Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fotojournalistik

Her finder du spændende bøger om Fotojournalistik. Nedenfor er et flot udvalg af over 43 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Fotoreportage.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (43)
 • (7)
 • (1)
Format
 • (16)
 • (15)
 • (8)
 • (7)
 • (4)
 • (1)
Sprog
 • (25)
 • (14)
 • (3)
 • (1)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (2)
 • (5)
 • (11)
 • (11)
 • (11)
Serie
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (8)
 • (7)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - En krigsfotografs erindringer
  af Jakob Fälling & Jan Grarup
  119,95 - 231,95 kr.

  Gennem mere end 30 år har Jan Grarup rejst verden rundt til krigs- og katastrofeområder for at dokumentere ødelæggelserne og de konsekvenser, der rammer uskyldige mennesker. I HVOR JERNKORSENE GROR fortæller han sine barske og gruopvækkende beretninger fra bl.a. Rwanda, Rumænien, Irak, Haiti, Somalia, Sudan og Balkan. De mange rejser og fotografier har åbnet verdens øjne for brutale konflikter, sikret Jan Grarup et hav af nationale og internationale priser og gjort ham til en af verdens bedste fotografer. Men i denne bog fortæller han også om de hårde personlige omkostninger, et liv i skudlinjen har haft; om alkohol- og narkomisbrug, skilsmisser og posttraumatisk stress og om menneskeskæbner, han aldrig kan slippe igen. Bogen er illustreret med især Jan Grarups egne fotografier, heriblandt aldrig tidligere viste billeder.

 • - Forladte steder
  af Jan Elhøj & Morten Kirckhoff
  301,95 kr.

  Fotobøger med billeder og historier fra verden, hvor Jan og Morten har fundet disse tidslommer og tager læseren med til en verden hvor alt står tilbage.Se evt. www.forladtesteder.dk

 • - Otte år i Det Hvide Hus
  af Pete Souza
  269,95 kr.

  Et fascinerende nærportræt af de otte år, Barack Obama var amerikansk præsident – fotograferet af en af USA’s førende fotojournalister, Pete Souza, som var Obamas officielle fotograf. Her er både ikoniske, kendte fotos og en lang række situationer bag facaden. En enestående bog med forord af Obama selv.

 • - Fra Mogadishu til Hong Kong. Fotografier fra kanten af verden
  af Rasmus Tantholdt & Anders Bach
  257,95 kr.

  DET VI SÅ er et udvalg af journalist Rasmus Tantholdts og fotograf Anders Bachs personlige fotografier fra livet i frontlinjen og bag den. En fortælling i billeder, om en verden fyldt med krig og katastrofe, men også med glimt af skønhed og håb, suppleret med både rørende og voldsomme anekdoter. Snapshots, de fleste taget med en kameratelefon, fra to årtiers udsendelse til kampe i Afghanistan og Irak, tyfon i Filippinerne, oversvømmelser i Pakistan, piratjagt i Somalia og Corona i Kina og Danmark. Blandt andet. Samtidig giver DET VI SÅ et unikt indblik i et arbejdsliv uden hverdage og i et særligt kammeratskab.

 • af Diverse forfattere
  238,95 kr.

  Med tekster af Hanne Richardt Beck, Mogens Blom, Knud Foldschack, Elisabeth Gjerluff Nielsen, Maria Helleberg, Pia Fris Laneth, Lars Lilholt, Camilla Plum, Isabella Smith, Jes Stein Pedersen, Villy Søvndal og Jesper Theilgaard. En række fremtrædende danskere, født i årene 1950-1960, fortæller om deres barndom i et årti, der er præget af optimisme, materiel fremgang – og oprør. Det er forandringernes tid, hvor blandt andet fænomener som kvindebevægelse, p-piller, kollektiver og månelanding opstår.

 • af Jeppe Wikström, Johan Erséus, Petter Karlsson & mfl.
  279,95 kr.

