Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fotoudstyr og fototeknikker

Her finder du spændende bøger om Fotoudstyr og fototeknikker. Nedenfor er et flot udvalg af over 222 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Kameraer, fotografiapparater, linser.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af John Nyberg
  234,95 kr.

  Mange mennesker er glade for at kunne tage billeder af det, der betyder noget og er værd at huske på. Samtidig vil rigtig mange af disse mennesker rigtig gerne blive bedre til det, som kaldes digital fotografering. Og for rigtig mange mennesker kan dette være en stor udfordring – men det behøver det bestemt ikke at være! Med den bog, du sidder med i hånden, har digital fotografering aldrig været lettere. I modsætning til andre foto-bøger kræver denne bog intet forudgående kendskab til digital fotografering.Den grundlæggende teknik bliver forklaret til bunds: alt fra objektiver, udstyr og kameratyper til fokus, landskabsfotografering og portrætfotografering (og meget mere) gennemgås.Med digital fotografering kan du tage fantastiske billeder, og med denne bog bliver det endnu nemmere.

 • af Scott Kelby
  238,95 kr.

  Bogen om Digital fotografering – bind 1 er nummer et på listen over verdens bedst sælgende bøger om digital fotografering. Og hvorfor? Fordi denne bog simpelthen lærer dig at tage billeder af professionel kvalitet (det er faktisk lettere end du tror!). Bogen er en guldgrube af professionelle fototips og -tricks uden lange tekniske forklaringer. Denne bog indeholder bl.a. kapitler om blomsterfotografering, bryllupsfotografering, landskabsfotografering og rejsefotografering samt kapitler med gode råd om alt fra print af billeder til forebyggelse af røde øjne. Scott beskriver selv bogens geniale koncept sådan her: ”Hvis du og jeg er ude at fotografere sammen, og du spørger mig: "Du Scott, hvis jeg nu gerne vil tage et billede, hvor den blomstdér er i fokus og baggrunden ude af fokus, hvordan gør jeg så?" Her begynder jeg ikke at holde lange foredrag om større eller mindre blænderåbning, om hvordan eksponeringen er lig med lukkerhastighed plus blænderåbning eller noget af alt det andet, du kan læse om i alle andre bøger om digital fotografering (og jeg mener "alle andre" – det står i dem alle sammen). I det virkelige liv ville jeg svare: "Monter zoomobjektivet, sæt blænderåbningen på 2,8, fokuser på blomsten og skyd løs!" Det er princippet i denne bog. Vi to er sammen ude at tage billeder, og jeg giver dig de samme fif og gode råd, som jeg selv har fået under samarbejdet med nogle af de dygtigste fotografer i verden. Men jeg fortæller det hele i et dagligt sprog, som jeg ville gøre det ansigt til ansigt med en ven.” Hver side indeholder tips til et bestemt aspekt ved kunsten at tage billeder af prof-kvalitet – den bedste indstilling, det bedste værktøj eller det bedste fif til at trylle dine ordinære albumbilleder om til værker, der kunne pryde et galleri. Hvis du jævnligt ser et fotomagasin og tænker: ”Hvorfor ser mine billeder ikke sådan ud?”, så er denne bog lige noget for dig. Det er ikke en teoretisk fotobog, fyldt med forvirrende fagudtryk og detaljer. Derimod fortæller den, hvilken knap du skal trykke på, hvilken kameraindstilling du skal bruge – og hvornår. Denne bogs godt 200 prof-hemmeligheder vil lade dig tage markant bedre, skarpere, mere farvestrålende og professionelle billeder – hver eneste gang.

 • af Reuel Golden & Susan Michals
  147,95 - 396,95 kr.

 • af Scott Kelby
  238,95 kr.

