store succes indtræffer. Gennem fire faser – forberedelse, opstart, vækst og succes – bliver du guidet gennem vigtige overvejelser og beslutninger. Den fortæller også, hvad du gør, hvis du gerne vil starte dit eget, men ikke har en idé, hvordan investorer tænker, og hvad der er vigtigst at fokusere på, når du skal have andre med ombord i din startup.Forfatterne Anders Bjergegaard og Martin Bjergegaard er brødre og erfarne iværksættere. De har startet mange virksomheder, blandt andet tandlægekæden Godt Smil og virksomhedsfabrikken Rainmaking. I dag driver de kapitalfonden Bjergegaard Rode & Co., som investerer i startups og unge vækstvirksomheder.

 • af Wayne Franits
  694,95 kr.

 • af Sauveur Gasparine
  367,95 kr.

 • af John Altson
  382,95 kr.

 • af Christian Heymann
  214,95 kr.

  With his first photographic album, Christian Heymann embarks on an emotional and personal journey. In dark, melancholic and beautiful shots, the photographer processes the failed relationship with his girlfriend.Faced with the desire for an open relationship, Heymann found himself in a calamitous situation, which was quickly characterized by envy and jealousy and subsequently developed a disturbing dynamic. The waning love, the appearance of other partners, and the constant struggle for affirmation left Heymann feeling numb. His book shows the complicated process of mutual alienation and is simultaneously an attempt both to come to terms with what he and his girlfriend experienced and to find each other in a new way.Photographs marked by vulnerability and emotional froideur mix with sensitive still lifes and threatening landscape scenes to create a poignantly atmospheric narrative that reveals a deep and intimate view into the state of mind of those portrayed.

 • af Sonja Trabandt
  307,95 kr.

  Sonja Trabandt's project BEFANGEN deals with the personal desire of breaking free from social norms, cultural or social barriers or even evolutionary processes. Strong colors meet surrealistic abstracted metaphors of vague human feelings. There is no stringent storyline, no continuous series. The book's layout shows a flow of subsequent and interwoven images. They create bright disharmonies with neither a question nor an answer. With her intuitive imagery Trabandt invites the viewer into her slightly melancholic wonderland, depicting her very personal idea of freedom.

 • af Luise Noora Sejersen & Caroline Richardt Beck
  182,95 kr.

 • af Susanne Gaensheimer
  437,95 kr.

  Clenched, raw and pressingly urgent: Chaïm Soutine's vivid paintings are testimonies to a sense of human vulnerability and an existence on the margins of society. Intensely colored, his meaty impasto portraits are thrown onto the canvas with broad brushstrokes, while his agitated, frenetic landscapes and paintings of slaughtered animals are expressions of an intense hunger for life and, at the same time, a deep alienation in an unsteady world that offers no support. Despite the recognition his work received, Soutine remained an outsider throughout his life, a stranger to the social manners of his adopted home in France. This catalogue focuses on the early masterpieces and series he created between 1919 and 1925: Under the overarching theme of emigration and uprooting, the contributions reveal the traces of Soutine's Jewish origins in his work, illuminating the significance of his motifs from the fringes of society as well as of blood and animal carcasses as metaphors; and show the influences of Soutine's art up to the present day. CHAÏM SOUTINE (1893 - 1943) grew up in a shtetl near Minsk - a youth marked by poverty, religious rigor and social exclusion. In 1913 he arrived in Paris and moved into the artist residence "La Ruche" (the "Beehive"), working alongside artists such as Chagall and Modigliani. Fleeing the Nazis, he died in 1943, but the international attention his work had received since the 1920s continued to have great influence on post-war art, inspiring Abstract Expressionism, new figurative painting as well as contemporary artists.

 • af Alfred Weidinger, OÖ Landes-Kultur GmbH, Michaela Moscouw & mfl.
  287,95 kr.

