Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Nicolas Cosedis har i en årrække fotograferet Nordsjælland fra en lille Cessna 172. Med vinduet åbent og kameraet i hånden skyder han billeder fra mellem 500 og 10.000 fods højde, hvor han fanger både det åbenlyst smukke og skønheden i det upåagtede.I denne bog viser han os Nordsjællands mange ansigter fra Hellerup til Helsingør, Hornbæk og Hundested. Her er smukke villaer langs Strandvejen, kongernes Nord- sjælland med skove, søer og sommerhuse, Hillerød med Frederiksborg Slot, Lynæs og den gamle industriby Frederiksværk. Landskaber, som istiden har formet, og kyst- strækninger så langt øjet rækker. Det er natur og kultur – alt sammen oppefra, så vi ser det, vi kender på en helt ny måde. Fotografierne ledsages af tekster af Holger Dahl, forfatter og kunst- og arkitekturredaktør på Berlingske.Nicolas Cosedis har tidligere udgivet ‘Copenhagen from my Plane’, ‘Byen fra skyen – København set fra luften‘, og ‘Danmark fra skyen‘.
Byen fra skyen er en fotografisk kærlighedserklæring til København. Nicolas Cosedis har i mange år fotograferet København fra luften. Byen fra skyen indeholder de bedste af Nicolas Cosedis’ fotografier. Svævende i en flyver højt over byens tage, viser han os det København, som ellers kun fuglene ser. Hvis vi troede, at vi kendte byen bedre end vores egen bukselomme, så viser Nicolas os, at vi tog grueligt fejl. Fotografierne ledsages af ord fra arkitekturkritiker Holger Dahl, der med sin indgående viden om byen og dens arkitektur udfolder Nicolas’ fotografier. Hver bydel har sit eget kapitel, så bogen er som en rejse rundt i byen fra Østerbro, Nørrebro og Vesterbro med ture til Frederiksberg og Amager og afstikkere til de nordlige forstæder. Nicolas Cosedis er fotograf med base i København. Han er selvlært og har fotograferet byer, landskaber, mennesker og gader. I de seneste år har han udelukkende fotograferet fra luften. Nicolas driver sit eget galleri og har mere end 60.000 følgere på Instagram-profilen @copenhagenbycosedis. Holger Dahl er uddannet arkitekt og er arkitekturredaktør på Berlingske Tidende, hvor han blandt andet skriver klummen ’Københavnersnuden’.
Gennem mere end 30 år har Jan Grarup rejst verden rundt til krigs- og katastrofeområder for at dokumentere ødelæggelserne og de konsekvenser, der rammer uskyldige mennesker. I HVOR JERNKORSENE GROR fortæller han sine barske og gruopvækkende beretninger fra bl.a. Rwanda, Rumænien, Irak, Haiti, Somalia, Sudan og Balkan. De mange rejser og fotografier har åbnet verdens øjne for brutale konflikter, sikret Jan Grarup et hav af nationale og internationale priser og gjort ham til en af verdens bedste fotografer. Men i denne bog fortæller han også om de hårde personlige omkostninger, et liv i skudlinjen har haft; om alkohol- og narkomisbrug, skilsmisser og posttraumatisk stress og om menneskeskæbner, han aldrig kan slippe igen. Bogen er illustreret med især Jan Grarups egne fotografier, heriblandt aldrig tidligere viste billeder.
Af Tv-værten Nikolaj Kirk (Nak og æd) Michelin kokken Mikkel Maarbjerg lavet opskrifterne – og fotografen & Tv-værten Morten Kirckhoff (Nul Stjerner + Forladte Steder) har taget alle fotografierne. Tre kammarater på tur. To kokke og en fotograf med skovbunden som underlaget og himlen som loftet. I weekender, enkelte dage og uger. Medbrigenden gode råvarer, telte og soveposer. Brænde og et tændt bål. Samvær og noget på hjertet. Tobak i lommen og rom i koppen. Vi har lavet vores retter, lagt fra et køkken og fotostudie. Vi har nydt dagene og den mad vi har lavet – om det har været i regn, sol eller sne. Og mens vi har arbejdet med opskrifterne ude i det fri, har vi dokumenteret vores oplevelser gennem fotografier. Og vi lader dem fylde bogens sider ud som en påmindelse om, hvor smuk og eventyrlig naturen er. Rane Willerslev har skrevet forordet. Jes Stein Pedersen, genbesøgt nogle af litteraturens øjeblikke, hvor forfattere gennem tiderne har givet det skrevne ord et liv – med ilden, naturen og eventyret for øje. Kunstneren John Kørner har generøst givet os et indblik i hans verden, hvor hans kunst kredser om nogle af de følelser, der vækkes, når man er ude i naturen. Der hvor noget uforståeligt, føles simpelt og livsgivende. Bogen kommer hele vejen rundt – fra jordovne, saltdeje og rygning til brugen af mos, blade og skind som kogegrej. Der er opskrifter til 60 retter, hvor hver opskrift har en teknik, en idé til, hvordan man kan gøre. Nogle retter er helt simple. Andre kræver lidt mere. De er mere tænkt som eksempler på teknikker, idéer og løsninger i forhold til råvarer og måltider.