  Nu kommer den på dansk – 2. bind af Scott Kelbys berømte bog om digital fotografering. I dette bind har forfatteren særligt fokus på brug af blitz, lyssætning og fotografering i atelier. Men du får også masser af gode tips til portrætter, rejsemotiver, landskabsbilleder, makrofotografering og meget mere. Alt sammen videregivet til dig efter Kelbys velkendte ”sådan gør du”-princip, som han selv beskriver på denne måde: ”Hvis du og jeg er ude at fotografere sammen, og du spørger mig: “Hvordan undgår jeg, at min baggrund bliver sort, når jeg fotograferer en person med blitz?”. Så vil jeg ikke holde en lang teknisk forelæsning i blitzvidenskab eller komme med en detaljeret udredning om blitzsynkronisering. Det eneste, jeg vil sige, er noget i retning af: “Sæt din lukkertid ned på 1/60 sekund, så skulle den være der”. Hver side i bogen indeholder tips til et bestemt aspekt ved kunsten at tage billeder af prof-kvalitet – den bedste indstilling, det bedste værktøj eller den bedste fidus til at trylle dine ordinære albumbilleder om til værker, der kunne pryde et galleri. Hvis du jævnligt ser et fotomagasin og tænker: “Hvorfor ser mine billeder ikke sådan ud?”, er denne bog lige noget for dig. Det er ikke en teoretisk fotobog, fyldt med forvirrende fagudtryk og detaljer. Derimod fortæller den, hvilken knap du skal trykke på, hvilken kameraindstilling du skal bruge – og hvornår. Er du rigtig glad for Scott Kelbys Bogen om digital fotografering, vil du også være vild med bind 2. Men du behøver ikke have læst første bind – for at få glæde af denne bog. Den indeholder mere end 200 nye, selvstændige prof-hemmeligheder, der giver dig mulighed for at tage endnu bedre, skarpere, mere farvestrålende og professionelle billeder – hver eneste gang.Indholdsfortegnelse:1. Brug blitz som en prof2. Byg et atelier fra grunden3. Tag portrætter som en prof 4. Tag landskabsfotos som en prof5. Tag bryllupsbilleder som en prof6. Tag rejsemotiver som en prof7. Tag makrobilleder som en prof8. Proffernes tips til flottere fotos9. Flere opskrifter på at fange et pletskudStikordsregister

 • af Scott Kelby
  238,95 kr.

  undefined

 • af Anja C. Andersen & Jakob A. Andersen
  309,95 kr.

  Astrofotografering er en helt særlig disciplin, der kræver viden, tålmodighed og ikke mindst en masse af teknisk snilde. 'Himlen set fra Jorden' samler de bedste af astrofotograf Jakob Arthur Andersens fotografier og viser os, hvor utroligt og endeløst fascinerende universet er. Fotografierne er taget af den mørke nattehimmel over os, men de viser os alt det, der ikke kan ses med det blotte øje. 'Himlen set fra Jorden' præsenterer detaljerede fotografier af månen, solen, mælkevejen, stjernetåger og fjerne galakser og lader læseren drømme sig væk til de fjerneste afkroge af universet. Bogen indledes af et essay af astrofysiker og stjerneforsker professor Anja C. Andersen, der også har skrevet bogens tematekster, der gør os klogere på, hvad det er vi ser på fotografierne.

 • af Libris Redaktion
  108,94 kr.

  Dette hæfte er baseret på bogen "Digital fotografering, Bind 0" af John Nyberg.– Forstå hvad blænde, lukkertid og ISO er– Lær hvad forskellige objektiver kan– Få gode tommelfingerregler om landskabs-, portræt- og makrofotografi– Bliv bedre ved at udfordre dig selv med små fotomarathon– Få inspiration til smukke kompositionerDigitalkameraer giver dig et væld af funktioner. Men de fleste nøjes ofte med kameraets altoverskyggende autofunktion, hvor det eneste, vi skal gøre, er at pege på motivet og trykke udløserknappen ned. Heldigvis kan det også give fine billeder – men ikke altid. For kameraets autofunktion er hurtig, men også upræcis. Autofunktionen får ikke altid taget hensyn til alle de vilkår, som du fotograferer under, og derudover ved den intet om hvilket udtryk du gerne vil give billedet.Du kan få meget ud af at komme bare et enkelt skridt videre. Det er det, som dette hæfte handler om: At komme i gang og at tage et skridt videre. At få taget billeder, der er mere interessante og som mere præcist gengiver det, som du gerne vil vise.Du kan sagtens læse hæftet fra start til slut. Men hæftet er også et praktisk opslagsværk, hvor hver side sætter fokus på en udfordring eller et spørgsmål.

 • - Din guide til større oplevelser og bedre billeder på safari
  af Jakob Wandel
  100,95 kr.