  Denne fotobog er en storslået rejse rundt i Danmark og resten af Norden og en fortælling om, hvem vi er. Bogens flere hundrede billeder blevtaget inden for en enkelt uge i maj2019 og er således ikke bare et helt særligt tidsbillede, men også resultatet af det formentligt største nordiskefotoprojekt nogensinde. Over tusind professionelle fotografer,heriblandt mange danske, var i den omtalte uge med til at skildre den nordiske hverdag – fra det østligste Finland mod den russiske grænsetil Island og Grønland i nordvest.Fra Svalbard i Nordnorge og vores svenske venner på den anden side af Øresund til vores egne hjemligebreddegrader i bl.a. Vejle, Ry, Aarhus,Sønderjylland og København. I alt blev der taget flere tusind billeder af folk, der var på arbejde, blev gift,var ved at flytte, lige havde født, deltog i en terrorøvelse, var til begravelse,var ude at dyrke motion, bryggede øl,var ude at bade, danse osv. De bedste blev udvalgt til bogen af en international jury med deltagelse af bl.a. Dagbladet Politikens fotochef,Thomas Borberg. Tilsammen tegnerbillederne og de ledsagende billedteksteret fascinerende og varmt portræt af dagliglivet i Norden og er en unik dokumentation af vores tid.

 • - København i coronaens tid
  af Morten Søndergaard, Jens Lindhe & Tore Leifer
  231,95 kr.

  Billedserien i ISOLA er en ganske præcist afgrænset tidskapsel fra foråret 2020. Den 11. marts om aftenen blev Danmark lukket ned. Med et slag var vi alle fanget og alene i verden. Næste morgen mødte arkitekturfotografen Jens Lindhe et København, som på en nat var ble­vet tømt for liv. Bygningerne var der, men menneskene og den larmende trafik var væk. Med et slag var vi alle fanget og alene i verden. Nu var storbyens ellers livlige byrum med et slag forvandlet til en slags øde teaterscenografi. Dér hvor dagligdagens bulder og stress normalt tegnede bybilledet, trådte nu byens ”kulisser”, arkitekturen, uforstyrret frem.Med essay af Tore Leifer og digt af Morten Søndergaard. ”Jeg har altid holdt af ordet ”samfund” i dets sproglige enkelhed. Samfund er, at vi har fundet sammen. Det er samliv mellem mennesker. ”Samfund” har haft betydninger som samvær og sammenkomst, forbindelse og sammenhæng, forening og selskab, fællesskab og harmoni.Som bikuben eller myretuen har vores travle byer været selve billedet på det menneskelige samfund. Fulde af aktivitet, fulde af samvær, fulde af liv.Men pludselig blev byen tom. Pludselig viste vi bedst vores samfundssind ved at isolere os fra samfundet. Menneskene var der selvfølgelig stadig, et sted, i skjul – dem, der ikke var flygtet til deres sommerhuse.Men de sad oppe i deres lejligheder og ventede, de vovede sig ikke ud. Byen stod alene tilbage.”Fra Tore Leifers essay ”Byen uden mennsker – I venten på at det bliver tid”  ”Verden er en anden.Verden er forandret.Vi vil aldrig glemme det vi står midt i nu.Verden er ny og nu.”Fra Morten Søndergaards digt ”Vi rus”

 • - Fortællinger fra den nordiske surfkultur i Thy
  af Signe Sigyn Christensen
  240,95 kr.

  “Cold Hawaii” er de lokale surferes betegnelse for den 55 km lange kyststrækning ved Nordjyllands vestkyst, der strækker sig fra Agger i syd til Hanstholm i nord, og kysten gemmer på adskillige surfspots.Ideelle vindforhold og den voksende surfkultur i Cold Hawaii har været med til at sætte en del af Danmarks udkant på verdenskortet. De kolde bølger og Nordens barske vejr har affødt en nordisk surfkultur, som adskiller sig fra det almene billede af et surfparadis med palmer, bare overkroppe og turkise havoverflader.Denne bog dykker ned i kulturfænomenet Cold Hawaii og den nordiske surfkultur i Thy, præsenteret gennem 20 lokale fortællinger. Her kan du blandt lokale og tilflyttere møde fotografer, lokale designere, ildsjælene bag en surf- og filmfestival, der tiltrækker opmærksomhed fra hele verden, og surfere, der lever i synergi med de nordiske elementer og surfer på de iskolde vinterbølger.Alle portrætterne fremstilles gennem både interviews foretaget af forfatteren til bogen og smukke fotografier taget af nogle af de lokale fotografer, der optræder i bogen. Det er en coffee table-bog, der på fineste vis giver læseren et indblik i den særlige kultur, der er opstået langs den nordlige vestkyst.