STAMSTEDER er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Anders Højberg Kamp. Udgivet i 2021 af Salvador Books, tager denne bog læserne med på en uforglemmelig rejse. Genren af bogen er ikke specifikt angivet, men Kamp's skrivestil vil helt sikkert fange læsernes interesse. STAMSTEDER er mere end bare en bog; det er en oplevelse, der venter på at blive udforsket. Udgivet af Salvador Books, er det en bog, der fortjener at være på enhver læsehylde. Så hvis du er på udkig efter en ny bog at dykke ned i, så er STAMSTEDER det perfekte valg.
Forord af Knud Romer I denne bog gang stiller fotograferne Morten Kirckhoff og Jan Elhøj skarpt på Danmarks industri, hospitaler, virksomheder, forlystelsesparker etc. – alt sammen steder som er blevet forladt.Forladte steder i Danmark giver et kig ind i en verden, hvor alt indenfor er efterladt, mens udviklingen brager forbi uden for vinduerne. Bogens billeder og historier er et fotoantropologisk studie, der sender én tilbage i tid og sted. Steder der teknologisk, forretnings- eller samfundsmæssigt betød noget for samtiden, men som af forskellige grunde ender med at stå tilbage som monumenter over, at ikke alt følger med udviklingen. Fotografierne er taget over en 12-årig periode. Alle stederne er beskrevet ud fra samtaler med folk, som på godt og ondt kendte til eller arbejdede på stederne. Mange af stederne er siden blevet revet ned, solgt eller står og sygner hen – og nogle få står stadig med en uvis fremtid. Mere info på www.forladtesteder.dk
Fotografen Janne Klerk har gennemfotograferet Danmarks vidtstrakte kyster, dér hvor landet holder op, og det våde element tager over. Nogle gange manifesterer denne zone mellem land og vand sig brat som en amputeret skrænt, der er blevet slået sønder af storme og rasende bølger, andre gange er den en mild strandeng, som tegner en umærkelig overgang mellem land og hav, mellem grønt og blåt. Sejt og vedholdende har Janne Klerk opsøgt de upåagtede kystområder eller har sat sit fotostativ op på kendte og ikoniske turistdestinationer, som hun afæsker nye, visuelle sandheder. Med dette 2-binds pragtværk har hun skabt en ode til Danmark.
Grønland har i mange år været en kilde til fascination og inspiration for fotografen Henrik Saxgren, og han har gennem flere opsøgt det nordligste Grønland og her fundet stof til sit nye fotografiske værk, Ultima Thule. I Grønland finder han mål for sin kunstneriske søgen i samspillet mellem naturen og fangernes farefulde liv. Med en blanding af nysgerrighed og nøgtern undren skildrer han deres færd og deres jagt på havet og på isen, han viser den tavse, monumentale, storladne natur, de lever i, han viser dramaet ved deres møde med naturen, de fysiske omkostninger ved det liv, de lever, i et smukt fotografisk sprog, der rækker langt ud over blot og bar dokumentation.
Fotografier jeg altid vil huske er sidste storværk af Palle Fogtdal om fotografi. Første storværk, ”København før og nu – og aldrig” udkom i 1987, i 1988 udkom ”Fogtdals kunstleksikon” og i 1992 kom ”Fogtdals Illustreret Tidende”. Dette sidste storværk indeholder over 500 fotografier af de bedste fotos, Palle Fogtdal har oplevet i sit mere end 60 år lange redaktørliv.