  Safari i Afrika er en oplevelse, mange kun får én gang i livet. Det er derfor vigtigt, at oplevelsen bliver så god som overhovedet muligt. Safarihåndbogen giver dig de informationer, du har brug for, når rejsen skal planlægges. Den hjælper dig igennem alle de overvejelser, du bør gøre dig, inden du tager afsted. Er en pakkerejse en god løsning for dig? Hvornår skal du tage afsted? Hvilke områder skal du besøge? Hvad med børn og ældre? Hvordan undgår du ubehagelige overraskelser undervejs? Spørgsmålene er mange og Safarihåndbogen giver dig svarene. Samtidig forsyner den dig med et væld af uundværlige praktiske oplysninger om det at tage på safari.Målet med Safarihåndbogen er at gøre din safari 50 % bedre, end hvis du planlagde rejsen uden at læse den.Safarihåndbogen er desuden den første bog på dansk, der detaljeret beskriver, hvordan du, som naturfotograf, får det optimale ud af opholdet i den fantastiske afrikanske natur. Ikke alle safarirejsende er ambitiøse naturfotografer. Bogen giver derfor også en lang række tips til, hvordan du får de bedste billeder med hjem med et helt almindeligt kamera. Den danske naturfotograf Jakob Wandel har rejst og fotograferet vilde dyr i store dele af verden og han har flere gange været på safari i Afrika. I Safarihåndbogen giver han sine erfaringer videre, med det ønske at din safari bliver en oplevelse for livet.Rigtig god rejse!

 • - En illustreret trin for trin guide lige fra valg af kamera til brug af avanceret digital teknik
  af Hartman
  217,95 kr.

  Bogen giver dig en komplet indføring i brugen af et digitalt kamera. Du får professionelle råd omkring dine billeders komposition, dybde og valg af motiver. Den perfekte gave til den entusiastiske amatørfotograf, der gerne vil blive bedre og få det maksimale ud af det digitale kameras muligheder.

 • af Søren Pagter
  80,95 kr.

  Se isbn 9788793453319

 • af Scott Kelby
  238,95 kr.

  Scott Kelby, forfatter af Bogen om Digital Fotografering, er tilbage med endnu en opfølger til de tidligere storsælgende bind i serien. Denne splinternye bog tager tråden op fra bind 3 og giver dig endnu flere ”Nå, det er sådan, de gør det”-ahaoplevelser. Fif, der ligger lige til højrebenet, er blottede for langhårede, tekniske udredninger, og som du kan få gavn af nu og her – af samme velkendte kaliber, som for længst har gjort denne serie til bestsellers blandt bøger om at fotografere digitalt.

 • af David D. Busch
  326,95 kr.

  David Busch's Sony Alpha a7 IV Guide to Digital Photography is the most comprehensive resource and reference for Sonys long-awaited 33-megapixel full frame mirrorless camera. Capable of 10 frame-per-second bursts even at full resolution, the a7 IV is fast enough for action photography, and its enhanced dynamic range delivers the image quality that the most demanding landscape or fine-art photographer requires. This cameras remarkable low-light performance, fast sensor-based phase detect autofocus (with real-time face and eye tracking in both still and movie modes), and improved 5-axis in-body image stabilization, the a7 IV has all the tools needed to take incredible images. This book will show you how to master those features as you explore the world of digital photography and hone your creativity with your a7 IV.Filled with detailed how-to steps and full-color illustrations, David Busch's Sony Alpha a7 IV Guide to Digital Photography covers every feature of this camera in depth, from taking your first photos through advanced details of setup, exposure, lens selection, lighting, and more, and relates each feature to specific photographic techniques and situations. Also included is the handy camera roadmap chapter, an easy-to-use visual guide to the camera's features and controls. Learn when to use every option and, more importantly, when not to use them, by following the authors recommended settings for each menu entry. With best-selling photographer and mentor David Busch as your guide, you'll quickly have full creative mastery of your cameras capabilities, whether you're shooting on the job, as an advanced enthusiast exploring full frame photography for the first time, or are just out for fun. Start building your knowledge and confidence, while bringing your vision to light with the Sony a7 IV.

 • af Edward Burtynsky
  782,95 kr.

 • af Diana Vreeland
  177,95 kr.