 • af Jon Nordstrøm
  248,95 kr.

  SøLVPIL Jon Nordstrøm, Nordstroms forlag København Fotograferne Per Johansen og Jon Nordstrøm har fulgt og fotograferet MA-lyntogene fra de første vogne blev malet sølvfarvet og helt op til i dag. Deres store smukke fotografier skildrer over 296 sider toget i landskabet, personalet bag kulissen, lokoførerne på lokomotivet, passagerer der sover, toget på færger og broer, service på Helgoland, togets skæbne i Polen og entusiasterne der skruer på det i dag. Teksten er forfattet af togentusiast, forfatter og lærer ved Danmarks Designskole, Henrik Lund Larsen. 296 sider. 23x27 cm. Isbn: 978 87 993150 1 7. NORDSTROMSFORLAG.DK

 • af Jonas Normann
  145,95 - 258,95 kr.

  Fotoessay af Jonas Normann Neden for Vejles bakkermellem Omløbsåen mod øst,Vejledalen mod vest,Jellingvej mod nordog Sønder­åen mod sydligger det gamle arbejder­kvarter Vestbyenog er i 2018 stadig et vidnesbyrdom arbejderklassens historie, liv og levned.

 • - 20 års Tour de France fortalt i billeder
  af Nils Mejlvang
  273,95 kr.

  Nils Mejlvang har dækket Tour de France mere indgående end nogen anden dansk fotograf, og i bogen Le Tour – Tour de France gennem tyve år fortalt i billeder kommer man med over legendariske bjerge som Mont Ventoux, Col du Tourmalet og Alpe d’Huez. Bjergtoppe, som Nils Mejlvang har besøgt oftere end de fleste cykelryttere. Man kommer også med i rytterbussen, i omklædningsrummet og helt tæt på de opløb, hvor en etape afgøres.En stor del af bogens billeder bliver kommenteret af både danske og internationale stjerneryttere, som fortæller historien bag de billeder, de selv optræder på – blandt andre Tadej Pogacar, Mark Cavendish, Bjarne Riis, Jonas Vingegaard, Rolf Sørensen, Andy Schleck, Brian Holm, Tony Martin, Chris Anker Sørensen, Tyler Hamilton, David Zabriskie og Michael RasmussenBogen består af et stort udvalg af den prisvindende fotografs ikoniske billeder – her foreviges nogle af de allerstørste øjeblikke i moderne tourhistorie. En del af materialet offentliggøres her for første gang. Bogen er fyldt med internationale ryttere, men vi får også historierne om vores egne tourstjerner – fra Bjarne Riis klædt i Dannebrog på Champs-Élysées til Jonas Vingegaard på toppen af Col du Portet.Bogen har forord af Jørgen Leth og efterord af Bjarne Riis.”Hele mit professionelle liv har jeg været sammen med dygtige fotografer. Filmfotografer og stillfotografer. Jeg ser med deres øjne. De indfanger de rigtige øjeblikke. Som ætses ind i hukommelsen. Sådan en fotograf er Nils Mejlvang.”Fra Jørgen Leths forord

 • af Jacob Ehrbahn
  231,95 kr.

  Drømmen om Europa er en stor, smuk og gribende udgivelse med mere end 150 fotografier af mennesker på flugt fra deres hjemlande. Jacob Ehrbahn har siden 2015 foretaget op mod 20 rejser for at dække fronterne i flygtningekrisen med sit kamera. Disse fronter flytter sig hele tiden som direkte konsekvens af den europæiske flygtningepolitik, når nogle ruter åbner og andre lukker, og når nogle europæiske lande tager imod flygtninge og migranter, mens andre forsøger at undgå det. Der er fotoserier fra Lesbos, hvor de første gummibåde kommer i land i 2015, af ngo-skibes redningsaktioner på Middelhavet, fra et svensk asylcenter, fra Paris’ gader og fra grænseovergange i Grækenland, Tyrkiet, Serbien, Ungarn, Bosnien-Herzegovina og Frankrig.Fotografierne står uforstyrret på siderne, men til sidst i bogen er et register, der  fortæller historien bag hvert enkelt billede.