Den 9. november 2019 er det 30 år siden, Berlinmuren faldt. Året 1989 ændrede Europa og verden fundamentalt. Med ét skulle alle de kort, der trækkes ned i Europas klasseværelser, trykkes om, så der blev plads til et genforenet Tyskland og mange nye lande øst for det gamle jerntæppe. Også historiebøgerne måtte skrives om. Pludselig var 1945-1989 ikke længere efterkrigstiden, hvor stormagterne havde fundet en permanent løsning på det tyske spørgsmål i form af Tysklands og Europas deling. I 1989 blev det klart, at 1945-1989 kun havde været epilog til 2. Verdenskrig, og at den egentlige efterkrigstid havde 1989 som startdato.Selvom mange i 2019 er kritiske over for Europas udvikling, er udgangspunktet for bogens forfatter, europaekspert Lykke Friis, at nutidens Europa er langt bedre end før Murens fald.Atomraketter, der ikke længere truer med at udslette europæerne i øst og vest, frie valg og retten til at rejse frit er kronjuveler, der ikke kan undervurderes, også selvom vi for længst er begyndt at tage dem for givet og tit glemmer at pudse dem.Der er dog ingen tvivl om, at håbet og den overdøvende jubel fra 1989, ”den sidste store stjernestund i Europa”, hos mange i jubilæumsåret 2019 er erstattet af usikkerhed og skuffelse.I denne bog ser Lykke Friis tilbage på 1989 og gør status. Bogens tilgang er kalejdoskopisk. Den forsøger at indfange begivenhederne fra 1989 og dets betydning i 89 billeder, kendte såvel som ukendte. Billedkavalkaden er omkranset af to essays om Europa før og efter 1989. I 2019 er det langt klarere end i 1989, at det også var vores historie – i Vesteuropa og dermed Danmark – der forandrede sig. Det er én af bogens centrale pointer, at vi ved at beskæftige os med, hvad der rent faktisk skete i 1989 kan få en bedre forståelse af nutidens– og fremtidens – Europa.Bogen udgives i samarbejde med Golden Days og er den officielle bogudgivelse i forbindelse med Golden Days-Festivalen 2019, som har 1989 som tema.
Mellem lyset og mørket er en opfølger til en stor retrospektiv udstilling på Brandts Klædefabrik i Odense i juli 2009,. Bogen giver et overblik over Kirsten Kleins professionelle karriere gennem 30-40 år:Kirsten Klein fotograferer udelukkende analogt, digitale kameraer er bandlyst, og hun arbejder fortrinsvis med de traditionelle sort-hvide teknikker, kopierer på sølvgelatinefiberpapir, men hun har også i perioder brugt de helt gamle teknikker såsom ædeltryk og fotogravure. Deraf den store variation i det fotografiske udtryk, hvor der kommer meget raffinerede farvetoner og valører ind i billederne.Emnerne er hovedsagelig samlet om naturen og landskabet, træer, sten, køer, vand, planter, mosser, med udgangspunkt i den lokalitet på Nordmors, hvor hun har boet i mange år. Derfra breder de sig ud over resten af det nordvestjyske og ud i resten af Norden, til Sameland og længere ud i verden. Og uanset, hvad motiverne er, og hvor hun finder dem, formår hun at finde både skønhed og mystik i dem – og give dem en næsten metafysisk dimension, en rent ud sagt forbløffende associationskraft.
Den internationalt anerkendte fotograf Søren Solkær er klar med sit hidtil største kunstfotoprojekt: BLACK SUN.Søren forlader her portrættet og finder tilbage til sit barndoms landskab i Sønderjyllands marskland for at fotografere sort sol. I 4 år har Søren rejst Sønderjylland og Europa rundt for at forevige dette spektakulære fænomen. Inspireret af kalligrafi og japanske træsnit har Søren skabt en række grafiske billeder af landskabet og de store stæreflokke, der hvert forår og efterår udfører deres sort sol ballet om liv eller død. Bogen er stofindbundet med serigrafitryk og præg – trykt på 4 forskellige papirkvaliteter hos Narayana Press.