  Brilliant, funny, charming, imperious, Diana Vreeland?the fashion editor of Harper's Bazaar and editor-in-chief of Vogue?was a woman whose passion and genius for style helped define the world of high fashion for fifty years. Among her eclectic circle of friends were some of the most renowned and famous figures of the twentieth century?artists and princes, movie stars and international legends, including Chanel, the Duke and Duchess of Windsor, Isak Dinesen, Clark Gable, and Swifty Lazar.Moving from English palaces to the nightclubs of 1930s Paris, the wilds of Wyoming to the exclusive venues of New York high society, D.V. takes readers into this iconic woman's dazzling life, evoking the luxury and brio of an era that encompassed Josephine Baker, England's Queen Mary, Buffalo Bill, and Diaghilev.Vibrant with the vivid, irresistible voice that elevated every tête-à-tête and dinner party, D.V. brings this renowned and uninhibited raconteur alive, whether recalling herself as a young girl, her search for the perfect red, her piquant observations about her world, or her abhorrence for nostalgia. Like her legacy, Vreeland's story, told in her own words, is a classic to be celebrated by both loyal admirers and a new generation of culture mavens and style savants.

 • af Nadine Barth
  575,95 - 873,95 kr.

  Some of Nick Brandt's subjects are humans, some are animals, but they all are creatures of equal and obvious personhood. The overwhelming sense in the photographer's ongoing global series The Day May Break is that they are all figuring out how to live in a new world. Each has arrived at the shoot at Senda Verde wildlife sanctuary in Bolivia through their own cascade of tragedy. Both extreme droughts and floods have destroyed people's homes and livelihoods. Victims of habitat destruction and wildlife trafficking, the animals are rescues that can never be released to the wild. People and animals were photographed in the same frame and indeed convey a sense of connectedness through a shared fate. Fog is the unifying visual, symbolic of the natural world rapidly fading from view; and an echo of the smoke from wildfires, intensified by climate change, devastating so much of the planet. But in spite of their loss, these people and animals are survivors, pioneers entering the new phase our world has reached. In The Day May Break they share their powerful stories.This set includes the volumes The Day May Break and The Day May Break - Chapter Two.NICK BRANDT (*1964, London) studied painting and film at St. Martin's School of Art, London. In 1992 he moved to California, where he still lives today. Since 2001, he has documented the destructive impact that humankind is having on the natural world and, as a result, on humans themselves. Chapter One of his seminal series The Day May Break featured photographs taken in Zimbabwe and Kenya in late 2020. Chapter Two, shot in Bolivia in 2022, is the first time in his 20 year career that Brandt has made work outside of Africa.

 • af Abhi Indrarajan
  1.383,95 kr.

 • af Jan van Ijken
  457,95 kr.

 • af Jim Bell
  296,95 kr.

  Hundreds of deep space missions since the 1960s have captured stunning photographs of the cosmos. Many of these scientific images can also be classified as art. This book highlights more than 100 examples, revealing the splendor of our universe. This book is a gallery of human accomplishment that celebrates the scientists and engineers who push civilizationincluding the ways that we produce and experience artbeyond the physical limits of our planet. The photographs, selected by Dr. Jim Bell, represent some of the finest examples of the art of deep space exploration, most of them involving high-tech robotic emissaries. The images are loosely organized by distance from the Earth, so that readers will slowly travel on a journey farther and farther away from home, ultimately voyaging out to vistas of the farthest-known places in the universe.

 • af Steve van Vlaenderen
  507,95 - 585,95 kr.

 • af Mimi Lagana
  667,95 kr.

 • af Tom Ang
  247,95 kr.

 • af Isaiah Brown & Diego Trevino
  742,95 kr.

 • af Paul Campbell
  346,95 kr.

 • af Rainer Fuchs
  177,95 kr.

  Emília Rigová bezieht sich in ihren Arbeiten auf die Geschichte und Gegenwart gesellschaftlicher Minderheiten, die von hegemonialen Diskursen ausgeschlossen sind. Sie thematisiert deren kollektive Erinnerungen, aktuelle Anliegen, Visionen und Perspektiven in Installationen, Videos, Performances und Fotografien. Vor dem Hintergrund ihrer eigenen Biografie konzentriert sich Rigová in ihrem OEuvre der vergangenen Jahre auf die Geschichte sowie die Gegenwartserfahrungen der Roma und deren eigene wie fremdbestimmte Identitätsbilder. Ihre Arbeiten basieren auf gesellschaftsbezogener Forschung und Analyse und sind mitunter als Performances und Installationen im öffentlichen Raum auch als Formen von politischem Aktivismus zu verstehen. Eines der Ziele ist dabei die Dekonstruktion stereotyper, von der Mehrheitsgesellschaft bestimmter gesellschaftlicher Rollenbilder und Vorurteile. Text: Karola Kraus, Nina Vrbanova.

 • af Adam Pratt
  247,95 kr.

 • af Yann Tzorken
  264,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.