 • - 50 Years of Street Photography
  af Kim Fleischer Michaelsen
  215,95 kr.

  En indisk bydel, præget af hårdt arbejde, håndværk, markeder, boder med kød, frugt, grønsager og blomster. Trods fattigdom sprudler gaderne af liv med legende børn og familier. Bogen er med helsides-fotos i både sort/hvid og farver og skildrer den menneskelige dynamik på gaderne, oplevet og fastholdt gennem et halvt århundrede.George Town er et af de ældste kvarterer i den indiske by Chennai, tidligere kendt som Madras.Efter studentereksamen i 1969 tog Kim Fleischer Michaelsen ud på en dengang klassisk rejse for at opdage verden: Med tog og bus gennem Tyrkiet, Iran, Afghanistan og Pakistan til Syd-Indien, hvor han blev fascineret af byen Madras, som han har besøgt ti gange siden da, senest i 2019.

 • af Søren Pagter
  274,95 kr.

  Se isbn 9788793453319

 • af Anders Bentzon
  148,95 kr.

  Vi kigger alle sammen på hinanden! Og når vi gør det, forestiller vi os en masse på baggrund af, hvad vi ser. I gadebilledet kan det at kigge på mennesker blive til det rene teater. Underholdende, morsomt og tankevækkende.Fotografen Anders Bentzon har i flere år lavet portrætter af tilfældige mennesker ved tilfældige møder på tilfældige steder rundt omkring i København. Denne bog indeholder et bredt udvalg af de flere tusinde billeder, det er blevet til gennem årene, samt en håndfuld af de overraskende fortællinger, der fulgte med.

 • af Nikolaj Zeuthen & Asbjørn Sand
  165,95 kr.

  SLIP is an intense documentation of the skateboarding community in various Danish cities shot by photographer and skater Asbjørn Sand. We are invited into the lives and the emotions of a group of skateboarders. A community of people that, based on a shared interest, create a common world with mutual support, acceptance, and room to show vulnerability. The book portrays youthful doubt, curiousness, love, and a community surrounding skateboarding. The photographs have gained international acclaim, among others they been awarded the main prize at the Italian photo festival Cortona On The Move 2012. Asbjørn Sand's images have been featured in the New York Times' photoblog Lens and one of the images were selected for the cover of Dansk Skateboarding, the first book on Danish skateboarding history. SLIP is opened by a short text written by poet Nikolaj Zeuthen, who is also lead singer in the Danish lyrical pop trio Skammens Vogn.

 • af Angela Lomenzo
  238,95 kr.

  Angela LoMenzo couples beautiful photography with true life stories documented in powerful interviews from a diverse group of accomplished women. These real stories encourage women to dig deep into their own creative lives!

 •  
  414,95 kr.

  ((Please scroll down for english version))Andrea Diefenbachs Bilder aus den ländlichen Regionen der Republik Moldau sind eine Zeitreise an einen Ort, der seit seiner Unabhängigkeit vor 30 Jahren in einer Identitätskrise steckt. Diese visuelle Bestandsaufnahme ist bereits ihr zweites Buch über das zwischen EU und Russland, Stillstand und Fortschritt, Korruption und Rechtsstaatlichkeit hin-und hergerissene Land. Ihre ruhigen, zuweilen auch skurrilen Beobachtungen zeugen von großer Empathie für Moldau und das Lebensgefühl seiner Menschen. In ihrer Unaufgeregtheit passen sich die Bilder dem zwischen Aufbruch und Stagnation pendelnden Tempo des moldauischen Alltags an. »Realitatea« versammelt nicht nur fotografische Vignetten aus einem Land im Schwebezustand sondern setzt diese durch Faksimiles moldauischer Zeitungen und Texte auch in Kontext zu den politischen Ereignissen der vergangenen zehn Jahre.Andrea Diefenbach (*1974) arbeitet für Magazine und Organisationen im In- und Ausland. Seit 2016 lehrt sie Fotografie an der Hochschule Luzern. »Realitatea« ist ihr drittes Buch. Diefenbachs Arbeiten wurden unter anderem in der Hamburger Kunsthalle, dem Folkwang Museum Essen, dem Reiss Engelhorn Museum Mannheim sowie dem Münchner Stadtmuseum gezeigt.Andrea Diefenbach's images from the rural regions of the Republic of Moldova are a journey through time to a place that has been in an identity crisis since its independence 30 years ago. This visual survey is already her second book about the country torn between the EU and Russia, stagnation and progress, corruption and the rule of law. Her calm, at times whimsical observations demonstrate great empathy for Moldova and its people's way of living. In their tranquility, the images adapt to the tempo of Moldovan everyday life, which oscillates between upheaval and stagnation. »Realitatea« not only gathers photographic vignettes from a country in a state of limbo, but also contextualizes them within the political events of the past ten years through facsimiles of Moldovan newspapers and analytical texts.Andrea Diefenbach (*1974) works for magazines and organizations in Germany and internationally. She has been teaching photography at the Lucerne University of Applied Sciences and Arts since 2016. »Realitatea« is her third book. Diefenbach's work has been shown at the Hamburger Kunsthalle, the Folkwang Museum Essen, the Reiss Engelhorn Museum Mannheim, and the Munich Stadtmuseum, among others.