TIL SALG er en dokumentarisk foto/kunstbog med udvalgte fotografier og citater fra ejendomsmægleres salgsannoncer. Jutta fik ideen til bogen for ca. 4 år siden, da hun surfede på nettet. Hun har siden gennemtrawlet ejendomsmægleres salgsannoncer på helårshuse sat til salg for 0-500.000 kr. /”Tag endelig et nærmere kig!”/
”Jenny og de andre 100 plus” er en livsbekræftende historie om at nå over den høje alder af 100 år.”Jenny og de andre 100 plus” er en portrætbog, der i ord og billeder skildrer en gruppe aktive mennesker, der modigt og vedholdent har insisteret på at holde fast i livet igennem ét århundrede, fyldt med omvæltninger, industriel og teknologisk revolution og ikke mindst to verdenskrige.På godt og ondt beretter de portrætterede om vejen gennem det lange liv og om de gode oplevelser, der har motiveret dem til at holde fast, også selv om der har været vanskelige tider og svære perioder.”Jenny og de andre 100 plus” er et unikt stykke danmarkshistorie fra første verdenskrig og frem til i dag, beskrevet gennem den personlige fortælling, rigt illustreret med smukke fotos af de portrætterede og deres omgivelser.Bogen har forord af Lise Nørgaard, som fylder 100 år i juni 2017.
Created in collaboration with the Andy Warhol Foundation, this book reveals hundreds of the artist's instant pictures, many seen here for the first time. From self-portraits to still lives, anonymous nudes to New York high society, from Cabbage Patch dolls to portraits of Mick Jagger and Debbie Harry, these impromptu images offer a unique...
Fotograf Henrik Hildebrandt dokumenterer i Kongehuset i det nye årtusind det royale liv i perioden fra 2000-2018. Bogen mindes rent visuelt de mange store begivenheder, der fandt sted i kongehuset i de år: Runde fødselsdage, bryllup, barnefødsler, jubilæer samt besøg af udenlandske statsledere og repræsentanter fra de øvrige europæiskekongehuse. Kongehuset i det nye årtusind har dedikeret et særligt fotoalbum til afdøde prins Henrik, hvor der ses tilbage på hans senere år. Bogen sætter punktum med en perlerække af billeder taget under festlighederne i anledning af kronprins Frederiks 50-årsfødselsdag i maj 2018.
Denne fotobog er en lækkerbisken for bogelskere – en billedfortælling om, hvad bøger er og kan.Fotografen Kurt Rodahl Hoppe har taget en serie betagende fotografier med mennesketomme portrætter af bogsteder eller interiører, hvor de mange bogrygge tyst hvisker deres indhold ud. I 55 fotografier indfanges den helt særlige stemning, der kan opleves på steder, hvor bøger på ejendommelig vis har samlet sig selv. Når bøger er mange nok, opstår der en magisk og underfuld poesi, som drager. Fotografen har fået adgang til en perlerække af enestående private bogsamlinger samt stemningsfulde biblioteker og antikvariater."Bogsteder" indledes med tre meget forskellige kærlighedserklæringer til den gode gamle trykte bog, skrevet af henholdsvis akademisk medarbejder på Det Kongelige Bibliotek Sonny Ankjær Sahl, lektor, arkitekt og kurator Anne Elisabeth Toft og af forfatter og debattør Knud Romer.Kurt Rodahl Hoppe (f. 1961) er fotograf. Har illustreret en lang række bøger om arkitektur og kulturhistorie. I 2015 var han med til at udgive den store fotobog om Karen Blixen "Skrivestedet".
En enestående billedkavalkade, der levende beretter om de livligste 100 år i Københavns Havns historie. Kåre Laurings tekst knytter de 150 detaljerige, stoflige billeder fra 1840 og frem til besættelsen sammen til en stemningsmættet fortælling, fra dengang havnen faktisk var en havn.