  Self-staging, self-exposure, self-erasure - these are the themes that Michaela Moscouw (*1961) worked on uncompromisingly, excessively and memorably over three decades. Until the early 1980s, the Viennese artist painted abstract pictures, then she destroyed her entire oeuvre and filmed herself doing it. She thus changed medium and since then has exclusively used the means of photography. She obsessively pursued concepts and designs of an aestheticised body experience.For her self-stagings as a radical act and expression of personal emotionality, she acted like an actress rehearsing different roles, questioning gender-specific clichés and body images. She worked on the terrain of VALIE EXPORTS, Friederike Pezolds or Renate Bertlmanns.Today, Michaela Moscouw lives in seclusion in Vienna. Her works have been continuously destroyed, yet works by her have survived in public and private collections. The catalogue presents the preserved photographic work, from early large-format self-portraits in black and white to the colour images from the early 2000s.Published on the occasion of the exhibition Michaela Moscouw, Anwesend Abwesend, Francisco Carolinum, Linz from 10.02. - 14.05.2023

 • af Lenk Steffen
  342,95 kr.

  1976 in Offenburg geboren, studierte Steffen Lenk an der Außenstelle Freiburg der Staatlichen Akademie der Bildenden Ku¿nste Karlsruhe. Seine Arbeiten sind geprägt von einer fulminanten Farbigkeit und einem experimentellen malerischen Duktus. Lenk arbeitet prozessual und vornehmlich abstrakt. Dabei erinnern seine sich pastos überlagernden Farbschichten, die viele seiner Bilder prägen, an zeitgeno¿ssische Bildwelten der elektronischen Medien, welche die Welt beständig neu fluten. Die Publikation stellt Arbeiten der letzten zehn Jahre vor.

 •  
  497,95 kr.

  Im Zentrum stehen Porträt und FigurIm Zentrum des Werks von Bertram Hasenauer steht das Porträt bzw. die Figur, wobei diese, vor monochromem weißen oder dunklen ­Hintergrund platziert, nicht primär als (naturalistisches) Abbild fungiert, sondern die Idee des Porträts als solchem zu vermitteln sucht. Damit eröffnet uns Bertram Hasenauer zugleich eine höchst differenzierte, das Bleibende betonende Sicht auf die jeweiligen jungen Personen, alles Spontane und Dyna­mische ist von ihnen gewichen, sie wirken ­androgyn und scheinen im Raum zu schweben. In der Kunstkritik wird angesichts der fast metaphysisch wirkenden Realitätsferne, in die die ­Figuren gerückt scheinen, der Begriff des Magischen Realismus bemüht, der vom Künstler um eine ­Spirale des Enigmatischen erweitert worden sei. Als Arbeitsgrundlage dienen Bertram Hasenauer Bilder aus Zeitschriften und Magazinen. Seine ­Farben trägt er wie einen dünnen Film auf fein strukturierter Grundierung auf. Der rätselhafte ­Eindruck dessen, was, so der Künstler, »wie ein Porträt erscheint, erweist sich als die Idee zu einer möglichen porträtierten Figur; was wie das Bild einer menschlichen Figur erscheint, entschwindet sofort in die vagen Sphären der Erinnerung an eine Figur.«Ausstellungen:Kunsthalle Memmingen, 1/4 - 23/7/2023Galerie Ebensperger, Wien, 28/3 - 30/6/2023

 • af Gaëlle Choisne
  191,95 kr.

  Gaëlle Choisne (*1985, lebt und arbeitet in Paris und Berlin) behandelt in ihren Arbeiten die Komplexität der Welt mit ihren zahlreichen politischen und kulturellen Krisen - etwa der Raubbau an Natur und natürlichen Ressourcen oder die Folgen und Spuren der Kolonialgeschichte. Ihre Werke sind oft als kooperative Projekte konzipiert, die sich über Jahre weiterentwickeln und an wechselnden Standorten sowie mit unterschiedlichen Mitwirkenden immer wieder neu definieren.Choisnes Langzeitprojekt Temple of love - To hide orientiert sich an der Idee von Selbstheilung durch Erfahrungsaustausch, an einer Verbundenheit mit den Vorfahren, dem Respekt vor dem historischen Erbe und innerer körperlicher Ausgeglichenheit. In mehreren Interviews befragte sie weibliche und transfeminine Personen zu ihrer Situation als rassifizierte Frauen in der heutigen Gesellschaft, darunter mehrere Frauen, die Fähigkeiten entwickelt haben, durch verschiedene Methoden und Techniken zu "heilen": etwa durch Gründung von Gemeinschaften, in der Familienfürsorge, durch Musik oder mit "alternativer" Medizin.Ihre aus Videoprojektionen und Objekten bestehende Installation präsentiert sich als Safe Space, in dem es um Selbstfürsorge und das Sorgen für andere geht. Besucher:innen sind eingeladen, an einem energetischen Heilungsprozess teilzunehmen oder beseelende Getränke zu sich zu nehmen.