 • af Charlie Veron, Martin Colognoli & Denis Allemand
  423,95 kr.

 • - Guide til bedre analog fotografi for begyndere
  af Bo Belvedere Christensen
  58,95 kr.

  Fotografering på analog film har fået en renæssance, så enkelt kan det vel siges.I vores digitale tid ligger der et romantisk skær over den analoge fotografi. Selv i vores digitale fotografi tilfører vi det kornede "look" for at efterligne forskellige films udseende. Vi taler om specifikke films særlige udseende og deres følsomhed.Går man lidt dybere så er det også vores behov for at sætte tempoet ned, fordybe os og skærpe vores kreativitet med begrænsninger, der får os til at søge tilbage til det analoge. De digitale kameraer udvikles løbende og er snart så perfekte, at vi som fotografer bliver næsten overflødige.De gamle anloge kameraer har de begrænsninger, de hele tiden har haft. De kræver mere af os som fotografer, de kræver vi visualiserer, hvad vi ønsker at skabe på forhånd i stedet for blot at kigge på en skærm, for at sikre vi har fået motivet gengivet præcis, som vi ønskede.Som fotografer tvinges vi dermed til at sætte tempoet ned, planlægge, indstille vores kamera manuelt og dermed være fotografer, der skabet billeder i nuet.

 • af Heidi Sinnet
  230,95 - 340,95 kr.

  Bogen Transformation er en fotobog, der skildrer livet som transperson.En ven, som jeg havde kendt i mange år, kom en dag hen og spurgte mig, om jeg ville fotografere ham som kvinde. Jeg blev lidt overrasket, da jeg ikke kendte til den side af ham, men jeg sagde selvfølgelig ja til fotoopgaven. Det kom bag på mig, hvor lidt jeg vidste omkring det, at være transperson. Jeg fandt det samtidig fascinerende, at se den transformation der var sket, fra mand til kvinde.Min uvidenhed og nysgerrighed gav mig lyst til undersøge emnet nærmere, samt sætte fokus på det - for måske havde mange andre samme uvidenhed og nysgerrighed som mig? Jeg har fotograferet de deltagende i bogen, interviewet dem, og skrevet deres personlige historier. De har oplyst mig og inspireret mig, og jeg håber at jeg med denne bog, kan oplyse og inspirere dig.Som Sara Skaarup skriver i forordet: Må de flotte billeder og personlige beretninger åbne mange øjne og hjerter. Mand, kvinde, lidt af hvert, begge dele eller på skift, måske er det ikke så afgørende. Der er så rigeligt plads til os alle.

 • af Nancy Brandt
  328,95 kr.