”Den bedste fotograf, du aldrig har hørt om”, skrev det britiske magasin Creative Review i 2007 om Keld Helmer-Petersen (1920-2013). Han var den første dansker, der for alvor arbejdede med kameraet som kunstnerisk redskab til at skabe fotografier, der skulle beundres for deres æstetiske og grafiske kvaliteter. Han omsatte sine iagttagelser af den moderne verden til iøjnefaldende, nytænkende billeder. Da han som 28-årig udgav den banebrydende 122 Farvefotografier (1948) vakte det opsigt verden over, og et uddrag blev bragt i det amerikanske LIFE magazine. Bogen blev Keld Helmer-Petersens visitkort til fotografiets førende land, som efter Anden Verdenskrig, var USA.Keld Helmer-Petersen – Photographs 1941-2013giver et retrospektivt blik på fotografen Keld Helmer-Petersens imponerende karriere, der strakte sig over syv årtier. Keld Helmer-Petersen fotograferede den moderne verdens arkitektur, industri og strukturer – fra de største former til de mest undseelige detaljer. Tilsammen bliver hans billeder et slags visuelt opslagsværk over en æra. Keld Helmer-Petersen havde et særligt blik for den skjulte skønhed og værdi, som ligger i den verden, vi ellers troede vi kendte.Keld Helmer-Petersen eksperimenterede livet igennem med fotografiets grænser. Han samarbejdede med en lang række arkitekter, billedkunstnere og forfattere – og dyrkede fotografiet i grænsefeltet mellem maleri, grafik, arkitektur og design. Dog formåede han livet igennem at fastholde en tydelig visuelle identitet. Bogen demonstrerer, hvordan hans værker er enestående, både i en dansk og en international kontekst.Keld Helmer-Petersen er repræsenteret i samlinger i både Danmark og udlandet, bl.a. andet Museum of Modern Art (New York), Museum Folkvang (Essen), Moderna Museet (Stockholm), Brandts (Odense), Statens Kunstfond og en serie af hans værker udsmykker togstationen i Københavns Lufthavn. Fra den 14. juni 2019 og frem til den 18. januar 2020 kan Helmer-Petersens værker opleves på udstillingen Finding Beauty i Den Sorte Diamant.Bogen indeholder en introduktion af Mette Sandbye, professor og institutleder ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, et essay skrevet af tidligere leder af Museet for Fotokunst i Odense, Finn Thrane. Hvert kapitel introduceres kort af fotografen selv, og hans nære ven og kollega fotograf, Jens Frederiksen, der har bidraget med teksten Black Noise. Afslutningsvis bringes et interview med Keld Helmer-Petersen af den verdenskendte engelske fotograf Martin Parr.Keld Helmer-Petersen – Photographs 1941-2013er en ny, opdateret og revideret udgave af Keld Helmer-Petersen – Photographs 1941-1995, der udkom i 2007.
'Danmark fra skyen' er et fotografisk portræt af Danmark, som det ser ud i dag. Med små 200 km/t og åbent vindue i al slags vejr flyver Nicolas Cosedis hen over landet med sit kamera og lader sit blik fange af modsætninger, mønstre og symmetri.Han viser os Danmark fra Skagen til Møns Klint via Langeland med udsyn til legesyge vildheste, over provinsbyer og hovedstaden og videre over bornholmske hårnålesving i et forsøg på at indkapsle natur og kultur og alt det midtimellem. Set fra oven viser han os et nyt, men dog velkendt Danmark.Fotografierne ledsages af tekst af forfatter og journalist Pernille Stensgaard, der med sit indgående kendskab til Danmark og danskerne guider læseren på turen over landet og beskriver, hvordan mennesker og landskaber former og påvirker hinanden.Nicolas Cosedis har tidligere udgivet 'Byen fra skyen – København set fra luften' med tekst af Holger Dahl.
Karen Blixen i billeder - en livsskildring af Marianne JuhlGennem ca. 250 fotos og andre illustrationer fortælles historien om Karen Blixens liv, om barndommen på Rungstedlund, om faren, Wilhelm Dinesens selvmord, opvæksten i et stærkt 'kvinderegimente' bestående af moren, mosteren og mormoren, ægteskabet med halvfætteren Bror Blixen-Finecke, det 17 år lange ophold i Afrika, kærlighedsforholdet til Denys Finch Hatton, skilsmissen, konkursen, hjemkomsten til barndomshjemmet, debuten, forfatterskabet, betydningen og positionen i det danske litterære miljø og verdensberømmelsen. Billeder – nogle af dem ikke tidligere offentliggjorte - og tekst supplerer hinanden, så de tilsammen danner en biografi.
Nutidens kvinde er dømt til at påtage sig en af to roller: Elvis Presley eller gemen gadeluder. Som Elvis Presley taler hun det sprog, en kvinde taler, når hun har solgt sin identitet og selvstændighed for en fordelagtig social position ved hjælp af et kæresteforhold til en flot, succesfuld og veluddannet mand. Som gemen gadeluder uden stemme er hun krondiamanten og yndlingseksemplet for den privilegerede kvinde, der altid har holdt utrolig meget af peanut butter sandwiches. Boyfrind handler om salg af krop og sjæl, luksus og vold og om at være fucked up. Boyfrind er en bog med tekst og billeder. Den er skrevet af Christina Hagen.