 • af Adriano Pedrosa & Glaucea Helena de Britto
  515,95 kr.

 • af Heidi Harsieber & Lia Wolf
  297,95 kr.

 • af Nicole Goux
  147,95 kr.

 • af Karsten Müller & Georges Adéagbo
  397,95 kr.

  Seit Jahrzehnten pendelt der 1942 geborene Installationskünstler Georges Adéagbo zwischen Cotonou (Benin), Hamburg und Ausstellungsorten auf der ganzen Welt. In den 1990er-Jahren wurde die europäische Kunstszene auf ihn aufmerksam, heute zählt er zu den bedeutendsten Künstlern aus Afrika und gilt als Pionier einer selbstbewussten Kunst des »globalen Südens«.Die Arbeiten von Adéagbo sind raumgreifende Assemblagen, in denen kunstgewerbliche Gegenstände auf Alltagsobjekte aus verschiedenen Kulturen treffen. Jenseits westlich geprägter Ordnungsmuster und Wertehierarchien knüpft Adéagbo so ein dichtes Beziehungsnetz der Dinge, Bilder und Gedanken. Dabei sind seine Arbeiten so persönlich wie politisch. In ihren Arrangements verschränken sie die eigene Geschichte mit gesellschaftspolitischen Themen und Ereignissen von globaler Relevanz.In den letzten Jahren hat das Werk des Expressionisten Ernst Barlach (1870-1938) vielfältige Spuren im Schaffen Adéagbos hinterlassen. Aus Anlass seines 80. Geburtstags widmet ihm das Ernst Barlach Haus nun eine umfassende Einzelschau, in der Adéagbo existenzielle Themen Barlachs wie Krieg und Gewalt, Macht und Ohnmacht, aber auch Nächstenliebe, Achtsamkeit und Spiritualität aufgreift und mit eigenen Perspektiven verwebt.

 • af Eleanor Nairne
  246,95 kr.

  Dynamic and forward thinking thisunconventional retrospective monographtakes its cues from Alice Neel's life and work-at once intimate, powerful, and bursting withcolor. Alice Neel was one of the great American painters of the twentieth century and a pioneer among women artists. A painter of people, landscape and still life, Neel was never fashionable or in step with avant-garde movements. "One of the reasons I painted was to catch life as it goes by," she explained, "right hot off the griddle." This beautifully designed volume takes a unique approach to the exhibition catalog, highlighting Neel's understanding of the fundamentally political nature of how we look at others, and what it means to feel seen. Long a favorite of portrait lovers, Neel has recently gained an even wider 21st-century audience appreciative of the searing candor with which she viewed the world, the depth of her humanity, and her championing of the underdog. This beautifully produced catalog features a thoroughly modern design, as well as an essay by renowned critic Hilton Als and poetry by Daisy Lafarge.

 • af Peter Brathwaite
  407,95 kr.

 • af Angela Oberer
  373,95 kr.

 • af Zach Lynch
  557,95 kr.

 • af Adele Milozzi
  187,95 kr.

 •  
  127,95 kr.

  National Portrait Gallery: The Collection is published to celebrate the reopening of the Gallery after a three-year redevelopment project. Designed by Daniela Rocha, this engaging and inviting book takes the reader on a chronological journey through Britain¿s history in portraiture, from the Tudors to Now, featuring the country¿s most impactful and famous individuals, from Queen Elizabeth I to Mary Seacole, and Virginia Woolf to David Bowie. The book is richly illustrated with beautiful paintings, photographs, sculptures, drawings and digital works. Readers will enjoy a selection of the most popular and recognisable portraits from the Collection, accompanied by short chapter introductions that introduce key historical periods, their most exciting figures, and their most important historical, political, social and cultural moments. This accessible structure allows the reader to dip into any of the beautiful portraits and their stories, and understand their place in British history. An Introduction by Director Dr. Nicholas Cullinan will highlight why portraiture has been fundamental to people and society historically, but also to contemporary audiences, by exploring themes of culture, identity and the representation of diversity. This will also introduce readers to the nation¿s newly-reopened National Portrait Gallery, explaining how it came to be the nation¿s home of portraits and the world¿s most significant Collection of people.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.