  Frühjahr 2021. Ein Jahr Corona-Pandemie liegt hinter uns. Mit welchen Gefühlen gehen wir durch diese Zeit? Welche Erfahrungen haben wir in dem zurückliegenden Jahr gemacht und mit welchen Problemen haben wir seitdem zu kämpfen? Werden wir uns in ein paar Jahren noch an diese Zeit erinnern? Wenn ja, was bleibt davon zurück? Und vor allem: Was können wir für die Zukunft aus unser aller Erfahrungen lernen?Aus diesen Fragen heraus entstand die Idee zum Projekt PERSPEKTIVWECHSEL CORONA. Die Leipziger Autorin und Dokumentarfilmerin Nancy Brandt hat hierfür von Dezember 2020 bis April 2021 Menschen verschiedener Herkunft, Berufe und Alters aus Leipzig, Halle und der näheren Umgebung zu ihren Erfahrungen in der Pandemiezeit befragt. Sie porträtierte die TeilnehmerInnen zudem an Orten, die für sie in dieser Zeit eine besondere oder neue Bedeutung bekommen haben. Die aufgezeichneten Gespräche sind mittlerweile zu zeithistorischen Dokumenten geworden. Gemeinsam mit den Fotografien können sie nun in zwei Bänden nachgelesen werden. Das dabei entstandene "Tagebuch der Gesellschaft" bietet die Möglichkeit, kurz auf den Pausenknopf zu drücken, innezuhalten, unterschiedliche Blickwinkel einzunehmen, in Gedanken zu verweilen. Die ausgewählten Personen spiegeln jedoch nur die Perspektiven eines Teils der Gesellschaft wider. Es bleiben bewusst Lücken. Doch sie geben uns eine Ahnung davon, wie unterschiedlich diese Zeit wahrgenommen wurde. Einige haben die Zeit genutzt, ihr Leben zu ändern. Für viele war es eine Zeit des Verlustes und der Angst. Für manche brachte sie ein Aufatmen und zur Ruhe kommen. Andere haben ganz normal weitergelebt. Und doch gibt es auch wiederkehrende Aussagen, in denen Einigkeit hervorscheint, sei es denn bei dem Wunsch nach mehr Solidarität oder einem besseren Umweltbewusstsein.Neben den beiden Büchern ist auch eine digitale Lesung und eine Website als Sammelarchiv entstanden, auf der BesucherInnen auch ihre eigenen Erfahrungen niederschreiben können.Mehr Infos unter: www.perspektivwechsel-corona.de

 • af Kim Fleischer Michaelsen
  190,95 kr.

  Kim Fleischer Michaelsen har gennem de seneste 20 år besøgt Anholt - en vedvarende fascination af roen, af stilheden fjernt fra verdens rummel og iltre tempo. Med sans for helheder og detaljer, når han står stille for med kameraet at fastholde oplevelsen og betagelsen. Ikke bygninger - bortset fra fyret. Ingen af de ca 140 fastboende eller 60.000 årlige turister. Men havet, sandet, himlen, solens glitren, fuglene, sælerne, væksterne i Ørkenen, der udgør 80% af øen. Alt det, der får de mange mennesker til at komme fra Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og flere.De 100 helsides fotos i farver og stort format får følgeskab af enkelte tekster på både dansk, tysk og engelsk.

 • af Anouk Masson Krantz
  549,95 kr.

  Anouk Masson Krantz takes a dive into the private world of Wagonhound in Wyoming, one of America's largest working ranches, where she offers a rare window into the cowboy ranching culture of the American West.

 • af Roland Reinstadler
  323,95 kr.

 • af Gordon Parks & Dan Leers
  462,95 kr.

  By 1944, Gordon Parks had established himself as a photographer who freely navigated the fields of press and commercial photography, with an unparalleled humanist perspective. That year, Roy Stryker-the former Farm Security Administration official who was now heading the public relations department for The Standard Oil Company (New Jersey)-commissioned Parks to travel to Pittsburgh Pennsylvania to document the Penola, Inc. Grease Plant.Employing his signature style, Parks spent two years chronicling the plant's industry-critical to Pittsburgh's history and character-by photographing its workers and the range of their activities. The resulting photographs, dramatically staged and lit and striking in their composition, showed the range of activities by black and white workers, divided by roles, race and class. The images were used as marketing material and made available to local and national newspapers, as well corporate magazines and newsletters. However, they served as much more than documentation of industry-enduring as an exploration of labor and its social and economic ramifications in World War II America by one of the most influential artists of the twentieth century.Featuring more than 100 photographs, many previously unpublished, this is the first book to focus exclusively on Parks' photographs for The Standard Oil Company, illuminating an important chapter in his career prior to his landmark career as a staff photographer for Life magazine.

 • af Freddy Langer & Thomas Hoepker
  339,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.