Bogen rummer ca. 250 billeder og fotografier, som skildrer indianere i USA og Canada. Flertallet af fotografierne er først nyligt offentliggjort i Amerika og præsenteres hermed også for første gang for danske og skandinaviske læsere.Bogen rummer også en bred indføring i den indianske tanke samt oplysning om sprog, myter og kulturområder, ligesom der forrest er anbragt en indiansk tidsliste.
Ny revideret udgave. Baseret på aldrig tidligere benyttede primære kilder var Tom Buk-Swienty i 2005 manden bag den første fuldstændige biografi om den legendariske dansk-amerikanske journalist, sociale reformist og dokumentar-fotograf, Jacob Augustus Riis (1849-1914). Nu udkommer bogen i forfatterens reviderede udgave. Riis’ historie er både en dramatisk udvandrerhistorie og en storslået kærlighedshistorie. Og så er det historien om en mand med en klar, stædig vision og en drøm om at skabe et bedre samfund – en drøm, han sågar evnede at realisere i praksis. På trods af dårlige odds lykkedes det Riis at blive en af New York Citys mest indflydelsesrige journalister, og han opnåede at blive mentor for den senere præsident Theodore Roosevelt, der ved Riis' død i 1914 kaldte ham for 'New Yorks nyttigste borger'.
Nu kan du komme bagom Joey Moe i bogen af samme navn. “Bagom” viser i bogstaveligste forstand helt nye sider af Joey Moe. 224 sider i alt. Den danske fotograf Sarah Hesselbo har de sidste 3 år taget land og rige rundt i hælene på Joey Moe, for at vise alt det, der ikke normalt ser dagens lys. Resultatet er en fotobog, der viser en dansk musiker på arbejde - på og rundt om scenen. “Sarah, som har været fotograf på mine seneste 3 plader, kom til mig for 3 år siden, og spurgte om ikke vi burde forevige denne rejse… Dét sagde jeg ja til!”, fortæller Joey Moe og fortsætter: “Det er med enorm stolthed, at vi nu kan præsentere denne fotobog, som med dets mange dimensioner afspejler mit liv, på godt og ondt. Det sure med det søde er præcis dét, som har gjort, at jeg i dag står med drømmen som realitet.” “Bagom” viser både det flotte og pænt polerede, og den viser en hidtil uset, upoleret side af Joey Moe, og hvad det vil sige, at være en dansk popstjerne. Således er “Bagom” først og fremmest en fotobog. Det er billedfortællinger og det er sådan, bogen skal læses. Og ses. “Allerede inden jeg mødte Joey første gang, havde jeg en forestilling om, hvordan han var. Men virkeligheden var en anden. Alting er ikke altid, som vi tror, de er. Det beviser “Bagom”. Den kaster nyt lys på en artist, som mange allerede har puttet i bås.”, fortæller Sarah Hesselbo. “Virkelighedens Joey Moe er ydmyg, hårdtarbejdende, målrettet, åben og tilstede i øjeblikket. Det viser bogen også”, slutter hun. “Bagom” udgives på forlaget Hørdum & Engelbreth, der fokuserer på at udgive visuelt orienterede titler, som er smukt håndværk, og som udstråler den lidenskab og passion, som både indholdet og udgivelsesprocessen udspringer fra. “Da Sarah Hesselbo kontaktede os og præsenterede projektet stod det hurtigt klart for os, at projektet havde en spændende kant”, siger Søren Hørdum fra Hørdum & Engelbreth og fortsætter. “Sarahs engagement skinnede tydeligt igennem, og vi blev hurtigt enige om at starte samarbejdet om at forvandle hendes billeder til en bog. Og resultatet er vi stolte af at kunne præsentere sammen med Sarah.” Info: Format: 224 sider Pris: 295,- DKK Forlag: Hørdum & Engelbreth Fotoredaktør: Tom Tramborg Grafisk Designer: Jacob Birch Tekstforfatter: Christian Langballe Kontakt: Søren Hørdum / sh@hordumengelbreth.dk / 31683060
Hvad var det lige der skete i Mormors køkken i 1950’erne og 1960’erne? Og hvad er egentlig sammenhængen mellem boller i karry og erotisk amatørfotografi? Det er et par af de spørgsmål, som kogebogen Husmor og Mad kommer med svar på. Dermed bliver den en praktisk guide til dem, der gerne vil blive bedre til at lave ægte og usminket Dansk mad, som Vor Mormor lavede den. Samtidig giver bogen et indblik i, hvad der skete mellem Mormor og Morfar, når maden var spist, opvasken taget og ungerne lagt i seng. Se mere på: nordstromsforlag.dk
I denne bog tager multikunstneren Leif Sylvester på en stemningsrejse rundt i Danmark og hylder det danske landskab. 44 stemningsbilleder pryder bogen, og både årstider, søer, køer, gravhøje, håndværk, lader, vilde blomster og gamle træer er med i Leif Sylvesters Danmarkskrønike. Hvert stemningsbillede er ledsaget af et maleri eller et smukt, autentisk foto taget af Leif Sylvester samt et digt, der beskriver de følelser, som han overvældes af i stemningsøjeblikket. I denne bog kommer Leif Sylvester bag om og tæt på naturen. Han mærker den nypløjede jord, dufter til landet, betræder grøfter og spejler sig i skovsøens blanke vand. Bogen er et unikt indblik i malerens og digterens smukke og allermest personlige danmarksbilleder.Leif Sylvester Petersen (1940-) er både skuespiller, sanger, musiker, billedkunstner, komponist og forfatter. Han har medvirket i over 20 film, komponeret musik til film og cirkus, været forsanger i eget band og ikke mindst kreeret kunst i keramik og på lærredet. I 1988 fik han gennembrud som kunstmaler og åbnede i 1996 sit eget galleri Python i København. Siden da har han arbejdet med at forene malerier og digte, og det er denne bog et smukt resultat af.
Following Universe’s 1000 Sneakers and 1000 Tattoos, this is a definitive collection of the world’s most iconic skateboard designs, complete with history, engineering, collectability, sports and pop culture trivia, and graphics.A must-have for diehard fans and the perfect introduction for anyone just getting into skateboard culture, this definitive compilation profiles 1,000 boards from old-school classics to famed iconic boards as well as the latest innovations hitting the streets. Covering over seventy years of brands and designers, this is the skateboard bible to inspire both the experienced as well as a rising generation of new thrashers.Broken down into categories based on deck shape and neck size as well as individual brands, uses, and skill levels, the book profiles the full range of board types: old-school, short boards, longboards, cruisers, street, freestyle, slalom, park, vert, pool, off-road, and more. Every type of board is included, from well-known brands to the obscure: Alien Workshop, Almost, Antihero, Baker, Birdhouse, Blind, Chocolate, DGK, Element, Enjoi, Flip, Girl, Globe, Habitat, Krooked, Plan B, Powell Peralta, Primitive, Punked, Real, Santa Cruz, Sector 9, Supreme, Toy Machine, Zero, and Zoo York—to name just a few.
Byen fra skyen er en fotografisk kærlighedserklæring til København. Nicolas Cosedis har i mange år fotograferet København fra luften. Byen fra skyen indeholder de bedste af Nicolas Cosedis’ fotografier. Svævende i en flyver højt over byens tage, viser han os det København, som ellers kun fuglene ser. Hvis vi troede, at vi kendte byen bedre end vores egen bukselomme, så viser Nicolas os, at vi tog grueligt fejl. Fotografierne ledsages af ord fra arkitekturkritiker Holger Dahl, der med sin indgående viden om byen og dens arkitektur udfolder Nicolas’ fotografier. Hver bydel har sit eget kapitel, så bogen er som en rejse rundt i byen fra Østerbro, Nørrebro og Vesterbro med ture til Frederiksberg og Amager og afstikkere til de nordlige forstæder. Nicolas Cosedis er fotograf med base i København. Han er selvlært og har fotograferet byer, landskaber, mennesker og gader. I de seneste år har han udelukkende fotograferet fra luften. Nicolas driver sit eget galleri og har mere end 60.000 følgere på Instagram-profilen @copenhagenbycosedis. Holger Dahl er uddannet arkitekt og er arkitekturredaktør på Berlingske Tidende, hvor han blandt andet skriver klummen ’Københavnersnuden’.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.